قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

ممدانی پشت ایران درآمد

اقتصادنیوز: ممدانی می‌گوید که ندادن ویزا به خبرنگاران، عدم صدور ویزای برای برخی از اعضای کادرفنی و دادن ویزای روزانه به یک تیم ملی(ایران) با روح جام جهانی تعارض دارد.
 ممدانی پشت ایران درآمد



۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

پاسخ صریح دریادار ایرانی ‌به ادعای نابودی نیروی دریایی ایران؛ دروغ است

به گزارش اقتصاد معاصر؛ در روزهایی که نام «تنگه هرمز» بار دیگر در محاسبات و ادعاهای رسانه‌ای دشمن تکرار می‌شود، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش از نقطه‌ای سخن می‌گوید که به تعبیر او، فراتر از یک موقعیت جغرافیایی، به خطی برای نمایش اقتدار دریایی ایران تبدیل شده است؛ خطی که از مرز پاکستان تا رأس‌الحد عمان امتداد دارد و نیروهای ایرانی بیش از 175 روز است در آن مستقرند.

امیر دریادار شهرام ایرانی عصر امروز در یادواره شهید عماد هرمزی در نوشهر با تشریح مأموریت نیروهای دریایی کشور اظهار کرد: سربازان ایران اسلامی در «تنگه احد ولایت» مستقر هستند و اجازه نداده‌اند دشمن حتی قدمی به این محدوده نزدیک شود.

وی با گرامیداشت یاد شهدای جنگ رمضان و شهدای نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شهدا را جان‌فدایان مردم و ایران اسلامی دانست و گفت: شهدای ما در گوشه‌گوشه کشور برای دفاع از مردم و سرزمین جان خود را تقدیم کردند و امروز نیز راه و مأموریت آنان توسط همرزمانشان ادامه دارد. «تنگه احد ولایت»؛ خطی از پاکستان تا عمان

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در تشریح مفهوم «تنگه احد ولایت» گفت: این خط از مرز پاکستان تا رأس‌الحد در کشور عمان و در عمق ورودی دریای عمان به اقیانوس هند امتداد دارد.

ایرانی با اشاره به ادعاهایی درباره وضعیت نیروی دریایی ایران افزود: بارها درباره تنگه هرمز صحبت شده و برخی ادعا کرده‌اند نیروی دریایی ایران از بین رفته است؛ اما سؤال اینجاست که اگر چنین ادعایی درست است، چرا دشمن جرأت نمی‌کند حتی یک میلی‌متر وارد «تنگه احد ولایت» شود؟

وی تصریح کرد: امروز کشتی‌های ایران در بنادر مختلف حضور دارند و از همین محدوده عبور می‌کنند؛ بنابراین اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران صرفاً یک ادعا نیست، بلکه در میدان و در مسیرهای دریایی خود را نشان می‌دهد. 175 روز ایستادگی در خط مقدم

دریادار ایرانی با بیان اینکه نیروهای ایرانی بیش از 175 روز است در این محدوده استقرار دارند، گفت: شاید ما در حوزه تبلیغات و رسانه آن‌گونه که باید عمل نکرده باشیم، اما مردم بدانند سربازان شما در «تنگه احد ولایت» مستقر هستند و اجازه نداده‌اند دشمن قدم از قدم بردارد.

وی ادامه داد: این همان پیامی است که شهید عماد هرمزی و دیگر شهدای نیروی دریایی می‌خواستند به مردم منتقل کنند؛ اقتدار، ایستادگی و انجام مأموریت حتی در سخت‌ترین شرایط. مأموریتی که شهید هرمزی تا پای جان انجام داد

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با اشاره به آخرین مأموریت‌های شهید عماد هرمزی گفت: این شهید و همرزمانش چند روز پیش از شهادت در دل دشمن و در کنار آنها حضور داشتند تا شرایط را بررسی و برای مأموریت خود آماده شوند.

ایرانی با بیان اینکه قدرت واقعی در میدان باید خود را نشان دهد، افزود: اگر کسی ادعای قدرت دارد، باید در برابر رزمندگان ما اقدام کند، نه اینکه از پشت خنجر بزند.

وی درباره شهید هرمزی نیز گفت: این شهید افسر عملیات ناوشکن و محور ناوشکن بود و زمانی که از او پرسیدم آیا دل دشمن را می‌لرزاند، پاسخ داد «همان چیزی که آقا از من انتظار دارد، انجام می‌دهم؛ حتی اگر برنگردم.»

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش تأکید کرد: این میزان از عزم و اراده در شهیدان وجود داشت و امروز نیز همرزمان آنان با همان روحیه مصمم به انجام مأموریت خود ادامه می‌دهند. گریه ما طوفان به پا می‌کند

دریادار ایرانی با اشاره به روحیه رزمندگان نیروی دریایی در مواجهه با شهادت همرزمانشان گفت: ما هم برای شهدا گریه می‌کنیم، اما قطره‌های گریه ما طوفانی به پا می‌کند که اجازه نمی‌دهد دشمن قدم از قدم بردارد.

وی تصریح کرد: دشمن با تمام قوا آمده و ما نیز با تمام قوا ایستاده‌ایم و اگر شهیدی از ما گرفته شده، ناجوانمردانه بوده است. امروز مسئولیت ما پس از شهادت همرزمانمان سنگین‌تر شده است؛ چراکه باید راه آنان را ادامه دهیم و انتقام عزیزانمان را بگیریم. چرا نام این منطقه «تنگه احد ولایت» شد؟

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در ادامه به فلسفه نامگذاری این محدوده پرداخت و گفت: در تاریخ اسلام، مسلمانان در جنگ احد آسیب دیدند، زیرا به فرمان پیامبر اکرم(ص) توجه نکردند؛ از این رو برای ما «احد» یادآور یک تکلیف و مسئولیت است.

وی افزود: امروز برای ما نیز یک تکلیف تعیین شده و آن حضور و تسلط در شمال اقیانوس هند است؛ این مأموریت به نیروهای ما ابلاغ شده و به لطف خدا انجام شده است.

ایرانی ادامه داد: مأموریت دیگر ما این است که اجازه ندهیم کسی از این خط جلوتر بیاید و به لطف خدا تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است. همچنین اجازه نمی‌دهیم دشمن به خاک مقدس ایران برسد.

وی تصریح کرد: چون این دستور اجرا شد، نام این منطقه را «تنگه احد ولایت» گذاشتیم. دشمن زیرساخت اصلی ایران را نشناخت

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش دشمن برای ضربه زدن به زیرساخت‌های کشور اظهار کرد: دشمن اعلام کرد که زیرساخت‌های ایران را هدف قرار می‌دهد، اما متوجه نبود زیرساخت اصلی ایران، مردم هستند.

ایرانی گفت: زیرساخت ایران بزرگ اسلامی، تمدن و فرهنگ مردم است و بسیاری از پل‌ها و زیرساخت‌هایی که هدف قرار گرفتند، دوباره ساخته شدند و به چرخه خدمت بازگشتند.

وی با بیان اینکه دشمن در محاسبات خود قدرت مردم ایران را نادیده گرفته است، افزود: آنچه امروز باعث شده دشمن در برابر ایران زمین‌گیر شود، انسجام و اراده مردم است. نوشهر؛ خاستگاه فرماندهان و شهدای نیروی دریایی

دریادار ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه نوشهر و مازندران در تربیت نیروهای دریایی اشاره کرد و گفت: بسیاری از فرماندهان و شهدای بزرگ نیروی دریایی در این منطقه حضور داشته و نفس آنان در این خطه دمیده شده است.

وی افزود: دانشگاه علوم دریایی نوشهر نیز فرزندانی را تربیت کرده که از همین مکتب برخاسته و در میدان دفاع از کشور ایفای نقش کرده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با اشاره به شهدای عالی‌رتبه نیروهای مسلح گفت: امیر سپهبد موسوی، امیر سرلشکر رزاقی، سردار سپهبد شادمانی و دیگر فرماندهانی که به شهادت رسیدند، پیام‌های بزرگی برای ما داشتند و راه آنان همچنان ادامه دارد. هشدار درباره یک خط قرمز؛ «انسجام مردم»

ایرانی در بخش پایانی سخنان خود، حفظ انسجام داخلی را یکی از مهم‌ترین الزامات استمرار اقتدار کشور دانست و گفت: اگر دشمن احساس کند می‌تواند به انسجام مردم ضربه بزند، فرصت پیدا خواهد کرد ضربه آخر را به نظام و کشور وارد کند.

وی تأکید کرد: باید این انسجام را حفظ کنیم و اجازه ندهیم دشمن به وحدت و همبستگی مردم آسیب بزند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در پایان گفت: قدرت و اراده مردم ایران اسلامی است که دشمن را سر جای خود نشانده و او را زمین‌گیر کرده است و اگر علم و لیاقت علمداری را داشته باشیم، کشتی کشور را به جای درست خواهیم رساند./تسنیم


۴ ساعت قبل / سایت بورس 24

اف‌بی‌آی به اداره‌های پلیس هشدار داد/ ایران ممکن است در یک حمله غافلگیرانه، با پهپاد به کالیفرنیا حمله کند

بورس24 : ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.

در ادامه این مطلب آمده است: در این هشدار که در پایان ماه فوریه توزیع شده، آمده است:

«ما اخیراً اطلاعات تأییدنشده‌ای به دست آورده‌ایم که نشان می‌دهد ایران، از اوایل فوریه ۲۰۲۶، ظاهراً در نظر داشته است در صورت حمله آمریکا به ایران، یک حمله غافلگیرانه با استفاده از وسایل پرنده بدون سرنشین (پهپاد) را از یک شناور نامشخص در نزدیکی سواحل ایالات متحده انجام دهد؛ به‌طور مشخص علیه اهداف نامشخصی در کالیفرنیا. ما اطلاعات بیشتری درباره زمان‌بندی، شیوه اجرا، هدف یا عاملان احتمالی این حمله در اختیار نداریم.»

این اطلاعات درباره احتمال تلاش ایران برای انجام یک حمله غافلگیرانه پهپادی در سواحل غربی آمریکا پیش از حملات آمریکا و اسرائیل به ایران به دست آمده بود.

با این حال، یک مقام ارشد امنیتی و انتظامی آمریکا گفته است که برآورد می‌شود بمباران ۱۲روزه توانایی‌های ایران برای اجرای چنین حمله‌ای را به‌شدت تضعیف کرده باشد.


۴ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

سرلشکر عبداللهی: خطای محاسباتی دشمن با پاسخ ویرانگر مواجه می‌شود

به گزارش اقتصاد معاصر؛ رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت 31 مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

متن پیام رئیس ستادکل نیروهای مسلح به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت 31 مرداد، روز صنعت دفاعی بدین شرح است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا

سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

سلام علیکم

سی و یکم مردادماه، روز صنعت دفاعی، تجلیگاه شکوه قدرت بومی و بازدارنده ایران مقتدر در برابر تحریم‌های ظالمانه و صف‌بندی استکبار کودک کش است. این روز، یادآور مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر جهادگران، متخصصان و کارکنان مؤمن وزارت دفاع، به ویژه شهدای والامقامی است که با اتکا به ایمان و دانش، بازدارندگی دفاعی کشور را به اوج بالندگی رسانده‌اند.

صنعت دفاعی به عنوان رکنی بی‌بدیل از «قدرت ملی»، نقشی محوری در تحکیم امنیت و عزت ایران اسلامی دارد. آنچه در سال‌های اخیر در این وزارتخانه رقم خورده، فراتر از تولید تجهیزات نظامی، یک «انقلاب صنعتی دفاعی بازدارنده» است؛ تحولی راهبردی که طراحی، مدیریت فناوری، اقتصاد دفاع، زنجیره دانش‌بنیان و الگوی تولید هوشمند و تضمین گر موفقیت میدان ، را دربرگرفته و پاسخی هوشمندانه به پیچیدگی‌های جنگ‌های امروز و آینده محسوب می‌شود.

بی‌گمان، این بالندگی شکوهمند مرهون خلق باور و اراده خوداتکایی توسط معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، و هدایت‌های حکیمانه امام شهید انقلاب (قدس سره الشریف) است که با ترسیم افق‌های قدرت بازدارنده و تأکید بر خودکفایی علمی، زمینه‌ساز ظهور ظرفیت‌های عظیم دفاعی و تهاجمی در حوزه نظامی کشور شدند و امروز ثمره آن در عرصه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و در میدان دفاع مقدس دوم و سوم برابر جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی ؛ آشکارا عزت‌آفریده است.

اینجانب با گرامیداشت یاد، نام و مجاهدت‌های شهدای حوزه صنعت دفاعی کشور، به ویژه شهیدان والامقام نصیرزاده، فخری‌زاده و نامجو، تأکید می‌کنم: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

فرارسیدن این روز فرخنده را به جنابعالی و آحاد مسئولان، متخصصان و کارکنان غیور وزارت دفاع تبریک گفته و توفیق روزافزون همگان را در سایه عنایات سرورمان حضرت ولیعصر (عج) و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح

سرلشکر پاسدار خلبان علی عبداللهی/تسنیم




 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۸ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.

 کالابرگ مرداد حذف شد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ مرداد حذف شد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا شایعه «حذف کالابرگ مرداد» در فضای عمومی بالا بگیرد، اما دولت می‌گوید کالابرگ حذف نشده است؛ مسئله، تغییر زمان‌بندی شارژ و تعلیق موقت اعتبار برخی خانوارهاست.

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس
۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس

پزشکیان در واکنش به موضع گیری ها درباره بنزین گفت: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و بعد آن را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟