قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

تقی آزاد ارمکی : پزشکیان معمار توافق با امریکاست/ تندروها با پایان یافتن جنگ، ابزار خودشان را از دست می دهند

تجار، دانشگاهیان، هنرمندان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی همگی از شرایط صلح استقبال می‌کنند، زیرا صلح امکان فعالیت و توسعه را فراهم می‌کند
 تقی آزاد ارمکی : پزشکیان معمار توافق با امریکاست/ تندروها با پایان یافتن جنگ، ابزار خودشان را از دست می دهند



۴۱ دقیقه قبل / سایت اصلاحات نیوز

اگر لازم بود برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردیم

به گزارش اصلاحات نیوز؛

دونالد ترامپ، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

بخشهایی از ادعاهای وی به شرح زیر است:

اخبار مرتبط

سی‌ان‌ان: ترامپ به نمایندگان ارشد دولت خود دستور داده که گفت‌وگوهایشان با ایران را متوقف کنند/ کاخ…

ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت؛ آمریکا به دنبال تمدید تفاهم با تهران نیست

ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم.

اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و تمام خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ایران هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارد، اما ظرفیت تولید آنها در مقایسه با پنج ماه قبل بسیار پایین است

ایرانی‌ها به کشورهای تقریباً بی‌طرفی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس نمی‌دانست تا چه اندازه در این درگیری دخیل هستند.

ایرانی‌ها همه را هدف قرار دادند و اگر بمب هسته‌ای داشتند، از آن علیه همه استفاده می‌کردند.

ایران به یک قدرت سلطه‌گر در خاورمیانه تبدیل شده که دیگران را مورد زورگویی قرار می‌دهد.


۴۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات

به گزارش تجارت نیوز، «فواد حسین» وزیر خارجه عراق تلفنی با «ایگنازیو کاسیس» همتای سوئیسی خود گفتگو و در جریان این تماس روابط دوجانبه میان عراق و سوئیس و راههای توسعه آن را مورد رایزنی قرار داد.

طبق بیانیه وزارت خارجه عراق، طرفین در این گفتگوی تلفنی علاوه بر موضوع انتصاب سفیران جدید دو کشور در بغداد و برن، درباره تحولات منطقه و تاثیر درگیری میان آمریکا و ایران بر ثبات منطقه ای نیز گفتگو کردند.

فواد حسین در این تماس تلفنی به نقش مثبت سوئیس در نزدیک کردن دیدگاههای ایران و آمریکا اشاره کرد.

همچنین طرفین بر اهمیت آغاز ابتکارهای بین المللی برای کمک به توقف درگیری و بازگشت دوباره طرفها به میز مذاکرات تاکید کردند که می تواند فرصت دست یابی به راه حل های صلح آمیز و دیپلماتیک را افزایش دهد.

در بیانیه وزارت خارجه عراق آمده است: طرفین در پایان بر تداوم هماهنگی و رایزنی میان عراق و سوئیس درباره موضوعات بین المللی مورد اهتمام مشترک توافق کردند.

منبع: ایرنا


۵۹ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

فایننشال‌تایمز: بحران مهمات آمریکا ریشه‌ای قدیمی‌تر از جنگ با ایران دارد / افزایش سرسام‌آور بودجه دفاعی و تعیین اهداف بالاتر برای تولید، مشکل را حل نمی‌کند

 پس از حمله تمام‌عیار روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲، آمریکا حجم قابل‌توجهی از مهمات ارزشمند خود را برای تسلیح اوکراین از ذخایرش خارج کرد؛ اقدامی که حدود ۶۷ میلیارد دلار از ذخایر جنگی آمریکا را مصرف کرد. 

این مسئله در کنار ناتوانی صنایع دفاعی آمریکا در بازسازی سریع ذخایر، به دلیل محدودیت‌های قابل‌توجه در ظرفیت صنعتی، بخشی مهم از توان مانور و گزینه‌های راهبردی آمریکا را از بین برد.

مداخله آمریکا در ایران این شرایط نامطلوب را تشدید کرده و فشار بیشتری بر ذخایر مهماتی وارد کرده که پیش از این نیز با کمبود مواجه بودند. ارقام گویای وضعیت هستند.

این تصور که پول بیشتر، مهمات بیشتر و زمان بیشتر همیشه در دسترس خواهند بود، به شکلی نگران‌کننده در سیاست‌گذاری واشنگتن ریشه دوانده است.

در ظاهر، کمبود مهمات یک مسئله ریاضی است؛ اما در عمل، یک مسئله راهبردی است. بودجه دفاعی و بودجه تکمیلی جنگ ایران فرصتی تازه برای بازگشت آمریکا به مسیر اولویت‌بندی صحیح ایجاد کرده‌اند. با این حال، بدون پذیرش محدودیت‌های راهبردی و ایجاد سازوکارهای سخت‌گیرانه‌تر برای حفاظت از مهمات حیاتی، آمریکا محکوم به تکرار دوباره این چرخه خواهد بود.

 




 قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.

 تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع و اصلاح سازوکارهای اجرایی م...

 حمله مرگبار پهپادی در بلوچستان؛ ۴ کشته و ۳ زخمی
۵۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

حمله مرگبار پهپادی در بلوچستان؛ ۴ کشته و ۳ زخمی

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 هشدار سرلشکر عبداللهی ؛  پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار سرلشکر عبداللهی ؛ پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟

مکاتبات افشاشده میان مقام‌های مهاجرتی آمریکا نشان می‌دهد واشنگتن و تهران، با وجود تشدید تنش‌های سیاسی و نظامی، در ماه‌های پایانی ۲۰۲۵ و ابتدای ۲۰۲۶ برای بازگرداندن اتباع ایرانی از آمریکا با یکدیگر هماهنگ کرده‌اند.