قیمت طلا امروز




 سایت فردا نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۷

لفاظی های جدید نتانیاهو علیه حماس و غزه

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آغاز نشست کابینه خود مدعی شد: اسرائیل به حزب‌الله اجازه نخواهد داد به خاک یا شهرک‌های اسرائیلی شلیک کند.
 لفاظی های جدید نتانیاهو علیه حماس و غزه



۶ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

پایان کار نتانیاهو نزدیک است؟ | نظرسنجی معاریو: مخالفان در آستانه پیروزی

به گزارش اینتیتر به نقل از ایرنا، نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

روزنامه اسرائیلی معاریو یک نظرسنجی برای سنجنش وضعیت احزاب و تعداد کرسی‌های آنان در انتخابات آتی کنست انجام داد. نتیجه این نظرسنجی از ریزش آرای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و رئیس حزب لیکود و افزایش آرای گادی آیزنکوت، رئیس حزب یاشار و رقیب اصلی او حکایت دارد.

طبق نتایج این نظرسنجی، حزب یاشار به ریاست آیزنکوت، نسبت به هفته پیش ۳ کرسی بیشتر به دست آورد و ۲۶ کرسی را به خود اختصاص داد و ۶ کرسی بیشتر از حزب لیکود، حزب متبوع نتانیاهو به دست آورده است. این روند در حالی است که حزب لیکود این هفته با انتخابات مقدماتی تیتر خبر‌ها را به خود اختصاص داده بود.

بر اساس این نظرسنجی، ائتلاف نتانیاهو ۴۹ کرسی به دست آورده است و مخالفان وی، ۶۰ کرسی را تصاحب کرده‌اند. احزاب عربی نیز موفق به کسب ۱۱ کرسی شده‌اند؛ بنابراین احزاب اپوزیسیون و مخالف نتانیاهو برای پیروزی قطعی و کسب حداکثر مطلق کنست، تنها یک کرسی دیگر نیاز دارند.

داده‌های این نظرسنجی نشان می‌دهد ائتلاف نتانیاهو یعنی احزاب لیکود، عوتصما یهودیت، یهودیت تورات، شاس و صهیونیسم مذهبی، به ترتیب ۲۰، ۹، ۸، ۷ و ۵ کرسی را به دست آورده‌اند و در مجموع توانسته‌اند ۴۹ کرسی از ۱۲۰ کرسی کنست (پارلمان رژیم اسرائیل) را تصاحب کنند.

از دیگر سو احزاب اپوزیسیون و مخالف نتانیاهو، احزاب یاشار، بِیَخَد (با همدیگر)، اسرائیل خانه ما و دموکرات‌ها نیز به ترتیب ۲۶، ۱۴، ۱۰ و ۱۰ کرسی را به خود اختصاص داده‌اند و با کسب ۶۰ کرسی فقط یک کرسی دیگر تا کسب اکثریت مطلق کنست و پیروزی در انتخابات آتی فاصله دارند. رای سایر احزاب نیز کمتر از ۳.۲۵ درصد کل آرا بوده و به این ترتیب نتوانسته‌اند حد نصاب حضور در کنست را به دست بیاورند.

عقب افتادن ائتلاف نتانیاهو از اپوزیسیون، در حالی است که حدود دو ماه دیگر و در پنجم آبان‌ماه انتخابات در فلسطین اشغالی برگزار خواهد شد.


۱۴ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

چرا اوگاندا مجسمه برادر نتانیاهو را نصب کرد؟ | عکس

به گزارش خبرفوری،  این مراسم در ترمینال قدیمی فرودگاه برگزار شد؛ همان مکانی که در چهارم ژوئیه ۱۹۷۶، نیروهای رژیم صهیونیستی برای آزادی مسافران یک هواپیمای ربوده‌شده وارد آن شدند. یوناتان نتانیاهو در جریان این عملیات کشته شد و از آن زمان، نام او با این عملیات‌ گره خورده است.

عملیات چه بود؟

ماجرا از ربوده شدن یک فروند هواپیمای شرکت ایرفرانس آغاز شد؛ هواپیمایی که از تل‌آویو به مقصد پاریس پرواز می‌کرد. هواپیماربایان پس از تغییر مسیر، هواپیما را به اوگاندا بردند؛ کشوری که در آن زمان تحت حکومت عیدی امین قرار داشت.

بیشتر بخوانید:

تاجر لبنانی، نتانیاهو و شامی که بیروت را به خشم آورد | آنتون صحناوی کیست؟

کسی حاضر نیست کنار نتانیاهو بنشیند | نتانیاهو در مراسم برادرش تنها ماند

چرا نتانیاهو در اتاق جرد کوشنر می‌خوابید | ماجرای اتاق خوابی که خبرساز شد

مغز متفکر سفر نتانیاهو به امارات هک شد | «ساموئل شای» کیست؟

گروگان‌ها در ترمینال فرودگاه انتبه نگهداری می‌شدند و رژیم صهیونیستی پس از ناکامی تلاش‌های دیپلماتیک، تصمیم گرفت عملیات نظامی گسترده‌ای برای آزادی آنها اجرا کند. نیروهای صهیونیستی با یک حمله غافلگیرکننده وارد فرودگاه شدند و توانستند بخش عمده گروگان‌ها را آزاد کنند.

یوناتان نتانیاهو، فرمانده نیروهای اسرائیلی، در جریان درگیری‌ها هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد. مرگ او، که تنها سرباز رژیم صهیونیستی کشته‌شده در این عملیات بود، به مهم‌ترین بخش روایت رسمی اسرائیل از عملیات انتبه تبدیل شد.

پیام سیاسی یک یادمان

مقام‌های اوگاندایی می‌گویند نصب این مجسمه تنها ادای احترام به یک فرمانده نظامی اسرائیلی نیست؛ بلکه تلاشی برای بازتعریف جایگاه تاریخی عملیات انتبه و تأکید بر روابط کنونی کامپالا و تل‌آویو است!

ژنرال موهوزی کاینروگابا، فرمانده نیروهای دفاعی اوگاندا و فرزند یوری موسونی، رئیس‌جمهوری این کشور، در مراسم رونمایی تأکید کرد حکومت عیدی امین یک دیکتاتوری خشن بود و نمی‌توان رفتار آن رژیم را به مردم اوگاندا یا دولت کنونی این کشور نسبت داد. این اظهارات نشان می‌دهد اوگاندا قصد دارد میان گذشته سیاسی خود و روابط خارجی امروز فاصله‌گذاری کند.

یاد قربانیان؛ از گروگان‌ها تا سربازان اوگاندایی

کاینروگابا در این مراسم علاوه بر یوناتان نتانیاهو، از قربانیان گروگان‌گیری نیز یاد کرد؛ از جمله ژان‌ژاک مایمونی، پاسکو کوهن، آیدا بروخوویتچ و دورا بلوخ.

بلوخ، زن ۷۴ ساله‌ای که هنگام عملیات در بیمارستانی در کامپالا بستری بود، پس از پایان عملیات به قتل رسید؛ رویدادی که همچنان یکی از تاریک‌ترین بخش‌های پرونده انتبه محسوب می‌شود. فرمانده ارتش اوگاندا همچنین یاد سربازان اوگاندایی کشته‌شده در جریان عملیات را گرامی داشت.


۱ ساعت قبل / سایت مشرق

اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

به گزارش مشرق، «والریا چاکاسی»، معاون وزیر امور خارجه اورگوئه با اشاره به موضع دولت در مورد جنگ غزه اشاره کرد.

به نقل از پایگاه خبری uypress، معاون وزیر امور خارجه اورگوئه در اظهاراتی در برنامه پخش زنده «ال وسو» همچنین گفت که اسرائیل مرتکب نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی شده و حملاتی را علیه مردم بی‌دفاع غزه انجام می‌دهد برای همین اگر پایش را به اورگوئه بگذارد، حتما دستگیر می‌شود.

این دیپلمات همچنین به حکم جلب بین‌المللی صادر شده توسط دیوان کیفری بین‌المللی علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اشاره کرد و گفت: «اگر او به اورگوئه بیاید، طبق تعهداتمان به دیوان کیفری بین‌المللی، موظف به اعمال و عمل به آن حکم جلب بین‌المللی خواهیم بود؛ این غیرقابل انکار است.»

وی در ادامه خاطرنشان کرد: «تنها گزینه برای شما این است که از این دادگاه خارج شوید، اما اگر این اتفاق نیفتد، اروگوئه به تعهدات بین‌المللی خود عمل می‌کند و شکی در این مورد نیست.»




 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۵۸ دقیقه قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.

 رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت برخی مدل‌های پرمخاطب طی یک سال ۲ تا ۴ برابر شده و دسترسی مصرف‌کنندگان به گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده را با مشکلاتی همراه کرده است.

 قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/  هر اونس طلا ۴ هزار و ۵۶۲ دلار معامله شد
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/ هر اونس طلا ۴ هزار و ۵۶۲ دلار معامله شد

قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۳۰ مرداد ماه ۱۴۰۵ اعلام شد.

 وزیر تعاون: اصلاح راندمان چاه‌های کشاورزی برای کاهش ناترازی انرژی ضروری است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

وزیر تعاون: اصلاح راندمان چاه‌های کشاورزی برای کاهش ناترازی انرژی ضروری است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصلاح راندمان چاه‌های کشاورزی را ضرورت کاهش ناترازی مصرف انرژی در سطح کشور دانست.

 بهانه جدید تراستی‌ها برای بازنگرداندن پول نفت به ایران | چرا دبی دیگر بهشت سرمایه‌گذاران نیست؟ | شریعتی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد
۲۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

بهانه جدید تراستی‌ها برای بازنگرداندن پول نفت به ایران | چرا دبی دیگر بهشت سرمایه‌گذاران نیست؟ | شریعتی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد

اقتصادنیوز: عضو اتاق بازرگانی با اشاره به تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با امارات، گفت: پس از جنگ اخیر و شرایط خاص تنگه هرمز، امارات نقش هاب تجاری‌اش برای ایران را از دست داده و دیگر مبدایی برای ورود و خروج کالا‌های ما در جنگ نبوده است.

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.