قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۳/۲۱

رئیس فیفا: ما ارباب دنیا نیستیم، رها کنید!

جانی اینفانتینو درباره دیپورت جنجالی داور اهل سومالی از آمریکا حرفهایی زد که مشخص است او مقابل سیاست‌های آمریکا تسلیم محض است.
 رئیس فیفا: ما ارباب دنیا نیستیم، رها کنید!



۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

کاپیتان ترسناک: دو بازی بهتر از کل فصل قبل!

به گزارش ورزش سه، مارتین اودگارد دوباره همان بازیکنی شده که آرسنال به او نیاز دارد؛ شروع فصل برای کاپیتان نروژی فوق‌العاده بود و آمار گلزنی او در دو بازی ابتدایی فصل ( سوپرجام و بازی امشب در هفته اول لیگ برتر) با کل فصل گذشته قابل مقایسه نیست.  

اودگارد فصل جدید آرسنال را با یک گل در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در سوپرجام انگلیس آغاز کرد و در اولین بازی لیگ برتر که امشب مقابل کاونتری در حال برگزاری است هم موفق به گلزنی شد. او در دو مسابقه ابتدایی فصل دو گل زده است.

این شروع برای کاپیتان آرسنال از آن جهت جالب توجه است که فصل گذشته شرایط کاملاً متفاوتی داشت. اودگارد در مجموع ۳۶ بازی برای آرسنال به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ هرچند در کنار آن هشت پاس گل به هم‌تیمی‌هایش داد. 

اودگارد در همین دو بازی اول فصل جدید، دو برابر تعداد گل‌های فصل گذشته‌اش گل زده است. بدون اغراق می‌شود گفت اودگارد دوباره ترسناک شده است.

فصل گذشته برای اودگارد با مصدومیت و مشکلات بدنی پشت سر گذاشته شد و او در مقاطع مختلف نتوانست تأثیرگذاری همیشگی را در خط میانی آرسنال داشته باشد. آمار گلزنی و پاس گل او پایین‌تر از استانداردهایی بود که پیش از این از کاپیتان آرسنال انتظار می‌رفت.

اما حالا نشانه‌ها کاملاً امیدوارکننده است. اودگارد ابتدا مقابل منچسترسیتی گل سوم آرسنال را به ثمر رساند و امشب در اولین بازی لیگ برتر، مقابل کاونتری نامش را در فهرست گلزنان قرار داد.


۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مجازات سنگین فیفا برای آرژانتین به خاطر فینال جام جهانی/ پاردس ۱۰ جلسه محروم شد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، فیفا در پی تخلفات انضباطی رخ داده در جریان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ – به‌ویژه درگیری‌های پس از بازی فینال در تاریخ ۱۹ ژوئیه – مجموعه‌ای از جریمه‌ها را علیه فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA) و چند بازیکن اعمال کرده است.

فورفورتو گزارش داد: فدراسیون فوتبال آرژانتین به دلیل تخلفاتی شامل سر دادن شعارها و انجام حرکات تبعیض‌آمیز توسط هواداران، رفتارهای غیرورزشی، سوء رفتار تیمی و همچنین کوتاهی در حفظ نظم و امنیت مسابقه، در مجموع به پرداخت ۳۲۱ هزار دلار (معادل ۲۳۵ هزار پوند) جریمه محکوم شده است.

فیفا همچنین آرژانتین را ملزم کرده است که ظرفیت پذیرش تماشاگران را برای بازی خانگی بعدی خود به ۵۰ درصد کاهش دهد.

محرومیت از حضور تماشاگران در یک بازی دیگر و همچنین ۱۰۰ هزار دلار (۷۳ هزار پوند) از مبلغ جریمه، مشروط به یک دوره آزمایشی تعلیق شده‌اند؛ در حالی که ۱۰۰ هزار دلار از کل مبلغ جریمه باید صرف اجرای طرحی برای مبارزه با تبعیض شود.

همچنین در پی درگیری‌های پایان بازی فینال، چهار نفر از اعضای تیم و کادر فنی آرژانتین با محرومیت‌های انفرادی مواجه شده‌اند و یک بازیکن اسپانیایی نیز مورد تنبیه انضباطی قرار گرفته است.

لئاندرو پاردس، هافبک آرژانتینی، با محرومیت ۱۰ جلسه‌ای و جریمه ۹۰ هزار دلاری (۶۶ هزار پوندی) مواجه شده است در حالی که نائوهل مولینا، مدافع این تیم، به هفت جلسه محرومیت و پرداخت ۹۰ هزار دلار جریمه محکوم شده است.

برای تیاگو آلمادا، مهاجم آرژانتینی و روبرتو آیالا، دستیار مربی، به ترتیب محرومیت‌های یک و سه جلسه‌ای در نظر گرفته شد و هر یک به پرداخت ۳۰ هزار دلار (۲۲ هزار پوند) جریمه محکوم شدند.


۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بی‌ثمرترین جام جهانی تاریخ!

به گزارش ایران ورزشی، در هفته‌های پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و منتهی به آغاز فصل جدید رقابت‌های باشگاهی در فوتبال جهان، به موضوع عدم حضور بازیکنان ایرانی در کشورهای مطرح فوتبال جهان و اروپا پس از رقابت‌های جام جهانی پرداخته بودیم. جایی که برخلاف دوره‌های گذشته، خبری از انتقال بازیکنان ایرانی به لیگ‌های معتبر که خودشان را در رقابت‌های جام جهانی به‌خوبی نشان داده بودند، نبود و بازیکنان ایرانی، همچنان جایی در لیگ‌های معتبر اروپایی ندارند. هفته گذشته در یکی از مطالب این صفحه از روزنامه، این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم که در بین ۴۵تیم برتر رده‌بندی فیفا که بخشی از آنها در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور داشتند و تعداد محدودی نیز موفق به حضور در جام جهانی نشده بودند، تنها تیم ایران است که در حال حاضر هیچ نماینده‌ای در پنج لیگ معتبر اروپایی ندارد و به نظر این روند با بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا ادامه پیدا خواهد کرد.

 

بهترین بازیکنان هم خواهان نداشتند!

نکته جالب در مورد شرایط بازیکنان لژیونر در فوتبال ایران این است که حتی بهترین بازیکنان ایران در جام جهانی هم با توجه به شرایط سنی خود، پیشنهادات مناسبی برای حضور در لیگ‌های معتبر دریافت نکردند. علیرضا بیرانوند پیشنهادی برای حضور در بشیکتاش ترکیه دریافت کرد اما در نهایت در لیگ ایران ماندگار شد. رامین رضاییان که بهترین بازیکن ایران در رقابت‌های جام جهانی بود، در ۳۷سالگی به بازی در فولاد و لیگ ایران ادامه داد، محمد محبی که در نخستین بازی مقابل نیوزیلند گلزنی کرد به تیم ریه‌کا در لیگ کرواسی رفت و حالا شنیده می‌شود که قرار است شاهد پیوستن مهدی طارمی به یکی از تیم‌های لیگ امارات باشیم که به احتمال قوی الوصل امارات خواهد بود. شاید حضور علیرضا جهانبخش در تیم اکسلسیور هلند باتوجه به فصل ناکامی که در بلژیک سپری کرده بود، قدمی نسبتاً قابل ‌قبول در کارنامه کاپیتان تیم ملی باشد اما جهانبخش هم در اولین بازی خود برای تیم جدیدش مقابل آیندهوون، ۱۶دقیقه به میدان رفت و او احتمالاً یکی از گزینه‌های نیمکت‌نشینی این تیم هلندی باشد.

 

لژیونرهای موفق؛ غایبان تیم ملی!

یکی از نکات جالبی که در خصوص شرایط بازیکنان لژیونر فوتبال ایران در این فصل وجود دارد، شرایط بهتر بازیکنانی است که در جام جهانی ۲۰۲۶ و اردوهای اخیر تیم ملی نتوانستند رضایت امیر قلعه‌نویی را جلب کنند. در لیگ امارات همچنان شاهد درخشش سردار آزمون هستیم و در فوتبال اروپا نیز آماده‌ترین لژیونر این فصل فوتبال ایران، اللهیار صیادمنش بوده که در هر بازی برای تیم جدید خود یعنی لخ‌پوزنان، کیفیت بالایی را از خود به نمایش گذاشته است. همچنین احتمال پیوستن محمدجواد حسین‌نژاد به ریوآوه در لیگ معتبر پرتغال نیز وجود دارد و همین موضوع نشان می‌دهد که چطور بازیکنان جوان غایب در تیم ملی، بیشتر توجه باشگاه‌های اروپایی را به خود جلب کرده‌اند.

 

سن و سال، معیار اول انتخاب اروپایی‌ها

شرایط لژیونرهای ایرانی پس از جام جهانی ۲۰۲۶ بدون حتی یک انتقال بزرگ بیشتر از هر موضوعی، توجه ویژه باشگاه‌های بزرگ و لیگ‌های مطرح اروپایی را به بازیکنان جوان و آینده‌دار نشان می‌دهد. در واقع باشگاه‌های مطرح سطح اول فوتبال جهان، بیشتر با استفاده از داده‌های آماری و ابزارهای استعدادیابی که اکنون در اختیار این باشگاه‌ها قرار دارد، سعی در برنامه‌ریزی بلندمدت برای آینده خود دارند تا اینکه بخواهند صرفاً ستارگانی را با مبالغ گرانقیمت برای مدتی کوتاه به خدمت بگیرند. در چنین شرایطی بازیکنان تیمی که رکورد مسن‌ترین ترکیب تاریخ جام جهانی را شکسته، طبعاً مورد توجه باشگاهای سطح اول یا حتی سطح دوم فوتبال اروپا نیستند و این موضوع باعث شده تا شرایط لژیونرهای فوتبال ایران، به دوره پیش از شروع دوران کاری کارلوس کی‌روش در تیم ملی و زمان سرمربیگری مربیانی چون افشین قطبی و علی دایی در تیم ملی برگردد؛ زمانی که استخوان‌بندی اصلی تیم ملی، متشکل از بازیکنان لیگ برتر و ستارگان حاضر در کشورهای حوزه خلیج فارس بود و فوتبال ایران جایی در ویترین جهانی فوتبال نداشت.

انتهای پیام/




 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۴۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0
۱۵ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0 - هفته اول لیگ برتر انگلیس

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.