قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

فرمانده سپاه تهران: گشت‌های امنیتی در تهران ادامه دارد/ گشت‌های مستمر در ارتفاعات برای کشف تجهیزات جاسوسی

سردار حسن حسن‌زاده با اشاره به تداوم فعالیت‌های اطلاعاتی و عملیاتی بسیج گفت گشت‌های محله‌محور، ایست‌های بازرسی و اقدامات پایش امنیتی متناسب با شرایط روز در تهران ادامه دارد.
 فرمانده سپاه تهران: گشت‌های امنیتی در تهران ادامه دارد/ گشت‌های مستمر در ارتفاعات برای کشف تجهیزات جاسوسی



۳۹ دقیقه قبل / سایت سلام نو

قالیباف: عراق و ایران در مقابل استکبار خواهند ایستاد - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف و هیات پارلمانی ایران بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس در وادی‌السلام نجف اشرف حضور یافتند.

قالیباف در جوار مزار ابومهدی المهندس گفت: از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت عزیز و شریف ایران از ملت شجاع و مبارز عراق تشکر می‌کنم که با حضور خود در مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان درخشیدند و مثل همیشه این پیوند را مستحکم‌تر کردند و افتخار بزرگی آفریدند آن هم در ایامی که ملت ما غمگین بود؛ این حضور معنادار و شجاعانه ملت عراق در نجف و کربلا تسلی خاطر هموطنانمان شد.

وی ادامه داد: در ایام اربعین حسینی ملت حسینی و عاشورایی عراق میزبان میلیون ها نفر زائر از ایران و دیگر کشورها بود، مثل همیشه خوش درخشیدید و خوب مهمان نوازی کردید و همه ظرفیت های مادی و معنوی خود برای زوار اربعین گذاشتید به همه شما خداقوت می‌گویم و از سوی ملت ایران از شما عزیزان تقدیر و تشکر می‌کنم.

رئیس مجلس در ادامه گفت: دشمنان امت اسلامی، آمریکا و اسرائیل بدانند که وحدت بین امت اسلامی به ویژه بین ملت ایران و عراق هرگز گسستنی نیست زیرا این پیوند برخاسته از سنت‌های الهی، قرآن کریم، محبت و پیروی از اهل بیت و فرهنگ عاشورا و مرقد مطهر امام علی (ع) است.

وی تاکید کرد: برای این باور، این ملت جان و خون داد و مبارزه کرد و روزی که به یکدیگر نیاز داشتند مانند توطئه آمریکا و اسرائیل در موضوع داعش، رزمندگان ایران در کنار رزمندگان عراق قرار گرفتند. قالیباف بیان کرد: ملت عراق در جنگ رمضان به پا خاست و نماد این مبارزه خون شهید ابومهدی و خون شهید حاج قاسم عزیز است که در این سرزمین به هم آمیخته شد.

قالیباف گفت: این سرزمین و کشور عراق و ایران عزیز در مقابل استکبار خواهند ایستاد، همان طور که پوزه آمریکا را در جنگ رمضان زدند و طعم تلخ شکست را چشاندند؛ این مسیر ادامه دار است تا زمانی که دشمن قصد تجاوز و تهدید بر امت اسلامی، ایران عزیز و عراق دارد. بدانند که این پیوند ناگسستنی است و این مسیر ادامه خواهد داشت.

رئیس مجلس در ادامه گفت: امروز با همه وجودمان درک می‌کنیم که جبهه مقاومت از هر زمان دیگری در مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار زنده‌تر و در میدان‌تر است.

وی ادامه داد: ما بر این باوریم که امام کبیرمان و امام شهیدمان که معمار و تشکیل‌دهنده جبهه مقاومت بود، مسیر سیدالشهدا(ع) را انتخاب کرد؛ هم سیدالشهداءوار و امام‌گونه زندگی کرد و هم در این مسیر خود و فرزندانش مثل امام حسین(ع) به شهادت رسید.

قالیباف تاکید کرد: بدانید آن جایی که در مقابل قدرت هژمونی آمریکا ایستاده و آن را در منطقه به شکست کشاند، برکت خون شهدا و روحیه مبارزه امام شهید ما بود که هم در کلام و هم در عمل این مسیر را پیش برد. این ما هم هستیم که راه امام و شهدا و راه سنت‌های الهی را با وحدت، یکپارچگی، برادری و اخوت در کنار هم، یکایک ملت و مرجعیت و در کنار رهبر عزیز انقلابمان به پیش می‌بریم و تردیدی در این نداریم که «وَأُخْرَیٰ تُحِبُّونَهَا نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ» برچسب هاعراق قالیباف مهم ترین اخبار روز


۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سردار مجید ابن الرضا در پیش خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر اینکه در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه به لحاظ دفاعی حضور پیدا کردیم توضیح داد: در زمینه شگفتانه‌ها در حوزه تاکتیک، میدان نفوذ ما در عمق پایگاه‌های دشمن، تعداد سقوط پرنده‌های دشمن، تسلطمان بر تحرکات دشمن، شناسایی نقاط ضعف دشمن، در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حاضر شدیم.

وی همچنین افزود: ما در جنگ رمضان اقتصادی‌تر و دقیق‌تر پایگاه‌های شرارت دشمن را در منطقه زدیم و دشمن را غافلگیر کردیم.

 


۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

به گزارش آفتاب نیوز،

 سردار مجید الرضا در پیش از نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر جنگ بسیار قوی از جنگ ۱۲ روزه به لحاظ دفاعی حضور پیدا کرد.

وی همچنین افزود: ما در جنگ رمضان اقتصادی‌تر و دقیق‌تر پایگاه‌های شرارت دشمن را در منطقه زدیم و دشمن را غافلگیر کردند.

ابن الرضا با بیان اینکه چه چیزی از صنعت دفاعی کشور می‌بینیم بخش کوچکی از پیشرفت‌های کشور در این حوزه است، گفت: آنچه از این صنعت دفاعی مشاهده می‌شود در واقع کوه یخی است که بزرگی از آن زیر سطح قرار دارد.

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به امنیت در کشور و تاکید بر اینکه امنیت امروز موضوعی بسترساز و اصلی و مقدمه پیشرفت کشور است افزودن: توان دفاعی امروز از ارکان مهم ملی و مولفه های بازدارندگی است.

وی با تاکید بر قدرت دفاعی امروز ما برای جنگ طلبی نبوده برای جلوگیری از تجاوز و جنگ است که بیان کرد: ما هیچگاه آغازگر تجاوز به هیچ کشوری نبودیم و نخواهیم بود اما اجازه نخواهیم داد به سرزمین استقلال و امنیت کشورمان تجاوز شود.

سردار ابن الرضا در ادامه تجربیات جنگ‌های اخیر و درس‌هایی که از آن گرفتیم اشاره کرد و گفت: جنگ علی متوجه تلخی‌هایی شد که برای ما بود و ملت ایران قدرت خودباوری ملی را دیدند و فهمیدند روی پای خود بایستد و به جوانان خود اعتماد کنند اگر می‌توانیم در برابر همه‌ی رمضان‌ها مقاومت کنند.

وی با بیان اینکه درس‌های جنگ‌های رمضانی این بود که نسبت به توانمندی ایران در ذهن بخشی از جامعه بین رفت، اظهار داشت: در جنگ‌های اخیر نیز می‌توان به این نتیجه رسید که ملت و دولت و نیروهای مسلح در کنار هم بودند قدرت ملی ما بیشتر عیان می‌شوند.

سردار ابن الرضا با بیان اینکه قدرت و علم بدون اخلاق خطرناک است، تاکید کرد: ما می‌خواهیم قدرت دفاعی ایران را از مردم و استقلال کشور دفاع کنیم. در این مسیر از ارزشهای انقلابی اسلامی و مسیر امام راحل، مسیر قائد شهید امت و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا غافل نخواهیم شد و در همین راستا موظف به تربیت دینی و اخلاقی خود هستیم.

سرپرست وزارت دفاع در پایان از کسانی که بی‌نام و نشان برای اقتدار کشور هستند تلاش می‌کنند از جمله مهندسان مهندسان و فرماندهان و خانواده‌هایشان تقدیر کنند و افزودند: به روح بلند ۱۲۰۰ شهید وزارت دفاع نیز درود میفرستیم.




 پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد
۴ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

 پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.

 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.

 پزشکیان: بهتر است جنگ اکنون که در قدرت هستیم به پایان برسد
۲۱ دقیقه قبل / روزنامه شرق

پزشکیان: بهتر است جنگ اکنون که در قدرت هستیم به پایان برسد

رئیس جمهوری گفت: عده‌ای خارج از گود نشسته‌اند چون نمی‌دانند دولت در چه شرایطی است، بی‌محابا اظهارنظر و تحلیل می‌کنند، هیچ رنج و سختی هم به آنها نرسیده و بعد هم دم از گرانی می‌زنند.

 تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور

رکنا:دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی شایعه بنزین 80 هزار تومانی را تکذیب کرد.