قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

بارش در راه این مناطق کشور

سازمان هواشناسی کشور از بارش های پراکنده باران در نیمه غربی کشور و همچنین جنوب شرق کشور خبر داد.
 بارش در راه این مناطق کشور



۱۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

رگبار و رعدوبرق مهمان ۱۱ استان می‌شود / هواشناسی هشدار داد؛ بارش شدید و وزش باد در راه است / جزئیات پیش‌بینی امروز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

منبع: ایرنا


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان کشور

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امدادونجات، محمدحسین کبادی معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار نارنجی سازمان هواشناسی برای استان‌های گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات شرقی مازندران و ارتفاعات شمالی استان‌های سمنان و خراسان رضوی خبر داد و با اشاره به هشدار نارنجی سازمان هواشناسی گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، امروز در برخی مناطق شاهد رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و کاهش نسبی دما خواهیم بود و احتمال جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، لغزندگی محور‌های مواصلاتی، اختلال در تردد و وقوع صاعقه وجود دارد.

وی افزود: در پی این هشدار، نیرو‌ها و تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در مناطق تحت تأثیر، در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت وقوع حوادث احتمالی، خدمات امدادی در کوتاه‌ترین زمان ارائه شود.

کبادی با توصیه به هموطنان برای رعایت نکات ایمنی، گفت: از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مستعد سیلاب خودداری و در هنگام تردد در محور‌های مواصلاتی، ضمن رعایت سرعت مطمئنه، به هشدار‌های هواشناسی و توصیه‌های ایمنی توجه کنند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات همچنین از کوهنوردان و طبیعت‌گردان خواست با توجه به احتمال وقوع رعدوبرق و وزش باد شدید، از حضور در ارتفاعات و مناطق کوهستانی در زمان فعالیت این سامانه جوی خودداری کنند.

وی تأکید کرد: هموطنان در صورت بروز هرگونه حادثه یا نیاز به خدمات امدادی می‌توانند با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال‌احمر تماس بگیرند.


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

باران و رگبار در شمال، گرمای ۵۱ درجه در جنوب؛ باد شدید و گردوخاک در راه است

به گزارش جام جم آنلاین، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، درباره شرایط جوی کشور طی روزهای آینده گفت: روز جمعه ۳۰ مرداد، در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و همچنین ارتفاعات تهران، سمنان و البرز، رگبار و رعدوبرق، گاهی با شدت، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این پیش‌بینی، بخش‌هایی از نیمه شمالی کشور طی روزهای آینده با تغییر محسوس شرایط جوی مواجه خواهند بود و در برخی مناطق احتمال وقوع رگبارهای نسبتاً شدید و رعدوبرق وجود دارد. رگبار و رعدوبرق در جنوب شرق

ضیاییان افزود: طی روزهای جمعه و شنبه، در ساعات بعدازظهر و شب، در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان نیز احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید موقت وجود دارد.

این شرایط جوی می‌تواند در برخی مناطق موجب کاهش موقت دید و اختلال در تردد شود؛ به‌ویژه در مناطقی که بارش‌های رگباری در مدت کوتاه رخ می‌دهد. بارش پراکنده در ارتفاعات تا سه‌شنبه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی روزهای ابتدایی هفته آینده نیز اظهار کرد: روز یکشنبه اول شهریور، در ارتفاعات کهگیلویه و بویراحمد، البرز غربی و غرب اصفهان افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، دوم و سوم شهریور، نیز ارتفاعات مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی شاهد افزایش ابر و رگبار پراکنده خواهند بود. وزش باد شدید و گردوخاک در چند منطقه کشور

ضیاییان همچنین از تداوم وزش باد شدید در بخش‌هایی از کشور خبر داد و گفت: از جمعه تا یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال، شمال شرق و جنوب شرق کشور و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق، در برخی ساعات وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود که این شرایط در برخی مناطق می‌تواند با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا همراه باشد. دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان مواج می‌شوند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت دریاها نیز گفت: طی دو روز آینده دریای خزر و خلیج فارس مواج خواهند بود و دریای عمان نیز از جمعه تا یکشنبه شرایط مواج خواهد داشت.

بر این اساس، فعالان دریایی و مسافران باید نسبت به شرایط نامساعد دریا و افزایش ارتفاع موج احتیاط بیشتری داشته باشند. پیش‌بینی هوای تهران؛ دما تا ۳۷ درجه

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان پایتخت در روز شنبه ۳۱ مرداد، صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و گردوغبار پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در ساعات بعدازظهر وزش باد ادامه خواهد داشت و حداقل دمای تهران ۲۴ و حداکثر دما ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

وی افزود: روز یکشنبه اول شهریور نیز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد رخ می‌دهد. حداقل دمای پایتخت در این روز ۲۵ درجه و حداکثر دما ۳۷ درجه سانتیگراد خواهد بود. اهواز گرم‌ترین و اردبیل سردترین مرکز استان

بر اساس اعلام رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، طی روزهای آینده اختلاف دمای قابل توجهی میان مراکز استان‌های کشور وجود خواهد داشت.

ضیاییان گفت: اهواز با دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور در روزهای مورد اشاره خواهند بود.

این اختلاف دمای بیش از ۴۰ درجه‌ای میان گرم‌ترین و سردترین مراکز استان، بار دیگر تنوع قابل توجه شرایط جوی در نقاط مختلف کشور را نشان می‌دهد. نکات مهم پیش‌بینی هوا در روزهای آینده 🌧️ رگبار و رعدوبرق: گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ⛈️ رگبار در ارتفاعات: تهران، سمنان و البرز 🌦️ رگبار جنوب شرق: جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان 💨 وزش باد شدید و گردوخاک: دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز، شمال شرق، شرق و جنوب شرق 🌊 دریای خزر و خلیج فارس: مواج طی دو روز آینده 🌊 دریای عمان: مواج از جمعه تا یکشنبه 🌡️ گرم‌ترین مرکز استان: اهواز با ۵۱ درجه ❄️ سردترین مرکز استان: اردبیل با ۱۰ درجه 🏙️ دمای تهران: حداکثر ۳۵ درجه در شنبه و ۳۷ درجه در یکشنبه




 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۱۶ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.

 روباه مهربانِ فلات ایران
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

روباه مهربانِ فلات ایران

تصویری از روباه مهربان فلات ایران را ملاحظه می‌نمایید.

 آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد

آزمون سراسری پذیرش دانشجو - معلم سال ۱۴۰۵ در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۴۶۰ هزار متقاضی در سلامت و آرامش کامل برگزار شد.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.