قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

ایران 2 – 2 نیوزیلند؛ بازگشت قهرمانانه یوزهای ایرانی + فیلم گل ها

تیم ملی فوتبال ایران نخستین دیدار خود در جام جهانی 2026 را با دریافت گل زودهنگام برابر نیوزیلند آغاز کرد. الی جاست در دقیقه 7 با شوتی از پشت محوطه جریمه گل نخست را زد. رامین رضائیان در دقیقه 32 بازی را مساوی کرد، اما جاست در دقیقه 54 دوباره دروازه بیرانوند را گشود. اما این برتری خیلی ادامه نداشت و مهدی محبی با ضربه سر گل دوم و تساوی ایران را به ثمر رساند.
 ایران 2  – 2 نیوزیلند؛ بازگشت قهرمانانه یوزهای ایرانی  + فیلم گل ها



۳۳ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

بیرانوند رکورددار حضور در بازی پرسپولیس و تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور در این هفته به تنهایی رکورددار بیشترین حضور در تقابل پرسپولیس و تراکتور خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس و تراکتور در هفته سوم در حالی برای سی و ششمین بار به مصاف هم می‌روند که چند بازیکن دو تیم به طور مشترک رکورددار بیشترین حضور در این تقابل حساس و جذاب هستند.

اما به احتمال زیاد و در صورت حضور در میدان، علیرضا بیرانوند در این هفته به تنهایی این رکورد را تصاحب کرده و به تنهایی در این زمینه رکورددار خواهد شد.

در رده بندی فعلی رکوردداران بیشترین بازی در این تقابل، نام سه بازیکن با 15 بازی دیده می‌شود. علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مهدی کیانی سه بازیکنی هستند که بیشترین سابقه حضور در این تقابل را دارند.

در رده بعدی نام پنج بازیکن به طور مشترک قرار دارد. مهدی ترابی، شجاع خلیل‌زاده، فرشاد احمدزاده، سیدجلال حسینی و وحید امیری بازیکنانی هستند که 13 بازی در این تقابل انجام داده‌اند.

از بین این پنج نفر، مهدی ترابی و شجاع خلیل‌زاده دو بازیکن تراکتور این فرصت را دارند که با حضور در زمین، تعداد بازی‌های خود را افزایش دهند. البته مهدی ترابی که در هفته اول مصدوم شد و از زمین بازی بیرون رفت، در هفته دوم غایب بود و وضعیتش برای حضور در مقابل پرسپولیس مشخص نیست.

رده بعدی رکوردداران بیشترین بازی در تقابل پرسپولیس و تراکتور را سه بازیکن با 12 بازی تشکیل می‌دهند. این سه بازیکن علی علیپور، کمال کامیابی‌نیا و محمدحسن ابراهیمی هستند. از این سه نفر، تنها علی علیپور همچنان مشغول بازی است و می‌تواند آمار خودش در این زمینه را بهبود ببخشد، اما دو بازیکن دیگر از دنیای بازی خداحافظی کرده‌اند.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ادعای میثاقی؛ حسین‌زاده و بیرانوند به ناگویا می‌روند!

پایگاه خبری فوتبالی- احتمالا امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند همراه با تیم ملی امید راهی بازی‌های آسیایی ناگویا خواهند شد .

به گزارش فوتبالی، تیم امید ایران در اواخر شهریور جهت شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا باید ایران را ترک کند. شاگردان حسین عبدی تا حدودی برای این مسابقات آماده هستند و البته سرمربی تیم امید قصد دارد از سهمیه بازیکنان بزرگسال هم استفاده کند .

طبق ادعای محمدحسین میثاقی در برنامه دیشب فوتبال برتر، ظاهرا حسین عبدی تصمیم خود را گرفته و قصد دارد از امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند استفاده کند . 

میثاقی در این باره گفت: “حسین عبدی به جمع‌بندی نهایی رسیده است. امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند گزینه‌های عبدی برای تیم امید هستند البته حضور این دو بازیکن به نظر باشگاه تراکتور بستگی دارد .”

لیگ برتر ایران جهت آماده‌سازی تیم امید وقفه‌ای یک‌هفته‌ای خواهد داشت و باید دید آیا جواد نکونام و مدیران باشگاه تراکتور با حضور امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند در تیم امید موافقت می‌کنند یا نه .

نکته این است که هر دوی این بازیکنان جزو بازیکنان مهم و کلیدی تراکتور هستند و این تیم باید به زودی در مسابقات لیگ نخبگان آسیا هم شرکت کند.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ماجرای بیرانوند و تیم امید؛ پای «سربازی» وسط است!

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی ناگویا همراه با تیم امید پشت پرده جالبی دارد.

به گزارش فوتبالی، تیم امید ایران با هدایت حسین عبدی قرار است در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کند. امیدهای در مرحله گروهی این مسابقات روز ۲۵ شهریورماه با امارات، روز ۲۹ شهریورماه چین با چین و روز اول مهرماه با کره شمالی بازی خواهند کرد.

مطابق مقررات هر تیمی می‌تواند در بازی‌های آسیایی از 3 بازیکن بزرگسال هم استفاده کند. بعضی مربیان از این امتیاز استفاده می‌کنند و بعضی مربیان نه. حالا خبر رسیده است که حسین عبدی قصد دارد علیرضا بیرانوند و امیرحسین حسین زاده دو بازیکن تراکتور را همراه تیمش به ناگویا ببرد.

دعوت از حسین زاده موضوع عجیبی نیست. به هر حال هر مربی با تشخیص خودش با بازیکن انتخاب می‌کند اما به نظر می‌رسد ماجرای بیرانوند با ماجرای حسین زاده کمی متفاوت است.

ظاهرا بیرانوند به تیم امید دعوت شده است تا در صورت کسب مدال توسط تیم امید ایران در این رقابت‌ها بتواند با استفاده از قانون «سرباز قهرمان» از خدمت سربازی معاف شود و این مشکل را یک بار برای همیشه حل کند!

نکته این است که تیم امید ایران سال‌هاست در بازی‌های آسیایی و همچنین قهرمانی زیر 23 آسیا به موفقیت خاصی دست پیدا نکرده است و به نظر می‌رسد فوتبالدوستان ایرانی دیگر انتظاری از این تیم ندارند.

اما نکته این است که مساله سربازی بیرانوند به جاهای باریکی کشیده شده است و گفته می‌شود او فقط تا شهریور ماه اجازه دارد در تراکتور بازی کند و بعد از آن باید به خدمت سربازی برود.

اما به هر حال کسب مدال توسط تیم امید در بازی‌های آسیایی ناگویا هم یک راه حل جدید و غیر منتظره برای حل این مشکل باشد. حالا باید دید اساسا باشگاه تراکتور با حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی ناگویا موافقت می‌کند یا نه. البته باید دید در صورتی که تیم امید در ناگویا روی سکو نرود سرنوشت بیرانوند و خدمت سربازی‌اش به کجا خواهد رسید. 




 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.

 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)
۱۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- اینطور که به نظر می‌رسد مقصد نهایی بازیکن فصل گذشته استقلال مشخص شده است.به گزارش فوتبالی، مونیر الحدادی سرشناس‌ترین خارجی فصل گذشته استقلال و یکی از معروفترین خارجی‌های شاغل در لیگ برتر بود که عملکرد خوبی با پیراهن استقلال داشت اما بعد از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، مونیر ایران را ترک کرد و به خاطر شرایط منطقه و البته مشکلات خانوادگی، به ایران برنگشت و اصرار استقلالی‌ها برای بازگشت او هم به جایی نرسید.بازیکن اسبق بارسلونا در طی ماههای گذشته به تیمهای مختلفی لینک شده بو ...,مونیر الحدادی,استقلال,آلباسته,پیشنهاد سردبیر

 روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد
۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته به جای خولیان آلوارس در مهلت باقی‌مانده نقل‌وانتقالات شانسش را برای جذب لائوتارو مارتینس امتحان کند.