قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

ایران 2 –2 نیوزیلند؛ توقف ایران درشب درخشش رضاییان ، در رختکن تیم ملی چه گذشت؟

تیم ملی ایران در نخستین دیدار خود در جام جهانی 2026 برابر نیوزیلند به تساوی 2 بر 2 رسید،اما اتفاقات پس از بازی بیشتر از نتیجه مسابقه خبرساز شد. حضور رئیس فیفا در رختکن و تمجیداز عملکرد ملی‌پوشان، با حاشیه ها و گلایه‌های صریح امیر قلعه‌نویی از محدودیت‌های اعمال‌شده برای کاروان ایران و مشکلات مدیریتی تیم در آمریکا همراه شد.
 ایران 2 –2 نیوزیلند؛ توقف ایران درشب درخشش رضاییان ، در رختکن تیم ملی چه گذشت؟



۴۶ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

خبرورزشی‌گردی| آقا حرف‌های جنجالی می‌زند تا به او تیم بدهند/ اگر من را در حال مصرف دیده‌ای، پس خودت هم آن‌جا بودی! - پارس فوتبال

محمد مایلی‌کهن در روزهای پایانی مرداد ماه سال ۱۳۹۰ پس از خداحافظی از جمع پرسپولیسی‌ها و استعفا از مقام مدیریت فنی این باشگاه، مصاحبه تندی انجام داد و طی آن حتی به اصغر شرفی هم حمله کرد و مربی اسبق تیم ملی را به استفاده از اقلام خاص متهم کرد!

این ادعا با واکنش تند شرفی مواجه شد. دستیار حشمت مهاجرانی در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین روز ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ پیرامون همین اتفاق و البته بحث جادوگری در فوتبال مصاحبه جذابی با ما انجام داد:اوایل انقلاب وقتی در فوتبال امارات مربیگری می‌کردم هنگامی که هدایت الوحده ابوظبی را بر عهده داشتم، یک روز تیم ما با اتحاد کلبا بازی داشت و جادوگر آن تیم برایمان پیغام داد شما را جادو کرده‌ام و باید پول هنگفتی بدهید تا این طلسم را باطل کنم. اغلب این افراد که خودشان را جادوگر می‌دانند در واقع آفریقایی‌هایی هستند که در امارات زندگی می‌کنند.وقتی این پیغام به من رسید، گفتم به آقای جادوگر بگویید اصغر شرفی کارش را بلد است. همان‌شب یک چیزهایی الکی روی کاغذ نوشتم و این کاغذها را پاره کردم و ریختم پشت هر دو دروازه. بعدش به بازیکنان گفتم ما هم آن‌ها را جادو کردیم! باورتان نمی‌شود ولی هفت گل به کلبا زدیم و نمی‌دانید چقدر از شیخ باشگاه پاداش گرفتم. این بحث‌ها واقعا خرافات است و نباید وارد فوتبال شود.ظاهرا محمد مایلی‌کهن دوباره بیکار شد و گیر داد به فوتبالی‌ها. او اصلا این حرف‌ها را می‌زند تا تیم بگیرد! مایلی‌کهن مسلمان است و باید مقید باشد. اگر شما ندیدی که من چیزی مصرف می‌کنم تا حالم خوب شود، داری تهمت می‌زنی و این کار در اسلام گناه کبیره است. اگر هم من را در حال مصرف چیزی دیده پس خودش هم آن‌جا بوده و باید از او پرسید آنجا چه می‌کرده است!دلم برای مایلی‌کهن می‌سوزد و دوست ندارم حالا که از سمت مدیریت فنی پرسپولیس کنار رفته این حرف‌ها را بزنم. البته برای ایشان استعفا کردن ناراحتی ندارد چون او مثل همه سال‌های گذشته با روابط خود تیم می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: از مصاحبه بازیکنان پرسپولیس خنده‌ام می‌گیرد/ فوتبال را کنار گذاشته‌ام و سریال بازی می‌کنم/ نزدیک بود کارتن‌خواب شوم!


۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

طارمی چمدان بست؛ پیراهن زرد بر تن مهدی

رسانه‌های یونان امروز خبر دادند که طارمی در آخرین حضور خود در مجموعه تمرینی رنتی با بازیکنان، کادر فنی و دیگر اعضای المپیاکوس خداحافظی کرده و آماده سفر به دبی است تا انتقالش به الوصل را نهایی کند.

آنها الوصل را مقصد بعدی مهاجم تیم ملی ایران معرفی کرده است. طارمی پس از ثبت ۱۶ گل و شش پاس گل در ۳۹ مسابقه فصل گذشته، در برنامه‌های جدید خوزه لوئیس مندیلیبار جایی نداشت و حالا دوران حضورش در المپیاکوس پس از یک فصل رو به پایان است.

این انتقال طارمی را پس از هفت سال به فوتبال آسیا بازمی‌گرداند. آخرین تجربه او در این قاره به حضور در الغرافه قطر مربوط می‌شود. طارمی در ژانویه ۲۰۱۸ از پرسپولیس جدا شد و با قراردادی ۱۸ ماهه به الغرافه پیوست. او در آن مقطع برای نخستین بار بازی در یک باشگاه خارجی را تجربه کرد و با وسلی اسنایدر نیز هم‌تیمی شد.

طارمی در یک فصل و نیم حضورش در الغرافه، در ۳۰ مسابقه لیگ قطر ۱۳ گل به ثمر رساند. آمار او در تمام رقابت‌ها به ۴۳ بازی و ۲۲ گل رسید و همراه این تیم قهرمانی جام ستارگان قطر را نیز تجربه کرد. مهاجم ایرانی در تابستان ۲۰۱۹ الغرافه را ترک کرد و با انتقال به ریو آوه، مسیر موفق خود در فوتبال اروپا را آغاز کرد.

الوصل با هدایت روی ویتوریا برای حضور در لیگ امارات و لیگ نخبگان آسیا آماده می‌شود. انتشار این خبر واکنش‌های فراوانی میان هواداران الوصل داشت. یکی از کاربران با اشاره به فقدان یک رهبر در ترکیب این تیم نوشت: «الوصل از نبود یک شخصیت تأثیرگذار و رهبر واقعی در زمین رنج می‌برد و این موضوع کاملاً مشخص است. پیدا کردن بازیکنی که اقتدار داشته باشد و تیم را سازمان‌دهی کند، به دغدغه اصلی هواداران تبدیل شده است. آیا طارمی با تجربه بین‌المللی و سابقه طولانی خود می‌تواند این خلأ را پر کند؟»

کاربر دیگری در پاسخ به او نوشت: «این وظیفه علی صالح و لیماست، اما متأسفانه تأثیر چندانی از آنها نمی‌بینم. شاید لیما کمی این نقش را داشته باشد، اما از نظر حضور یک رهبر واقعی در زمین و رختکن، اوضاع کاملاً بی‌سامان است. اگر طارمی به الوصل بیاید، این نقش او نیست و نمی‌تواند چنین خلأیی را پر کند. ما بازیکنی مانند تادیچ، آلان یا دوندا می‌خواهیم.»

یکی دیگر از هواداران نگاه متفاوتی داشت و نوشت: «جدا از خبر انتقال و عملکرد بازیکن در زمین، انرژی مثبت طارمی می‌تواند خیلی به تیم کمک کند، چون الوصل به چنین شخصیتی نیاز دارد. اگر طارمی با فضای تیم هماهنگ شود، می‌تواند در رختکن همان نقشی را داشته باشد که هریس ایفا می‌کرد.»

عملکرد نه‌چندان درخشان طارمی در اینتر نیز مورد توجه یکی از کاربران قرار گرفت و نوشت: «تجربه طارمی در اینتر بسیار بد بود و من از افرادی بودم که از جدایی او خوشحال شدم، اما اگر خبر حضورش در الوصل درست باشد، این انتقال را برای لیگ امارات موفق می‌دانم. بازگشت او به فرم خوب هم کار دشواری نیست.»

یک هوادار دیگر نوشت: «طارمی نام بزرگی است و جذب او دستاورد مهمی محسوب می‌شود. نمی‌دانم مشکل بعضی از هواداران ما چیست. احساس می‌کنم هیچ بازیکنی را نمی‌خواهند و به سالدانا رضایت داده‌اند.»

کاربر دیگری با اطمینان از موفقیت مهاجم ایرانی نوشت: «طارمی بازیکنی فوق‌العاده است و اگر به الوصل بیاید، موفقیت بزرگی به دست خواهد آورد. نگویید ویژگی‌های او مانند بورخا یا بازیکنان دیگر است. طارمی فرق دارد.»

یک واکنش دیگر نیز به توانایی‌های مختلف این بازیکن اختصاص داشت: «طارمی فوق‌العاده است، طارمی رهبر است، طارمی باتجربه است، طارمی نیاز الوصل است. او نامی بزرگ و مهاجمی است که هر باشگاه بزرگی به آن احتیاج دارد.»

با این حال، گروهی از هواداران تقویت خط دفاعی را در اولویت می‌دانند. یکی از آنها نوشت: «به خدا من نه به سالدانا اهمیت می‌دهم، نه بورخا و نه طارمی. تنها نگرانی من در این مقطع خط دفاعی و دروازه‌بان است، به‌خصوص وضعیت این بیچاره‌ها.»

کاربر دیگری نیز با لحنی انتقادی نوشت: «من به نظریه مرد آخر اعتقاد دارم. اگر همه از طارمی تعریف کنند، من منتقد خواهم بود. سقف آرزوهای ما محدودیتی ندارد، اما تیم نقاط ضعف مهمی دارد که نخستین مورد آن دو مدافع میانی هستند. باشگاه باید پیش از خرید مهاجم، این مشکل را حل کند.»

سن طارمی یکی دیگر از محورهای بحث بود. یکی از کاربران نوشت: «من مخالف انتقال طارمی نیستم، اما دیدگاه متفاوتی دارم. ترجیح می‌دادم مهاجمی جوان‌تر بگیریم و برای چهار یا پنج فصل روی او حساب کنیم، به جای اینکه هر یک یا دو فصل مهاجم تیم را تغییر دهیم.»

هوادار دیگری نیز گفت: «هیچ‌کس درباره کیفیت طارمی اختلاف‌نظر ندارد. نگرانی اصلی به سن او و میزان آمادگی و توانایی فعلی‌اش مربوط می‌شود.» کاربر دیگری توضیح داد: «من در توئیت قبلی قصد منفی‌بافی نداشتم. نگرانی‌ام این است که سن طارمی بالا باشد و نتواند موفق شود.»

یکی از کاربران با مقایسه طارمی و بورخا نوشت: «هرکسی می‌گوید طارمی ویژگی‌هایی شبیه بورخا دارد، بهتر است بازی او را ببیند و لذت ببرد. درست است که سن بازیکن بالا رفته، اما همچنان کیفیت زیادی دارد و سبک بازی‌اش بیشتر به سردار آزمون نزدیک است تا یک مهاجم صرفاً حاضر در محوطه جریمه. مهم‌ترین مسئله این است که در قرارداد اشتباه نکنیم. امیدوارم قرارداد یک‌ساله با امکان تمدید برای یک فصل دیگر باشد.»

در مقابل انتقادها، یکی از هواداران نوشت: «نمی‌فهمم چرا یک هوادار الوصل باید این انتقال را نقد کند. فصل شروع شده و زمانی باقی نمانده است. فکر نمی‌کنم گزینه‌ای بهتر از طارمی وجود داشته باشد. منفی‌بافی و انتقاد بدون دلیل منطقی را کنار بگذارید.»

کاربر دیگری نیز گفت: «چه طارمی باشد و چه بازیکنی دیگر، حرف این کاربر صددرصد درست است. حجم منفی‌بافی، بدبینی و انتقاد از هر اتفاق کوچک و بزرگی توجیهی ندارد. بعضی‌ها از سر بیکاری دنبال چیزی می‌گردند تا از آن ایراد بگیرند.»

یکی از تندترین واکنش‌ها نیز خطاب به منتقدان نوشته شد: «کم‌کم دارم قانع می‌شوم که نیمی یا بیشتر هواداران الوصل را هیچ چیزی راضی نمی‌کند. منفی‌بافی برای آنها به سبک زندگی تبدیل شده است. هر خبر و اقدامی بلافاصله واکنش منفی به دنبال دارد. طارمی را نمی‌خواهید، مگر انتظار هالند یا امباپه را دارید؟ این همه منفی‌بافی قابل باور نیست. امیدوارم به خودتان بیایید.»

در میان واکنش‌ها، یک کاربر موضوع ورود طارمی به امارات را نیز مطرح کرد و نوشت: «با توجه به اتفاقاتی که منطقه پشت سر گذاشته است، اگر طارمی وارد امارات شود، این تصمیم کشور است و اگر اجازه ورود نداشته باشد نیز تصمیم کشور خواهد بود. نه من و نه فرد دیگری نمی‌توانیم در این موضوع دخالت کنیم.»


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

زلزله در فیفا؛ پروژه برکناری اینفانتینو کلید خورد

نورنیوز-گروه ورزشی: رویترز در گزارشی اختصاصی خبر داد که یوفا، AFC و کونکاکاف در حال بررسی استفاده از سازوکار  «رأی عدم اعتماد» برای برکناری جیانی اینفانتینو هستند تا این جدی‌ترین تهدید علیه ریاست او از زمان آغاز بحران اخیر فیفا لقب بگیرد. 

زد و بند اینفانتینو با ترامپ و پرونده فساد اخلاقی‌اش در دو هفته گذشته باعث از دست دادن اعتماد بیش از ٧٠ درصد اعضای فیفا شده است.

این بحران در فیفا با طرح شکست‌خورده اینفانتینو برای فروش بخشی از منافع تجاری آینده جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی و مخصوصا به شرکت برادر داماد ترامپ برمی‌گردد. این طرح با اعتراض شدید یوفا، AFC و کونکاکاف مواجه شد و در نهایت کنار گذاشته شد.

حالا رویترز از پروژه برکناری اینفانتینو خبر داد که برای آغاز این فرآیند، حداقل ۲۰ درصد از ۲۱۱ عضو فیفا، یعنی ۴۳ فدراسیون، باید درخواست کتبی بدهند. پس از آن، شورای فیفا باید طی سه ماه کنگره فوق‌العاده برگزار کند. 

در کنگره، هر کشور یک رأی دارد و تصمیمات معمولاً با اکثریت ساده آرای معتبر گرفته می‌شوند.

اگر اینفانتینو برکنار شود، طبق اساسنامه، طولانی‌ترین‌مدت معاون رئیس فیفا تا برگزاری انتخابات جدید سرپرست ریاست خواهد شد؛ این فرد در حال حاضر شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس AFC است. 




 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد
۲۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته به جای خولیان آلوارس در مهلت باقی‌مانده نقل‌وانتقالات شانسش را برای جذب لائوتارو مارتینس امتحان کند.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۱۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.