قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

شبکه برق ایران و قطر متصل خواهند شد

وزیر نیرو از اتصال شبکه برق ایران به قطر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: مطالعات در مرحله پایانی است و در ابتدای کار اجرایی هستیم.
 شبکه برق ایران و قطر متصل خواهند شد



۱۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

راغفر: افزایش قیمت بنزین و انرژی فشار اصلی را به اقشار کم‌درآمد وارد می‌کند

نورنیوز- گروه اقتصادی: حسین راغفر در همایش «انرژی، معیشت و امنیت ملی» با اشاره به سابقه چند دهه‌ای سیاست افزایش قیمت نهاده‌های انرژی در کشور، اظهار کرد: این تفکر که با افزایش قیمت، به‌خصوص افزایش قیمت نهاده‌هایی که در اختیار دولت است مانند بنزین، برق، آب و گاز، می‌توان مسائل اقتصادی را حل کرد، سابقه‌ای ۳۸ ساله دارد و پس از جنگ هشت‌ساله شاهد افزایش مکرر قیمت‌ها بوده‌ایم.

وی ادامه داد: از نظر نظری، هدف این سیاست‌ها این بوده که بازار و مناسبات اقتصادی بر کشور حاکم شود. این تلاش، در واقع یک تجربه جهانی بود که پس از بحران جهانی بدهی‌ها در سال ۱۹۸۲ شکل گرفت و سیاست‌های موسوم به «تعدیل ساختاری» به کشورهای بدهکار توصیه شد.

راغفر با بیان اینکه این سیاست‌ها به‌تدریج در ایران نیز مستقر شد، گفت: صرف‌نظر از اینکه چه دولتی بر سر کار بوده، دولت‌ها با شعار آزادی یا عدالت، این سیاست را دنبال کرده‌اند و به همین دلیل، در حوزه اقتصاد، دولت‌های مختلف عملاً سیاست مشابهی را دنبال کرده‌اند؛ یعنی سیاست تعدیل و بازاری کردن روابط اقتصادی.

وی افزود: دولت که تا پیش از آن سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی را مدیریت می‌کرد، به تدریج مدیریت اقتصاد را به بازار واگذار کرد و در ۳۸ سال گذشته شاهد پیامدهای این سیاست‌ها بوده‌ایم که یکی از مهم‌ترین آنها رشد بی‌سابقه نابرابری‌ها در کشور است.

این اقتصاددان با بیان اینکه بسیاری از وعده‌های مطرح‌شده درباره واگذاری امور به بازار محقق نشده است، اظهار کرد: گفته می‌شد اگر کار را به بازار واگذار کنیم، سرمایه‌دار بخش خصوصی انگیزه بیشتری برای حفظ سرمایه خود نسبت به مدیر دولتی دارد و توسعه بخش خصوصی موجب افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال و در نهایت عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی خواهد شد، اما هیچ‌کدام از این وعده‌ها، نه در ایران و نه در هیچ جای دنیا، موفق نشده است.

راغفر ادامه داد: در ایران شاهد رشد مستمر و گسترده نابرابری‌ها بوده‌ایم. از سوی دیگر، بی‌انضباطی مالی یکی از مشخصه‌های سیاست‌های اقتصادی چند دهه گذشته بوده و فاصله میان درآمدها و هزینه‌های دولت و در نتیجه کسری بودجه، هر سال بزرگ‌تر شده است.

وی افزایش نرخ ارز را یکی از عوامل اصلی تشدید این وضعیت دانست و گفت: افزایش قیمت ارز بر همه کالاها تأثیر می‌گذارد، واردات را تحت تأثیر قرار می‌دهد و هزینه‌های تولید را بالا می‌برد. همزمان، این سیاست‌ها با سرکوب دستمزدها همراه بوده است؛ به‌گونه‌ای که در سال‌هایی که تورم ۵۰ تا ۶۰ درصدی ایجاد شده، حداکثر افزایش دستمزدها ۲۰ درصد و در برخی مقاطع اندکی بیشتر بوده است.

راغفر افزود: به این ترتیب، سالانه شاهد ایجاد شکاف درآمدی برای نیروی کار و تولیدکننده کشور بوده‌ایم و این مسئله زمینه‌ساز مشکلات جدی اقتصادی و رشد نارضایتی‌های اجتماعی شده است.

وی در ادامه به اثر افزایش نرخ ارز بر قدرت خرید مردم اشاره کرد و گفت: وقتی دولت نرخ ارز را افزایش می‌دهد، بخش قابل توجهی از قدرت خرید مردم کاهش پیدا می‌کند. از این پدیده با عنوان «مالیات تورمی» یاد می‌شود. وقتی قیمت ارز بالا می‌رود، بخشی از توان خرید مردم از جیب آنها خارج می‌شود و در واقع بخشی از درآمد نیروی کار به صورت مالیات گرفته می‌شود.

این اقتصاددان مدعی شد: ما این موضوع را محاسبه کرده‌ایم و فقط در سال ۱۴۰۲، از هر ایرانی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به عنوان مالیات تورمی ناشی از افزایش قیمت ارز از جیب مردم خارج شده است؛ یعنی برای یک خانواده پنج‌نفره، ۸.۵ میلیون تومان بابت مالیات مستقیمی که افزایش قیمت ارز ایجاد کرده، از جیب مردم خارج شده است.

وی این روند را موجب افزایش فقر و نارضایتی دانست و اظهار کرد: این به معنای فقیرسازی مردم، ایجاد آسیب‌های جدی و رشد نارضایتی در کشور است. امروز، به نظر من، بیش از هر زمان دیگری در این ۴۷، ۴۸ سال پس از انقلاب، شاهد چنین شکاف و انشقاقی در جامعه نبوده‌ایم و این نارضایتی بسیار گسترده است.

راغفر تأکید کرد: یکی از مطالبات ما از سیاست‌گذاران کشور این است که جلوی افزایش‌های بی‌رویه قیمت حامل‌های انرژی را بگیرند. راه‌های جایگزین وجود دارد و این ادعا که دولت پول ندارد، درست نیست؛ منابع بسیار بزرگی در کشور وجود دارد که می‌تواند بخشی از هزینه‌ها را تأمین کند. وی ادامه داد: افزایش قیمت ارز و حامل‌های انرژی، اصلی‌ترین فشار را به طبقات پایین جامعه وارد می‌کند؛ یعنی همان افرادی که ثروت‌های بالایی ندارند.

این اقتصاددان درباره قیمت بنزین نیز گفت: قیمت بنزین در سال ۱۳۸۸، ۱۰۰ تومان بود و در سال ۱۳۸۹ به ۴۰۰ تومان افزایش یافت. امروز نیز گفته شده است که دیگر بنزین ۱۵۰۰ تومانی نداریم.

راغفر با انتقاد از نحوه اطلاع‌رسانی درباره قیمت حامل‌های انرژی، اظهار کرد: این قیمتی که برای بنزین اعلام شد، به نظر من یک ترفند و فریب‌کاری سیستمی در نظام اقتصادی است؛ به این معنا که اگر قیمت بنزین به ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان و حتی ارقام بالاتر برسد، جامعه به‌تدریج آن را بپذیرد.

وی افزود: این فریب‌کاری و عدم صداقتی که با مردم صورت می‌گیرد، اصلی‌ترین عامل فرسایش اعتماد عمومی است. بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه‌ای، اعتماد مردم به حاکمان است و اگر قرار باشد این سرمایه بزرگ به همین سادگی در معرض آسیب قرار گیرد، به آن ضربه زده‌ایم.

راغفر با تأکید بر اهمیت سرمایه اجتماعی گفت: امروز سرمایه اجتماعی به‌شدت تضعیف شده است و بدون سرمایه اجتماعی، امکان حل بحران‌های موجود در کشور عملاً منتفی است.

وی همچنین با اشاره به تحولات اجتماعی و سیاسی اخیر گفت: نارضایتی‌هایی که در اثر این سیاست‌های اقتصادی بر کشور تحمیل شده، زمینه را برای ماجراجویی‌های اسرائیل و آمریکا فراهم کرده است.

این اقتصاددان در پایان اظهار کرد: برای اینکه مجدداً با شرایط بدتری که در زمان حوادث تأسف‌بار ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ مواجه شدیم، روبه‌رو نشویم، لازم است با مردم و مسئولان گفت‌وگو شود. ما نیز این فرصت را تقاضا کردیم تا در کنار مسئولان و دیگر صاحب‌نظران، دیدگاه‌های یکدیگر را بشنویم و بتوانیم به یک جمع‌بندی برسیم.


۲۴ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

اتصال زنجیره معدن و فولاد ایران و افغانستان

همایش تجاری ایران و افغانستان با حضور نایب‌رئیس اتاق ایران، چهره‌های شاخص اقتصادی افغانستان و مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری این کشور برگزار شد.

در این نشست، بسترهای مناسب توسعه همکاری‌های اقتصادی دو کشور به‌ویژه در حوزه‌های زیرساخت، معادن، حمل‌ونقل و صنعت غذا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

با حضور هیات تجاری افغانستان در اتاق ایران، همایش تجاری با موضوع بررسی فرصت‌های همکاری دو کشور ، سرمایه‌گذاری و تولید مشترک و پیوند ظرفیت‌های افغانستان و توانمندی‌های ایران برگزار شد. مطالب پیشنهادی پیشنهاد شرکت‎های ایرانی برای تکمیل راه آهن خواف- هرات ۱۳۹۹/۰۹/۲۱ عراقچی: سند جامع ایران و افغانستان به زودی نهایی می‌شود ۱۳۹۹/۰۹/۲۳

محمود سیادت، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان، گفت: باور داریم که بهار اقتصادی افغانستان طولانی نخواهد بود و باید به‌عنوان همسایه‌ای که همواره در کنار افغانستان بوده‌ایم، بتوانیم هم به اقتصاد این کشور کمک کنیم و هم سهم بیشتری از بازار و فرصت‌های اقتصادی آن به دست آوریم.

او افزود: حضور این هیات در ایران می‌تواند دستاوردهای زیادی برای دو طرف داشته باشد.

بسیاری از اعضای این هیات پس از حدود ۲۰ سال فعالیت و تجارت در ترکیه و امارات، به این جمع‌بندی رسیده‌اند که ایران فرصت‌های زیادی برای همکاری دوجانبه دارد.

بسته شدن مرز پاکستان و رونق اقتصاد افغانستان نیز باعث شده توجه بیشتری به ایران شکل بگیرد و در چنین شرایطی، مسئولیت ما برای استفاده از این فرصت سنگین است.

سیادت با اشاره به مشکلات مرزی گفت: باید درباره شیوه مدیریت مرزهای دو کشور تصمیم جدی بگیریم، زیرا وضعیت مرزها مناسب نیست.

همچنین باید نقش صندوق ضمانت صادرات در بازار افغانستان مشخص شود.

این صندوق بزرگ‌ترین غایب بازار افغانستان است و باید برای حمایت از صادرات خدمات فنی و مهندسی به این کشور راهکاری در نظر گرفته شود.

او افزود: صادرات خدمات فنی و مهندسی ظرفیت بسیار بزرگی در افغانستان دارد، اما در حال حاضر نه بانک اطلاعاتی مناسبی در این زمینه داریم و نه سازوکاری برای حمایت و ایجاد هم‌افزایی میان فعالان این حوزه شکل گرفته است.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان گفت: افغانستان تغییر کرده و در مسیر رشد قرار دارد.

شرایط امنیتی بهتر شده، از سرمایه‌گذاری خارجی حمایت می‌شود و مردم افغانستان نیز از ارتباط و همکاری استقبال می‌کنند.

ارتباط با مسئولان این کشور آسان است و دولت‌های دو طرف نیز به این باور رسیده‌اند که باید با یکدیگر کار کنند.

امیدواریم اقتصاد در مرکز روابط دوجانبه قرار بگیرد. تگ هاایران و افغانستان همایش تجاری


۲۷ دقیقه قبل / سایت نبض قیمت

فوری؛ یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های ۴ تا ۹ امروز ۳۰ مرداد واریز شد / مبلغ ۱۳۵ هزار میلیارد ریال برای ۶۰ میلیون نفر

یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه ۱۴۰۵، امروز جمعه ۳۰ مرداد به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد. مبلغ این یارانه برای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان است و جمعاً مبلغ ۱۳۵ هزار و ۱۰۳ میلیارد ریال به حساب بیش از ۱۵ میلیون و ۶۷۰ هزار خانوار واریز شده است. بر اساس دهک‌بندی اعلام‌شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیش از ۴۵ میلیون نفر در دهک‌های چهارم تا نهم قرار دارند که مشمول دریافت این یارانه می‌شوند. در این گزارش، جزئیات کامل این پرداخت، جدول مبالغ بر اساس تعداد اعضای خانوار و پاسخ به سوالات پرتکرار شما را بررسی می‌کنیم. یارانه نقدی امروز ۳۰ مرداد؛ چه کسانی واریز شد؟

بر اساس اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها، پرداخت یارانه نقدی مردادماه در سه مرحله انجام شده است:

مرحله اول: دهک‌های اول تا سوم (به ازای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان)

مرحله دوم: دهک‌های چهارم تا نهم (به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان) – واریز شده در ۳۰ مرداد

مرحله سوم: دهک دهم (مشمول دریافت یارانه نقدی نیست)

بنابراین، تمامی خانوارهای دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور، امروز ۳۰ مرداد، مبلغ یارانه خود را دریافت کرده‌اند. جدول مبلغ یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی بر اساس تعداد اعضای خانوار تعداد اعضای خانوار مبلغ یارانه قابل دریافت یک نفر ۳۰۰ هزار تومان دو نفر ۶۰۰ هزار تومان سه نفر ۹۰۰ هزار تومان چهار نفر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پنج نفر یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شش نفر یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان جزئیات کامل پرداخت یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ مبلغ کل پرداختی و تعداد مشمولان

بر اساس اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری، به مبلغ ۱۳۵ هزار و ۱۰۳ میلیارد ریال به حساب ۱۵ میلیون و ۶۷۰ هزار و ۹۹۸ نفر از سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت است. کسورات احتمالی از مبلغ یارانه

این پرداخت با اعمال کسورات مربوط به اقساط تسهیلات و تعهدات مالی سرپرستان خانوار انجام شده است. از جمله این کسورات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

اقساط وام اربعین

تسهیلات کرونا

خریدهای اعتباری

بنابراین ممکن است مبلغ واریزی برخی از سرپرستان خانوار، به دلیل کسر اقساط上述 موارد، کمتر از مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر باشد. تعداد کل مشمولان یارانه در دهک‌های ۴ تا ۹

بر اساس دهک‌بندی اعلام‌شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۴۵ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۵۶۹ نفر در دهک‌های چهارم تا نهم قرار دارند که یارانه نقدی آنها هر ماه به حساب سرپرستان این خانوارها توسط ۲۸ بانک عامل در سراسر کشور واریز می‌شود. تفاوت مبلغ یارانه دهک‌های مختلف

مبلغ یارانه نقدی برای دهک‌های مختلف درآمدی متفاوت است:

دهک‌های اول تا سوم: ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر

دهک‌های چهارم تا نهم: ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر

دهک دهم: مشمول دریافت یارانه نقدی نیست نحوه استعلام واریز یارانه نقدی

برای اطمینان از واریز یارانه نقدی، سرپرستان خانوار می‌توانند از روش‌های زیر استفاده کنند:

۱. بررسی موجودی حساب بانکی: ساده‌ترین روش، بررسی موجودی حسابی است که یارانه به آن واریز می‌شود.

۲. اپلیکیشنهای بانکی: از طریق اپلیکیشنهای بانک‌های عامل، میتوانید تراکنش‌های انجام‌شده را مشاهده کنید.

۳. سامانه‌های استعلام یارانه: برخی از سامانه‌های دولتی و غیردولتی امکان استعلام وضعیت یارانه را فراهم کرده‌اند. برای مثال، کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰* با تلفن همراه و همچنین سامانه اینترنتی hemayat.sfara.ir از جمله این روش‌هاست. سوالات متداول کاربران ۱. یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی امروز برای کدام دهک‌ها واریز شد؟

یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شده است. ۲. مبلغ یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ برای دهک‌های ۴ تا ۹ چقدر است؟

مبلغ یارانه نقدی برای هر نفر در دهک‌های چهارم تا نهم، ۳۰۰ هزار تومان است. ۳. آیا یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ امروز واریز شده است؟

بله، بر اساس اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها، یارانه نقدی دهک‌های چهارم تا نهم امروز ۳۰ مرداد واریز و قابل برداشت شده است. ۴. چرا یارانه من واریز نشده است؟

اگر یارانه شما تاکنون واریز نشده است، چند احتمال وجود دارد:

ممکن است شماره شبا یا حساب بانکی شما مشکل داشته باشد.

ممکن است کسورات (اقساط وام‌ها) از مبلغ یارانه شما کسر شده باشد.

ممکن است دهک درآمدی شما تغییر کرده باشد.

در این صورت، با سامانه ۱۲۱ یا از طریق کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰* وضعیت خود را استعلام کنید. ۵. آیا یارانه دهک‌های اول تا سوم هم امروز واریز شد؟

خیر، یارانه دهک‌های اول تا سوم در مرحله اول و چند روز پیش واریز شده بود. امروز فقط یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شده است. ۶. مبلغ کل یارانه واریز شده امروز چقدر است؟

مبلغ کل یارانه واریز شده امروز برای دهک‌های چهارم تا نهم، ۱۳۵ هزار و ۱۰۳ میلیارد ریال است. ۷. چند نفر مشمول دریافت یارانه ۳۰۰ هزار تومانی هستند؟

بر اساس دهک‌بندی اعلام‌شده، ۴۵ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۵۶۹ نفر در دهک‌های چهارم تا نهم قرار دارند. ۸. آیا از مبلغ یارانه کسری انجام می‌شود؟

بله، این پرداخت با اعمال کسورات مربوط به اقساط تسهیلات و تعهدات مالی سرپرستان خانوار، از جمله تسهیلات وام اربعین، تسهیلات کرونا و خریدهای اعتباری انجام شده است. ۹. یارانه دهک دهم چقدر است؟

دهک دهم مشمول دریافت یارانه نقدی نیست. ۱۰. چگونه از واریز یارانه خود مطمئن شوم؟

می‌توانید از طریق بررسی موجودی حساب بانکی، اپلیکیشن‌های بانکی، یا کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰* و سامانه hemayat.sfara.ir وضعیت یارانه خود را استعلام کنید. نگاهی به روند پرداخت یارانه‌ها در مرداد ۱۴۰۵

پرداخت یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ در سه مرحله انجام شد. مرحله اول مربوط به دهک‌های اول تا سوم بود که چند روز پیش واریز گردید. مرحله دوم و پایانی نیز امروز ۳۰ مرداد برای دهک‌های چهارم تا نهم انجام شد.

مبلغ یارانه در مرداد ۱۴۰۵ نسبت به ماه‌های قبل تغییری نکرده است و همچنان مبنای پرداخت، ۴۰۰ هزار تومان برای دهک‌های اول تا سوم و ۳۰۰ هزار تومان برای دهک‌های چهارم تا نهم است. با این حال، کارشناسان اقتصادی معتقدند با توجه به تداوم تورم و افزایش هزینه‌های معیشتی، قدرت خرید یارانه‌های نقدی در مقایسه با سال‌های گذشته به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافته است. بیشتر بخوانید یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ واریز شد / ۱۰.۳ میلیون سرپرست خانوار ۱۱۲.۸۵۲ میلیارد ریال دریافت کردند فوری: اعلام رسمی قیمت جدید نان در ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / افزایش ۱۰۹ درصدی سنگک؛ کدام استان‌ها گران‌ترین نان را دارند؟ / جدول کامل قیمت انواع نان یارانه‌ای و آزاد در سراسر کشور خبر فوری؛ یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های ۴ تا ۹ کی واریز می شود؟ + جدول مبلغ به ازای هر خانوار خبر فوری برای همه یارانه‌بگیران | شارژ جدید کالابرگ الکترونیکی از کی آغاز می‌شود؟ + جزئیات کامل و جدول قیمت‌ها پاسخ غافلگیرکننده سازمان برنامه به کالابرگ نان داده شد | خانواده‌ها چطور نان یارانه‌ای بخرند؟ پیش‌بینی تخصیص اعتبار نان تا آخر تیرماه ۱۴۰۵




 پیش‌بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵| بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس، بازار را منفی می‌کند؟
۲ ساعت قبل / سايت نبض بورس

پیش‌بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵| بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس، بازار را منفی می‌کند؟

بازار سهام یک هفته سراسر مثبت را تجربه کرد و ورود نقدینگی در این هفته نوسانی بود. با شروع اولین روز کاری هفته شاهد سبزپوشی بورس خواهیم بود؟ بهمن فلاح، کارشنا...

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۷ ساعت قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

 تکذیب ۲۰۰ هزار خالی‌فروشی طلای آنلاین
۷ ساعت قبل / سایت اکونگار

تکذیب ۲۰۰ هزار خالی‌فروشی طلای آنلاین

رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی با اشاره به اظهارات روز گذشته پلیس فتا گفت: عدد ۲۰۰ هزار مربوط به کاربران یک پلتفرم طلا بوده و خالی‌فروشی ۲۰۰ هزار مورد صحت ندارد.

 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۱۸ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 گرانی عجیب موبایل در یک سال؛ گوشی ۷ میلیونی ۳۲ میلیون شد! +جدول
۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

گرانی عجیب موبایل در یک سال؛ گوشی ۷ میلیونی ۳۲ میلیون شد! +جدول

نوسانات نرخ ارز و افزایش شدید قیمت دلار در یک سال گذشته بسیاری از کالاها را در ایران تحت تاثیر قرار داده است، از جمله بازار موبایل که با واردات همراه است و گ...

 نفت از ۹۴ دلار هم گذشت
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نفت از ۹۴ دلار هم گذشت

قیمت نفت از ۹۴ دلار هم عبور کرد.