قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

واکنش مس رفسنجان به 18 تیمی شدن لیگ

مدیرعامل مس رفسنجان معتقد است حضور این تیم در پلی‌آف لیگ برتر عادلانه نیست.
 واکنش مس رفسنجان به 18 تیمی شدن لیگ



۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بهمنی: امکان برگزاری زودتر بازی‌ها وجود ندارد

زمان برگزاری مسابقات فوتبال و به‌خصوص انتخاب ساعت انجام بازی‌ها، همواره یکی از موضوعات مورد توجه هواداران بوده است. حجت‌الله بهمنی، مسئول سازمان لیگ، درخصوص دلایل برگزاری بسیاری از مسابقات در ساعات شب به «ایران ورزشی» گفت: «یکی از موضوعاتی که درباره زمان برگزاری مسابقات مطرح است، ساعت انجام بازی‌هاست. اینکه مسابقات را در ساعت هفت شب برگزار می‌کنیم، چند دلیل دارد. بخشی از این موضوع به شرایط آب‌وهوایی و استانداردهای برگزاری مسابقات برمی‌گردد و مطمئن باشید اگر ساعت دیگری بازی را برگزار کنیم، قطعاً تیم‌ها اعتراض می‌کنند.»

وی افزود: «در ساعات ابتدایی روز و حتی عصر، گرمای هوا بسیار زیاد است و برگزاری مسابقه در این شرایط می‌تواند برای بازیکنان و هواداران دشوار باشد. بنابراین یکی از دلایل انتخاب ساعات شب، همین مسأله گرما و رعایت استانداردهای برگزاری مسابقات است.»

بهمنی ادامه داد: «موضوع دوم، پخش تلویزیونی مسابقات است. کیفیت تصاویر و نحوه پوشش تلویزیونی اهمیت زیادی دارد و برنامه‌ریزی صداوسیما نیز به شکلی است که مسابقات در ساعاتی پخش شوند که مردم بتوانند در کنار کار و زندگی روزمره، آنها را دنبال کنند.»

مسئول سازمان لیگ تصریح کرد: «فوتبال فقط یک مسابقه ورزشی نیست؛ فوتبال می‌تواند شور و نشاط اجتماعی ایجاد کند. به‌خصوص برای جوانان ما که با توجه به شرایط جامعه، تفریحات زیادی در اختیار ندارند، برگزاری مسابقات فوتبال می‌تواند فضای خوبی برای ایجاد نشاط و هیجان مثبت فراهم کند. خود من بعد از بازی اصفهان دیدم که مردم چقدر خوشحال بودند و این نشان می‌دهد فوتبال چه تأثیری در ایجاد نشاط اجتماعی دارد.»

وی با اشاره به اهمیت مسائل تجاری و تبلیغاتی گفت: «از طرف دیگر، برگزاری مسابقات در شب برای تبلیغات محیطی و LEDهای دور زمین هم مزیت دارد. تابلوهای تبلیغاتی در شب وضوح و جلوه بیشتری دارند و بهتر دیده می‌شوند و این موضوع برای باشگاه‌ها و مجموعه‌های تبلیغاتی نیز اهمیت زیادی دارد.»

بهمنی در پایان خاطرنشان کرد: «بنابراین انتخاب ساعت برگزاری مسابقات، مجموعه‌ای از عوامل مختلف را در نظر می‌گیرد؛ از شرایط آب‌وهوایی و استانداردهای مسابقات گرفته تا پخش تلویزیونی، نشاط اجتماعی و مسائل مربوط به تبلیغات محیطی. همه این موارد در کنار یکدیگر بررسی می‌شوند تا بهترین زمان برای برگزاری مسابقات انتخاب شود.»

انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار، سهراب و نکونام؛ کدامیک 9 امتیازی می‌شوند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته سوم لیگ برتر سه مربی فرصت کسب تمامی امتیازات ممکن از سه بازی را دارند.

به گزارش فوتبالی، پس از انجام دو هفته از بازی‌های لیگ برتر، سه تیم با کسب دو برد و حداکثر امتیازات در رده‌های بالای جدول قرار گرفتند. پرسپولیس، استقلال و تراکتور سه تیم بالای جدول، در هفته سوم نیز به دنبال کسب سومین پیروزی خود هستند. البته به دلیل تقابل مستقیم پرسپولیس و تراکتور، این امکان برای هر سه تیم وجود ندارد تا بتوانند به طور همزمان امتیازات خود را به عدد 9 افزایش دهند.

پرسپولیس

تیم تارتار فراتر از حد انتظار ظاهر شد و در هر دو بازی نخست، به نتایجی دست یافت که بهترین شروع این تیم در 23 فصل اخیر است. پرسپولیس در هشت دوره مختلف لیگ برتر توانسته لیگ را با دو برد در ابتدای فصل آغاز کند اما تنها در سه دوره و با سه مربی مختلف این روند را تا هفته سوم هم ادامه داد.

در لیگ برتر سوم، وینگو بگوویچ در پایان هفته سوم توانست به سومین برد خود دست یابد. در لیگ هفتم هم افشین قطبی همین روند را تکرار کرد و در سه بازی اول 9 امتیازی شد. در لیگ برتر هفدهم هم برانکو توانست در سه بازی نخست پرسپولیس در لیگ به سه برد دست یابد و به روند خوب تیمش ادامه دهد. اکنون تارتار به دنبال آن است تا پس از ده سال، روند سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی فصل را تکرار کند.

استقلال تهران

آبی‌پوشان تا کنون در شش دوره مختلف لیگ برتر کار خود را با دو برد آغاز کرده، اما تنها در دو دوره توانستند هفته سوم را با برد پشت سرگذاشته و به 9 امتیاز دست یابند و سهراب می‌تواند سومین مربی لقب بگیرد که در پایان هفته سوم، تیمش به حداکثر امتیازات دست یافته است.

در لیگ برتر ششم که هدایت استقلال برعهده صمد مرفاوی بود، استقلال پس از پشت سرگذاشتن ذوب آهن و مس کرمان، در هفته سوم نیز فجرسپاسی را مغلوب کرد و به امتیاز ممکن دست یافت. در لیگ برتر بیست و یکم، فرهاد مجیدی فصل را با دو برد مقابل هوادار و ذوب آهن، در هفته سوم در مصاف با تراکتور هم به برتری رسید. در این فصل هم بختیاری‌زاده این فرصت را دارد تا نام خود را در کنار مرفاوی و مجیدی قرار دهد.

تراکتور

داستان تراکتور و جواد نکونام متفاوت از دو تیم و مربی قبلی است. تراکتور تاکنون در هیچ دوره‌ای حتی نتوانسته بود در دو بازی ابتدایی به دو برد دست یابد اما پرشورها با حضور جواد نکونام توانستند به این مهم دست یابند. در صورتی که جواد نکونام هفته سوم را با برد سپری کند، برای اولین بار در تاریخ باشگاه و همچنین در دوران مربیگری خودش به چنین عملکردی دست پیدا خواهد کرد و این شروع رؤیایی را برای خود رقم خواهد زد.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.

به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.

در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.

استقلال

در بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند. صالح حردانی کاپیتان دوم استقلال در این فصل، در پایان راردادش با استقلال در فصل بیست و سوم، راهی سپاهان شد اما فقط نیم فصل در این تیم حضور داشت. با وجودی که صالح در اکثر بازیها در ترکیب ثابت حضور داشت، اما در نیم فصل با توافقی دو طرفه از این تیم جدا شد و بار دیگر به استقلال پیوست.

حسین گودرزی پس از درخشش در شمس آذر قزوین، در لیگ بیست و چهارم به سپاهان پیوست. بازی‌های خوب او در جمع زردپوشان باعث شد تا مسئولان استقلال او را به خدمت بگیرند.

سپاهان

در ترکیب سپاهان در فصل بیست و ششم، نام پنج استقلالی سابق مشاهده می‌شود. آرمین سهرابیان که در فصل هفدهم با جدایی از سپاهان به استقلال پیوست، در پایان فصل گذشته از جمع آبی‌پوشان جدا شد و بار دیگر به سپاهان رفت. آرش رضاوند نیز 6 فصل در استقلال حضور داشت و 5 بار برای این تیم گلزنی کرد. این بازیکن در ابتدای فصل بیست و پنجم از استقلال به سپاهان رفت. امید نورافکن بازیکنی بود که فوتبالش را از تیم پایه‌های استقلال شروع کرد و چهار فصل هم در لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت. اما در فصل نوزدهم پیراهن سپاهان را برتن کرد و اکنون هفتمین فصل حضورش در این تیم را سپری می‌کند.

کاوه رضایی با وجودی که یک فصل در استقلال بازی کرد، اما آمار خوبی از خود به جا گذاشت. 7 گل زده و 8 پاس گل حاصل کار او در فصل شانزدهم بود. اکنون کاوه رضایی چهارمین فصل متوالی است که در سپاهان توپ می‌زند.اما مهم‌ترین استقلالی ترکیب سپاهان کسی نیست به جز سیدحسین حسینی. دروازه‌بان و کاپیتان سابق استقلال که 9 فصل در لیگ برتر برای تیم محبوبش بازی کرد اما در ابتدای فصل گذشته به دلیل اختلاف با مدیریت باشگاه و بعدا مشخص شد ساپینتو ، از این تیم جدا شد و به سپاهان رفت.




 طارمی چمدان بست؛ پیراهن زرد بر تن مهدی | اختلاف میان هواداران: مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طارمی چمدان بست؛ پیراهن زرد بر تن مهدی | اختلاف میان هواداران: مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۱۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود

استاندار لرستان با تأکید بر نقش اجتماعی باشگاه خیبر خرم‌آباد، از افتتاح قریب‌الوقوع ورزشگاه شهدای لرستان و واگذاری آن به این تیم خبر داد.

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.