قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۹

مدافع فرانسوی پیتزا رایگان به اهالی زادگاهش اهدا می‌کند!

ماکسنس لاکروا، با اقدامی جالب و انسان‌دوستانه، به اهالی زادگاهش در روستای آجات پیتزا رایگان اهدا می‌کند.
 مدافع فرانسوی پیتزا رایگان به اهالی زادگاهش اهدا می‌کند!



۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

عجیب‌ترین نیمکت‌نشین پرسپولیس را بشناسید

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس بازیکنان سرشناس زیادی روی نیمکت دارد اما به جرات می‌توان گفت آماده‌ترین آنها امیرحسین محمودی است .

به گزارش فوتبالی، امیرحسین محمودی که فصل گذشته در بدترین روزهای پرسپولیس استعداد خود را نشان داد و به تیم ملی هم دعوت شد، این روزها عجیب‌ترین نیمکت نشین پرسپولیس است چرا که کاملا آماده به نظر می‌رسد و هر وقت به میدان رفته موثر ظاهر شده است . 

محمودی حتی فاصله چندانی با حضور رسمی در جام جهانی نداشت اما چوب کم تجربگی و سن پایین خود را خورد و در نهایت در آخرین لحظات فرصت حضور در لیست نهایی را از دست داد . 

با این حال قلعه نویی که خودش از هافبک‌های بزرگ فوتبال ایران بود بارها و بارها از عملکرد محمودی تمجید کرد و گفت او در جام ملت‌های آسیا همراه تیم ملی ایران خواهد بود .

خیلی‌ها فکر می‌کردند با شروع فصل جدید محمودی در پرسپولیس فیکس بازی می‌کند؛ همان‌طور که در زمان اوسمار ویرا فیکس شده بود. اما مهدی تارتار به خاطر ترافیک بازیکن در خط میانی کمتر به او بازی می‌دهد .

محمودی در اندک دقایقی که راهی میدان شده توانایی‌های خود را اثبات کرده اما به هر حال فعلاً چاره‌ای ندارد جز آنکه به سلیقه مربی احترام بگذارد و با دیگر هافبک‌های پرسپولیس برای حضور در ترکیب ثابت رقابت کند. این بازیکن مقابل شمس آذر حدود ۲۰ دقیقه بازی کرد اما در بازی با استقلال خوزستان اصلاً به او بازی نرسید . 

محمودی امیدوار است در بازی حساس مقابل تراکتور که در تبریز برگزار می‌شود، دقایق بیشتری به او بازی برسد و در نهایت یکی دو هفته بعد مقابل استقلال هم در دربی تهران بازی کند اما باید دید آیا مهدی تارتار به او فرصت می‌دهد یا نه. قاعدتاً سرمربی جدید قرمزها خیلی نباید به ترکیب تیم برنده دست بزند و این مساله کار را برای محمودی سخت‌تر می‌کند.


۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶

پایگاه خبری فوتبالی- فیفا سرانجام احکام انضباطی مربوط به اتفاقات جنجالی پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بین آرژانتین و اسپانیا را اعلام کرد؛ احکامی که به‌ویژه برای لیاندرو پاردس بسیار سنگین است. 

به گزارش فوتبالی، در جریان درگیری‌های پس از سوت پایان، چند بازیکن آرژانتین و اسپانیا درگیر شدند و همین اتفاق باعث شد کمیته انضباطی فیفا پرونده‌ای رسمی باز کند. 

بزرگ‌ترین محرومیت نصیب لیاندرو پاردس شده است. هافبک آرژانتینی به دلیل رفتار خشونت‌آمیز خود با ۱۰ جلسه محرومیت و ۹۰ هزار دلار جریمه مواجه شده است. این حکم به این معناست که پاردس بخش قابل توجهی از بازی‌های ملی آینده آرژانتین را از دست خواهد داد. 

ناهوئل مولینا نیز با حکمی سنگین روبه‌رو شده و هفت مسابقه از همراهی تیم ملی محروم خواهد بود. علاوه بر آن، او باید ۹۰ هزار دلار جریمه پرداخت کند. مولینا نیز در جریان اتفاقات پس از فینال درگیر صحنه‌های پرتنش شده بود. 

در سوی دیگر، تیاگو آلمادا یک جلسه محروم و ۳۰ هزار دلار جریمه شده است. روبرتو آیالا، دستیار تیم ملی آرژانتین، نیز با سه جلسه محرومیت و ۳۰ هزار دلار جریمه مواجه شده است. از طرف اسپانیا نیز گاوی یک جلسه محرومیت و ۳۰ هزار دلار جریمه دریافت کرده است. 

فیفا همچنین فدراسیون فوتبال آرژانتین را جریمه کرده و دستور داده دو مسابقه خانگی بعدی تیم ملی با ظرفیت ۵۰ درصد تماشاگر برگزار شود. این بخش از حکم علاوه بر اتفاقات فینال، به مجموعه‌ای از تخلفات دیگر در طول جام جهانی، از جمله رفتار هواداران و نمایش پیام‌های نامناسب، مربوط می‌شود. 

این احکام در حالی صادر شده‌اند که تصاویر درگیری پس از فینال به یکی از جنجالی‌ترین لحظات جام جهانی تبدیل شد. حالا پاردس و سایر بازیکنان آرژانتین باید محرومیت‌های خود را در مسابقات ملی آینده پشت سر بگذارند؛ حکمی که می‌تواند ترکیب آلبی‌سلسته را برای ماه‌های آینده تحت تأثیر قرار دهد. 


۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

زلزله در فیفا؛ پروژه برکناری اینفانتینو کلید خورد

نورنیوز-گروه ورزشی: رویترز در گزارشی اختصاصی خبر داد که یوفا، AFC و کونکاکاف در حال بررسی استفاده از سازوکار  «رأی عدم اعتماد» برای برکناری جیانی اینفانتینو هستند تا این جدی‌ترین تهدید علیه ریاست او از زمان آغاز بحران اخیر فیفا لقب بگیرد. 

زد و بند اینفانتینو با ترامپ و پرونده فساد اخلاقی‌اش در دو هفته گذشته باعث از دست دادن اعتماد بیش از ٧٠ درصد اعضای فیفا شده است.

این بحران در فیفا با طرح شکست‌خورده اینفانتینو برای فروش بخشی از منافع تجاری آینده جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی و مخصوصا به شرکت برادر داماد ترامپ برمی‌گردد. این طرح با اعتراض شدید یوفا، AFC و کونکاکاف مواجه شد و در نهایت کنار گذاشته شد.

حالا رویترز از پروژه برکناری اینفانتینو خبر داد که برای آغاز این فرآیند، حداقل ۲۰ درصد از ۲۱۱ عضو فیفا، یعنی ۴۳ فدراسیون، باید درخواست کتبی بدهند. پس از آن، شورای فیفا باید طی سه ماه کنگره فوق‌العاده برگزار کند. 

در کنگره، هر کشور یک رأی دارد و تصمیمات معمولاً با اکثریت ساده آرای معتبر گرفته می‌شوند.

اگر اینفانتینو برکنار شود، طبق اساسنامه، طولانی‌ترین‌مدت معاون رئیس فیفا تا برگزاری انتخابات جدید سرپرست ریاست خواهد شد؛ این فرد در حال حاضر شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس AFC است. 




 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۱۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر