قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۳/۱۴

پسر زیدان در دروازه الجزایر بتمن شد! (عکس)

لوکا زیدان، پسر زین‌الدین زیدان، با ماسک مخصوص در دروازه الجزایر درخشید و یکی از عوامل پیروزی تیمش مقابل هلند بود.
 پسر زیدان در دروازه الجزایر بتمن شد! (عکس)



۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

پیروزی تاریخی فرانکفورت؛ ۱۱ گل در جام حذفی آلمان

پایگاه خبری فوتبالی - آینتراخت فرانکفورت فصل جدید جام حذفی آلمان را با یک پیروزی تاریخی آغاز کرد و با نتیجه ۱۱-۰ سنت تونی را شکست داد تا مقتدرانه راهی مرحله بعد شود.

به گزارش فوتبالی، فرانکفورت در همان نیمه نخست کار حریف را تمام کرد و ۱۰ بار دروازه سنت تونی را باز کرد؛ آماری که به رکوردی جدید در تاریخ این باشگاه تبدیل شد. جاناتان بورکهارت در دقایق ۴، ۲۹ و ۴۱ هت‌تریک کرد. رابین کوخ در دقیقه ۱۰، آیووبه آمایمونی در دقیقه ۱۷، جان اوزون در دقایق ۳۴ و ۳۶، الیاس بائوم در دقیقه ۴۴، یونس ابن‌الطالب در دقیقه ۲+۴۵ و ماریو گوتزه در دقیقه ۶+۴۵ دیگر گل‌های فرانکفورت در نیمه اول را به ثمر رساندند.

سنت تونی در نیمه دوم نمایش دفاعی بهتری داشت و برای مدت زیادی اجازه نداد اختلاف افزایش پیدا کند. لنی کاستروپ، برادر کوچک‌تر ینس کاستروپ، بازیکن بوروسیا مونشن‌گلادباخ، در دقیقه ۵۷ فرصت گلزنی داشت، اما کائوا سانتوس مانع باز شدن دروازه فرانکفورت شد. در نهایت فارس شایبی در دقیقه ۸۷ یازدهمین گل فرانکفورت را به ثمر رساند تا این مسابقه با پیروزی تاریخی ۱۱ بر صفر به پایان برسد و آینتراخت با نمایشی مقتدرانه به مرحله بعد جام حذفی آلمان صعود کند.


۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

5 نشانه تاکتیکی پرسپولیس با تارتار - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پرسپولیس فصل جدید لیگ برتر را با دو پیروزی برابر شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده؛ شروعی که علاوه بر ثبت 6 امتیاز، نشانه‌هایی امیدوارکننده از شکل و ساختار فنی این تیم را به نمایش گذاشته است.

سرخ‌پوشان در دو هفته نخست 6 گل به ثمر رسانده‌ و تنها یک گل دریافت کرده‌اند؛ آماری که برای آغاز فصل قابل توجه است، اما به‌تنهایی نمی‌تواند معیار دقیقی برای سنجش توانایی‌های واقعی تیم مهدی تارتار باشد. پرسپولیس در این دو مسابقه نشان داده که از نظر تاکتیکی، ایده مشخصی برای بازی دارد. پرس از جلو، بازی عمودی، انتقال سریع، حضور بازیکنان بیشتر در فاز هجومی و واکنش مناسب پس از از دست دادن توپ، پنج مؤلفه‌ای هستند که در نمایش دو هفته نخست سرخ‌پوشان قابل مشاهده بوده‌اند.

با این حال، یک نکته مهم را نباید نادیده گرفت؛ شمس‌آذر و استقلال خوزستان، دست‌کم در شرایط فعلی، از جمله تیم‌هایی نیستند که بتوانند تمام ظرفیت یک مدعی قهرمانی را محک بزنند. بنابراین آنچه تاکنون از پرسپولیس دیده‌ایم، بیشتر نشان‌دهنده پتانسیل و نشانه‌های اولیه یک تیم مدعی است تا اثبات قطعی این ادعا.

6 امتیاز ابتدایی؛ ساده اما بسیار مهم

ممکن است از نظر فنی، پیروزی مقابل تیم‌هایی مانند شمس‌آذر و استقلال خوزستان به اندازه یک مسابقه برابر مدعیان قهرمانی ارزش تحلیلی نداشته باشد، اما در جدول لیگ برتر هر سه امتیاز دقیقاً همان ارزشی را دارد که سه امتیاز یک بازی بزرگ دارد. تیمی که هدفش قهرمانی است، ابتدا باید مسابقاتی را که روی کاغذ شانس بیشتری برای پیروزی در آنها دارد، با موفقیت پشت سر بگذارد. قهرمانی فقط با شکست دادن رقبای مستقیم به دست نمی‌آید؛ بخش مهمی از آن به جمع‌آوری امتیازات مقابل تیم‌هایی مربوط می‌شود که در سطح پایین‌تری قرار دارند.

به همین دلیل، 6 امتیاز ابتدایی پرسپولیس را نباید دست‌کم گرفت. شاید این امتیازات در هفته دوم چندان تعیین‌کننده به نظر نرسند، اما در هفته‌های پایانی می‌توانند همان فاصله‌ای باشند که یک تیم را در کورس قهرمانی نگه می‌دارد یا از آن خارج می‌کند. پرسپولیس فعلاً وظیفه اول خود را انجام داده است؛ حریفانی را که باید شکست می‌داد، شکست داده است. حالا آزمون دشوارتر آغاز می‌شود؛ جایی که تیم باید مقابل رقبایی قرار بگیرد که خودشان توانایی کنترل بازی، پرس، مالکیت و ایجاد موقعیت دارند.

                                                  

پرس از جلو؛ اولین نشانه از هویت تاکتیکی

یکی از ویژگی‌های قابل توجه پرسپولیس در دو هفته نخست، تلاش برای بازپس‌گیری توپ در مناطق بالای زمین بوده است. پرس از جلو صرفاً یک تاکتیک دفاعی نیست. هدف این است که تیم، محل شروع حمله حریف را به مناطق نزدیک‌تر به دروازه او منتقل کند. اگر پرس موفق باشد، پرسپولیس می‌تواند توپ را در زمین حریف پس بگیرد و پیش از آنکه حریف فرصت سازماندهی مجدد پیدا کند، حمله دیگری را آغاز کند. این موضوع در فوتبال امروز اهمیت زیادی دارد؛ چرا که لحظه پس از از دست رفتن توپ، یکی از آسیب‌پذیرترین لحظات هر تیم است. اگر پرسپولیس بتواند در همان چند ثانیه نخست توپ را دوباره به دست بیاورد، حریف هنوز ساختار دفاعی خود را کامل نکرده و احتمال ایجاد موقعیت افزایش پیدا می‌کند.

با این حال، پرس از جلو یک شمشیر دو لبه است. اگر حریف بتواند خط نخست فشار پرسپولیس را بشکند، فضای بیشتری پشت سر بازیکنان پرس‌کننده ایجاد خواهد شد. بنابراین یکی از مهم‌ترین سؤالات درباره پرسپولیس این است که مقابل تیم‌هایی با کیفیت بالاتر در خروج از پرس، چه واکنشی خواهد داشت.

 

                                                                                                                              

بازی عمودی؛ مالکیت برای رسیدن به دروازه

پرسپولیس در دو بازی نخست نشان نداده که مالکیت توپ را صرفاً برای بالا بردن آمار مالکیت می‌خواهد. هر زمان مسیر مناسبی برای بازی رو به جلو وجود داشته، بازیکنان تلاش کرده‌اند توپ را با سرعت بیشتری به خطوط بالاتر منتقل کنند. این همان چیزی است که می‌توان از آن به عنوان بازی عمودی یاد کرد؛ یعنی تیم به جای گردش طولانی و بی‌هدف توپ، در صورت وجود مسیر مناسب، سریعاً بازی را به سمت دروازه حریف پیش می‌برد.

عمودی بازی کردن البته به معنای عجله کردن نیست. یک تیم خوب باید بداند چه زمانی پاس رو به جلو بدهد و چه زمانی توپ را به عقب برگرداند تا زاویه جدیدی برای حمله ایجاد کند. پرسپولیس در دو هفته ابتدایی، به‌ویژه هنگام بازپس‌گیری توپ در میانه زمین، از این ویژگی استفاده کرده است. چنین مدلی مقابل تیم‌هایی که عقب می‌نشینند می‌تواند زمان رسیدن به یک‌سوم هجومی را کاهش دهد، اما برابر تیم‌های قدرتمندتر، کیفیت تصمیم‌گیری در پاس‌های عمودی اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

انتقال سریع؛ تبدیل توپ‌گیری به موقعیت

یکی دیگر از نکات مثبت پرسپولیس، سرعت انتقال از دفاع به حمله است. در فوتبال، لحظه‌ای که توپ از یک تیم به تیم دیگر منتقل می‌شود، می‌تواند بهترین زمان برای حمله باشد؛ زیرا ساختار دفاعی تیمی که توپ را از دست داده، هنوز کامل شکل نگرفته است. پرسپولیس در این دو بازی تلاش کرده بلافاصله پس از توپ‌گیری، بازیکنان هجومی خود را وارد فضا کند. در چنین شرایطی، بازیکنی مانند بیفوما اهمیت زیادی پیدا می‌کند؛ چرا که علاوه بر پاس دادن، توانایی حمل توپ و پیشروی با آن را دارد.

این ویژگی می‌تواند به پرسپولیس کمک کند تا فقط به پاس‌های سریع وابسته نباشد. وقتی بازیکنی بتواند با توپ چند متر پیشروی کند و یک مدافع را مجبور به واکنش کند، ساختار دفاعی حریف نیز دچار تغییر می‌شود. از این منظر، بیفوما می‌تواند یکی از ابزارهای مهم پرسپولیس برای تغییر ریتم مسابقه باشد.

                                                          

حضور بیشتر بازیکنان در فاز هجومی

پرسپولیس در دو هفته نخست تمایل داشته با تعداد بیشتری از بازیکنان وارد فاز حمله شود. این موضوع باعث می‌شود بازیکن صاحب توپ گزینه‌های بیشتری در اختیار داشته باشد و مدافعان حریف نیز با تصمیم‌های بیشتری مواجه شوند.

در این میان، حضور ایگور سرگیف به عنوان مهاجم نوک می‌تواند یک تغییر مهم در ساختار هجومی پرسپولیس ایجاد کند. حضور مهاجم نوک تخصصی این امکان را به علی علیپور می‌دهد که از فضای اطراف او استفاده کند و دیگر مجبور نباشد تمام وظایف یک مهاجم مرکزی را به تنهایی انجام دهد.

علیپور می‌تواند بیشتر به عمق بزند، در کانال‌های کناری حرکت کند و حتی در برخی صحنه‌ها نقش سازنده حمله را بر عهده بگیرد.گل سوم پرسپولیس برابر استقلال خوزستان نمونه خوبی از این موضوع بود؛ جایی که علیپور با پاس در عمق، سرگیف را در موقعیت گل قرار داد. این همکاری اگر در ادامه فصل نیز تداوم پیدا کند، می‌تواند یکی از نکات مهم ترکیب تارتار باشد.

در واقع حضور سرگیف فقط به معنای اضافه شدن یک مهاجم دیگر نیست؛ این بازیکن می‌تواند باعث شود علیپور نیز در نقش متفاوت و مؤثرتری ظاهر شود.

بیفوما؛ ابزاری برای تغییر ریتم

با وجود شروع قدرتمند پرسپولیس برابر استقلال خوزستان، ضرب‌آهنگ تیم در بخش‌هایی از اواخر نیمه اول کاهش پیدا کرد. فشار اولیه کمتر شد و حملات نسبت به دقایق ابتدایی، از سرعت و تنوع کمتری برخوردار بود. اینجاست که بازیکنی مانند بیفوما اهمیت پیدا می‌کند.او با توانایی حمل توپ و بازی مستقیم، می‌تواند شرایطی را ایجاد کند که پرسپولیس برای شکستن خطوط دفاعی حریف فقط به پاس‌های کوتاه و گردش توپ متکی نباشد.یک تیم مدعی قهرمانی به چند راه برای ایجاد موقعیت نیاز دارد. اگر بازی ترکیبی جواب نداد، باید بتواند از کناره‌ها استفاده کند؛ اگر حریف فضا را بست، باید بازیکنی برای برتری فردی وجود داشته باشد و اگر دفاع حریف بیش از حد فشرده شد، توانایی تغییر ریتم ضروری است. بیفوما می‌تواند بخشی از این نیاز را برطرف کند.

واکنش پس از از دست دادن توپ

پنجمین ویژگی قابل توجه، رفتار پرسپولیس بلافاصله پس از از دست دادن توپ است. فوتبال تهاجمی بدون واکنش مناسب پس از لو دادن توپ، می‌تواند خطرناک باشد. اگر بازیکنان پس از از دست دادن توپ بلافاصله عقب‌نشینی کنند، فضای زیادی برای انتقال حریف ایجاد می‌شود.پرسپولیس در دو هفته نخست در بسیاری از صحنه‌ها تلاش کرده در همان منطقه توپ‌ از‌ دست‌رفته فشار وارد کند و مانع شکل‌گیری حمله حریف شود. این رفتار از نظر تاکتیکی اهمیت زیادی دارد؛ زیرا بازپس‌گیری سریع توپ، هم یک اقدام دفاعی است و هم می‌تواند مقدمه یک حمله جدید باشد.

این بخش نیز مانند پرس از جلو باید در برابر تیم‌های قدرتمندتر آزمایش شود. هرچه کیفیت حریف در عبور از فشار بیشتر باشد، خطر ایجاد فضای پشت سر بازیکنان پرسپولیس نیز افزایش خواهد یافت.

یک سؤال بزرگ درباره فاز دفاعی  

آمار یک گل خورده در دو بازی، برای شروع فصل امیدوارکننده است، اما هنوز نمی‌توان بر اساس آن درباره استحکام کامل ساختار دفاعی پرسپولیس قضاوت کرد. مسئله اصلی زمانی مشخص خواهد شد که پرسپولیس مقابل تیمی قرار بگیرد که خودش بتواند مالکیت توپ داشته باشد، پرس کند و بازیکنان بیشتری را به مناطق هجومی بفرستد. اگر خط اول پرس پرسپولیس شکسته شود، فاصله میان خطوط چقدر خواهد شد؟ آیا هافبک‌ها می‌توانند فضای مقابل مدافعان را به‌خوبی پوشش دهند؟ آیا تیم در زمان عقب‌نشینی می‌تواند همان نظم زمان مالکیت را حفظ کند؟

عیار واقعی در بازی‌های سخت‌تر مشخص می‌شود

پرسپولیس دو وظیفه مهم را در دو هفته ابتدایی انجام داده است؛ امتیاز کامل گرفته و در کنار آن، نشانه‌هایی از یک مدل بازی مشخص ارائه کرده است. پرس از جلو، بازی عمودی، انتقال سریع، حضور مؤثر بازیکنان در فاز هجومی و واکنش مناسب پس از از دست دادن توپ، پنج مؤلفه‌ای هستند که اگر در طول فصل تثبیت شوند، می‌توانند پایه‌های یک تیم مدعی را تشکیل دهند.

سرگیف نیز می‌تواند با حضور در نوک حمله، فضای بیشتری برای علیپور ایجاد کند و بیفوما این امکان را دارد که در مواقع افت ریتم، کیفیت و تنوع بیشتری به حملات بدهد. با این حال، هنوز برای اعلام اینکه پرسپولیس مدعی قطعی قهرمانی است، زود است. شمس‌آذر و استقلال خوزستان حریفانی نبودند که بتوانند همه نقاط قوت و ضعف پرسپولیس را آشکار کنند. بنابراین این دو پیروزی باید به عنوان یک شروع خوب دیده شوند، نه یک حکم نهایی.

برای تیمی که هدفش قهرمانی است، بردن این مسابقات ضروری است؛ اما قهرمانی زمانی معنا پیدا می‌کند که همین کیفیت برابر مدعیان و تیم‌های قدرتمندتر نیز حفظ شود. در نهایت، پرسپولیس پس از دو هفته یک تصویر امیدوارکننده از خود ارائه کرده است؛ 6 امتیاز گرفته، فوتبال هجومی قابل قبولی ارائه داده و نشانه‌هایی از یک هویت تاکتیکی مشخص دارد. عیار واقعی این تیم اما زمانی مشخص خواهد شد که حریف بتواند بازی را از پرسپولیس بگیرد، پرس آن را بشکند و تیم تارتار را مجبور کند خارج از منطقه امن تاکتیکی خود تصمیم بگیرد. آن زمان است که می‌توان فهمید پرسپولیس فقط شروع خوبی داشته یا واقعاً برای یک فصل طولانی و فرسایشی در مسیر قهرمانی آماده است.

انتهای پیام/  


۱۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

دیومانده: برای مورینیو تا پای جان می‌جنگم!

پایگاه خبری فوتبالی - یان دیومانده، خرید جدید رئال مادرید، از تحقق رؤیای حضور در سانتیاگو برنابئو، تماس ژوزه مورینیو و انگیزه بالای خود برای موفقیت در جمع کهکشانی‌ها صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، دیومانده در نخستین مصاحبه خود پس از انتقال به رئال مادرید به SportyTV گفت:

«اینجا خانه جدید من است. مدت زیادی منتظر این لحظه بودم. این رؤیای من بود و حالا به حقیقت تبدیل شده است. بی‌صبرانه منتظرم اولین گلم را در برنابئو به ثمر برسانم.»

وینگر جوان ساحل عاجی که طی ۱۴ ماه گذشته جهش بزرگی را تجربه کرده، هدفش را تبدیل شدن به یکی از بهترین بازیکنان جهان دانست:

«هدفم از ابتدا همین بوده و تغییری نکرده است. هر روز سخت کار می‌کنم و اعتمادبه‌نفس زیادی دارم.»

دیومانده درباره لحظه‌ای که از علاقه رئال مادرید مطلع شد، گفت:

«مثل یک رؤیا بود، چون هیچ باشگاهی بزرگ‌تر از رئال مادرید نیست. وقتی رئال می‌گوید تو را می‌خواهیم، انگار خواب می‌بینید. حتی نمی‌توانستم بخوابم و باورم نمی‌شد.»

او سپس از نقش مورینیو در انتقالش پرده برداشت:

«ابتدا با جونی کالافات صحبت کردم و بعد مورینیو با من تماس گرفت. فکر می‌کنم ساعت پنج صبح به وقت پرتغال بود که من را بیدار کرد! به من گفت این انتقال برایش اهمیت دارد. وقتی رئال مادرید تماس می‌گیرد، نمی‌توانید جواب منفی بدهید.»

دیومانده معتقد است شخصیت مورینیو می‌تواند نقش مهمی در پیشرفت او داشته باشد:

«او شخصیت بسیار قدرتمندی دارد و این برای بازیکن جوانی مثل من خوب است. وقتی جوان هستید، گاهی تمرکزتان را از دست می‌دهید. فکر می‌کنم مورینیو مربی مناسبی برای ادامه پیشرفت من است.»

ستاره ساحل عاجی همچنین از دیدیه دروگبا و یحیی توره به‌عنوان الگوهای دوران کودکی خود نام برد و فاش کرد که اخیراً با دروگبا صحبت کرده است:

«دروگبا به من گفت مورینیو برای من مثل یک پدر خواهد بود و باید سخت کار کنم. صحبت با چنین اسطوره‌هایی انگیزه زیادی به من می‌دهد تا خودم هم برای تبدیل شدن به یک اسطوره تلاش کنم.»

دیومانده در ادامه جمله‌ای ویژه درباره سرمربی پرتغالی رئال داشت:

«اگر برای مورینیو بازی کنید، می‌خواهید برای او تا پای جان بجنگید. همه شخصیت او را می‌شناسند. ما آماده‌ایم برای او تا پای جان بجنگیم.»

او درباره هم‌بازی شدن با ستاره‌هایی مانند وینیسیوس جونیور، کیلیان امباپه و جود بلینگام نیز گفت حضور کنار چنین بازیکنانی باعث پیشرفتش خواهد شد. دیومانده همچنین وینیسیوس را نزدیک‌ترین بازیکن رئال به خودش در روزهای ابتدایی حضورش در مادرید معرفی کرد و گفت انتظار دارد رابطه آنها به‌مرور نزدیک‌تر شود.




 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.

 خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!
۲۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!

سخنگوی سازمان لیگ با تشریح آخرین وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، درباره سهم هواداران در دربی پایتخت و قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز توضیح داد.

 شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه روسیه، با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی روسیه شد.

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر

 شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم

تیم فوتبال آرسنال در نخستین دیدار خود در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر انگلیس به یک برد پر گل دست یافت.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.