قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

جنگ دو مدعی جدید برای صعود به لیگ برتر

شاگردان سیروس پورموسوی و محمد رجب زاده از حالا به بعد وارد فاز جدیدی از رقابت خواهند شد.
 جنگ دو مدعی جدید برای صعود به لیگ برتر



۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

نتیجه‌گیری معکوس در نمایندگان لیگ آزادگان/ طلسم نساجی کی می‌شکند؟ - پارس فوتبال

 در هفته دوم، مس شهر بابک اولین امتیاز تاریخ خود در لیگ برتر را گرفت. آن هم با کامبک و یک سولو گل تماشایی، صنعت نفت همان هفته اول امتیاز گرفته بود و این هفته هم مساوی کرد، به این ترتیب فقط نساجی از جمع سه تیم صعود کننده از لیگ آزادگان تا الان امتیاز ندارد!

 با نیمه کاره ماندن لیگ ۲۵ تصمیم بر آن شد که فصل ۲۶ با ۱۸ تیم برگزار و حکم به صعود سه تیم از لیگ آزادگان داده شد. نساجی به عنوان قهرمان و مس شهر بابک به عنوان نایب قهرمان، اتوماتیک و به روال همیشه جواز صعود گرفتند و قرار شد بین تیم سوم لیگ ۱ یعنی صنعت نفت، با تیم انتهای جدول لیگ ۲۵ یعنی مس رفسنجان، پلی آف برگزار شود اما مس شرکت نکرد و این سهمیه به آبادان رسید.

 اما حالا در پایان هفته دوم لیگ بیست و ششم، تیم‌های تازه صعود کرده از لیگ یک آزادگان برعکس جایگاه جدولی فصل قبل خود نتیجه گرفته اند. صنعت نفت آبادان که تیم سوم فصل قبل لیگ آزادگان بود در همان هفته اول امتیازی از ملوان گرفت در حالی که نساجی در سیرجان و مس شهر بابک در تهران به ترتیب مغلوب گل گهر و استقلال شدند.

 در هفته دوم مس شهر بابک در خانه اولین امتیاز فصل را از خیبر گرفت اما نساجی در قائمشهر مغلوب استقلال شد. این شانس آبی‌ها بود که در دو هفته اول با دو تیم تازه صعود کرده روبرو شدند، تیم‌هایی که بنا به تجربه تاریخی لیگ برتر، معمولا کاندیداهای اصلی سقوط و بازگشت به سطح پایین‌تر هستند. آنها که اگر امتیازات آسان‌تر ابتدای فصل را از دست بدهند، دور برگشت با هر تغییر و تحول و هر میزان هزینه ، کار سختی برای بقا دارند.

 حالا در آستانه شروع هفته سوم، از جمع سه تیم تازه صعود کرده صنعت نفت با دو مساوی ۲ امتیاز دارد، مس شهربابک یک امتیاز و نساجی با شکست در هر دو بازی، تنها تیم بدون امتیاز این جمع است. تیمی که با قاطعیت فصل قبل قهرمان لیگ آزادگان شد و قبل از اقامت یک ساله در لیگ آزادگان، ۶ فصل در سطح اول فوتبال و لیگ برتر حضور داشت.

 آژیر خطر برای نماینده مازندران به صدا درآمده است!


۶ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

انتقال جنجالی در جده؛ فرانک کسیه در آستانه پیوستن به الاتحاد

پایگاه خبری فوتبالی - فرانک کسیه، هافبک سابق الاهلی، در آستانه انتقال به الاتحاد قرار گرفته و توافق اولیه میان دو طرف حاصل شده است؛ انتقالی که با توجه به رقابت سنتی دو باشگاه شهر جده می‌تواند بازتاب زیادی در فوتبال عربستان داشته باشد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، الاتحاد طی روزهای اخیر مذاکرات خود با کسیه را سرعت بخشیده و با این هافبک ۲۹ ساله به توافقات اولیه دست یافته است. کسیه به‌عنوان بازیکن آزاد راهی الاتحاد خواهد شد و در حال حاضر در ایتالیا حضور دارد. قرار است پس از نهایی شدن جزئیات قرارداد، هافبک ساحل عاجی راهی جده شود و قرارداد خود را با الاتحاد به امضا برساند.

اهمیت این انتقال به سابقه حضور کسیه در الاهلی بازمی‌گردد. الاهلی و الاتحاد دو رقیب سنتی شهر جده هستند و تقابل آنها یکی از حساس‌ترین مسابقات فوتبال عربستان محسوب می‌شود. به همین دلیل، انتقال مستقیم یکی از چهره‌های سابق الاهلی به رقیب همشهری می‌تواند واکنش گسترده هواداران را به همراه داشته باشد. در صورت نهایی شدن این انتقال، کسیه پس از تجربه بازی برای الاهلی این بار پیراهن رقیب سنتی این باشگاه را بر تن خواهد کرد و به یکی از جنجالی‌ترین «یاغی‌های» سال‌های اخیر فوتبال عربستان تبدیل خواهد شد.


۱۰ دقیقه قبل / سایت روزنو

پست جدید صخره محبوب پرسپولیسی‌ها؛ بازگشت سیدجلال

تسنیم: بعد از کش و قوس فراوان و بحث‌های زیادی که درباره خرید امتیاز تیم دوم برای پرسپولیسی‌ها شکل گرفته بود، اکنون گفته می‌شود این باشگاه موفق شده در مذاکره با فولاد امتیاز تیم دسته اولی خوزستانی‌ها را خریداری کند.

فولاد نوین اهواز که در این فصل راهی لیگ آزادگان شده، زیرمجموعه تیم فولاد خوزستان لیگ برتری محسوب می‌شود و از چندی پیش بحث واگذاری امتیاز آن بعد از صعود به زبان افتاده بود. از سوی دیگر باشگاه پرسپولیس نیز در مسیر برنامه‌ریزی ویژه‌ای که در نظر گرفته، مذاکرات خود را از مدت‌ها قبل بزای در اختیار گرفتن امتیاز تیمی از لیگ پایین‌تر استارت زده بود و حتی شایعه توافق با تیم هوادار تهران نیز به میان آمده بود.

اکنون اما گفته می‌شود این باشگاه در مذاکره با جنوبی‌ها موفق شده امتیاز تیم دوم آن را که در لیگ آزادگان قرار بود حاضر شود، در اختیار بگیرد.

در این خصوص گفته می‌شود طی ساعات آتی این موضوع نهایی و رسمی و اعلام خواهد شد. اما نکته جالب‌تر ماجرا روی نیمکت و تصمیمی که برای آن در نظر گرفته‌اند، شکل خواهد گرفت.

گفته می‌شود این باشگاه قصد دارد برای سرمربیگری با کاپیتان اسبق و محبوب خود به توافق دست یابد. سیدجلال حسینی کاپیتان پرافتخار و دست نیافتنی سرخ‌ها که بعد از دوران بازی به عنوان مربی در کادرفنی یحیی گل‌محمدی حاضر شده بود و در ادامه مسیر دروی جام‌ها، در این بخش نیز نام خود را در تاریخ این باشگاه قرار داده بود، اکنون بعد از دو فصل دوری، با پیشنهاد جالبی مواجه شده است.

شنیده‌ها حاکی از این است که قرمزهای تهرانی قصد دارند در صورتی که توافق امضای واگذاری امتیاز فولاد نوین را طی ساعات آتی دریافت و اعلام کنند، بلافاصله از سرمربی ویژه و محبوب خود نیز روی نیمکت این تیم رونمایی کنند. جایی که قرار است سیدجلال حسینی میراث بزرگ کشف، استعدادیابی و پرورش نسل آتی این باشگاه را در دسته پایین‌تر عهده‌دار شود. 

موضوعی که گفته می‌شود طی ساعات آتی رسمی و نهایی خواهد شد و این باشگاه برنامه نسل جدید خود را برای موفقیت استارت می‌زند.




 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۲۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)

گل چهارم النصر به الریاض - دقیقه 83

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود

استاندار لرستان با تأکید بر نقش اجتماعی باشگاه خیبر خرم‌آباد، از افتتاح قریب‌الوقوع ورزشگاه شهدای لرستان و واگذاری آن به این تیم خبر داد.