قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۶

توقیف محموله سنگین سلاح و نارنجک دستی در مرزهای کشور

در این چند عملیات ۳۴ قبضه سلاح کلت و mp۵ و ۱۶ قبضه سلاح شکاری به همراه هفت قبضه نارنجک دستی و مقادیر قابل توجهی مهمات مربوطه را کشف کردند.
 توقیف محموله سنگین سلاح و نارنجک دستی در مرزهای کشور



 جهش قیمت نفت برنت به بالاترین سطح از ماه جولای؛ عبور از مرز ۹۳ دلار
۴۵ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

جهش قیمت نفت برنت به بالاترین سطح از ماه جولای؛ عبور از مرز ۹۳ دلار

صفحه سیاست-

قیمت نفت خام برنت در معاملات امروز پنجشنبه با عبور از مرز ۹۳ دلار در هر بشکه، به بالاترین سطح خود از ماه جولای (تیرماه) سال جاری دست یافت.

این افزایش قیمت در حالی رخ داده است که نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه انرژی با بسته ماندن تنگه هرمز و بن‌بست در مذاکرات، بار دیگر بازارهای جهانی را تحت تأثیر قرار داده است.

بر اساس این گزارش، نفت برنت با جهشی ۱.۶۱ درصدی نسبت به روز گذشته، به بیش از ۹۳ دلار در هر بشکه رسید.به نوشته الجزبره افزایش ریسک‌های مرتبط با ترانزیت نفت از تنگه هرمز، مهمترین عامل این جهش قیمتی محسوب می‌شود‌.

همچنین نگرانی‌ها از تداوم محدودیت‌های عرضه از سوی تولیدکنندگان اصلی، بر روند صعودی قیمت‌ها افزوده است .کارشناسان بازار نفت هشدار داده‌اند که تداوم این روند می‌تواند فشارهای تورمی بر اقتصاد کشورهای واردکننده انرژی را تشدید کرده و معادلات بازارهای جهانی را با چالش جدیدی مواجه سازد.

 



 بازدید اعضای کارگروه مرز‌های رسمی مجاز کشور از فرودگاه شهدای ایرانشهر
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

بازدید اعضای کارگروه مرز‌های رسمی مجاز کشور از فرودگاه شهدای ایرانشهر

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان؛ در این بازدید که با محوریت بررسی زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های فرودگاه شهدای ایرانشهر برای ارتقای جایگاه آن به عنوان مرز رسمی هوایی برگزار شد، عباسی رئیس کارگروه مرز‌های رسمی مجاز کشور، سردار خلیل آبادی معاون امنیتی و انتظامی استانداری، سلیم کدخدا معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر، معاونین سیاسی امنیتی و اجتماعی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، اعضای شورای تامین شهرستان و رئیس فرودگاه ایرانشهر حضور داشتند.

در جریان این بازدید، از بخش‌های مختلف فرودگاه از جمله ترمینال مسافری، تجهیزات ناوبری و امکانات امنیتی و فنی بازدید شد و وضعیت زیرساخت‌های موجود برای استقرار و راه اندازی تشریفات مرز هوایی مورد ارزیابی کارشناسی قرار گرفت. همچنین ظرفیت‌های توسعه و تکمیل تجهیزات فرودگاه از حیث میزان پاسخگویی به نیاز‌های ترانزیت مسافر و برقراری پرواز‌های بین المللی دراین موقعیت از جغرافیای جنوب استان مورد بررسی قرار گرفت.

تصویب فرودگاه شهدای ایرانشهر به عنوان مرز رسمی هوایی، گامی مهم در توسعه اقتصادی، تجاری و گردشگری جنوب سیستان و بلوچستان به شمار میرود و میتواند با ایجاد امکان ورود و خروج مستقیم مسافران و کالا‌ها از مرز‌های بین المللی مجاور، نقش بسزایی در تسهیل مناسبات انسانی وتجارت با کشور‌های همسایه، کاهش هزینه‌ها ومدیریت زمان سفر، و رونق فعالیت‌های بازرگانی منطقه ایفا کند.
 این اقدام در راستای تکمیل زنجیره زیرساخت‌های توسعه استان و بهره گیری از ظرفیت‌های مرزی به ویژه در حوزه جنوب استان که از دیرباز مورد توجه مسئولان کشوری و استانی بوده، پیگیری می‌شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر در حاشیه این بازدید بر ضرورت تسریع در روند تصویب فرودگاه شهدای ایرانشهر به عنوان مرز رسمی هوایی تاکید کرد و افزود: این موضوع از اولویت‌های مهم شهرستان و استان بوده و با توجه به ظرفیت‌های بالقوه ایرانشهر به عنوان موقعیت مرکزی و محوری جغرافیای استان و از قطب‌های جمعیتی برجسته‌ی سیستان و بلوچستان، تحقق این زیرساخت ترانزیتی و عملی شدن این طرح میتواند تحولی چشمگیر در حوزه حمل ونقل هوایی، جذب سرمایه گذاری و شکوفایی اقتصادی منطقه ایجاد کند.



 وزیر خارجه رژیم جولانی: درهای مذاکره با اسرائیل باز است!
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

وزیر خارجه رژیم جولانی: درهای مذاکره با اسرائیل باز است!

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، وزیر امور خارجه دولت خودخوانده سوریه اذعان کرد که دمشق سوریه درهای مذاکره با اسرائیل را نبسته است.

بر اساس این گزارش، «اسعد الشیبانی» در گفتگو با پایگاه خبری «آکسیوس» افزود: ما از طریق میانجیگری واشنگتن در مذاکرات برای توافق امنیتی با اسرائیل پیشرفت قابل توجهی داشتیم، اما تل آویو عقب‌نشینی کرد. مذاکرات با میانجیگری واشنگتن می‌تواند از سر گرفته شود و تفاهماتی حاصل شود که امنیت هر دو طرف را تضمین کند.

وزیر خارجه رژیم جولانی که سیاست مماشات با اشغالگری و تجاوز اسرائیل در جنوب سوریه را در پیش گرفته است، تصریح کرد: کاهش تنش مسئولیت یک طرف نیست و اسرائیل باید سیاست خود را در قبال سوریه بازنگری کند.

الشیبانی در عین حال اعتراف کرد که دولت سوریه همچنان علاقه‌مند به دستیابی به توافق با اسرائیل برای کاهش تنش در مرز است، ولی سیاست اسرائیل به ثبات سوریه یا منطقه کمکی نمی‌کند.

وی در واکنشی بسیار ضعیف و پر ابهام درباره حمله اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی ابو الظهور در ادلب سوریه گفت: پس از حمله اسرائیل، ما با دولت ترامپ و سایر کشورها تماس گرفتیم تا اعتراض کنیم و از تکرار آن جلوگیری کنیم. هر چند ما به صراحت به واشنگتن اطلاع داده‌ایم که به نیات اسرائیل در قبال سوریه اعتماد نداریم.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم
سایت اکوایران

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!
سایت تابناک

قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

سوپر انقلابی‌ها ظاهراً با یک شخص مسئله ندارند؛ دست‌فرمانشان تخریب است؛ هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گ...
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.