قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

رهگیری ده‌ها پهپاد اوکراینی؛ چهار فرودگاه مسکو موقتا تعطیل شد

هم‌زمان با حملات گسترده اوکراین به زیرساخت‌های نظامی و نفتی روسیه، مقام‌های روسی اعلام کردند در پی رهگیری و انهدام ۵۹ پهپاد، فعالیت چهار فرودگاه اصلی مسکو به‌طور موقت متوقف شد.
 رهگیری ده‌ها پهپاد اوکراینی؛ چهار فرودگاه مسکو موقتا تعطیل شد



۱۰ دقیقه قبل / سایت مشرق

زلنسکی در حال از دست دادن قدرت است

به گزارش مشرق، زلنسکی روز چهارشنبه پس از آنکه مقامات ضد فساد تحت حمایت غرب تحقیقاتی را در مورد یک طرح پولشویی ادعایی ۳.۴ میلیون دلاری که مقامات ارشد ریاست جمهوری در آن دخیل بوده‌اند، آغاز کردند، ایرینا مودرایا، معاون رئیس دفتر خود را اخراج کرد. مودرایا هرگونه تخلفی را رد کرده است. این جدیدترین مورد از رسوایی‌های فساد متعدد مربوط به مقامات نزدیک به زلنسکی است.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، یک روز پیش از آن، میخائیل فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین که برکناری غیرمنتظره‌اش ماه گذشته باعث چندین هفته اعتراضات عمومی شد، ویدئویی به سبک مبارزات انتخاباتی منتشر کرد که فساد دولتی را محکوم می‌کرد و خواستار انتخابات در میانه «بحران سیستماتیک حکومتداری» شد.

دوره پنج ساله ریاست جمهوری زلنسکی در ماه مه ۲۰۲۴ به پایان رسید، اما او با استناد به حکومت نظامی اعمال شده پس از تشدید درگیری با روسیه در فوریه ۲۰۲۲، از برگزاری انتخابات جدید خودداری کرده است.

وال استریت ژورنال این آشفتگی را «بزرگترین چالش» برای «حفظ ریاست جمهوری» زلنسکی از سال ۲۰۲۲ خواند و نوشت به نظر می‌رسد فدوروف در بحبوحه ناامیدی فزاینده از رسوایی‌های فساد مکرر، خود را به عنوان یک رقیب اصلی مطرح می‌کند.

روزنامه فایننشال تایمز با استناد به تحلیلگری که نتیجه گرفت «بحران سیاسی آشکار است»، خاطرنشان کرد که فهرست رو به رشد متحدان زلنسکی که درگیر تحقیقات فساد شده‌اند، در کاهش رتبه محبوبیت او نقش داشته و نگرانی حامیان غربی کی‌یف را برانگیخته است.

واشنگتن پست هم مداخله فدوروف را «چالشی قابل توجه و مستقیم» برای اقتدار زلنسکی توصیف کرد.

روزنامه تلگراف نوشت زلنسکی «با مجموعه‌ای از رسوایی‌های فساد طولانی مدت» آسیب دیده است و تحقیقات ادامه دارد.

این روزنامه استدلال کرد که او رقبای قدرتمندی را برای خود جمع کرده است که زمانی عمیقا به او وفادار بودند و گفت که به نظر می‌رسد «به طور فزاینده‌ای محتمل» است که او نتواند اوکراین را به دوران صلح هدایت کند.

گاردین، فدوروف را به عنوان یک «حریف سیاسی قدرتمند» توصیف کرد. کارشناسانی که این روزنامه به آنها استناد کرد، فساد را نشانه‌ای از مشکلات عمیق‌تر «حکومت بد» خواندند و هشدار دادند که خستگی عمومی و عدم توضیح تصمیمات زلنسکی، یک «جعبه باروت بی‌نقص» ایجاد کرده است.

لوموند گفت که فدوروف با درخواست انتخابات، «از خطی عبور کرده است» که هیچ سیاستمدار بزرگ اوکراینی از سال ۲۰۲۲ جرأت عبور از آن را نداشته است. این روزنامه گفت که او به دنبال بهره‌برداری از انباشت بحران‌ها، از جمله رسوایی‌های مکرر فساد است.

مجله اشپیگل هم به نقل از یک تحلیلگر سیاسی اوکراینی نوشت که چالش فدوروف را «درخواستی برای نقش رهبر اپوزیسیون» توصیف کرد. این مجله گفت که زلنسکی اکنون از زمان تشدید درگیری با اولین «مخالف عمومی و مستقیم» خود روبه‌رو است.

زلنسکی علنا به اتهامات فدوروف پاسخ نداده است. سخنرانی عصر چهارشنبه او بر مسائل نظامی و انتصاب وزیر دفاع جدید متمرکز بود و به فشارهای سیاسی فزاینده نپرداخت.


۵۲ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

اعتصاب کارگری فعالیت فرودگاه اسرائیل را مختل کرد

نورنیوز-گروه بین الملل: بخش هواپیمایی رژیم صهیونیستی با فشارهای فزاینده‌ای مواجه است، زیرا کمبود کارکنان، اعتراضات کارگری و درگیری‌های طولانی منطقه‌ای مانع از بازگشت سفرهای هوایی بین‌المللی به حالت عادی شده است.

شکنندگی این سیستم به ویژه روز گذشته( پنجشنبه) آشکار شد که یک اعتصاب خودسرانه، عملیات فرودگاه بن گوریون در نزدیکی تل‌آویو را در یکی از شلوغ‌ترین روزهای سفر سال، برای چند ساعت متوقف کرد.

کارمندان در اعتراض به کمبود کارکنان و حجم کاری سنگین، کار خود را متوقف کردند که به بسته شدن باجه‌های پذیرش و تعلیق مراحل ورود مسافران منجر شد.

پروازهای متعددی به تاخیر افتاده یا لغو شدند و  هزاران مسافر سرگردان صف‌های طولانی در داخل ترمینال‌ها ایجاد کردند.

اتحادیه کارگران اعلام رسمی اعتصاب را تکذیب کرد، در حالی که مدیریت فرودگاه، اقدامات کارگری را عامل این اختلال دانست.

پس از مذاکرات میان نمایندگان اتحادیه و مقامات اداره فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی، کارکنان به سر کار بازگشتند و پروازها به تدریج از سر گرفته شد.

اداره فرودگاه‌ها اعلام کرد که تلاش‌های قابل توجهی برای افزایش سطح کارکنان برای برآورده کردن خواسته‌های عملیاتی انجام خواهد شد. با این حال، این سازمان هشدار داد که رفع عقب‌ماندگی ناشی از توقف چند ساعته، زمان‌بر خواهد بود. نتانیاهو خواستار اخراج کارگران شد

 

این اعتصاب واکنش شدید بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم را در پی داشت و او خواستار اخراج کارمندانی شد که مسئول اختلال در عملیات فرودگاه بوده‌اند.

طبق گزارش رسانه‌های اسرائیلی، نتانیاهو گفت: «هر کسی که در عملیات فرودگاه مانع ایجاد کند، به خانه فرستاده خواهد شد.»

میری رگو، وزیر حمل و نقل نیز تهدید به اقدامات تنبیهی کرد و گفت کسانی که این اختلال را رهبری کرده‌اند، بهای سنگینی خواهند پرداخت.

این رویارویی، تنش‌های فزاینده میان رژیم صهیونیستی و کارکنان فرودگاه را برجسته کرد که می‌گویند سطح فعلی کارکنان برای رسیدگی به حجم کاری ناشی از ازدحام سفرهای تابستانی کافی نیست.

پیش‌بینی می‌شود حدود ۲.۶ میلیون مسافر در ماه اوت از فرودگاه بن گوریون عبور کنند. طبق آمار منتشر شده توسط روزنامه تجاری گلوبز، پیش‌بینی می‌شود که ترافیک روزانه در روزهای هفته بین ۹۰ تا ۹۵ هزار مسافر و در روزهای خاص از ۱۰۰ هزار نفر فراتر رود.

این فرودگاه همچنین با فشار عملیاتی اضافی از سوی هواپیماهای نظامی آمریکا روبرو شده است. اداره فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی در اواخر ژوئیه هشدار داد که هواپیماهای سوخت‌رسان نیروی هوایی آمریکا مستقر در بن گوریون می‌توانند در طول فصل اوج تابستان، به تاخیر پروازها دامن بزنند. شرکت‌های هواپیمایی خارجی به کندی باز می‌گردند

 

شبکه پروازهای بین‌المللی رژیم صهیونیستی هنوز به طور کامل از تعلیق‌های مکرر ناشی از درگیری منطقه‌ای بهبود نیافته است.

چندین شرکت هواپیمایی بزرگ خارجی پس از تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران در ماه مارس، خدمات تل‌آویو را متوقف کردند و شرکت‌های هواپیمایی اسرائیلی مجبور شدند به سهم بیشتری از تقاضای بین‌المللی پاسخگو باشند.

شرکت‌های هواپیمایی آمریکایی که قصد داشتند پروازهای خود را به اراضی اشغالی فلسطین را در ژانویه ۲۰۲۷ از سر بگیرند، بازگشت خود را تا ماه مارس به تعویق انداختند. انتظار می‌رود شرکت‌های هواپیمایی دلتا و یونایتد ایرلاینز خدمات تل‌آویو خود را در سپتامبر از سر بگیرند.

کاهش حضور شرکت‌های هواپیمایی خارجی، رقابت را محدود کرده و به قیمت‌های بالای بلیت، به ویژه در مسیرهای طولانی، کمک کرده است.

با وجود افزایش صندلی‌های موجود در مسیر تل‌آویو-نیویورک، کرایه‌ها همچنان بی‌ثبات هستند و بسته به شرکت هواپیمایی و تاریخ سفر، به شدت متفاوت هستند.

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، داده‌های صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که قیمت بلیت رفت و برگشت کلاس اقتصادی برای دوره تعطیلات سپتامبر از حدود ۱۴۶۰ دلار تا بیش از ۳۰۰۰ دلار متغیر بوده است، در حالی که قیمت بلیت کلاس تجاری از تقریبا ۵۷۰۰ دلار تا نزدیک به ۱۰۰۰۰ دلار متغیر بوده است.


۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه با کنایه خاطرنشان کرد که ظاهرا زلنسکی مطمئن است که فقط تحریمها علیه «ماشا و خرس» میتواند وضعیت را در جبهه تغییر دهد

زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه با کنایه خاطرنشان کرد که ظاهراً زلنسکی مطمئن است که فقط تحریم‌ها علیه «ماشا و خرس» می‌تواند وضعیت را در جبهه تغییر دهد

مقامات اوکراینی تحریم‌هایی را علیه سازندگان سریال انیمیشن روسی «ماشا و خرس» اعمال کرده‌اند. طبق احکام منتشر شده در وب‌سایت زلنسکی، این تحریم‌ها استودیوی انیماکورد و تهیه‌کننده سریال، دمیتری لاویکو، را هدف قرار می‌دهند. این فهرست همچنین شامل انیماتور اولگ کوزوفکوف است. این حکم، تحریم‌های 10 ساله را علیه پنج شخص حقیقی و چهار شخص حقوقی اعمال می‌کند.

وب‌سایت زلنسکی ادعا می‌کند که سریال انیمیشن «ماشا و خرس» «تهدیدی برای امنیت ملی اوکراین» است. این تحریم‌ها دسترسی به این سریال را در اوکراین مسدود می‌کند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتم...

 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل
۲۳ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل

مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه را «به شدت محکوم» کرده و به شدت از نقضهای مستمر آتش‌بس در این باریکه ابراز نگرانی...

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
۲۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا
۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا

ترامپ نوشت: امروز توافقی را نهایی کردم که قیمت گوشت چرخ‌کرده را برای خانواده‌های زحمتکش آمریکایی به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»