قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۸

صنایع پتروشیمی اسرائیل مورد حمله ایران | کارون در ماهشهر را زدند، بازان در حیفا را زدیم

سپاه اعلام کرد در پاسخ به تجاوز اسرائیلی ها به یکی از صنایع پتروشیمی بندر ماهشهر، صنایع مشابه در حیفا، مورد حمله موشکی قرار گرفت.
 صنایع پتروشیمی اسرائیل مورد حمله ایران |  کارون در ماهشهر را زدند، بازان در حیفا را زدیم



۱۶ دقیقه قبل / سایت برترینها

دومین «گیدئون» هم به اسرائیل رسید

فرارو: اسرائیل، دومین فروند از ۶ هواپیمای سوخت‌رسان KC-۴۶ را از آمریکا تحویل گرفت.

به نقل از تایمز، اسرائیل ادعا کرد دومین فروند از ۶ هواپیمای سوخت‌رسان KC-46 را از آمریکا تحویل گرفته است.

این هواپیما که در نیروی هوایی اسرائیل «گیدئون» نام دارد، در مراسمی در پایگاه هوایی نواتیم در جنوب اسرائیل وارد خدمت شد.

این هواپیماهای سوخت رسان قرار است به‌تدریج جایگزین ناوگان قدیمی بوئینگ ۷۰۷ اسرائیل شوند؛ هواپیماهایی که در عملیات‌های اخیر این رژیم علیه ایران نیز نقش سوخت‌رسانی داشتند.


۲۱ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

نماینده مجلس: طرح خروج از NPT در مجلس در حال پیگیری است

قاسم روانبخش، نماینده قم، در اجتماع مردمی در قم با تقدیر از حضور مردم اظهار کرد: مردم امروز در خیابان‌های سراسر کشور حضور دارند و همانند بچه‌های پای لانچر از میهن دفاع می‌کنند و این حضور و ایستادگی، پشتوانه رزمندگان اسلام است.

وی با اشاره به تفاوت توانمندی‌های نظامی ایران افزود: دشمن از تجهیزات و امکانات نظامی فراوان برخوردار است، اما آنچه در مقابل مقاومت ملت ایران کم دارد، روحیه و معنویت است؛ بنابراین همان‌گونه که قرآن کریم می‌فرماید «کَم مِّن فِئَةٍ قَلِیلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً کَثِیرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ»، اراده و ایمان می‌تواند بر برتری ظاهری تجهیزات غلبه کند.

روانبخش با بیان اینکه حضور مردم در میدان بی‌اثر نیست، تصریح کرد: حضور مردم به اندازه همان موشک‌هایی که شلیک می‌شود، برای روحیه رزمندگانی که پای لانچرها، در سواحل و جزایر و در نقاط مختلف کشور آماده دفاع هستند، اثرگذار است و رزمندگان می‌دانند که به پشتوانه مردم ایستاده‌اند. روانبخش ادامه داد: دشمن تلاش کرد با فراخوان‌های مختلف مردم را به خیابان‌ها بکشاند، اما این فراخوان‌ها با استقبال مردم مواجه نشد؛ چراکه مردم هوشیار هستند و میدان را ترک نکرده‌اند. دشمن زمانی می‌تواند روی عناصر داخلی حساب کند که مردم در صحنه حضور نداشته باشند.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای اثرگذاری بر افکار عمومی اظهار کرد: نباید تصور کنیم با کاهش نسبی فضای جنگی، کار دشمن تمام شده است. دشمن در کنار اقدامات نظامی، به دنبال اجرای برنامه‌های فرهنگی و اقتصادی و ایجاد زمینه برای عملیات‌های بعدی است و هدف اصلی آن، تضعیف انسجام داخلی و فاصله انداختن میان مردم و نظام است.

روانبخش با اشاره به موضوع حجاب گفت: دشمن در حوزه فرهنگی نیز برنامه دارد و برخی جریان‌های غرب‌گرا، حجاب را به دیوار برلین تشبیه کرده‌اند و معتقدند با برداشتن این مانع، سایر موانع نیز کنار خواهد رفت.

وی با بیان اینکه نمی‌توان نسبت به مسئله حجاب بی‌تفاوت بود، گفت: ما نمایندگان نیز در جلسات مجلس و نشست‌های وبیناری، موضوع حجاب را پیگیری کرده و از رئیس مجلس و رئیس‌جمهور خواسته‌ایم نسبت به این مسئله توجه جدی داشته باشند.

روانبخش با تأکید بر اینکه دشمن از فشار اقتصادی برای کاهش تاب‌آوری مردم استفاده می‌کند، اظهار کرد: گرانی و فشار اقتصادی می‌تواند بر مردم اثر بگذارد و دشمن نیز از این شرایط سوءاستفاده می‌کند؛ بنابراین دولت و مجلس باید با همفکری و هماهنگی، تصمیمات اقتصادی را اتخاذ کنند.

وی با اشاره به موضوع بنزین گفت: پس از تصمیم دولت، حدود ۱۵۰ نماینده مجلس نسبت به روش اجرای این طرح اعتراض کردند و تأکید داشتند که چنین تصمیمات مهمی نیازمند هماهنگی و همفکری با مجلس است تا مردم دچار مشکل نشوند.

روانبخش به موضوع کالابرگ نیز اشاره کرد و گفت: در جلسه‌ای با حضور وزرای مختلف، موضوع کالابرگ مورد بررسی قرار گرفت و پیگیری کردیم که ضمن حفظ وضعیت فعلی، حمایت‌ها افزایش پیدا کند تا فشار اقتصادی از دوش مردم برداشته شود.

وی همچنین با اشاره به موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) اظهار کرد: موضوع خروج از NPT مطرح شده و دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این زمینه موضع‌گیری کرده است. در مجلس نیز طرح مربوط به این موضوع ارائه شده و در حال پیگیری است.

روانبخش در پایان با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان مردم، مجلس و رزمندگان گفت: سنگر مجلس، سنگر خیابان و سنگر میدان رزم باید در کنار یکدیگر و متحد باشند و اگر این انسجام و ایستادگی ادامه پیدا کند، به فضل الهی شکست قطعی را به دشمن تحمیل خواهیم کرد.


۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

دیدار سرمربی محبوب پرسپولیس و موشک ایرانی هامبورگ در امارات+ عکس

به گزارش برنا، برانکو و مهدی مهدوی کیا در امارات دیدار ویژه ای را داشتند و خاطرات مشترک خود را در این ملاقات مرور کردند.

 در حاشیه دیدار برانکو ایوانکوویچ و مهدی مهدوی‌کیا در کشور امارات، سرمربی سابق سرخ پوشان با انتشار تصویری از این ملاقات نوشت: «همکاری با تو همیشه خاطرات زیبایی به همراه داشته است؛ اسطوره فوتبال ایران و آلمان، مهدی مهدوی‌کیا.»

تصویر جالب از  پروفسور پرسپولیسی ها و مهدی مهدوی کیا را می توانید در زیر مشاهده کنید:

 

 انتهای پیام/ 




 یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل
۴۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل

خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی در اقدامی فرهنگی، بخشی از وسایل شخصی و یادگاری‌های این هنرمند فقید را به «موزه عمارت شهرداری اردبیل» اهدا کردند و شهردار این شهر نیز قول داد فرهنگسرایی به نام آن بازیگر بزرگ سینمای ایران نامگذاری شود.

 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...

 مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟
۲۰ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟

مجلس شورای اسلامی در حالی کلیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه را به تصویب رسانده است که این طرح با مخالفت صریح دولت و نگرانی‌های گسترده درباره پیامدهای آن برای آزادی‌های علمی، فرهنگی و مدنی مواجه شده است.

 تصاویر /  مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان
۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان

مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور دکتر مسعود پزشکیان؛ رئیس‌جمهور برگزار شد.

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.