قیمت طلا امروز




 سایت تحلیل بازار / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

نخست‌وزیر عراق: ۳۰ سپتامبر شاهد خروج کامل نیروهای ائتلاف خواهیم بود

نخست‌وزیر عراق اعلام کرد ۳۰ سپتامبر (هشتم مهرماه) شاهد خروج کامل نیروهای ائتلاف آمریکایی از این کشور خواهیم بود.
 نخست‌وزیر عراق: ۳۰ سپتامبر شاهد خروج کامل نیروهای ائتلاف خواهیم بود



 رئیس مجلس به کربلا رسید
۳۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

رئیس مجلس به کربلا رسید

به گزارش تجارت نیوز، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز ( پنجشنبه ۲۹ مرداد) به در ادامه برنامه های سفر هیأت پارلمانی ایران به کشور عراق، به کربلا سفر کرده و به مضجع حضرت عباس (ع) مشرف شدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌وگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

محمد باقر قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت وگو کرد.

قالیباف، در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس مجلس در ادامه دومین روز سفر خود به کشور عراق، با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت وگو کرد.

محمد باقر قالیباف در دومین روز سفر خود به عراق در نشست مشترک با فعالان اقتصادی ایران و عراق شرکت کرد.

شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامه های سفر رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.

منبع: ایسنا



 قیمت دینار عراق امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵؛ دینار عراق چند شد؟
۲ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

قیمت دینار عراق امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵؛ دینار عراق چند شد؟

قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در بازار آزاد به ۱٬۳۳۳ ریال رسیده است؛ یعنی هر دینار عراق حدود ۱۳۳ تومان معامله می‌شود. نرخ فعلی نسبت به روز گذشته افزایش داشته و بازار دینار در معاملات امروز روندی صعودی را نشان می‌دهد.

قیمت دینار عراق: ۱۳۳ تومان
قیمت هر هزار دینار عراق: حدود ۱۳۳ هزار تومان



 بازنشستگان حساب خود را چک کنند؛ پرداخت حقوق مرداد آغاز شد
۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بازنشستگان حساب خود را چک کنند؛ پرداخت حقوق مرداد آغاز شد

جهان صنعت نیوز، سازمان تأمین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پرداخت حقوق مردادماه بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر این سازمان از ظهر پنجشنبه ۲۹ مردادماه آغاز می‌شود و طی سه روز، بر اساس حروف الفبا و از طریق بانک‌های عامل انجام خواهد شد.

اداره‌کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای درباره زمان پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران اعلام کرد که فرآیند واریز حقوق از ظهر پنجشنبه ۲۹ مردادماه آغاز و به‌تدریج طی سه روز انجام خواهد شد.  

 در این اطلاعیه درباره زمان پرداخت معوقات مابه‌التفاوت افزایش سالیانه و اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی مربوط به فروردین و اردیبهشت‌ماه نیز آمده است که پس از تأمین منابع مالی مورد نیاز، زمان پرداخت آن به‌صورت رسمی از سوی روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی اطلاع‌رسانی خواهد شد.  

 سازمان تأمین اجتماعی همچنین با اشاره به شرایط شبکه بانکی کشور از بازنشستگان و مستمری‌بگیران خواست در صورت دریافت نکردن پیامک بانکی تا پایان زمان اعلام‌شده، موجودی حساب خود را بررسی کنند. 

بر اساس این اطلاعیه، فیش حقوقی مردادماه از اول شهریورماه و بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌ها، از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es. tamin. ir و همچنین اپلیکیشن «تأمین من» قابل مشاهده و دریافت خواهد بود. 

بازنشستگان و مستمری‌بگیران در صورت داشتن هرگونه سؤال، ابهام یا اعتراض نسبت به احکام و فیش‌های صادرشده، می‌توانند درخواست یا اعتراض خود را از طریق پورتال مرکز نظارت و ارتباطات مردمی سازمان به نشانی ۱۴۲۰. tamin. ir ثبت کنند و با دریافت کد پیگیری پیامکی، روند رسیدگی را بدون مراجعه حضوری دنبال کنند. 

همچنین مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی به‌صورت شبانه‌روزی از طریق شماره ۱۴۲۰ و بدون نیاز به پیش‌شماره، از طریق تلفن ثابت یا همراه در سراسر کشور آماده ارائه راهنمایی به مخاطبان است. 

سازمان تأمین اجتماعی در پایان تأکید کرد تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی اخبار و موضوعات مرتبط با این سازمان، اداره‌کل روابط عمومی است و مخاطبان برای پیگیری اخبار باید به وب‌سایت Tamin. ir یا کانال‌ها و صفحات رسمی سازمان در شبکه‌های اجتماعی با …



 زمان دقیق واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ برای ۴۹ میلیون نفر اعلام شد + ماجرای ۱۹ میلیون جاماندۀ بلاتکلیف و سودهای سرگردان متوفیان چیست؟
۶ دقیقه قبل / سایت نبض قیمت

زمان دقیق واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ برای ۴۹ میلیون نفر اعلام شد + ماجرای ۱۹ میلیون جاماندۀ بلاتکلیف و سودهای سرگردان متوفیان چیست؟

بازار سرمایه و دلایل میلیون‌ها خانواده ایرانی این روزها نفس‌ها را در سینه حبس کرده است. امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵، خبری منتشر شده که می‌تواند معادلات اقتصادی بسیاری از خانوارها را تحت تأثیر قرار دهد. پس از ماه‌ها انتظار و شایعات متعدد در فضای مجازی، سرانجام زمان واریز سود سهام عدالت برای سال ۱۴۰۵ به‌طور رسمی اعلام شده است. اما ماجرا به همین سادگی نیست؛ ابهامات زیادی درباره مبلغ دقیق سود، تعداد جاماندگان و سرنوشت افرادی که هنوز موفق به دریافت سود نشده‌اند، وجود دارد. در این گزارش جامع، به تمامی زوایای این خبر مهم پرداخته و شما را با جزئیات کامل واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ آشنا خواهیم کرد. اعلام فوری: زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ نهایی شد

سود سهام عدالت

بر اساس تازه‌ترین اخبار منتشرشده، زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ برای هفته دولت تعیین شده است. این بازه زمانی که از ۲ تا ۸ شهریور ۱۴۰۵ را شامل می‌شود، توسط مسئولان اتاق تعاون ایران اعلام شده و سهامداران باید در این بازه زمانی منتظر واریز سود به حساب خود باشند.

بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران، در این باره تأیید کرده است که سیاست پرداخت سود در سال جاری همچنان به روال گذشته است؛ به این معنا که سود حاصله طی دو مرحله به حساب مشمولان واریز خواهد شد. این رویکرد دو مرحله‌ای با هدف مدیریت نقدینگی و اطمینان از توزیع عادلانه سود حاصل از عملکرد سال ۱۴۰۴ تدوین شده است.

نکته قابل تأمل این است که با وجود چالش‌های اقتصادی و آسیب‌های وارده به برخی بنگاه‌ها، سودآوری کلی شرکت‌ها حفظ شده و رقم توزیعی نسبت به سال ۱۴۰۳ کاهش چشمگیری نخواهد داشت تا حقوق سهامداران به‌طور کامل استیفا شود. مبلغ جدید سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ چقدر تغییر کرده است؟

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که ذهن ۴۹ میلیون سهامدار را به خود مشغول کرده، مبلغ سودی است که قرار است دریافت کنند. بر اساس آخرین اطلاعات منتشرشده، مبلغ سود سهام عدالت تغییری نسبت به واریزهای قبلی نخواهد داشت.

بر اساس واریزهای قبلی، مبالغ سود به سه شکل و بسته به سه نوع سبد پرداخت می‌شود:

سبد سهام عدالت ۴۵۲ هزار تومانی: ۴۴۳ هزار تومان سود

سبد ۵۳۲ هزار تومانی: ۵۲۱ هزار تومان سود

سبد یک میلیون …



 امضای اسناد انتقال دارایی‌ تعاونی اعتبار مولی‌الموحدین و بانک ایران‌زمین به بانک مرکزی
۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

امضای اسناد انتقال دارایی‌ تعاونی اعتبار مولی‌الموحدین و بانک ایران‌زمین به بانک مرکزی

جهان صنعت نیوز ، با توجه به ادغام تعاونی اعتبار غیرمجاز مولی‌الموحدین و انتقال دارایی‌های آن به بانک ایران‌زمین طی سال‌های گذشته و تخلفات این تعاونی، اجرای احکام دادسرای جرائم اقتصادی تهران در اجرای حکم قطعی صادرشده طی دستور قضایی مورخ ۲۷ خردادماه سال جاری اعلام کرد: تملک اموال منقول، غیرمنقول، اوراق بهادار و سایر موارد بانک ایران زمین از محل دارایی‌های این تعاونی‌ یا معادل ریالی آنها در ازای مطالبات بانک مرکزی به این بانک منتقل شود. بر اساس این حکم، اسناد انتقال این دارایی ها به امضای نمایندگان بانک مرکزی و بانک ایران زمین رسید.

منبع: ایسنا اقتصاد کلان برچسب هابانک مرکزی
شناسه : 606721
لینک کوتاه : لینک کپی شد





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟
سایت جهان صنعت نیوز

خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده یک‌بار دیگر در آستانه ورود به بازار ایران قرار گرفته‌اند. خبری که اگرچه در نگاه اول از یک تصمیم تازه حکایت دارد، اما روایت مسئولان نشان می‌دهد ماجرا چندان تازه نیست.
 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه
سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته اول شهریور ماه منتشر کردند.
 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد
سایت صدای بورس

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.
 مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟
سایت اسب بخار

مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟

در این مطلب به سراغ مقایسه دو خودروی ملی و پرحاشیه از دو خودروساز بزرگ کشور، ایران‌خودرو و سایپا، رفته‌ایم. در یک سوی میدان، ایکو ری‌را قرار دارد؛ کراس‌اووری که از نظر فرم و ابعاد، با تعریف متعارف کراس‌اوورهای جهانی منطبق است. در سوی دیگر، سایپا آریا قرار گرفته؛ یک هاچ‌بک کراس تازه‌وارد که البته زمان زیادی از رونمایی آن گذشته و همچنان منتظر ورودش به بازار هستیم.
 اثرات محاصره دریایی بر اقتصاد و زندگی مردم | فریدون مجلسی: استقلال کشور فقط به توان نظامی نیست | باید بتوانیم تجارت کنیم و ارزش پول‌مان را حفظ کنیم | عقلا برای پایان جنگ تصمیم بگیرند
سایت اقتصادنیوز

اثرات محاصره دریایی بر اقتصاد و زندگی مردم | فریدون مجلسی: استقلال کشور فقط به توان نظامی نیست | باید بتوانیم تجارت کنیم …

اقتصادنیوز: تحلیلگر مسائل بین‌الملل نوشت: استقلال یک کشور فقط به داشتن موشک و توان نظامی خلاصه نمی‌شود. کشوری که حق عبور و مرور دریایی نداشته باشد، کشوری که نتواند با جهان رابطه بانکی برقرار کند، نتواند صادرات و واردات داشته باشد و نتواند ارزش پول خود را حفظ کند، در عمل با محدودیت جدی در استقلال اقتصادی مواجه است.