قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

پلمب ۷ واحد صنفی متخلف و جمع آوری ۱۷۰ جام قلیان در دورود

برنا ـ گروه استانها: مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان از پلمب ۷ واحد صنفی متخلف و جمع آوری ۱۷۰ جام قلیان در شهرستان دورود خبر داد.
 پلمب ۷ واحد صنفی متخلف و جمع آوری ۱۷۰ جام قلیان در دورود



 ممنوعیت تردد در آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس از جمعه ۳۰ مرداد
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

ممنوعیت تردد در آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس از جمعه ۳۰ مرداد

صفحه سیاست-

سرهنگ «پیمان کرمی» روز پنجشنبه در خصوص  اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال اظهار کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ١٤ روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری از آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع می شود. وی گفت: بر این اساس تردد از ساعت ١٥ همان روز از ابتدای پل زنگوله در انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس با اعلام پلیس راه ممنوع خواهد شد.

کرمی بیان کرد: تردد خودروها از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد است.

وی افزود : همچنین تردد وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت کرج و تهران از ساعت ١٦ روز جمعه ٣٠ مرداد با اعلام ماموران پلیس راه در محل به صورت یک طرفه خواهد بود.

نیمی از جاده ١٦٠ کیلومتری کرج - چالوس در حوزه استان البرز و نیمی دیگر در استان مازندران واقع شده است.

 



 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است

پایگاه خبری جماران: دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

چند روز پیش سردار عبدالوهاب حسنوند، فرمانده انتظامی استان اصفهان گفته بود:  در چهار ماه نخست امسال ۱۸ زن موتورسیکلت‌سوار در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند. او علت این حوادث را نداشتن گواهینامه و مسلط نبودن بر مهارت‌های رانندگی اعلام کرده است. به گفته او، حدود ۵۱ درصد تصادفات منجر به جرح و مرگ در استان اصفهان نیز مربوط به موتورسیکلت‌سواران بوده است. انتشار این خبرتلخ موجی از نگرانی و نارضایتی در میان مردم در پی داشت.

مسلم صالحی، دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس درباره تبعات تأخیر در صدور گواهینامه موتور برای زنان به جماران گفت: واقعیت این است که موضوع از مرحله «آیا زنان باید موتورسیکلت برانند یا نه» عبور کرده است. زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند و امروز هم افزایش هزینه حمل‌ونقل و ترافیک شهری این استفاده را بیشتر کرده است. تأخیر در صدور گواهینامه، نه‌تنها این واقعیت اجتماعی را تغییر نمی‌دهد، بلکه استفاده موجود را از مسیر آموزش، آزمون، بیمه و نظارت قانونی خارج می‌کند. نتیجه چنین وضعیتی می‌تواند افزایش ریسک حوادث، پیچیده شدن وضعیت بیمه و کاهش حمایت حقوقی از زنان و سایر شهروندان باشد.

نماینده اقلید در مجلس تأکید کرد: از نظر حکمرانی نیز یک پیام نادرست منتقل می‌شود: اینکه میان تصمیم رسمی دولت و اجرای آن فاصله‌ای وجود دارد. دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.
صالحی در پاسخ به اینکه برخی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 ۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید
سایت رکنا

۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران از آسیب‌دیدگی ۸۷ ساختمان و بنای تاریخی، میراثی و اداری در جریان جنگ تحمیلی اخیر خبر داد و گفت: روند مرمت بخشی از این بناها آغاز شده و تعمیرات برخی از جمله خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز، موزه لانه جاسوسی و ساختمان قدیم مجلس شورای ملی به پایان رسیده است، اما درباره تعدادی از بناهای آسیب‌دیده همچنان اقدامی از سوی دستگاه‌های مسئول صورت نگرفته است.
 ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد
خبرگزاری ایسنا

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر از تدوین چارچوب ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از شاخص‌های موجود و نظرات صاحب‌نظران تدوین خواهد شد.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی

امارات فقط در سراسر آفریقا دارایی خریداری نمی کند. بلکه این کشور در حال ساختن یک سیستم به هم پیوسته است که تجارت، منابع، امنیت...
 عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت
خبرگزاری ایسکانیوز

عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت

رئیس کمیسیون امنیت ملی خطاب به آمریکا گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود
سایت تجارت نیوز

آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود

آمریکا در حال توسعه نسل جدیدی از فناوری‌های هوشمند برای مقابله با یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های صنعت هسته‌ای، یعنی مدیریت و پاکسازی زباله‌های هسته‌ای است.
 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.