قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۹

محسن رضایی هشدار داد؛ جز انتقام مرهمی نیست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ادبیاتی تند علیه دشمنان، از شکست هیمنه آنها سخن گفت.
 محسن رضایی هشدار داد؛ جز انتقام مرهمی نیست



 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه استjahansanatnews-ycx34
۱۳ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

جهان صنعت نیوز ، بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان ضمن اشاره به اهمیت تنگه هرمز خاطرنشان کرد: امنیت دریانوردی در تنگه هرمز پیوند مستقیمی با آرامش خلیج فارس دارد و هرگونه اختلال در آن، ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

وی تاکید کرد:ما با هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ یا درگیری در منطقه مخالفیم. باید ریشه‌ها و عوامل اساسیِ بی‌ثباتی در منطقه مورد بازنگری و بررسی قرار گیرند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وزیر خارجه عمان در ادامه افزود: موضع ما در پایبندیمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت است.

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هاتنگه هرمز وزیر خارجه عمان
شناسه : 606700
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابدetemadonline-pndup
۱۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

کد خبر: 787314 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۴:۴۵:۴۶ اعتمادآنلاین |

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

به گزارش خبرآنلاین، عباس پازوکی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: سلام. امروز خانم دکتر مروّج، همسر دکتر عارف، با خانم دولتی (دستیار ویژه معاون اول) تماس گرفته بود و گلایه ای را مطرح کرد که شنیدنش پشت‌صحنه عجیبی از حجم کار این روزهای دولت را نشان می‌دهد.

گلایه این بود که دکتر عارف شب‌ها کارتابل‌های کاری را با خودش به منزل می‌آورد و حجم کار آن‌قدر زیاد است که بعید است شبی زودتر از ساعت ۳ یا ۴ صبح دست از مطالعه پرونده‌ها و صدور دستورات بکشد! ساعت ۳ صبح می‌خوابد، ۵:۳۰ بیدار می‌شود و حوالی ۶:۳۰ یا ۷ صبح پشت میز کارش حاضر است.

واقعیت این است که شاید خیلی‌ها دقیق ندانند در بدنه اجرایی کشور چه می‌گذرد. تصمیماتی که در هیئت وزیران گرفته می‌شود، پیش از آن ساعت‌ها در کمیسیون‌ها و ستادهای زیرمجموعه معاون اول تصمیم‌سازی می‌شود و یا بعضا با اختیارت قانونی که دارد از طرف دولت تصمیم گیری می کند. از ستاد تنظیم بازار گرفته تا ستاد روابط ایران و چین، ایران و روسیه، ایران و آفریقا، ستاد فضای مجازی، ستاد بازسازی، ستاد هوش مصنوعی و ارتقای فناوری، ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، شورای اقتصاد، شورای عالی علوم و تحقیقات، شورای گذر، شورای راهبری برنامه هفتم، شورای عالی انرژی و ده‌ها شورا، ستاد و کارگروه اقتصادی و اجرایی دیگر، همگی زیر نظر معاون اول به عنوان مسول تیم اقتصادی دولت مدیریت می‌شوند. این‌ها تازه بخشی از برنامه‌هاست؛ حجم زیادی از ملاقات‌ها و جلسات با وزرا، مسئولان و شخصیت‌های مختلف را هم باید به آن اضافه کرد.

دکتر عارف تقریباً تا ساعت ۸ شب بی‌وقفه در دفتر مشغول جلسه و اداره این جلسات است. شانس بیاورد حدود ساعت ۹ یا ۱۰ شب به خانه می‌رسد. او یک عادت همیشگی …



 شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنندjavanonline-4d1wy
۱۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

جوان آنلاین: محمدرضا عارف در جلسه کارگروه ارتقای علم و فناوری، ضمن تبریک هفته دولت و با اشاره به پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور در دهه‌های اخیر، گفت: علم و فناوری و دانشگاهیان در این دو جهاد میدان‌دار بودند و عملکرد خوب حوزه علم و فناوری در این دو جنگ قابل تقدیر است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: پیشرفت‌های علم و فناوری موجب شد تا در دو جنگ تحمیلی اخیر، در برابر دشمنی که پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را در اختیار داشت، از خود جانانه دفاع کنیم و پیروز شویم و دشمن گمان نمی‌کرد ما چنین فناوری‌هایی در اختیار داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه افسران جنگ فناوری، دانشمندان جوان و متخصصان کشور هستند، ادامه داد: دولت، سایر قوا و نهاد‌های کشور باید از این دانشمندان حمایت کافی کرده و موانع را از بین ببرند تا آنان با انگیزه و نشاط، مسیر پیشرفت کشور در زمینه علم و فناوری را به پیش ببرند.

عارف افزود: رویکرد رئیس‌جمهور و دولت، حل مشکلات دانشگاهیان و دانشمندان کشور و بهره‌گیری از کمک آنان برای حل مسائل کشور است. از سوی دیگر، کشور پس از جنگ رمضان وارد شرایط جدیدی شده است و ضروری است با حمایت از دانشمندان و حل مطالبات و دغدغه‌های آنان، از جمله مسائل معیشتی، به پیشرفت‌های علمی خود ادامه دهیم.

وی با تأکید بر اینکه جوانان سرمایه‌های کشور هستند، گفت: راهبرد دشمن در حال حاضر، آسیب‌زدن به سرمایه اجتماعی و فروپاشی اجتماعی از مسیر فشار اقتصادی است و برای دانشگاه نیز برنامه‌ریزی دارد؛ بنابراین باید برای خنثی‌سازی این توطئه دشمن آمادگی داشت.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به ضرورت اصلاح آیین‌نامه جذب اعضای هیأت علمی، بیان کرد: شورا‌های عالی به جای سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت، در امور اجرایی و حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه دخالت می‌کنند؛ در حالی که تعیین ضوابط و آیین‌نامه جذب هیأت علمی باید در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دنبال شود.

وی تأکید کرد: حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه اهمیت زیادی دارد؛ بنابراین فرایند جذب هیأت علمی باید با توجه به این موضوع اصلاح شود.

در این جلسه همچنین درباره نحوه جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مرجعیت علمی بحث و تبادل نظر شد و دکتر سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، …



 وقوع حادثه دریایی در سواحل یمنtejaratnews-6crfa
۲۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن

به گزارش تجارت نیوز، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی در خصوص وقوع حادثه‌ دریایی در ۱۳۶ مایلی شرق شهر المکلا در یمن دریافت کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس همچنین تأکید کرد که یک نفتکش پس از نزدیک شدن یک کشتی دیگر به آن در خلیج عدن پیام اضطراری کمک ارسال کرده است.

هنوز جزئیات بیشتری در خصوص این نفتکش و هدف از نزدیک شدن به آن منتشر نشده است.

طبق اعلام سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس یک نفتکش هنگام حرکت به سمت غرب در خلیج عدن، با ارسال پیام اضطراری از نزدیک شدن یک شناور غیرمجاز خبر داد.

منبع: ایسنا



 کره شمالی یک پرتابه مشکوک به موشک بالستیک شلیک کردtejaratnews-0vusv
۲۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

کره شمالی یک پرتابه مشکوک به موشک بالستیک شلیک کرد

به گزارش تجارت نیوز، کره شمالی روز پنجشنبه یک پرتابه مشکوک به موشک بالستیک را به سمت دریا شلیک کرد. دفتر نخست‌وزیری ژاپن اعلام کرد این پرتاب احتمالی را شناسایی کرده است، اما جزئیات بیشتری درباره آن ارائه نداد.

رسانه‌های کره جنوبی نیز به نقل از ارتش این کشور گزارش دادند کره شمالی یک پرتابه ناشناس را از سواحل شرقی خود شلیک کرده است.

این پرتاب یک روز پس از آن انجام شد که ارتش‌های کره جنوبی و آمریکا اعلام کردند رزمایش ۱۱ روزه «اولچی فریدم شیلد» را کاهش می‌دهند.

این تصمیم چند روز پس از آن اتخاذ شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به پنتاگون دستور داد این رزمایش‌ها را «به میزان قابل توجهی کاهش دهد.»

ترامپ در توجیه تصمیم خود به آنچه رابطه خوبش با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی خواند و همچنین خودداری کره جنوبی از حمایت از او در جنگ ایران اشاره کرده بود.

با این حال، «کیم یو جونگ» خواهر بانفوذ رهبر کره شمالی، تلاش ترامپ را رد کرد و گفت این اقدام حتی ارزش اظهارنظر ندارد، زیرا ماهیت رزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی تغییری نکرده است.

او گفت: «ماهیت تحریک‌آمیز و تهاجمی این رزمایش‌ها حتی اگر مدت و ابعاد آنها کاهش یافته باشد، تغییر نخواهد کرد.»

کیم یو جونگ همچنین به واشنگتن هشدار داد که نباید انتظار داشته باشد کاهش رزمایش‌ها از سوی پیونگ‌یانگ به‌عنوان نشانه حسن نیت پذیرفته شود.

او گفت: «اگر آمریکا محاسبه کرده است که می‌تواند اقدام اخیر خود را به‌عنوان اقدامی مبتنی بر به‌اصطلاح حسن نیت تبلیغ کند، پاسخ مورد نظر خود را دریافت نخواهد کرد.»

کیم یو جونگ همچنین به مجموعه‌ای از رزمایش‌های نظامی دیگری اشاره کرد که آمریکا و کره جنوبی اوایل سال جاری میلادی برگزار کردند و از تلاش سئول برای وارد کردن زیردریایی‌های هسته‌ای نیز انتقاد کرد.

پرتاب جدید کره شمالی در حالی انجام شده است که کاهش رزمایش‌های آمریکا و کره جنوبی ظاهراً با هدف فراهم کردن زمینه‌ای برای ازسرگیری دیپلماسی با پیونگ‌یانگ صورت گرفته بود، اما کره شمالی تأکید کرده است که کوچک‌تر شدن یا کوتاه‌تر شدن این رزمایش‌ها، ارزیابی این کشور از ماهیت آنها را تغییر نمی‌دهد.

منبع: ایسنا …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند
سایت ایران آنلاین

صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند

وزیر جهاد کشاورزی که هم‌زمان با هفته دولت و به نمایندگی از هیأت دولت به استان هرمزگان سفر کرده است، با قدردانی از ایستادگی صیادان این استان در روزهای جنگ گفت: استمرار فعالیت صیادان در خلیج فارس موجب شد تولید آبزیان متوقف نشود و در ماه‌های گذشته تقریباً نیازی به واردات ماهی نداشته باشیم.
 ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو
سایت سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم؛ این یک جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.
 بازخوانی تازه‌ترین اسناد منتشر شده از کودتای ۲۸ مرداد/ رسانه بریتانیایی از نقش انگلیس در کودتا چه می‌گوید؟
سایت رجانیوز

بازخوانی تازه‌ترین اسناد منتشر شده از کودتای ۲۸ مرداد/ رسانه بریتانیایی از نقش انگلیس در کودتا چه می‌گوید؟

در حالی که غرب امروزه ادعای دموکراسی دارد، اسناد تازه منتشر شده از کودتای ۲۸مرداد، حاکی از آن است که انگلیس خواهان یک دیکتاتوری بود که اصلاحاتی به نفع آن‌ها رقم بزند.
 محمد مهاجری: این مجلس صلاحیت و تخصص تصویب قانون نفوذ را ندارد
سایت رویداد‌ ۲۴

محمد مهاجری: این مجلس صلاحیت و تخصص تصویب قانون نفوذ را ندارد

محمد مهاجری، تحلیلگر سیاسی، با انتقاد از طرح موسوم به «قانون نفوذ» در مجلس گفت که موضوع نفوذ نیازمند سازوکار‌های تخصصی امنیتی و اطلاعاتی است و با طرح‌های شتاب‌زده و جناحی نمی‌توان آن را حل کرد. او هشدار داد که تصویب چنین طرح‌هایی در شرایط جنگ، به جای افزایش امنیت، تنها جامعه را متشنج و نخبگان و دانشجویان را دلسرد می‌کند.
 هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات
سایت اکوایران

هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر ارتقای مداوم دقت، برد و قدرت تخریب تسلیحات کشور، از آمادگی کامل و به‌کارگیری نسل جدیدی از جنگ‌افزارها و کلاهک‌های پیشرفته در صورت وقوع هرگونه نبرد احتمالی خبر داد.
 «من» را رها کن، «او» را دریاب
سایت رجانیوز

«من» را رها کن، «او» را دریاب

 پیام مهم سردار قاآنی برای فرماندهان نظامی عراق در سفر به این کشور چه بود؟
سایت اعتماد آنلاین

پیام مهم سردار قاآنی برای فرماندهان نظامی عراق در سفر به این کشور چه بود؟

تنها هشت روز پیش از ورود قالیباف، اسماعیل قاآنی در سفری اعلام‌نشده به بغداد رفت. براساس گزارش منابع عراقی، پیام او به فرماندهان عراقی این بود که از رویارویی مسلحانه با دولت پرهیز کنید. این پیام را نباید مقدمه بستن دست مقاومت دانست، هدف جلوگیری از جنگ داخلی در عراق و انتقال پرونده از خیابان به میز سیاست بود. قاآنی مأمور این پروژه شد تا قالیباف بتواند از مسیر گفت‌وگو با دولت، پارلمان و رهبران سیاسی عراق، برای تثبیت جایگاه مقاومت در ساختار امنیتی آینده چانه‌زنی کند.
 پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است
سایت اکوایران

پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است

غریب آبادی با اشاره به اقدامات اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت آمریکا پس از آنکه در جنگ پیروز نشد، اکنون به دنبال جنگ اقتصادی است.