قیمت طلا امروز




 سایت فردا نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

ادعای تلگراف درباره عامل حمله سایبری به بانک‌های ایرانی

روزنامه تلگراف در گزارشی می‌گوید برخی منابع اطلاعاتی و کارشناسان امنیتی اسرائیلی احتمال می‌دهند حمله سایبری اخیر به چهار بانک بزرگ ایران، کار اسرائیل و گروه هکری «گنجشک درنده» باشد؛ حمله‌ای که باعث اختلال در خدمات مرتبط با کارت‌های بانکی شد.
 ادعای تلگراف درباره عامل حمله سایبری به بانک‌های ایرانی



 ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم
۳۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم

کد خبر: 787321 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۶:۱۶:۳۱ اعتمادآنلاین |

جروسالم پست نوشت: نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، روز چهارشنبه در کنفرانس امنیتی و سیاست خارجی حزب «بی‌یاخاد» گفت که اسرائیل قطر را به عنوان یک کشور دشمن تعریف خواهد کرد.

 بنت افزود که اگر حزبش در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار خواهد کرد و به جای آن با مصر هماهنگ خواهد نمود.

بنت ادعا کرد: «اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد. حملهٔ نیابتی‌های ایران در داخل مرزهای اسرائیل، منجر به تلافی در داخل مرزهای ایران خواهد شد.»

وی افزود که حدود نیم میلیون سلاح غیرقانونی در گردش در داخل اسرائیل باید به عنوان یک تهدید امنیتی مورد بررسی قرار گیرد، نه یک تهدید جنایی. به گفتهٔ او، ارتش اسرائیل و شین‌بت (سازمان امنیت داخلی اسرائیل) باید مکان‌های دارای چنین سلاح‌هایی را تا زمان جمع‌آوری آن‌ها، مناطق نظامی بسته اعلام کنند.

بنت گفت: «در آینده‌ای نه چندان دور، قابلیت‌های هوش مصنوعی حتی از سلاح‌های هسته‌ای مهم‌تر خواهند بود.»

وی افزود: «هوش مصنوعی، مسابقهٔ تسلیحاتی بعدی ابرقدرت‌هاست و با وجود عقب‌ماندگی دولت فعلی در چهار سال گذشته، اجازه نخواهیم داد اسرائیل از قافله عقب بماند.» اخبار مرتبط فروپاشی کابینه بنت چه تبعاتی خواهد داشت؟ چرا بنت با پوتین عکس نگرفت؟/ بنت: من میانجی نیستم فقط پیام‌رسانم …



 امام‌جمعه اردبیل: رهبر شهید تمام احتمالات حمله اسرائیل را بررسی کرده بودند
۳۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

امام‌جمعه اردبیل: رهبر شهید تمام احتمالات حمله اسرائیل را بررسی کرده بودند

رویداد۲۴| آیت‌الله سید حسن عاملی در سخنرانی به مناسبت چهلم تدفین رهبر شهید در میدان بیعت اردبیل اظهار کرد: با شهادت رهبر انقلاب، بزرگ‌ترین جنایت قرن اتفاق افتاد و یک شخصیت دینی و یک مرجع تقلید مورد هجمه و ترور قرار گرفت؛ در طول تاریخ چنین اتفاقی روی نداده است و این حادثه نشان داد تا چه اندازه افکاری در روزگار ما شکل‌گرفته که هیچ حرمتی ندارند.

بنابر گزارش فارس، امام‌جمعه اردبیل افزود: دشمن امروز به نتیجه اقدام خود می‌نگرد و به‌شدت پشیمان است و صراحتاً می‌گوید که این یک تله بود. دشمن شهادت رهبر را می‌خواست، اما امروز اذعان کرده که کاری احمقانه انجام داده است.

آیت الله عاملی عنوان کرد: آن حجم از تجهیزات، توطئه، فکر و تدبیر، تنها کار یک روز نبود. ترامپ اعتراف کرد که ۲۲ سال برای این کار طرح‌ریزی می‌کرد و اسرائیل به‌عنوان متهم اول جنایات، از ابتدای انقلاب در پی انجام این کار بود.

وی بیان کرد: اسرائیل از ترس خود به‌تنهایی قادر به انجام این کار نبود تا اینکه احمقی به نام ترامپ را پیدا کرد و به‌خاطر نقاط ضعفی که از او درست کرده بودند، وی را به میدان آوردند و با وسیله او هدف خود را پیاده کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: اعتقاد آنها این بود که رهبر ترور شود، فرماندهان و مدیران رده اول ترور شوند و کشور دچار تزلزل شود و حتی با جنایت کودکان میناب قصد داشتند در میان مردم دلهره ایجاد کنند.

وی ادامه داد: اگر هدف آنها اجرایی می‌شد، عزت و شکوه امروز که نتیجه خون رهبر شهید است، وجود نداشت و در وهله اول تمام دانشمندان نخبه کشور ترور می‌شدند؛ درست مانند آنچه در عراق و سوریه اتفاق افتاد. پس از فتح عراق، به ۵۰۰ دانشمند عراقی گفتند یا مهاجرت کنید یا مرگ را بپذیرید و آنهایی که مهاجرت نکردند همگی ترور شدند.

امام جمعه اردبیل با اشاره به توانمندی‌های علمی کشور اظهار کرد: امروزه در محاصره تکنولوژی قرار داریم، با این وجود نبوغ ایرانی استثنایی است و در این شرایط نیز دستاورد‌هایی بی‌نظیر داشته‌ایم.

آیت الله عاملی گفت: رهبر شهید از ابتدا می‌دانستند که رشد ایران مساوی با مرگ اسرائیل است؛ لذا حمله قطعی بود و ایشان تمام احتمالات برای حمله اسرائیل را پیش‌بینی می‌کردند. امروزه تمام قدرت دفاعی ما مدیون …



 جنگ ایران؛ متحدان آمریکا به دنبال گزینه‌های دیگری می‌روند
۴۲ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

جنگ ایران؛ متحدان آمریکا به دنبال گزینه‌های دیگری می‌روند

صفحه اصلی شبکه بی‌بی‌سی در روز دوشنبه دو تیتر مهم داشت که بازتاب‌دهنده تغییر سیاست آمریکا و تاثیری است که این تغییر بر نظم جهانی گذاشته است. تیتر نخست این بود: «ترامپ عمان، متحد آمریکا، را تهدید کرد که اگر بر سر توافق ایران مانع‌تراشی کند، آن را بمباران خواهد کرد.» تیتر دوم نیز چنین بود: «ترامپ پس از آنکه کره جنوبی از جنگ ایران کنار ماند، از کاهش رزمایش‌های نظامی با این کشور خبر داد.»

این دو تیتر بازتاب‌دهنده سیاستی از سوی آمریکا هستند که اکنون نوعی اثر پروانه‌ای در سراسر جهان ایجاد کرده است. آمریکا و اسرائیل در اواخر فوریه ۲۰۲۶ (اسفند ۱۴۰۴) تصمیم گرفتند ایران را بمباران کنند.

اورشلیم‌پست نوشت: اکنون آمریکا در حال کاهش نقش خود در اقیانوس آرام و آسیا و چرخش به سمت خاورمیانه است. پس از حدود یک‌ونیم دهه که آمریکا تلاش کرده بود تمرکز خود را بر چین و آسیا تقویت کند، راهبرد این کشور اکنون به‌شدت بر تنگه هرمز متمرکز شده و روابط آمریکا با کشورهای مختلف جهان نیز در حال تغییر است.

آمریکا از متحدان اروپایی و همچنین متحدانی مانند کره جنوبی به شدت انتقاد کرده است. تهدید عمان نشان می‌دهد کاخ سفید حاضر است حتی شرکا و دوستان آمریکا را نیز تهدید کند. حضور آمریکا در آسیا به قرن نوزدهم بازمی‌گردد

تصمیم آمریکا درباره کره جنوبی می‌تواند پیامدهای بلندمدتی داشته باشد. در شرایطی که آمریکا در جنگ با ایران از حجم زیادی از مهمات استفاده کرده، اکنون این احتمال وجود دارد که دوستان آمریکا در اروپا و آسیا، این کشور را بیش از گذشته متحدی بی‌ثبات و غیرقابل پیش‌بینی ببینند. گزارش‌ها چه می‌گویند؟

روزنامه گاردین در بریتانیا نوشت: «رئیس‌جمهور کره جنوبی بار دیگر تلاش خود را برای بازپس‌گیری کنترل [عملیاتی] مستقل نیروهای نظامی از آمریکا در صورت وقوع جنگ افزایش داده و پس از دستور دونالد ترامپ برای کاهش رزمایش‌های مشترک، خواستار تسریع روند دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای شده است.»

این گزارش افزود: «لی جائه میونگ روز سه‌شنبه گفت سئول باید بدون وقفه روند برنامه‌ریزی‌شده …



 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
۴۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

رویداد۲۴| مجله نیویورکر در تازه‌ترین شماره خود یادداشتی از ایشان تارور، ستون‌نویس حوزه سیاست بین‌الملل، منتشر کرده که در آن نتیجه شش ماه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران را یک «شکست راهبردی عمیق» برای واشنگتن توصیف می‌کند.

تارور استدلال می‌کند که تقریباً هیچ‌یک از اهداف اولیه‌ای که دونالد ترامپ برای ورود به جنگ مطرح کرده بود ــ از متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران تا نابودی توان موشکی و تضعیف ساختار جمهوری اسلامی ــ محقق نشده است. در مقابل، تهران توانسته با بستن تنگه هرمز، ادامه حملات به اهداف آمریکا و حفظ ساختار قدرت، هزینه جنگ را برای واشنگتن و اقتصاد جهانی بالا ببرد.

متن زیر مشروح گزارش نیویورکر درباره جنگ ایران است:

به ملوانان ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» فکر کنید. در حالی که کارزار آمریکا علیه ایران همچنان ادامه دارد، مأموریت آنها روی این ناو ماه‌ها بیشتر از زمان پیش‌بینی‌شده طول کشیده و گزارش‌های متعددی درباره بدتر شدن شرایط منتشر شده است؛ از کاهش ذخایر غذا و آب آشامیدنی گرفته تا افت روحیه نیروها.

هفته گذشته، روزنامه Military Times با استناد به بستگان شماری از نیرو‌های نظامی گزارش داد دست‌کم دو نفر از افراد مستقر روی ناو لینکلن تلاش کرده‌اند خود را به دریا بیندازند.

برد کوپر، فرمانده سنتکام، پس از بازدید از ناو در آخر هفته گذشته، اذعان کرد که شرایط «به‌طور خاص دشوار و طاقت‌فرسا» بوده است، اما همزمان گفت «بخش زیادی» از این وضعیت دشوار، «خبر قدیمی» است و مشکلات مورد اشاره پیش‌تر برطرف شده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کل این بحث را «اخبار جعلی» خواند. پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، نیز گفت شرایط «به‌طور کامل وارونه جلوه داده شده» و به خبرنگاران گفت ایالات متحده می‌تواند محاصره دریایی جاری علیه بنادر ایران را «برای مدت نامحدود» ادامه دهد.

به مردم ایران نیز فکر کنید؛ مردمی که از اواخر فوریه، زمانی که ترامپ همراه با اسرائیل جنگی را برای سرنگونی جمهوری اسلامی آغاز کرد، هدف یک‌ونیم میلیون پوند مهمات قرار گرفته‌اند؛ مهماتی که در حدود ده هزار سورتی پرواز توسط نیرو‌های مستقر روی ناو لینکلن بر ایران ریخته شده است.

شش ماه بعد، به‌سختی می‌توان نتیجه این درگیری را چیزی …



 فوری | چراغ‌سبز آمریکا به اسرائیل برای ترورهای هدفمند
۲ ساعت قبل / سایت اینتیتر

فوری | چراغ‌سبز آمریکا به اسرائیل برای ترورهای هدفمند

به گزارش اینتیتر به نقل از همشهری، رسانه‌های عبری به نقل از منابع امنیتی نوشتند که سیاست ترور انجام شده توسط ارتش اسرائیل در نوار غزه «چراغ سبز» از سوی دولت ایالات متحده دارد.

در بحبوحه حملات هوایی مداوم به نوار غزه، یک مقام امنیتی اسرائیل به رسانه پخش رسمی (کان) ادعا کرد: «اسرائیل باور ندارد که حماس سلاح‌های خود را کنار بگذارد. تا زمانی که این اتفاق نیفتد، ارتش به خنثی کردن تهدیدها ادامه خواهد داد، از خط زرد عقب‌نشینی نخواهد کرد و هیچ گامی در رابطه با بازسازی نوار غزه آغاز نخواهد کرد.»

منابع امنیتی اسرائیل افزودند که سیاست ترور از سوی دولت آمریکا «چراغ سبز» دریافت کرده است و به اشغالگران «آزادی عمل» می‌دهد تا کسانی را که در نوار غزه «تهدید» می‌دانند هدف قرار دهند و علیه فعالانی که به زعم آنها تهدید فوری هستند یا قصد حمله به نیروهای اشغالگر یا اعضای واحدهای ویژه را دارند، اقدام کنند.

این در حالی است که حازم قاسم سخنگوی حماس گفت: اظهارات منابع اسرائیلی در مورد چراغ سبز از سوی ایالات متحده با تمام توافقات، مذاکرات میانجیگران و تعهدات خود دولت ایالات متحده مغایرت دارد.

وی اضافه کرد: ما از شورای به اصطلاح صلح می‌خواهیم که موضع روشنی در مورد این قتل عام‌ها اتخاذ کند و از جانبداری خود نسبت به موضع اسرائیل دست بردارد.

این اظهارات در حالی است که ارتش اشغالگران به سیاست ترور سیستماتیک خود در نوار غزه ادامه می‌دهد و حملات هوایی به نوار غزه انجام داده است.

ارتش اشغالگر ادعا کرد که فرمانده یک واحد از یک یگان ویژه در اردوگاه پناهندگان نصیرات را ترور کرده و او را به دست داشتن در حمله ۷ اکتبر متهم کرده است.

نیروی هوایی اشغالگران همچنین یک ساختمان پلیس در شهر غزه را بمباران کرد.

طبق ادعاهای اشغالگران، این بمباران فرماندهان میدانی حماس و همچنین رئیس نیروی پلیس زنان را هدف قرار داده است.

از سوی دیگر، وزارت داخلی غزه اعلام کرد که حمله هوایی به ایستگاه پلیس در شهر غزه منجر به شهادت ۹ غیرنظامی شده است. حماس این حمله را محکوم کرد و آن را "جنایت جنگی" توصیف کرد …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.
 وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد
سایت جهان صنعت نیوز

وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد

در بحبوحه تشدید تنش‌ها در روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ این رژیم در اظهاراتی رئیس‌جمهور ترکیه را به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد بهتر است اردوغان به ایراد سخنرانی‌های پوچ و خیالی خود علیه اسرائیل در پارلمان ترکیه ادامه دهد.
 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند
سایت ایران آنلاین

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.
 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید
سایت اکوایران

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.
 پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران

سیدعلاس عراقچی امروز (پنجشنبه) ۲۹ مردادماه در واکنش به تهدیدات عملیات اقتصادی علیه ایران که از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مطرح شد، گفت؛ اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست ‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت
 «من» را رها کن، «او» را دریاب
سایت رجانیوز

«من» را رها کن، «او» را دریاب

 صالحی: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع/ اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود
سایت ایران آنلاین

صالحی: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع/ اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود

دادستان تهران در جلسه نظارت بر ضابطان قضایی بر رعایت حقوق شهروندی در بازرسی منازل و اماکن و تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه تأکید کرد.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.