قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۱۵

پایان یک پرونده فرسایشی

دنیای اقتصاد: به نظر می‌رسد یکی دیگر از پرونده‌های فرسایشی فوتبال ایران هم به خط پایان رسیده باشد؛ درگیری حقوقی دو تیم شایسته غیرتهرانی که ترکیب بالای جدول را تا حدی تغییر داد. موضوع این است که باشگاه گل‌گهر سیرجان پس از تحمل شکست عجیب 5 بر یک برابر چادرملو، به اتهام استفاده غیرقانونی از مائورو آگوییلرا، مهاجم پاراگوئه‌ای از باشگاه یزدی شکایت کرد. رسیدگی به این پرونده از اسفند گذشته آغاز شد تا این که سرانجام فدراسیون فوتبال در پایان هفته رای به حقانیت گل‌گهر داد و این باشگاه سه بر صفر برنده اعلام شد.
 پایان یک پرونده فرسایشی



۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رای ایران در جنگ ریاست فیفا مشخص شد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، سایت eurasia.football امروز(جمعه) رای تقریبی هر ۶ عضو اتحادیه فوتبال آسیای مرکزی (CAFA) در جنگ بزرگ فیفا برای انتخاب رئیس جدید این نهاد از میان اینفانتینو و شیخ سلمان را مشخص کرد که رای ایران به طرف رئیس AFC خواهد بود.

البته فدراسیون فوتبال ایران با ریاست مهدی تاج بعد از گذشت حدود دو هفته از این جنگ بزرگ و حساس در فیفا همچنان سکوت کرده است.

از روز گذشته یوفا، AFC و کونکاکاف تصمیم گرفتند سازوکار «رأی عدم اعتماد» برای برکناری جیانی اینفانتینو را استارت بزنند.

در همین رابطه طبق افشاگری رویترز، شیخ سلمان، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا گزینه اصلی نشستن روی صندلی ریاست فیفا شد.

حالا سایت eurasia football خبر می‌دهد که ۶ رای کافا در این جنگ بزرگ سرنوشت‌ساز خواهد بود و ایران در میان شش عضو CAFA، مستقیم‌ترین ارتباط را با رهبری AFC دارد.مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، نایب‌رئیس AFC در منطقه مرکزی نیز هست؛ بنابراین مستقیماً در ساختار مدیریتی شیخ سلمان قرار دارد.

اما ایران برخلاف ازبکستان و قرقیزستان شبکه گسترده‌ای از روابط شخصی و پروژه‌های زیرساختی با اینفانتینو ندارد. از طرف دیگر، تاج خود عضوی از رهبری AFC است؛ بنابراین اگر تصمیم صرفاً بر اساس ساختار نهادی فوتبال گرفته شود، ایران طبیعی‌ترین گزینه در میان شش عضو CAFA برای حمایت از سلمان به نظر می‌رسد.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ارتباط وحید کردانی با ماجرای گل‌گهر و چادرملو چیست؟

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه چادرملو در ماجرای معرفی گل‌گهر به  AFC  درباره وجود یک گروه مافیایی صحبت کرده بود .

به گزارش فوتبالی، در حالی که اهالی فوتبال در ایران منتظر اقدامات فدراسیون فوتبال و ارکان قضایی اش برای جایگزینی چادرملو اردکان به جای گل گهر به  AFC  بودند اما قرعه‌کشی این مسابقات انجام و مشخص شد تغییری در این باره رخ نخواهد داد .

ماجرای این فاجعه مدیریتی در فوتبلا ایران را همه می‌دانند. قرار بود تیم قهرمان تورنمنت سه جانبه یعنی چادرملو اردکان به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو به  AFC  معرفی شود اما در اقدامی عجیب و مشکوک هدایت الله ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال یک ماه پیش‌تر بازنده فینال تورنمنت سه جانبه یعنی تیم گل‌گهر را به  AFC  معرفی کرده بود !

چند روز بعد از افشای این ماجرا، علیرضا بابایی مدیرعامل باشگاه چادرملو در مصاحبه‌ای با برنامه تلویزیونی ورزش و مردم گفت: «یک جریان و شخصی در  AFC  حضور دارد که ایرانی است؛ او معرف و حامی آقای ممبینی در فدراسیون بوده و کار طوری هماهنگ شده که هر چه نامه از فدراسیون و باشگاه به  AFC  می‌رود یک جواب ثابت می‌آید. یعنی وقتی سؤال غلط می‌رود، جواب هم غلط می‌آید. می‌گویند فقط گل‌گهر را قبول دارند، چون زمان را از دست داده‌اید و اگر گل‌گهر را نمی‌خواهید ما سهمیه ایران را به کشور دیگری می‌دهیم .»

طرح چنین ادعای بزرگی توسط مدیرعامل چادرملو همه اهالی فوتبال و به ویژه رسانه‌ها را به صرافت انداخت تا بررسی کنند و متوجه شوند که فرد ایرانی حاضر در  AFC  که به ادعای بابایی در این ماجرا دست داشته و حامی ممبینی است کیست .

رسانه‌ها وقتی بررسی‌های خودشان را انجام دادند به یک نام رسیدند: «وحید کردانی.» این فرد سال‌هاست در ساختار کنفدراسیون فوتبال آسیا حضور دارد و حالا هم معاون دبیرکل  AFC  محسوب می‌شود .

نکته جالب این است که ممبینی حاضر به دادن هیچ توضیحی درباره این فاجعه نیست درباره شائبه ارتباط یا نسبت خویشاوندی خودش با کردانی هم سکوت کرده است. چرا که اگر وجود این ارتباط یا نسبت خانوادگی اثبات شود معمای این فاجعه تا حد زیادی روشن خواهد شد .

مدیرعامل باشگاه چادرملو البته نامی از کردانی نبرده است اما همه روی این موضوع متفق‌القول هستند که منظور او از «فرد ایرانی حاضر در  AFC»  همین فرد است. کسی که ظاهرا در پشت پرده قدرت بالاتری هم دارد !

از آنجایی که کردانی در همه این سال‌ها سعی کرده در سکوت خبری کار کند و تا جایی که ممکن است با ایرانی‌هایی خارج از حوزه فوتبال ارتباطی نداشته باشد، اخبار و اطلاعات زیادی از او در دسترس نیست .

بخش ورزشی سایت تابناک( سایت نزدیک به محسن رضایی) در گزارشی در این باره نوشته است:" بررسی‌ها نشان می‌دهد نام(وحید)کردانی چند سال پیش در یک ماجرای مشکوک به فساد و مبادلات مالی غیر قانونی در فیفا مطرح شده است. او زمانی که ر شورای المپیک آسیا در دفتر شیخ احمد الفهد الصباح کویتی حضور داشت نامش در پرونده فساد فیفا و پرداخت رشوه به «ریچارد لای» رییس وقت فدراسیون فوتبال گوام به عنوان متهم در دادگاهی در آمریکا مطرح شده بود .

البته در آن پرونده نامی از کردانی دیده نمی‌شد اما در آن پرونده متهم شماره چهار فردی معرفی شده که در شورای المپیک آسیا کار می‌کرده و دستیار حسین المسلم بوده است. چند سال بعد، اسناد تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا نام وحید کردانی را هم در کنار احمد الفهد، حسین المسلم و رضا چریم در فهرست افراد مورد تحقیق قرار دادند ."

بررسی‌ها نشان می‌داد که از حساب شخصی کردانی در  بانک الاهلی و بانک گلف مبالغی به حساب برخی مثل ریچارد لای رییس فدراسیون فوتبال گوام واریز شده است. کردانی دقیقاً پس از باز شدن این پرونده، شورای المپیک آسیا را ترک کرد و راهی مالزی و مقر  AFC  شد .

بابایی مدیرعامل باشگاه چادرملو پیش از شروع لیگ هم ادعای مهمی را طرح کرد و گفت: «متاسفانه عامل این اقدام مافیایی، شخصی ایرانی در مالزی است که افرادی در فدراسیون فوتبال را مدیریت می‌کند و برای دوران پساتاج برنامه‌ریزی می‌کند و همین اقدامات باعث شده هر اقدامی که در این رابطه از سوی باشگاه و استان برای بازگشت سهمیه به چادرملو صورت گرفته، عملاً به در بسته بخورد .»

منظور بابایی از این حرفها احتمالا این است که مدیران فعلی فدراسیون فوتبال و برخی از اعضای هیات رییسه در تلاش هستند تا پس از پایان دوران ریاست مهدی تاج، قدرت را در دست بگیرند (ممبینی یا اسفندیارپور) و در نهایت یکی از آنها به صندلی ریاست برسد که منظور گزارش احتمالا اگر حالا اگر به یاد بیاوریم که مدیرعامل باشگاه گل‌گهر سیرجان هم یکی از اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال است می‌توانیم از حرف‌های بابایی به سرنخ‌هایی برسیم .

در پس همه این اتفاقات باز هم به مساله تعارض منافع می‌رسیم. مثلا این که یکی از طرفین درگیر در این ماجرا یعنی مدیرعامل گل گهر عضو هیات رییسه است و طبیعتا امکان دارد در چنین اتفاقاتی منافع باشگاه خودش را به همه چیز ترجیح بدهد.


۱۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

میزبانی استقلال در دوحه روی هوا

به گزارش مشرق، آخرین شنیده‌ها حکایت از این دارد که بر خلاف گمانه‌زنی‌ها برگزاری مسابقات آسیایی خانگی استقلال در ورزشگاه جاسم بن حمد دوحه حداقل تا این لحظه تایید نشده است.

طبق گفته یک منبع مطلع و با توجه به برنامه اعلام شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا، تعدادی از مسابقات خانگی استقلال در لیگ نخبگان آسیا با بازی‌های السد قطر در دوحه در یک روز برگزار می‌شود و همین باعث شده تا بحث تداخل دیدارهای دو تیم در ورزشگاه جاسم بن حمد مطرح شود. با چنین شرایطی به نظر می‌رسد بحث میزبانی استقلالی‌ها در این استادیوم در آستانه منتفی شدن قرار داشته باشد.

بعد از اینکه استقلال نتوانست تأییدیه لازم برای برگزاری مسابقات خانگی خود در عراق و ازبکستان را اخذ کند، کنفدراسیون فوتبال آسیا اختیار انتخاب میزبان را از این باشگاه سلب کرد.




 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود

اعضای قدرتمند منطقه‌ای فیفا پروژه استیضاح جیانی اینفانتینو رییس فیفا را کلید زدند.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.