قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۹

حسرت مرد جنجالی کنگو در جام جهانی

تهران- ایرنا- هوادار جنجالی تیم ملی کنگو نتوانست دیدار این تیم برابر یاران کریستیانو رونالدو را از نزدیک ببیند.
 حسرت مرد جنجالی کنگو در جام جهانی



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

فیلم گل چهارم النصر به الریاض توسط کریستیانو رونالدو؛ گل شماره ۹۷۷

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کریستیانو رونالدو در نخستین بازی رسمی خود پس از جام جهانی، بار دیگر در ترکیب النصر درخشید و موفق به گلزنی شد.

النصر در دیدار برابر الریاض نمایش هجومی خوبی ارائه داد و در ادامه این مسابقه، رونالدو موفق شد گل چهارم تیمش را به ثمر برساند. این گل برای ستاره پرتغالی اهمیت ویژه‌ای داشت؛ چرا که شمار گل‌های دوران حرفه‌ای او را به عدد ۹۷۷ رساند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

رونالدو که همچنان یکی از مهم‌ترین چهره‌های فوتبال جهان به شمار می‌رود، پس از حضور در جام جهانی، در نخستین بازی رسمی خود برای النصر بار دیگر توانایی گلزنی‌اش را به نمایش گذاشت و نقش خود را در خط حمله این تیم ایفا کرد.

رسیدن به ۹۷۷ گل در دوران حرفه‌ای، یک رکورد قابل توجه برای رونالدو محسوب می‌شود و او همچنان به دنبال نزدیک شدن به رکورد تاریخی هزار گل است؛ هدفی که در سال‌های اخیر بارها درباره آن صحبت کرده است.

انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

صدرنشینی النصر با گلزنی رونالدو نیو‌فیس!

به گزارش ایلنا، النصر در هفته دوم لیگ روشن عربستان در ورزشگاه شاهزاده فیصل بن فهد مهمان الریاض بود و با نتیجه چهار بر صفر به پیروزی رسید. این برد، دومین پیروزی متوالی شاگردان آنژه پوستکوگلو در لیگ بود.

عبدالاله العمری در دقیقه ۱۸ روی ارسال کرنر آنجلو گابریل با ضربه سر گل نخست را به ثمر رساند. آنجلو در اولین دقیقه وقت‌های تلف‌شده نیمه اول، ارسال زمینی کینگزلی کومان را به گل دوم تبدیل کرد تا النصر با برتری دو بر صفر راهی رختکن شود.

فشار النصر در نیمه دوم ادامه پیدا کرد و ژوائو فلیکس در دقیقه ۵۸ پس از حرکت درون محوطه جریمه و شوت زمینی، سومین گل تیمش را زد. چهار دقیقه بعد پوستکوگلو کریستیانو رونالدو را به جای عبدالله الحمدان وارد زمین کرد تا کاپیتان پرتغالی نخستین بازی خود در فصل جدید را انجام بدهد.

رونالدو که در پیروزی سه بر صفر مقابل الفتح در هفته نخست لیگ و برد چهار بر یک برابر الدرعیه در جام پادشاهی غایب بود، برای زدن نخستین گل فصل زمان زیادی نیاز نداشت. او در دقیقه ۸۳ ارسال زمینی ایمن یحیی را با پای چپ وارد دروازه کرد و پیروزی چهار بر صفر النصر را کامل کرد.

النصر با این نتیجه شش امتیازی شد و به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت به الهلال، صدر جدول را از رقیب همشهری خود پس گرفت. الریاض نیز پس از تحمل دومین شکست متوالی، بدون امتیاز در رتبه هجدهم و انتهایی جدول قرار گرفت. انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / سایت برترینها

امشب رونالدو یک قدم دیگر به جاودانگی نزدیک شد

برترین‌ها: کریستیانو رونالدو همچنان به درخشش و گلزنی ادامه می‌دهد و نشان داده گذر سال‌ها چیزی از عطش او برای گلزنی کم نکرده است.

در هفته دوم لیگ عربستان، النصر مقابل الریاض به پیروزی پرگل ۴ بر صفر رسید. رونالدو که بازی را از روی نیمکت آغاز کرده بود، به‌عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و موفق شد گل چهارم تیمش را به ثمر برساند.

این گل، تعداد گل‌های دوران حرفه‌ای رونالدو را به عدد ۹۷۷ رساند؛ آماری خیره‌کننده برای فوق‌ستاره پرتغالی که همچنان در مسیر رسیدن به مرز هزار گل قرار دارد.

رونالدو همچنین با گلزنی در این مسابقه، برای بیست‌وپنجمین فصل متوالی موفق به ثبت گل شد؛ رکوردی که بیش از هر چیز، استمرار و آمادگی فوق‌العاده او در بالاترین سطح فوتبال را نشان می‌دهد.

کریستیانو رونالدو در آستانه ۴۱ سالگی همچنان یکی از خطرناک‌ترین گلزنان فوتبال جهان است و به نظر می‌رسد فعلاً قصد ندارد از رکوردشکنی و گلزنی دست بکشد.




 ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶

پایگاه خبری فوتبالی- فیفا سرانجام احکام انضباطی مربوط به اتفاقات جنجالی پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بین آرژانتین و اسپانیا را اعلام کرد؛ احکامی که به‌ویژه برای لیاندرو پاردس بسیار سنگین است. به گزارش فوتبالی، در جریان درگیری‌های پس از سوت پایان، چند بازیکن آرژانتین و اسپانیا درگیر شدند و همین اتفاق باعث شد کمیته انضباطی فیفا پرونده‌ای رسمی باز کند. بزرگ‌ترین محرومیت نصیب لیاندرو پاردس شده است. هافبک آرژانتینی به دلیل رفتار خشونت‌آمیز خود با ۱۰ جلسه محرومیت و ۹۰ هزار دلار جریمه مواجه شده است. این ...,تیم ملی آرژانتین,تیم ملی اسپانیا,جام جهانی 2026,لئاندرو پاردس,گاوی,ناهوئل مولینا,تیاگو آلمادا,پیشنهاد سردبیر

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۲۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.