قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

دلایل ننشستن کرم پودر روی صورت !

آیا کرم پودر روی پوست شما جمع می شود یا ترک می خورد؟ در این مقاله دلایل اصلی این مشکل را بررسی کرده و راهکارهای عملی برای آرایشی ماندگار ارائه می دهیم.
 دلایل ننشستن کرم پودر روی صورت !



۴ ساعت قبل / سایت آوش

تجلیل پزشکیان از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

مسعود پزشکیان در لوح تقدیر خانم‌ها «زرین تاج کیهانی»، «پروین منصوری»، «صدیقه حنطوش‌زاده»، «انوش برزیگر»، «رویا ستار زاده بادکوبه»، «حسنیه تاجرزاده» و آقایان «احمد خالق نژاد طبری»، «امیرحسین امیرحیدری»، «محمد برزگر جلالی»، «بهروز کاظمی»، «جعفر اصلانی» و «محسن جعفرزاده اصفهانی» که به عنوان نام آور پزشکی ایران نائل آمده‌اند، تصریح کرد: پزشکان و متخصصان حوزه سلامت؛ این فرشتگان نجات ابنا بشر در سایه الطاف الهی و با روح بزرگ و بارور خویش، در کمال دلسوزی و با التیام‌بخشی درد جسم، رنج بیماران را به صحت و آرامش رسانیده و در فراهم نمودن زمینه‌های رشد، تندرستی و ارتقای نظام سلامت جامعه، نقشی مؤثر و ماندگار از خود بر جای نهاده‌اند و دستاوردهای علمی و پژوهشی کم‌نظیر ایشان همواره مایه مباهات و سرافرازی ایران عزیز اسلامی بوده است.

متن لوح‌هایی اهدایی رئیس جمهور به ۱۲ نام آور پزشکی ایران به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حق حیات نعمت و موهبتی الهی به بشریت بوده و در این میان پزشکان متعهد با فداکاری بی‌همتای خود پاسدار حریم سلامت جامعه به‌عنوان یکی از ارزشمندترین قواعد حاکم بر مسیر تکاملی انسان می‌باشند و دستاوردهای علمی و پژوهشی کم‌نظیر ایشان همواره مایه مباهات و سرافرازی ایران عزیز اسلامی بوده است.

پزشکان و متخصصان حوزه سلامت؛ این فرشتگان نجات ابنای بشر در سایه الطاف الهی و با روح بزرگ و بارور خویش، در کمال دلسوزی و با التیام‌بخشی درد جسم، رنج بیماران را به صحت و آرامش رسانیده و در فراهم نمودن زمینه‌های رشد، تندرستی و ارتقای نظام سلامت جامعه، نقشی مؤثر و ماندگار از خود بر جای نهاده‌اند.

با گرامیداشت یاد و نام شهدای والامقام عرصه سلامت و کادر درمان؛ ضمن ارج نهادن به همت والا و خدمات بی‌دریغ شما در اعتلای دانش پزشکی و سلامت جامعه، مراتب خرسندی خود را از انتخاب شایسته شما به‌عنوان «نام‌آور پزشکی ایران» صمیمانه ابراز می‌نمایم.

توفیقات روزافزون سرکار عالی را در مسیر خدمت به حوزه علمی کشور و کاهش آلام دردمندان جامعه از درگاه خداوند حکیم مسئلت دارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مهم‌ترین راه پیشگیری و کنترل دیابت از نگاه طب ایرانی

دکتر مجید امتیازی متخصص طب ایرانی با اشاره به جایگاه پیشگیری در طب ایرانی افزود: حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، از گذشته در طب ایرانی مورد توجه بوده و در قالب «اصول شش‌گانه حفظ‌الصحه» بر رعایت عواملی تأکید شده است که به حفظ سلامت کمک می‌کنند.

وی اظهار داشت: در میان این اصول، تغذیه مناسب، فعالیت بدنی منظم و خواب کافی و منظم اهمیت ویژه‌ای دارند؛ موضوعی که در سبک زندگی امروزی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و می‌تواند زمینه‌ساز افزایش بیماری‌های مزمن از جمله دیابت شود.

این متخصص طب ایرانی در یزد تصریح کرد: شواهد پزشکی نوین نیز نشان می‌دهد اختلال در تغذیه، کم‌تحرکی و خواب نامناسب می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده و کنترل بیماری را دشوارتر کند. از این رو، اصلاح سبک زندگی یکی از مهم‌ترین راهکار‌های پیشگیری و کنترل دیابت به شمار می‌رود.

امتیازی خاطرنشان کرد: رعایت اصول تغذیه سالم، داشتن فعالیت بدنی منظم و خواب کافی در کنار درمان‌های پزشکی می‌تواند به کنترل بهتر قند خون و افزایش اثربخشی درمان کمک کند و در برخی بیماران، با نظر پزشک، حتی نیاز به برخی دارو‌های کاهنده قند خون را کاهش دهد.

وی تأکید کرد: حتی در بیمارانی که به دلیل قند خون بالا نیازمند درمان دارویی یا انسولین هستند، رعایت سبک زندگی سالم در کنار درمان پزشکی اهمیت زیادی دارد و می‌تواند به بهبود وضعیت بیمار کمک کند.

این متخصص طب ایرانی خاطر نشان کرد: اصلاح سبک زندگی، تنها یک توصیه عمومی نیست، بلکه یکی از ارکان اصلی پیشگیری و کنترل دیابت است؛ اصلی که هم در طب ایرانی و هم در پزشکی نوین بر آن تأکید می‌شود. منبع آفتاب نیوز انتهای پیام/


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

جرونتومتریک، علم اندازه گیری دقیق ابعاد مختلف سالمندی

عبدالرحیم اسداللهی، دکتری تخصصی سالمندشناسی در ارتباط با علم سالمند شناسی اظهار کرد: سالمندسنجی یا جرونتومتریک علمی است که به طراحی، توسعه، اعتبارسنجی و کاربرد ابزار‌های اندازه‌گیری در حوزه سالمندی می‌پردازد. این حوزه با بهره‌گیری از روش‌های پیشرفته آماری و روان‌سنجی، امکان ارزیابی دقیق ابعاد مختلف سالمندی از جمله عملکرد شناختی، وضعیت جسمانی، سلامت روان، کیفیت زندگی، شکنندگی، ترس از سقوط، تنهایی، اضطراب سالمندی و سایر شاخص‌های مرتبط را فراهم می‌کند. به بیان ساده، سالمندسنجی به این پرسش اساسی پاسخ می‌دهد: «چگونه می‌توان ویژگی‌ها و نیاز‌های سالمندان را به‌صورت دقیق، معتبر و قابل‌اعتماد اندازه‌گیری کرد؟»

اسداللهی بیان کرد: امروزه پژوهشگران این حوزه از رویکرد‌های پیشرفته‌ای برای توسعه نسل جدید ابزار‌های سنجش استفاده می‌کنند، از جمله: • نظریه سؤال–پاسخ (IRT) و مدل‌های راش (Rasch Models) • تحلیل مقیاس موکن (Mokken Scale Analysis) • آزمون‌های تطبیقی رایانه‌ای (CAT) • روش‌های بیزی و هوش مصنوعی (AI)

این رویکرد‌ها ضمن افزایش دقت اندازه‌گیری، امکان ارائه ارزیابی‌های شخصی‌سازی‌شده و تصمیم‌گیری مبتنی بر شواهد را در آموزش، پژوهش و خدمات سلامت سالمندان فراهم می‌سازد.

متخصص سالمندشناسی تاکید کرد: صاحب‌نظران معتقدند که جرونتومتریک در سال‌های آینده به یکی از مهم‌ترین زیرشاخه‌های سالمندشناسی تبدیل خواهد شد و نقشی کلیدی در توسعه مراقبت‌های هوشمند، پزشکی شخصی‌سازی‌شده، سلامت دیجیتال و سیاست‌گذاری مبتنی بر شواهد برای جمعیت سالمندان ایفا خواهد کرد. منبع خبرگزاری صدا و سیما انتهای پیام/




 نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت

برای خیلی‌ها، چهار سال زمان طبیعی برای تمام کردن دوره کارشناسی است؛ اما ایوانا پولیاشنکو، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه ایالتی جورجیا، تصمیم گرفت این مسیر را با سرعتی بسیار بیشتر طی کند. او توانست دوره کارشناسی ریاضی خود را در تنها ۱۴ ماه به پایان برساند؛ مسیری فشرده که شامل ساعت‌های طولانی کلاس، مطالعه در قطار و شب‌هایی بود که تا نیمه‌شب به درس خواندن می‌گذشت.

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو
۲ ساعت قبل / سایت سلام نو

وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ عنوان کرد که این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است

آرمان امروز : فعال رسانه‌ای اصولگرا با اذعان به خطای گفتمانی برخی افراد و جریانات در شرایط فعلی کشور، بر ضرورت بها ندادن به مطالب بی‌اساس و بی‌اهمیت تاکید کرد و گفت: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است. ناصر ایمانی» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره [ ]

 طلای سفید زاگرس در حبس خشکسالی
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

طلای سفید زاگرس در حبس خشکسالی

آرمان امروز : وجود ۸۰ هزار هکتار گون‌زار در کرمانشاه ظرفیتی عظیم برای تولید کتیراست، اما تداوم خشکسالی و ممنوعیت برداشت، لزوم سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی را به جای خام‌فروشی آشکارتر کرده است. خبرگزاری مهر گروه استان‌ها- کوثر یاوری: گون‌زارهای گسترده کرمانشاه یکی از ظرفیت‌های بی‌بدیل طبیعی و اقتصادی این استان به شمار می‌روند؛ [ ]