قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

میرزازاده نیامد، فردین دوبنده را تصاحب کرد

فردین هدایتی بعد از پیروزی در مبارزه نخست، در دیدار دوم انتخابی هم به دلیل حاضر نشدن میرزازاده پیروز اعلام شد.
 میرزازاده نیامد، فردین دوبنده را تصاحب کرد



۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

درستکار: سال سختی داریم

جوان آنلاین: کشتی ایران روز‌های سخت و پرکاری را پیش‌رو دارد. حضور در مسابقات جهانی و رقابت‌های آسیایی برای بزرگسالان و شرکت تیم‌های رده‌های مختلف سنی در مسابقات جهانی هم در رشته فرنگی و هم در آزاد باعث شده ملی‌پوشان تمام رده‌های سنی ورزش اول ایران با تمام توان مشغول فعالیت باشند. 

جدای از تلاش ملی‌پوشان در تیم‌ها، اعضای کادر فنی تیم‌های ملی کشتی هم تلاشی شبانه‌روزی دارند برای رساندن سطح آمادگی شاگردانشان به بالاترین حد ممکن. نکته جالب توجه اینکه به جز اعضای کادر فنی، حتی دست‌اندرکاران فدراسیون از جمله شخص علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون هم در این روز‌های شلوغ پای کار آمده تا گوشه‌ای از کار را بگیرد و تجربیات خود را در اختیار کشتی‌گیران جوان قرار دهد. 

حضور رئیس فدراسیون کشتی در تمرینات تیم‌های ملی حالا باعث شده برخی شروع به شیطنت کنند و این کار را دخالت در امور فنی تیم‌ها و محدود کردن اختیارات سرمربیان تیم‌های ملی بدانند، موضوعی که پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد اینگونه به آن پاسخ می‌دهد: «او رئیس فدراسیون است و قهرمان المپیک، اما هیچ دخالتی در طراحی برنامه‌های ما ندارد، ولی نظارت چرا. او مشغله زیادی دارد و حتی نمی‌رسد به تمرینات ما بیاید، اما با او تماس می‌گیرم و می‌گویم که حتماً بیاید، چون به او اعتقاد دارم.» 

 به جوانان کمک می‌کنم 

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان درباره اینکه آیا به تمرینات جوانان نظارت دارد، عنوان می‌کند: «من دخالتی در جوانان ندارم، اما هر کاری از دستم بربیاید انجام می‌دهم. تعدادی از بچه‌های جوانان در تمرینات بزرگسالان هستند و این چرخه متصل به هم است. دبیر در مورد نوجوانان اعتقادی به نتیجه ندارد و حتی اگر دستش باز باشد تیم هم اعزام نمی‌کند، چون می‌گوید الان نباید به آنها فشار روانی و جسمی بیاید، اما در جوانان داستان فرق می‌کند. هدف فدراسیون کشتی طلای المپیک است و بیشتر بچه‌ها مانند ساروی در جوانان جهان طلا گرفتند و در المپیک هم طلایی شدند، در حالی که در نوجوانان نبودند.» 

درستکار می‌گوید: «زمانی به واسطه ورود علم به کشتی بچه‌ها از آن ور بوم می‌افتادند. قدیم فقط کشتی بود، بعد دیدند دنیا وزنه می‌زند و بدنسازی می‌کند و این موضوع به وجود بچه‌ها رخنه کرده بود، اما امروزه فشار اصلی، یعنی ۸۰ درصد کشتی است و ۲۰ درصد بدنسازی. یک نفر را آوردیم تا در خاک به ما کمک کند.» 

 چرخه انتخابی امن بوده 

درستکار همچنین درباره چرخه انتخابی خاطرنشان می‌کند: «در چند سال گذشته کشتی‌گیرانی بودند که با طلای جهان برنامه خود را داشتند، اما حالا حسن یزدانی با ۱۰ مدال و امیرحسین زارع با چند مدال در چرخه انتخابی شرکت می‌کنند. به نظرم چرخه انتخابی عدالت‌محور و امن است.» 

وی درباره همزمانی بازی‌های آسیایی ناگویا و مسابقات جهانی تصریح می‌کند: «سال سختی داریم و این فاصله نزدیک مشکل اساسی است، چون باعث آسیب‌دیدگی کشتی‌گیران می‌شود، این موضوع باید ریشه‌ای از سوی کمیته ملی المپیک و با رایزنی با مقامات بین‌المللی حل و حداقل فاصله تنظیم شود.» 

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد می‌افزاید: «از بدشانسی امسال اول بازی‌های آسیایی است، اما این بازی‌ها برای کمیته و وزارت مهم بوده و ما هم خودمان را جدا نمی‌دانیم. رحمان عموزاد و کامران قاسم‌پور، چون وزن کم‌کن هستند در بازی‌های آسیایی شرکت نمی‌کنند. اولویت با قهرمانی جهان است، اما در آسیایی ما زارع، نخودی و آذرپیرا را خواهیم داشت. یونس امامی هم دوره قبل طلا گرفته بود و امسال هم در ترکیب حضور دارد. امیدواریم نتیجه‌ای که برای دستگاه ورزش مهم است، کسب شود.» 

 امریکا شیطنت کند، نمی‌رویم 

وی درباره ویزای لاس‌وگاس برای شرکت در مسابقات امید‌های جهان می‌گوید: «احساس می‌کنم ویزا را بدهند، اما حتی اگر به یک کشتی‌گیر ویزا ندهند تیم را اعزام نمی‌کنیم، چون ما یک تیم هستیم.»


۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدال برنز اهورا خاطری در کشتی آزاد جوانان جهان - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، در پایان رقابت های ۲ وزن نخست کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان در اسلواکی، اهورا خاطری نماینده وزن ۶۱ کیلوگرم ایران در دیدار رده بندی مقابل مندوزا گارز از مکزیک با نتیجه ۱۲ بر ۷ به برتری رسید و صاحب مدال برنز شد.

خاطری پیش از این در دور نخست مقابل سیدل از آمریکا با نتیجه ۱۵ بر ۴ شکست خورد و با توجه به راهیابی حریفش به دیدار فینال، به مرحله شانس مجدد رفت. .وی در این مرحله ابتدا ماریان کرت از اسلواکی را با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب کرد و در دور بعد نیز با نتیجه ۱۱ بر ۴ از سد عباسوف از آذربایجان گذشت و راهی دیدار رده‌بندی شد.

پیش از این ابوالفضل شمسی پور دیگر نماینده ایران در ۲ وزن نخست این مسابقات از دور رقابت ها کنار رفت.


۸ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مدال برنز کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان به اهورا خاطری رسید

به گزارش برنا، دیدارهای فینال و رده‌بندی مسابقات کشتی جوانان قهرمانی جهان برگزار شد.

در وزن ۶۱ کیلوگرم، اهورا خاطری در دور نخست مقابل سیدل از آمریکا با نتیجه ۱۵ بر ۴ شکست خورد. با توجه به راهیابی حریف وی به دیدار فینال، خاطری به مرحله شانس مجدد راه یافت.

وی در این مرحله ماریان کرت از اسلواکی را با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب کرد و در دور بعد نیز با نتیجه ۱۱ بر ۴ از سد عباسوف از آذربایجان گذشت و راهی دیدار رده‌بندی شد. خاطری در این دیدار مندوزا گارز از مکزیک را با نتیجه ۱۲ بر ۷ شکست داد و صاحب مدال برنز شد.

انتهای پیام/




 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۱۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۱۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.