قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۳/۱۴

‫سوپرگل 65 متری آردا گولر بهترین گل فصل لالیگا

‫آردا گولر با گل استثنایی‌ای که در دیدار مقابل الچه از وسط زمین به ثمر رساند عنوان بهترین گل فصل لالیگا را به خود اختصاص داد.
 ‫سوپرگل 65 متری آردا گولر بهترین گل فصل لالیگا



۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فدریکو والورده: امیدوارم فصل فراموش‌نشدنی برای هواداران رئال مادرید داشته باشیم

پایگاه خبری فوتبالی - فدریکو والورده، هافبک اروگوئه‌ای و کاپیتان رئال مادرید، در آستانه آغاز فصل جدید درباره شرایط تیم، پیش‌فصل و کار کردن با ژوزه مورینیو صحبت کرد و ابراز امیدواری کرد که سفیدپوشان بتوانند در پایان فصل جام‌های مختلفی را به دست آورند.

به گزارش فوتبالی، والورده درباره شروع فصل گفت: “خیلی خوشحالم و واقعاً مشتاق شروع لیگ و فصل جدید هستم. می‌خواهم در کنار تمام تیم برای کسب عناوین قهرمانی تلاش کنیم. امیدوارم سالی فراموش‌نشدنی برای همه هواداران مادرید باشد.”

او درباره وضعیت تیم در پیش‌فصل نیز اظهار داشت: “پیش‌فصل بسیار خوبی داشتیم. واقعاً به تمام هم‌تیمی‌هایم افتخار می‌کنم؛ آنها از ابتدا تا انتها فوق‌العاده سخت کار کردند. همه کار شگفت‌انگیزی انجام داده‌اند و ما توانستیم خودمان را با خواسته‌های مربی و ایده‌های او وفق دهیم. هنوز مواردی وجود دارد که باید بهترشان کنیم، اما تیم در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و من از آغاز این مرحله جدید خوشحالم.”

کاپیتان رئال مادرید در پایان درباره همکاری با مورینیو گفت: “کار کردن با مورینیو لذت‌بخش است. سعی می‌کنم هر روز بیشترین استفاده را از این فرصت ببرم و از هر نظر یاد بگیرم؛ چه به عنوان یک انسان، چه بازیکن، کاپیتان و هم‌تیمی. امیدوارم سال خوبی برای همه ما و کادر مربیگری باشد.”


۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت سامبای برزیلی به ترکیب رئال: خیلی زود!

به گزارش "ورزش سه"، صبح‌های طولانی در والدبباس برای رودریگو و میلیتائو کم‌ کم قابل‌تحمل‌تر می‌شود. ساعت‌هایی که صرف روند ریکاوری می‌کنند، دیگر به سنگینی گذشته نیست. برای این مدافع میانی، دلیلش این است که حالا می‌تواند پایان مسیر بازگشتش را ببیند و این کار را به انگیزه‌بخش‌ترین شکل ممکن برای یک فوتبالیست انجام می‌دهد: این که بتواند توپ را لمس کند. برای این مهاجم هم دلیلش این است که شاید از نیمه مسیر ریکاوری عبور کرده باشد: این هفته پنج ماه از آغاز روندی گذشت که این باشگاه تخمین می‌زند دست‌کم ۱۰ ماه طول بکشد و تا اینجا، روند پیشرفت او بسیار خوب بوده است.

منابعی در والدبباس می‌گویند: «حالا که فعالیت‌ها بعد از تعطیلات دوباره شروع شده، به نظر می‌رسد روحیه‌شان هم بهتر شده است.» تمام اعضای تیم برگشته‌اند، روحیه رقابت کاملاً احساس می‌شود و دیگر در کمپ رئال مادرید آن‌قدر تنها نیستند. جام جهانی از نظر روانی برای هر دوی آنها مقطع بسیار حساسی بود، دوره‌ای که افت روحی می‌توانست به تهدیدی جدی تبدیل شود.

هر دوی آنها از بازیکنان کلیدی تیم آنچلوتی بودند. آنها برای تغییر حال‌ و هوا در طول این رقابت‌ها به آمریکا رفتند. در کنار اسطوره‌هایی مانند روبرتو کارلوس و مارسلو، دیدار برزیل و اسکاتلند را تماشا کردند و در حالی که هدف اصلی‌شان را فراموش نکرده بودند، کمی هم از فضای ریکاوری فاصله گرفتند.

در والدبباس، آنها متخصصان مخصوص خودشان را در زمینه بازتوانی دارند که عضو کادر فیزیوتراپی رئال مادرید هستند. داویده ویولاتی، فیزیوتراپیست ایتالیایی، دست راست رودریگو است، در حالی که روبن سیپریانو، یکی از متخصصان بسیار مورد اعتماد این باشگاه که نزدیک به یک دهه در رئال مادرید فعالیت کرده است، همین نقش را برای میلیتائو ایفا می‌کند. آنها روند پیشرفت هر دو بازیکن برزیلی را زیر نظر دارند.

برنامه بازتوانی رودریگو همچنان روی تقویت زانوی آسیب‌دیده‌اش متمرکز است. او سوم مارس رباط صلیبی و منیسک خارجی زانوی راستش را پاره کرد و تحت عمل جراحی دکتر مانوئل لیس قرار گرفت. با این حال، تمرینات به شکلی انجام می‌شود که فشار و ضربه وارد شده به زانو به حداقل برسد. روزهای ابتدایی که او مجبور بود برای سرگرم کردن خودش هر کاری انجام دهد، از جمله نواختن یوکللی که یکی از سرگرمی‌هایش است، حالا دیگر گذشته‌اند. برنامه فعلی او شامل آب‌ درمانی و دویدن روی دستگاه‌های ضدجاذبه، در کنار تمرینات پلایومتریک و وزنه‌زدن است. ساعت‌ها تمرین، پشت سر هم. هدف او سال ۲۰۲۷ است اما در مقطع ابتدایی آن سال، یعنی ژانویه، زمانی که انتظار می‌رود او به میادین بازگردد.


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. 

به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. 

زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. 

او در نخستین فصل حضورش در لندن نقش قابل توجهی در قهرمانی آرسنال در لیگ برتر داشت، هرچند در هفته‌های پایانی فصل فرصت کمتری برای حضور در ترکیب اصلی پیدا کرد. 

همین کاهش دقایق بازی باعث شد شایعات درباره آینده این هافبک ۲۷ ساله افزایش پیدا کند. از سوی دیگر، ورود برونو گیمارش به ترکیب آرسنال نیز رقابت در خط میانی را شدیدتر کرده است. با این حال، آرتتا همچنان زوبیمندی را بازیکنی مهم برای تیم می‌داند و قصد ندارد به‌راحتی اجازه جدایی او را صادر کند. 

رئال مادرید نیز پس از ناکامی در جذب رودری، بار دیگر شرایط زوبیمندی را بررسی کرده است. این بازیکن پیش‌تر نیز مورد توجه باشگاه مادریدی قرار داشت و حالا با توجه به نیاز رئال به تقویت خط میانی، نام او دوباره در فهرست گزینه‌های این باشگاه قرار گرفته است. 

با این حال، موضع آرسنال فعلاً کاملاً مشخص است و زوبیمندی در برنامه‌های آرتتا قرار دارد و باشگاه برنامه‌ای برای فروش او در تابستان ندارد. 

حتی گزارش‌هایی که از احتمال تعیین قیمت حدود ۹۰ میلیون یورو برای این بازیکن خبر داده‌اند، نشان می‌دهند در صورت رسیدن پیشنهاد بسیار سنگین نیز آرسنال موضع سختی خواهد داشت. 

بنابراین، رئال مادرید برای جذب زوبیمندی کار ساده‌ای نخواهد داشت. آرتتا می‌خواهد از عمق بیشتر خط میانی خود در فصل طولانی پیش رو استفاده کند و فعلاً درب خروجی امارات به روی هافبک اسپانیایی بسته است.




 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.