قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

نفت‌وگاز گچساران - نساجی مازندران؛ عنایتی و یاران در تعقیب جام قهرمانی

ساری- ایرنا- تیم فوتبال نساجی مازندران پس از قطعی شدن صعود به لیگ برتر در هفته گذشته، امروز برای نزدیک‌تر شدن به کسب عنوان قهرمانی این رقابت‌ها در گچساران به مصاف نفت‌وگاز این شهر می‌رود تا با ثبت نوزدهمین برد فصل و چهارمین پیروزی پیاپی مقابل این تیم، یک گام دیگر به تصاحب جام نزدیک‌تر شود.
 نفت‌وگاز گچساران - نساجی مازندران؛ عنایتی و یاران در تعقیب جام قهرمانی



۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

بشیکتاش، تیمی که می‌تواند شگفتی بزرگ لیگ اروپا باشد

پایگاه خبری فوتبالی- بشیکتاش در شروع فصل ۲۷-۲۰۲۶ یکی از جذاب‌ترین تیم‌های حاضر در مسیر لیگ اروپا بوده و عملکرد این تیم باعث شده حتی از آن به‌عنوان یکی از مدعیان بالقوه این رقابت‌ها نام برده شود. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش Tribal Football، شاگردان وینچنزو ایتالیانو در شش مسابقه رسمی ابتدایی فصل، شش پیروزی به دست آورده‌اند و نکته فوق‌العاده اینکه در هیچ‌کدام از این بازی‌ها گل نخورده‌اند؛ رکوردی که شروع فصل آنها را به‌شدت چشمگیر کرده است. 

اوج این عملکرد در دیدار رفت پلی‌آف لیگ اروپا مقابل ژالگیریس لیتوانی رقم خورد. بشیکتاش در ورزشگاه توپراش با نتیجه ۳ بر صفر به پیروزی رسید و تقریباً کار صعود خود به مرحله لیگ اروپا را تمام کرد. این تیم در آن مسابقه ۷۵ درصد مالکیت توپ داشت، ۲۱ شوت به سمت دروازه زد و تنها سه شوت از حریف دریافت کرد؛ ضمن اینکه ژالگیریس حتی یک شوت در چارچوب هم ثبت نکرد. 

نکته مهم‌تر، ساختار دفاعی تیم ایتالیانو است. بشیکتاش در شش بازی ابتدایی فصل مجموعاً ۹ گل زده و هیچ گلی دریافت نکرده است. حریفان در این مسابقات ۵۰ شوت زده‌اند، اما تنها ۱۷ شوت در چارچوب بوده و فقط شش موقعیت در دسته فرصت‌های بزرگ قرار گرفته است. 

در خط دفاع، امیرحان توپچو و تیاگو ژالو عملکرد قابل توجهی داشته‌اند و پشت سر آنها نیز الکساندر نوبل قرار دارد؛ دروازه‌بانی که در بازی خارج از خانه برابر هرادتس کرالووه، با هشت مهار نقش مهمی در بسته ماندن دروازه تیمش داشت. 

از طرف دیگر، بشیکتاش در خط حمله هنوز جا برای پیشرفت دارد. چهار پیروزی از شش برد این تیم با نتیجه یک بر صفر به دست آمده و آمار xG نشان می‌دهد تیم ایتالیانو در فاز هجومی هنوز به اندازه ظرفیتش از موقعیت‌ها استفاده نکرده است. با این حال، حضور دوشان ولاهوویچ و لئاندرو تروسار می‌تواند این مشکل را برطرف کند. 

اگر این روند ادامه پیدا کند، بشیکتاش می‌تواند از یک تیم موفق در مرحله مقدماتی به یکی از شگفتی‌سازان واقعی لیگ اروپا تبدیل شود؛ تیمی که فعلاً بزرگ‌ترین نقطه قوتش، دفاعی است که هنوز هیچ تیمی نتوانسته آن را باز کند. 


۱۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

ملی‌پوش بسکتبال ایران به شهرداری گرگان پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- تیم بسکتبال شهرداری گرگان، عضو تیم ملی را به خدمت گرفت.

به گزارش فوتبالی، ملی‌پوش باتجربه بسکتبال ایران و بازیکن فصل گذشته تیم طبیعت، با عقد قراردادی یک ساله به تیم بسکتبال شهرداری گرگان پیوست.

به این ترتیب سعید داورپناه که سابقه حضور در تیم‌های مطرح لیگ برتر بسکتبال ایران را در کارنامه دارد، در فصل جدید پیراهن شهرداری گرگان را بر تن خواهد کرد.

ضمن اینکه پدرام فحفوری قرارداد خود را با شهرداری گرگان تمدید کرد. امیرحسین خندانپور و علیار نجفی هم به این تیم پیوستند.

محسن ملاح زاده و آرگن میناسیانس خروجی‌های تیم گرگانی هستند و برای فصل جاری راهی مهگل شدند.

طبق اعلام قبلی پنجره نقل‌وانتقالاتی لیگ برتر بسکتبال ۳۱ مرداد بسته خواهد شد. بازی‌های این فصل از نیمه دوم مهر و با برگزاری بازی‌های پیش‌فصل آغاز می‌شود.


۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بیرانوند در لیست تیم امید نیست/ حسین‌‌زاده، تنها بازیکن بزرگسال - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال امید ایران از اواخر شهریورماه باید در مسابقات آسیایی ناگویا به مصاف حریفان خود برود. تیم ایران در این مسابقات با امارات، چین و کره شمالی هم‌گروه است و در اولین دیدار خود نیز در تاریخ 25 شهریورماه به مصاف امارات می‌رود.  برنامه مسابقات لیگ علیه تیم فوتبال امید در ناگویا

 

در این شرایط و در حالی که کمتر از یک ماه به آغاز مسابقات ناگویا باقی مانده، از روز گذشته شایعه حضور احتمالی علیرضا بیرانوند در تیم امید به عنوانی یکی از سهمیه‌های بزرگسالان مطرح شده است؛ ایده‌ای که به نظر می‌رسد فقط برای حل مشکل سربازی علیرضا بیرانوند مطرح شده، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این راهکار عملی نیست و به هیچ عنوان بیرانوند نمی‌تواند جایی در لیست تیم امید در ناگویا داشته باشد و کادرفنی این تیم نیز علاقه‌ای به این موضوع ندارد. 

کادرفنی تیم فوتبال امید در اردیبهشت‌ماه طبق مقررات بازی‌های آسیایی، لیست اولیه 50 نفره خود را به شورای المپیک آسیا اعلام کرده که در آن لیست نام علیرضا بیرانوند وجود ندارد. بنابراین حتی در صورت موافقت فدراسیون فوتبال و کادرفنی تیم امید، قوانین مسابقات اجازه حضور بیرانوند در تیم امید ایران در ناگویا را نمی‌دهد.

ضمن اینکه با حضور دروازه‌بانانی مانند محمد خلیفه که سابقه حضور در جام جهانی دارد، همچنین ادیب زارعی و چند دروازه‌بان جوان خوب دیگر، کادر فنی تیم امید نظری روی اضافه شدن بازیکن بزرگسال در خط دروازه ندارد و بیشتر هدف حسین عبدی و کادرش آمادگی تیم امید برای مسابقات انتخابی المپیک است. تنها بازیکن بزرگسال حاضر در لیست تیم امید برای ناگویا، امیرحسین حسین‌زاده است که باید دید باشگاه تراکتور با حضور این بازیکن در تیم امید موافقت خواهد کرد یا خیر. 

براساس این گزارش، علیرضا بیرانوند که به پایان مهلت معافیت تحصیلی خود از خدمت سربازی نزدیک می‌شود، از یک مهرماه باید راهی خدمت مقدس سربازی شود و ظاهراً راهکاری برای تعویق این اتفاق وجود ندارد. این موضوعی است که سردار زاهدی معاون نظام وظیفه عمومی در آبان‌ماه سال 1404 عنوان و تأکید کرد بیرانوند از مهرماه سال 1405 سرباز خواهد بود. 

انتهای پیام/  




 تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات
۱۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده هفته دوم با صعود پرسپولیس به صدر جدول بسته شد. قرمزها در کنار استقلال و تراکتور، هر 6 امتیاز را گرفته‌اند برخلاف نساجی و استقلال خوزستان که در حسرت آن هستند.به گزارش فوتبالی، تیم منتخب این هفته را مردانی تشکیل داده‌اند با عملکردهای فردی بسیار درخشان. آنها با انجام وظایف‌شان به بهترین شکل ممکن، تیم‌شان را به سمت بردن و امتیاز گرفتن هل دادند.* حجت صدقییک نمایش درخشان دیگر از گلری که سالهاست پشت خط مانده. آن دو واکنش طلایی صدقی بخصوص در ریباند هر دو ضربه، اجازه داد چادرم ...,تیم منتخب,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۴ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۱۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
۲۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

 یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس
۲۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس

در جریان برتری ۴ بر یک پرسپولیس برابر استقلال خوزستان، علی علیپور خوش درخشید و با یک گل و دو پاس گل، سهم بزرگی در پیروزی مردان تارتار در اولین بازی خانگی در...