قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۱

عکس‌های منتشرنشده از حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۹۸

تیم ملی فوتبال ایران بعد از ۲۰ سال غیبت موفق شد به عنوان سی و دومین و آخرین تیم انتخاب شده پای به جام جهانی ۱۹۹۸ بگذارد و در مرحله گروهی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه به همراه آمریکا، آلمان و یوگسلاوی در یک گروه قرار گرفت. تیم ملی فوتبال ایران در نخستین دیدار برابر تیم ملی یوگسلاوی در ورزشگاه «ژوفروا - گیشار» شهر «سن‌اتین» با نتیجه ۱ بر صفر شکست خورد. در بازی دوم مقابل تیم ملی آمریکا در ورزشگاه «ژرلاند» شهر «لیون» با گل‌های «حمید استیلی» و «مهدی مهدوی‌کیا» با نتیجه ۲ بر یک این تیم را شکست داد و در سومین و آخرین دیدار مرحله گروهی در ورزشگاه «لاموسون» شهر «مون‌پلیه» با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب آلمان شد. این گزارش تصویری شامل عکس‌هایی از حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه است که برای نخستین بار از آرشیو آژانس عکس ایرنا منتشر می‌شود.
 عکس‌های منتشرنشده از حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۹۸



 زلاتان: مودریچ خودِ فوتبال است/ چه کسی «ایبرا» را دوست ندارد؟! - پارس فوتبال
۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

زلاتان: مودریچ خودِ فوتبال است/ چه کسی «ایبرا» را دوست ندارد؟! - پارس فوتبال

اسطوره فوتبال سوئد از هافبک کروات میلان تمجید کرد و درباره زندگی فعلی‌اش سخن گفت.

 کنایه سنگین «اطلاعات» به مدیرعامل تراکتور | از بیرانوند تا قهرمانان المپیاد ریاضی؛ چه کسی واقعاً «افتخار ملی» است؟
۱۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کنایه سنگین «اطلاعات» به مدیرعامل تراکتور | از بیرانوند تا قهرمانان المپیاد ریاضی؛ چه کسی واقعاً «افتخار ملی» است؟

درخواست مدیرعامل تراکتور برای بازنگری قانون سرباز قهرمان و قرار گرفتن علیرضا بیرانوند در دایره «افتخارات ملی»، با واکنش انتقادی روبه‌رو شده است؛ منتقدان می‌گویند حضور در تیم ملی و حتی سه دوره جام جهانی، به‌تنهایی نمی‌تواند معیار برخورداری از امتیازاتی باشد که برای قهرمانان واقعی مسابقات جهانی در نظر گرفته شده است.

 بزرگترین بازنده رفتن پپ از سیتی مشخص شد!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بزرگترین بازنده رفتن پپ از سیتی مشخص شد!

علاقه ویژه انزو مارسکا به فیل فودن باعث شده جایگاه رایان شرکی در ترکیب سیتی بیش از پیش در معرض تهدید قرار بگیرد.

 سوال روز؛ چرا عبدی قید محمودی را زد؟
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

سوال روز؛ چرا عبدی قید محمودی را زد؟

پایگاه خبری فوتبالی- حسین عبدی بنا به دلایل انضباطی قید دعوت از امیرحسین محمودی ستاره جوان پرسپولیس به تیم امید را زد.پایگاه خبری فوتبالی، شاید برای امیرحسین محمودی که در دقیقه ۹۰ فرصت حضور در جام جهانی را از دست داد، نرفتن به بازی‌های آسیایی خیلی اتفاق تلخی نباشد اما به هر حال محمودی به دلایل انضباطی و اینکه در اردوی قبلی به حسین عبدی «نه» گفته بود فرصت حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا را از دست داد و حالا این احتمال وجود دارد که فدراسیون فوتبال این بازیکن را جریمه هم بکند.حسین عبدی سرمربی تیم ام ...,امیرحسین محمودی,پرسپولیس,حسین عبدی,تیم امید ایران

 اینیستا استارت زد: در پوست خودم نمی‌گنجم
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اینیستا استارت زد: در پوست خودم نمی‌گنجم

آندرس اینیستا 42 ساله اعلام کرد که در آغاز تجربه مربیگری خود روی نیمکت گلف یونایتد بسیار هیجان‌زده و باانگیزه است.