قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

سناریوی تخیلی و زیبا: گواردیولا در رئال مادرید!

کارلوس ویسنس، شاگرد سابق پپ گواردیولا بعد از یک فصل خیره‌کننده در پرتغال، از نقشه‌های مخفی ژوزه مورینیو برای رئال گفت و از یک سناریوی خیالی ولی جذاب با حضور پپ.
 سناریوی تخیلی و زیبا: گواردیولا در رئال مادرید!



۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آقای گل، لالیگا را به آتش می‌کشد!

به گزارش "ورزش سه"، کیلیان تنها به شش دقیقه زمان نیاز داشت تا در دیدار برابر شالکه گلزنی کند و آغازی طوفانی داشته باشد. امباپه 27 ساله که در دو فصل اول حضورش در رئال مادرید ۸۶ گل به ثمر رسانده است، حالا در مسیر رسیدن به ۱۰۰ گل با پیراهن این تیم قرار دارد؛ هدفی که به احتمال فراوان در نیم‌فصل نخست به آن دست خواهد یافت.

چالش سومین ال‌پیچیچی متوالی

هدف بزرگ و اصلی امباپه در این فصل کسب سومین عنوان متوالی آقای گلی لالیگا است. او در فصل اول با ۳۱ گل و در فصل دوم با ۲۵ گل برنده این جایزه شد. کسب سه عنوان پیاپی آقای گلی دستاوردی تاریخی است که هیچ بازیکنی در رئال مادرید از زمان هوگو سانچز در دهه هشتاد میلادی موفق به انجام آن نشده است. در تاریخ طولانی لالیگا تنها آلفردو دی استفانو و هوگو سانچز توانسته‌اند حداقل سه بار متوالی با پیراهن رئال مادرید برنده جایزه ال‌پیچیچی شوند. کریستیانو رونالدو نیز اگرچه سه بار برنده این عنوان شد، اما هرگز نتوانست آن را در سه فصل پیاپی به دست آورد.

رکوردشکنی‌ها و افتخارات فردی

امباپه رکوردهای چشمگیری را به نام خود ثبت کرده است. او سال ۲۰۲۵ را با ۵۹ گل زده به پایان رساند و با رکورد الگوی خود، کریستیانو رونالدو، در ثبت بیشترین گل زده در یک سال میلادی برای رئال مادرید برابر شد. او همچنین کفش طلای جام جهانی را به دست آورد و با عبور از لیونل مسی، به بهترین گلزن تاریخ جام‌های جهانی تبدیل شد. علاوه بر این، او فصل گذشته با ثبت ۱۵ گل، عنوان بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا را نیز به دست آورد.

آمار گلزنی و چالش‌های پیش رو

از مجموع ۸۶ گل امباپه برای رئال مادرید، ۵۶ گل در لالیگا، ۲۲ گل در لیگ قهرمانان اروپا، ۴ گل در جام حذفی و مابقی در سوپرجام‌ها و جام جهانی باشگاه‌ها به ثمر رسیده است. او همچنین در لالیگا با ۲۲ تیم روبه‌رو شده و به تمام آنها به جز الچه گلزنی کرده است. بیشترین قربانیان او در لیگ، رئال سوسیداد با ۵ گل و بارسلونا با ۴ گل بوده‌اند. امباپه در تلاش است تا با تداوم این آمار خیره‌کننده، علاوه بر ثبت رکوردهای جدید فردی، به اولین قهرمانی خود در لالیگا همراه با رئال مادرید نیز دست یابد.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

تلاش‌ لحظه آخری لیورپول برای خرید اندریک!

به گزذارش "ورزش سه"، این بازیکن ۲۰ ساله در نیم‌فصل دوم سال گذشته به دلیل نداشتن فرصت کافی برای بازی در رئال مادرید، به صورت قرضی به تیم فرانسوی لیون منتقل شد.

اندریک در طول حضورش در لیگ یک فرانسه عملکرد درخشانی داشت و در ۲۱ بازی خود در تمامی رقابت‌ها، ۸ گل به ثمر رساند و ۸ پاس گل ارسال کرد.

طبق گزارش تایمز، لیورپول با رئال مادرید ارتباط برقرار کرده تا درباره وضعیت در دسترس بودن این مهاجم جوان جویا شود. با این حال، گزارش‌های متعددی نشان می‌دهد که غول‌های اسپانیایی تمایلی به واگذاری اندریک در این تابستان ندارند و مایل هستند فرصت‌های بیشتری در تیم اصلی به او بدهند.

لیورپول به دنبال افزایش عمق خط حمله‌اش پیش از پایان پنجره نقل‌وانتقالات است و اخیراً پیشنهاد ۶۰ میلیون پوندی آنها برای یانکوبا مینته بازیکن برایتون رد شده است.


۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا در جمع بزرگان؛ سرمربی آرسنال به رکورد ۱۵۰ برد در لیگ برتر رسید

پایگاه خبری فوتبالی - میکل آرتتا با پیروزی امشب آرسنال مقابل کاونتری، به رکورد ۱۵۰ پیروزی در لیگ برتر انگلیس دست پیدا کرد و نام خود را در جمع سریع‌ترین سرمربیان تاریخ این رقابت‌ها برای رسیدن به این تعداد برد ثبت کرد.

به گزارش فوتبالی، میکل آرتتا برای رسیدن به این رکورد به ۲۴۹ مسابقه نیاز داشت و در رده پنجم سریع‌ترین سرمربیان تاریخ لیگ برتر قرار گرفت. سرمربی اسپانیایی آرسنال با این آمار، تنها دو بازی بیشتر از سر الکس فرگوسن برای رسیدن به ۱۵۰ پیروزی زمان نیاز داشته است.

در صدر این فهرست، پپ گواردیولا قرار دارد که تنها در ۲۰۴ مسابقه به ۱۵۰ برد رسید. پس از او ژوزه مورینیو با ۲۳۱ بازی و یورگن کلوپ با ۲۳۷ مسابقه قرار دارند و الکس فرگوسن نیز با ۲۴۷ بازی چهارمین سرمربی سریع تاریخ لیگ برتر در رسیدن به این رکورد است.

این رکورد در حالی برای آرتتا به ثبت رسید که آرسنال فصل جدید لیگ برتر را با یک پیروزی قدرتمند آغاز کرد و سرمربی اسپانیایی توانست شروعی ایده‌آل در مسیر فصل جدید داشته باشد. آرتتا حالا با ثبت ۱۵۰ برد، یک قدم دیگر به جمع پرافتخارترین مربیان تاریخ لیگ برتر نزدیک شده است.




 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.

 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.

 آقای گل، لالیگا را به آتش می‌کشد!
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آقای گل، لالیگا را به آتش می‌کشد!

کیلیان امباپه امشب برابر اسپانیول سومین فصل خود در رئال مادرید را با انگیزه‌ای متفاوت از همیشه شروع خواهد کرد.

 حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی

ستاره آرژانتینی اینتر میامی به خاطر ضربه زدن به بازیکن فیلادلفیا توسط کمیته انضباطی لیگ آمریکا جریمه شد.