قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۲۹

دردسر جدید ترامپ برای تامین هزینه‌های جنگ

دنیای اقتصاد: جمهوری‌خواهان و دموکرات‌های کنگره در برابر درخواست‌های ترامپ برای افزایش بودجه پنتاگون به بالاترین سطح در تاریخ معاصر مقاومت می‌کنند. این ایستادگی، با توجه به امتناع دولت از اعلام دقیق هزینه‌های جنگ با ایران، نشان‌دهنده نبردی قریب‌الوقوع بر سر مخارج نظامی است.
 دردسر جدید ترامپ برای تامین هزینه‌های جنگ



۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، نقض حاکمیت ملی همۀ کشورها و اعلان جنگ به همۀ دولت‌ها است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:  تحریم‌های جدید آمریکا بسیار فراتر از یک «جنگ اقتصادی» علیه ایران است؛ این اقدام تلاشی برای تحمیل حاکمیت فراسرزمینی واشنگتن بر تمامی کشورهای عضو سازمان ملل محسوب می‌شود.

هیچ دولتی حق ندارد بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کشورهای دیگر را وادار به قطع همکاری‌های مشروع با کشورهای ثالث کند؛ این تحریم‌های ثانویه هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارند.

ارعاب اقتصادی برای وادار کردن یک دولت مستقل به تغییر سیاست‌ها، یک عمل متخلفانه بین‌المللی است و همراهی آن با محاصره دریایی، مصداق بارز عمل تجاوزکارانه است.

 تمکین در برابر این سیاست‌ها، مقدمه‌ای برای بازگشت به دوران استعمار عریان و فرسایش کامل مفهوم حاکمیت ملی در نظام بین‌الملل خواهد بود.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

واکنش وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا - تسنیم

بین الملل

به گزارش تسنیم، سخنگوی وزارت امور خارجه در صفحه شخصی اش در واکنش به تحریم های جدید آمریکا علیه کشورمان نوشت :

  تحریم‌های جدید آمریکا بسیار فراتر از یک «جنگ اقتصادی» علیه ایران است؛ این اقدام تلاشی برای تحمیل حاکمیت فراسرزمینی واشنگتن بر تمامی کشورهای عضو سازمان ملل محسوب می‌شود.

 هیچ دولتی حق ندارد بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کشورهای دیگر را وادار به قطع همکاری‌های مشروع با کشورهای ثالث کند؛ این تحریم‌های ثانویه هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارند. ارعاب اقتصادی برای وادار کردن یک دولت مستقل به تغییر سیاست‌ها، یک عمل متخلفانه بین‌المللی است و همراهی آن با محاصره دریایی، مصداق بارز عمل تجاوزکارانه است.

 تمکین در برابر این سیاست‌ها، مقدمه‌ای برای بازگشت به دوران استعمار عریان و فرسایش کامل مفهوم حاکمیت ملی در نظام بین‌الملل خواهد بود.

 

انتهای پیام/   


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند - تسنیم

بین الملل

 به گزارش تسنیم ، روزنامه وال‌استریت ژورنال روز جمعه به وقت محلی گزارش داد که انتظار می‌رود دریسکول پیش از پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند و حتی ممکن است زودتر از آن این سمت را ترک کند. بر اساس این گزارش، کناره‌گیری احتمالی او، تحول دیگری را به تغییرات اخیر در سطوح ارشد ارتش آمریکا اضافه خواهد کرد.

وزیر جنگ آمریکا در ماه آوریل، ژنرال رندی جورج، رئیس ستاد ارتش، را به‌طور ناگهانی برکنار کرد و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، هنوز نامزدی را برای جایگزینی دائمی او معرفی نکرده است.

ژنرال کریستوفر لانیو، که پیش‌تر دستیار ارشد نظامی وزیر جنگ بود، در حال حاضر به‌صورت موقت وظایف رئیس ستاد را انجام می‌دهد. به نوشته این روزنامه، یکی از نشانه‌های آشکار اینکه دریسکول از هم‌اکنون خود را برای کناره‌گیری آماده می‌کند، تابستان امسال ظاهر شد؛ زمانی که او و خانواده‌اش محل اقامت رسمی اختصاص‌یافته به وزیر ارتش در پایگاه مشترک مایر-هندرسون هال را تخلیه کردند.

با وجود گزارش‌ها درباره تنش میان دریسکول و هگسث، ترامپ تنها ماه گذشته حمایت علنی خود را از دریسکول نشان داد؛ زمانی که رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان یک کنفرانس دفاعی در پنسیلوانیا درباره او گفت: «لبخند زیبایی دارد، اما در واقع یک قاتل است.» روزنامه نیویورک پست در ماه آوریل در گزارشی گفته بود که وزیر جنگ آمریکا به‌طور فزاینده‌ای گرفتار «پارانویا» شده بود؛ به‌دلیل احتمال اینکه خودش از سمتش کنار گذاشته شود و دریسکول جایگزین او شود.

این گزارش، به نقل از مقام‌های فعلی و پیشین دولت آمریکا، می‌گفت نگرانی وزیر جنگ درباره جایگاه دریسکول در حلقه نزدیکان ترامپ، در کنار عوامل دیگر، به برکناری جورج و همچنین اخراج ژنرال دیوید هودن و سرلشکر ویلیام گرین کمک کرده است. در آن زمان، یک منبع به این روزنامه گفته بود: به وزیر جنگ از سوی کاخ سفید گفته شده که نمی‌تواند دریسکول را برکنار کند، دست‌کم در حال حاضر.»

این منبع گفته بود: «بنابراین کاری که وزیر جنگ انجام داده این است که هر کسی را که تصور می‌کند به دریسکول نزدیک است، هدف قرار دهد و به سراغ آن‌ها برود.»

انتهای پیام./   




 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است

نیویورک تایمز نوشت: جنیفر هگست به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون، در داخل مجموعه تحت مدیریت همسرش، پیت هگست، تبدیل شده است.

 روبوتاکسی‌ها راه ورود خودروهای چینی به آمریکا را باز کردند
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

روبوتاکسی‌ها راه ورود خودروهای چینی به آمریکا را باز کردند

دنیای اقتصاد: امروزه خودروسازان چینی عملا به معیاری جهانی در عرصه وسایل نقلیه برقی بدل شده‌اند.

 برنامه جدید ترامپ
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.