قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۳/۱۱

وقتی اشکانیان ایران را پس گرفتند؛ زمانی که رومی‌ها با تحمیل یک معاهده به سلوکیان سلاح قدرتمندشان را بدست آوردند

سلوکیان سلاح قدرتمندی داشتند که باعث شد یکی از قوی‌ترین ارتش‌های جهان شوند. اما رومی‌ها با تحمیل معاهده‌ای مجبورشان کردند این سلاح را تحویل بدهند و پس از آن...
 وقتی اشکانیان ایران را پس گرفتند؛ زمانی که رومی‌ها با تحمیل یک معاهده به سلوکیان سلاح قدرتمندشان را بدست آوردند



۶ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ماجرای خالی فروشی پلتفرم طلا چه بود؟/ ویدئو

سرهنگ حسن خالقی گفت: صحبت‌های من در مورد پلتفرم‌های طلا ناقص در رسانه‌ها منعکس شد. پلتفرمی که ۲۰۰ هزارکاربر داشت به مردم خالی فروشی نکرده بود و به میزان طلاهای فروخته شده نزد بانک کارگشایی طلای ذخیره شده داشت. مشکل تعهد این پلتفرم به شبکه همکارانش در بازار سنتی بود.

 


۱۰ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شرکت رباتیک Unitree از یک ربات انسان‌نما به نام سوپرمن رونمایی کرده که موفق شد رکورد سرعت دونده سرشناس اوسین بولت را بشکند. این ربات فقط یک مشکل کوچک دارد، اینکه هنوز نمی داند چگونه ترمز کند! کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


۱۲ ساعت قبل / سایت مشرق

حرم امامین عسکریین(ع) چگونه تخریب شد؟/ اولین حمله تکفیری‌ها در سامرا +عکس و فیلم

به گزارش مشرق، ۲۳محرم سال ۱۴۲۷ قمری مصادف با سوم اسفند سال ۱۳۸۴ شمسی بود که حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا برای نخستین‌بار به دست تکفیری‌ها تخریب شد. ساعت حدود هفت صبح برخی از تکفیری‌ها با پوشیدن لباس نیروهای تکاور عراقی وارد حرم شده و خادمان حرم امامیین عسکریین (ع) را در یکی از صحن‌های حرم زندانی و مواد منفجره همچون TNT در داخل حرم قرار دادند و محل را ترک‌کردند و سپس حرم مطهر سامرا تخریب شد.

با توجه به حجم بالای مواد منفجره، گنبد حرم امامین عسکریین (ع) و دیوارهای کاشی‌کاری فرو ریخت و حتی برخی مصالح تا شعاع نیم کیلومتری اطراف حرم پرتاب شد. با این وجود، پایه‌های گنبد و بدنه اصلی آن به دلیل استحکام بالا سالم ماند و مشکلی برای آن ایجاد نشد.

دانلود

حضور مردم در حرم سامرا بعد از اولین تخریب

پس از این اقدام تروریستی، مراجع سه روز عزای عمومی اعلام کرده و بازارها تعطیل شدند. برخی از مردم نیز به سوی سامرا حرکت کرده و در خانه امام زمان (عج) به عزاداری پرداختند.

مدتی حرم سامرا مسدود شد و زائران امکان تشرف به این مکان مقدس را نداشتند. خادمان ان آستان که در حال خاکبرداری و آماده‌سازی حرم بودند، هر روز قطعه‌ای جدید از طلاکاری گنبد و ضریح را بیرون می‌آوردند و حتی در برخی اوقات تبرکی و نذورات مردم نیز یافت می‌شد.

البته تکفیری‌ها به این تخریب و اقدام تروریستی اکتفا نکرده و ۲۷ جمادی‌الاول سال ۱۴۲۸ قمری همزمان با ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۶ برای دومین بار اقدام به بمب‌گذاری در حرم کردند. البته این بار دیگر لباس تکاوران عراقی یا نیروهای خودی را به تن نکرده و به یکباره به سوی خادمان حرم حمله کرده و پس از درگیری با خادمان حرم مطهر امامین عسکریین (ع)، صدای مهیبی از سوی حرم شنیده شد که در ابتدا گلدسته سمت چپ و پس از آن گلدسته سمت راست به صورت کامل تخریب شد. البته داعشی‌ها هم در ۱۶ خرداد سال ۱۳۹۳ قصد حمله و تخریب حرم امامین عسکریین (ع) را داشتند که با مقاومت مردم و نیروهای امنیتی این حمله خنثی و با شکست داعش همراه شد.

در آن‌دوران که داعش قصد نفوذ و تخریب حرم امامین عسکریین (ع) را داشت، نیروهای ستاد بازسازی عتبات نیز در حال برنامه‌ریزی برای توسعه و بازسازی حرم بودند و حتی از سال‌ها قبل برنامه‌ها برای بازسازی خانه امام زمان (عج) را آغاز کرده بودند؛ به طوری که روند بازسازی حرم و حتی ساخت گنبد جدید از همان سال ۱۳۸۹ آغاز شد.

‌بر همین اساس، گنبدی مطلا و البته بسیار چشم‌نواز برای حرم ساخته و نصب شد که این گنبد با مساحت یک هزار و ۲۰۰ مترمربع به عنوان بزرگترین گنبد اعتاب مقدسه عراق به شمار می‌رود.

دانلود

حرم امامین عسکریین (ع)

‌به گفته عباس رضایی‌نسب، رئیس جدید ‌ستاد بازسازی عتبات در سامرا ساخت ضریح حرم امامین عسکریین(ع) که از همان سال‌های اولیه تخریب آغاز شده بود، در سال ۱۳۹۳ تکمیل و سال ۱۳۹۶ نصب و رونمایی شد. هم‌اکنون نیز روند طلاکاری گلدسته‌های حرم در حال انجام است.

‌وی با بیان اینکه‌ طلاکاری گلدسته‌های حرم امامین عسکریین (ع) در هفته‌های آینده تکمیل می‌شود، می‌گوید: تلاش ستاد بازسازی عتبات توسعه و بازسازی این‌مکان مقدس است که امیدواریم با همکاری تولیت ومتولیان این آستان توسعه و بازسازی حرم به خوبی انجام شود.

در سال‌های اخیر پس از تخریب حرم امامین عسکریین (ع)، تاکنون‌چندین صحن و شبستان ساخته شده است و این مکان مقدس که در سال‌های گذشته ناامن بود و شاید تعداد زوار آن انگشت‌شمار بود، اکنون با برقراری امنیت شاهد حضور پرشور زوار است و زائران از راه‌های دور و نزدیک به حرم امامین عسکریین (ع) مشرف شده‌و به زیارت می‌پردازند. در این مکان مقدس برخی نیز اسکان می‌یابند و از غذای حضرتی نیز متنعم می‌شوند. در ایام‌ ‌محرم و صفر نیز هر ساله در حرم امامین عسکریین (ع) موکب‌های پذیرایی از زائران راه‌اندازی می‌شود.

در حرم امامین عسکریین (ع) سامرا قبور مطهر دو امام شیعیان، امام هادی (ع) و امام حسن عسکری (ع) است. همچنین حضرت نرجس خاتون (س) مادر امام زمان (عج)، حضرت حکیمه خاتون دختر امام جواد (ع) در این مکان مقدس تدفین شدند. البته حضرت سمانه مادر امام هادی (ع) و مغربیه مادر امام حسن عسکری (ع) و شمار دیگری از خاندان اهل بیت (ع) در حرم امامین عسکریین (ع) در سرداب و نزدیکی ضریح امامین عسکریین (ع) مدفون هستند.




 انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است

احتمالاً حیات روی زمین نه یک‌بار، بلکه دو بار و به‌صورت مستقل شکل گرفته باشد؛ باکتری‌ها و آرکی‌ها شاید هر کدام مسیر متفاوتی برای آغاز و پیشبرد فرایندهای حیاتی پیدا کرده باشند.

 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۴۰ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: شاخص | نبض

 انهدام خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۴۰ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

انهدام خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

آرمان امروز : فرمانده پایگاه دریابانی میناب از شناسایی و انهدام ۶ کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی خبر داد. سرهنگ سید داوود میرعالی، فرمانده پایگاه دریابانی میناب، شامگاه پنجشنبه از شناسایی و انهدام ۶ کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خطوطی که قاچاقچیان آن [ ]

 آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

توپچی‌ها فصل جدید لیگ برتر را با نمایشی مقتدرانه آغاز کردند و در خانه با سه گل از سد کاونتری گذشتند.