قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

استفاده از توانمندی شهروندان در قرارگاه های مردمی ایران پیروز

شهردار منطقه ۵ گفت: قرارگاه مردمی ایران پیروز بستری برای استفاده از توانمندی شهروندان، گروه‌های جهادی، فعالان اجتماعی و ظرفیت‌های محلی است.
 استفاده از توانمندی شهروندان در قرارگاه های مردمی ایران پیروز



۱ ساعت قبل / سایت آوش

ادارات تهران فردا شنبه ۳۱ مرداد تعطیل است؟

در روزهای اخیر، موج شدید گرما و افزایش بی‌سابقه مصرف برق در استان تهران، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال تعطیلی ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد را به اوج رسانده است. با این حال، تا لحظه تنظیم این گزارش (جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵)، هیچ اطلاعیه یا بخشنامه رسمی از سوی استانداری تهران مبنی بر تعطیلی روز شنبه صادر نشده است. با وجود اینکه سناریوی تعطیلی موقت ادارات به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی مدیریت بار شبکه برق مطرح شده, اما همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و شهروندان و کارمندان باید منتظر اطلاعیه رسمی باشند. در این گزارش، آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران، دلایل مطرح‌شده، تحلیل سناریوهای محتمل و جدول وضعیت استان‌های مختلف را بررسی می‌کنیم.

آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران؛ هنوز خبری از اطلاعیه رسمی نیست

بر اساس آخرین بررسی‌ها و گزارش‌های رسمی، تا این لحظه (جمعه ۳۰ مرداد) هیچگونه اطلاعیه یا بخشنامه‌ای مبنی بر تعطیلی ادارات و بانک‌ها در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ از سوی استانداری تهران صادر نشده است. مسئولان استانی تأکید کرده‌اند که در صورت تغییر شرایط جوی یا اتخاذ تصمیمات جدید، اطلاعیه‌های تکمیلی از سوی مراجع ذی‌صلاح منتشر خواهد شد.

با وجود این، شایعات و گمانه‌زنی‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی درباره تعطیلی شنبه به شدت داغ شده است. برخی منابع خبری از بررسی سناریوی تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه توسط مقامات استانی خبر داده‌اند. هدف از این تصمیم احتمالی، کاستن از فشار وارد بر شبکه برق و مدیریت مصرف انرژی در پی افزایش بی‌سابقه دما عنوان شده است.

علت مطرح‌شدن سناریوی تعطیلی؛ گرمای بی‌سابقه و مصرف برق

در روزهای اخیر، موج شدید گرما بسیاری از مناطق کشور از جمله استان تهران را فرا گرفته است. پیش‌بینی‌های هواشناسی نشان می‌دهد که بیشینه دمای تهران در روز شنبه به ۳۵ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید. این افزایش دما، مصرف انرژی به‌ویژه برق را به طور چشمگیری افزایش داده و شبکه برق را با فشار مضاعفی مواجه کرده است.

افزایش مصرف برق در استان تهران که جمعیتی بالغ بر ۱۵ میلیون نفر را در خود جای داده، به یکی از چالش‌های اصلی مدیریت شهری تبدیل شده است. مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. تعطیلی موقت ادارات به عنوان یکی از راهکارهای سریع‌الاثر برای کاهش مصرف برق در ساعات اوج بار (ظهر تا اوایل شب) مطرح شده است.

سابقه تعطیلی‌های اخیر در استان‌های دیگر

در هفته‌های اخیر، به دلیل گرمای بی‌سابقه هوا و ضرورت مدیریت مصرف انرژی، برخی استان‌ها اقدام به تعطیلی یا کاهش ساعات کاری ادارات در روزهای خاصی کرده‌اند. برای نمونه، ادارات استان بوشهر در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد تعطیل شد و استان‌های کرمانشاه، قم، ایلام، چهارمحال و بختیاری و مازندران نیز در روزهای اخیر تعطیلی یا دورکاری داشته‌اند. با این حال، این تعطیلی‌ها عمدتاً مقطعی و برای روزهای خاصی بوده و به معنای تعطیلی سراسری در روزهای پنجشنبه و شنبه نیست.

جدول وضعیت تعطیلی استان‌های مختلف در شنبه ۳۱ مرداد

بر اساس آخرین اطلاعات موجود، وضعیت تعطیلی استان‌های مختلف در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ به شرح زیر است: استان وضعیت شنبه ۳۱ مرداد توضیحات تهران تعطیل نیست (فعلاً) تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی از سوی استانداری تهران صادر نشده است خوزستان تعطیل نیست با وجود گرمای شدید، تعطیلی برای این روز اعلام نشده است بوشهر تعطیل نیست ادارات بوشهر روز چهارشنبه ۲۸ مرداد تعطیل بود، اما برای شنبه تعطیلی اعلام نشده است هرمزگان تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است یزد در حال بررسی گمانه‌زنی‌هایی درباره تعطیلی وجود دارد، اما هنوز قطعی نیست البرز در حال بررسی سناریوی تعطیلی مطرح شده، اما هنوز اطلاعیه‌ای صادر نشده است فارس تعطیل نیست یکی از سناریوهای جدی مطرح شده، اما هنوز قطعی نیست مرکزی تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است اصفهان تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است قم تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است

 


۹ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

خبر مهم هواشناسی برای تهرانی ها / دمای تهران امروز و فردا کاهش می یابد / بارش های رگباری در راه ارتفاعات پایتخت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود. طی روزهای جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریورماه) با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و باد، گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه شمالی و ارتفاعات، بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق رخداد مه پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مرد میانسال قربانی عشق ممنوعه همسر سومش شد

کد خبر: 787400 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۰:۳۰:۱۶ اعتمادآنلاین |

پرونده قتل مردی که در پی عشق ممنوعه همسر سومش به قتل رسیده است در دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی شد.

به گزارش اعتمادآنلاین، زن میانسال با همدستی مردی که عاشقش بود، با خوراندن دارویی به شوهرش او را به قتل رساند.

یک سال قبل جسد پتوپیچ‌شده مردی را در کنار رودخانه‌ای در حاشیه تهران پیدا کردند. برای شناسایی این جسد بازپرس دستور داد از بانک ژنتیک کمک گرفته شود. استفاده از اطلاعات این بانک باعث شد پسر مقتول شناسایی شود. پسر جوان جسد پدرش را شناسایی کرد و گفت نمی‌داند دقیقاً چه اتفاقی افتاده است و تا چند روز قبل که با پدرش در تماس بوده حال او خوب بود.

پزشکی قانونی اعلام کرد مقداری داروی بیهوشی قوی در خون مقتول پیدا شده است.

پسر مقتول گفت: پدر ما سه بار ازدواج کرد و این اواخر با همسر سومش رویا زندگی می‌کرد. رویا هیچ حرفی از اینکه پدر ما گم شده است نزده بود. حالا هم خبر ندارم کجاست.

چند روز بعد ماموران رویا را شناسایی و بازداشت کردند. این زن 49ساله به قتل شوهرش اعتراف کرد و گفت با همدستی مردی به نام سینا که عاشقش بود این کار را کرد.

رویا گفت: شوهرم خیلی بدرفتار بود. او خیلی مرا اذیت می‌کرد و با اینکه سن و سالی داشتم اما شوهرم مدام به من گیر می‌داد و از لباس پوشیدن و رفتارهایم ایراد می‌گرفت و اذیت می‌کرد. همان موقع با عروسم که همسر پسرم از شوهر اولم بود دچار اختلافاتی شدم و مجبور شدم از او شکایت کردم. در آن زمان بود که سینا وارد زندگی من شد. او از اقوام دور ما بود. من و سینا عاشق هم شدیم و تصمیم گرفتیم با هم ازدواج کنیم. سینا به من گفت حالا که شوهرت متادون مصرف می‌کند، من یک دارو به تو می‌دهم که او را بیهوش می‌کند‌، بعد از بیهوشی وسایلت را جمع کن تا با هم به خارج از کشور برویم و آنجا زندگی کنیم. من هم قبول کردم‌، دارو را گرفتم و به شوهرم دادم. بعد از چند دقیقه متوجه شدم شوهرم مرده است. سینا آمد و جسد را پتوپیچ کرد و به اطراف تهران برد. بعد هم ما فرار کردیم.

ماموران با این اعترافات، سینا را هم بازداشت کردند و با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی اولیای دم یک بار دیگر اعلام کردند درخواست قصاص دارند. سپس رویا در جایگاه قرار گرفت و گفت: من اتهام قتل را قبول ندارم. شوهرم را دوست داشتم. البته با او اختلافاتی داشتم اما هیچ‌وقت راضی به مرگش نبودم.

متهم گفت: او آن‌قدر مرد خوبی بود که حتی ملکی را به نام من کرد و بابت مهریه به من داد. آن زمان هم قرار بود ما شوهرم را بیهوش کنیم تا من بتوانم از خانه خارج شوم چون اگر به‌هوش بود اجازه نمی‌داد من بروم. برای همین هم وقتی سینا به من پیشنهاد داروی بیهوشی را داد قبول کردم. فکر می‌کردم بیهوش می‌شود و من هم وسایلم را جمع می‌کنم و می‌روم و او دوباره به هوش می‌آید و همه‌چیز تمام می‌شود. ولی به نیم ساعت نکشید که نفس شوهرم بند آمد. من با سینا تماس گرفتم. او آمد و گفت حالا دیگر نمی‌شود کاری کرد. جسد را پتوپیچ کرد و با خود برد.

سپس سینا در جایگاه حاضر شد. او گفت: من اصلاً قصد کشتن نداشتم. دارو هم داروی بیهوشی بود. دارویی بود که خواب عمیق می‌داد حتی بیهوش کامل هم نمی‌کرد. نمی‌دانم چرا باعث مرگ این مرد شد. واقعاً از این اتفاق ناراحت و پشیمان هستم.

سپس محمد شمس، وکیل سینا، در جایگاه قرار گرفت و گفت: موکل من و متهم ردیف اول وحدت قصد نداشتند. موکل من قصد ازدواج با متهم ردیف اول را داشت اما متهم ردیف اول خودش تصمیم به بیهوش کردن شوهرش گرفت. از این رو اتهام معاونت برای موکل من نمی‌تواند درست باشد. من درخواست برائت و آزادی موکلم را دارم.

در پایان قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند. اخبار مرتبط قتل همسر دوم بعد از رضایت گرفتن بابت قتل همسر اول مرد شکاک: زنم تف کرد، او را کشتم




 اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از لوسیون‌های بدن و محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست غیرمجاز را برای آگاهی مصرف‌کنندگان اعلام کرد.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۱۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱۳ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.