قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

مقتل شب هفتم؛ نحوۀ شهادت طفل شیرخوار امام حسین (ع) در کربلا

آنچه از قول مورخان و مقتل نویسان به دست می‌آید، به‌طور قطع شیرخواره‌ای از امام حسین (ع) در کربلا و در روز عاشورا به شهادت رسیده است اما برخی از مورخان که شها...
 مقتل شب هفتم؛ نحوۀ شهادت طفل شیرخوار امام حسین (ع) در کربلا



 ۴۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان بودجه برای تکرار سریال‌های قدیمی؟
۴۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

۴۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان بودجه برای تکرار سریال‌های قدیمی؟

اقتصاد۲۴- احسان رهسپار در یادداشتی نوشت: «کشور درگیر جنگ است، در محاصره اقتصادی هستیم، نفت به فروش نمی‌رسد و اگر هم برسد پول نمی‌شود، سایه جنگ بر سر کشور وجود دارد و گرانی هر روز بیشتر مردم را آزار می‌دهد، اما دستگاه رژه رفتن روی اعصاب مردم ۴۰ هزار میلیارد تومان از جیب ۹۰ میلیون ایرانی بر می‎دارد برای هیچ!

بله قصه تلخی است که صداوسیما ۴۰ هزار میلیارد تومان بودجه می‌گیرد که سریال‌های دهه ۷۰ و ۸۰ را برای بار صدم تحویل‌مان بدهد، محرم و صفر «مختار» و «شب دهم» ربیع الاول «پایتخت» و «ترش و شیرین»، باقی ایام سال هم هرچه دم دست بود، از سریال‌های دو سال قبل تا سریال‌های ۲۰ سال قبل؛ درست مثل شبکه‌های ماهواره‌ای دوزاری که صبح تا شب یک باکس سه‌ساعته را تکرار می‌کنند!

البته این وسط چیز‌های جدیدی هم پخش می‌کند که به گواه نظرسنجی‌های خودشان «هیچکس» آنها را تماشا نمی‌کند؛ از برنامه‌های متعدد و پرهزینه جام جهانی تا مسابقات پر ریخت وپاش آشپزی و ورزشی و…

یک سازمان متورم که فقط اخبارش دیده می‌شود آنهم بخاطر جنگ و قطعی اینترنت و اجبار مردم برای اطلاع از وضعیت کشور، و سریال‌های قدیمی‌اش به لطف هنرمندان و مدیران کارآمد قبلی.

این وسط چنین سازمانی سالیانه ۴۰ هزار میلیارد تومان بودجه ثابت بعلاوه ۲۰ هزار میلیارد تومان بودجه بازرگانی و حدود چندین میلیون دلار و یورو بودجه بین المللی دریافت می‌کند که چه؟ دستی بر آرشیو ببرد و ساعات تلویزیون را پر کند.

البته تلویزیون برنامه‌های متنوعی برای حمله به دولت آنهم وسط جنگ دارد که همه می‌بینند و لذت می‌برند؛ این هم از عجایب جهانی است که یک رسانه انحصاری که همه پولش را از دولت می‌گیرد، با تمام توان به دولت حمله می‌کند و بازهم پولش را می‌گیرد و آب از آب تکان نمی‌خورد!» منبع: عصر ایران



 قطعی برق تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد+ لینک
۷ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

قطعی برق تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد+ لینک

صفحه اقتصاد -

جدیدترین وضعیت قطعی برق تهران در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. جهت اطلاع از برنامه خاموشی روی لینک زیر کلیک کنید؛ 

وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران: https://tbtb.ir/

صفحه برنامه خاموشی‌ها: https://tbtb.ir

 

  مطالعه بیشتر: جدول قطعی برق تهران فردا جمعه ۷ شهریور ماه ۱۴۰۴ + ساعت خاموشی برق تهران جمعه اعلام شد اخبار مرتبط circle جدول قطعی برق تهران فردا جمعه ۱۷ مرداد ماه ۱۴۰۴ + ساعت خاموشی برق تهران جمعه اعلام شد circle ساعت قطعی برق …



 ۲ مقام آمریکا مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان شدند
۱۲ دقیقه قبل / سایت برترینها

۲ مقام آمریکا مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان شدند

انتخاب: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

گام جدید دونالد ترامپ برای فاصله گرفتن از تشدید نظامی در ایران، همزمان با این اتفاق رخ داده که مقام‌های آمریکایی معتقدند مذاکرات ایران و عمان، که تا همین اواخر یکی از معدود مسیرهای ثمربخش برای مذاکره به نظر می‌رسید، در روزهای اخیر متوقف شده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش عملاً شکست خورده است.

این مذاکرات برای ترامپ آزاردهنده شده بود، زیرا این احتمال را ایجاد کرده بود که ایران و عمان درباره نوعی سازوکار دریافت عوارض از تردد در تنگه هرمز به توافق برسند.

سفارت عمان به درخواست سمافور برای اظهار نظر درباره ارزیابی دولت آمریکا از وضعیت مذاکرات پاسخ نداده است.

با این حال، ترامپ فعلاً در اظهارات علنی خود تصویر متفاوتی ارائه می‌کند. او وضعیت مربوط به ایران را «خیلی خوب» توصیف کرده و همچنان امیدوار است فشار اقتصادی بتواند تهران را دوباره به میز مذاکره بازگرداند؛ این در حالی است که خودش مذاکرات آتی را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

ترامپ در پست دیشب خود در شبکه تروث سوشال، ایران را به «جنگ اقتصادی» تهدید کرد و گفت آمریکا علیه هر کشوری که با تهران تجارت کند، مجازات‌های اقتصادی اعمال خواهد کرد.

 



 پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد
۱۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد

جوان آنلاین: سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی وزیر خارجه حکومت موقت سوریه دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، طرفین توافق کردند که همکاری‌های دوجانبه را در زمینه‌های مورد علاقه مشترک تقویت کنند.

آنان همچنین در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله فلسطین، بلندی‌های جولان اشغالی، افغانستان، وضعیت جنوب آسیا و تحولات خاورمیانه تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه پاکستان بر تعهد کشورش به حمایت از حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.

الشیبانی نیز ضمن استقبال از پیمان مشترک دفاعی پاکستان، عربستان و ترکیه از نقش اسلام‌آباد برای کمک به تنش زدایی بین ایران و ایالات متحده آمریکا قدردانی کرد.

وزرای خارجه پاکستان و سوریه بر تعهد یکدیگر برای ادامه تعامل و همکاری برای صلح، ثبات و رفاه در منطقه و فراتر از آن تاکید کردند.

الشیبانی امروز همچنین با جام کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان دیدار و خواستار تاسیس مجمع سرمایه‌گذاری مشترک و تعمیق همکاری‌های اقتصادی با پاکستان شد.

 این اولین سفر یک وزیر خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال به شما رفته و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد می‌باشد.



 اینفوگرافیک| ارقام جدید برنج گیلان - تسنیم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اینفوگرافیک| ارقام جدید برنج گیلان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارقام جدید برنج با تکیه بر نتایج تحقیقات به‌نژادی، برای سازگاری بیشتر با شرایط اقلیمی و نیازهای شالیزارهای گیلان معرفی شده‌اند.
* کیان و تیسا: تحمل بیشتر به خشکی و شوری
* گیلانه و آنام: عملکرد و کیفیت مطلوب
* توکا: زودرس و مناسب کشت دوم
* تیتی: تحمل تنش‌های محیطی
* ندا و نعمت: عملکرد بالا و ویژگی‌های مطلوب زراعی
بر اساس متن منبع، برخی ارقام جدید در شرایط مناسب می‌توانند حدود 1.5 تا 2 تن در هکتار بیشتر از رقم هاشمی عملکرد داشته باشند.
انتخاب رقم مناسب، نخستین گام برای تولید اقتصادی‌تر برنج است.

انتهای پیام/

   





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو
سایت رکنا

فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو

حوادث رکنا: سرقت یک موتورسیکلت مقابل باشگاهی در خیابان جمهوری، روایت عجیبی داشت؛ سارق ابتدا قفل موتور را شکست و دقایقی بعد برای سرقت آن بازگشت. در ادامه، گفت‌وگو با صاحب این موتورسیکلت را می‌خوانید..
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول
روزنامه شرق

آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.