قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۸

حمله موشکی ایران به اهداف متعدد در اراضی اشغالی / کابینه اسرائیل نشست اضطراری برگزار می‌کند

منابع صهیونیستی از حملات موشکی ایران و به صدا درآمدن آژیر خطر در نقاط مختلف اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.
 حمله موشکی ایران به اهداف متعدد در اراضی اشغالی / کابینه اسرائیل نشست اضطراری برگزار می‌کند



۴ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

خبر فوری جنگ | اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در تنگه هرمز | شمارش معکوس جنگ آغاز شد؟

به گزارش اینتیتر به نقل از مهر، یک فروند هواپیمای هشدار زودهنگام متعلق به نیروی هوایی آمریکا از نوع «بوئینگ E-۳ B سنتری» در نزدیکی تنگه هرمز، کد اضطراری ۷۷۰۰ را فعال کرد.

به گزارش خبرگزاری «ریا نووستی»، این یک سیگنال وضعیت اضطراری است.

هواپیمای مذکور از ارتفاع بیش از ۶۷۰۰ متری به ارتفاع ۵۴۰۰ متری کاهش ارتفاع داد و به سمت غرب، یعنی به عمق شبه‌جزیره عربستان تغییر مسیر داده است.

هم‌زمان، ۳ فروند هواپیمای سوخت رسان آمریکایی «بوئینگ KC-۴۶ A پگاسوس» که از پایگاه هوایی «العدید» در قطر برخاسته بودند، در آن منطقه حضور داشتند.

عمر هواپیمایی که این وضعیت اضطراری را ایجاد کرد، ۴۶ سال است.

علت بروز این وضعیت اضطراری هنوز مشخص نیست.


۱۳ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

هاآرتص: بیش از 20 هزار کودک در جنگ غزه کشته شده‌اند

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی اعلام کرد شمار کودکان فلسطینی کشته‌شده در جریان جنگ غزه از 20 هزار نفر فراتر رفته است؛ رقمی که به معنای مرگ میانگین حدود 28 کودک در هر روز است.

این روزنامه با اشاره به پرونده‌هایی مانند شهادت هند رجب و یک امدادگر در رفح، ارتش اسرائیل را به انجام ندادن تحقیقات واقعی درباره موارد کشتار غیرنظامیان متهم کرد و نوشت بسیاری از عاملان این حوادث احتمالا با مجازات‌های سبک مواجه خواهند شد.

هاآرتص همچنین اعلام کرد تاکنون هیچ نظامی یا افسری در ارتش اسرائیل به دلیل حملات غیرموجه علیه فلسطینیان در جریان جنگ غزه محاکمه نشده و حدود 2000 خانواده فلسطینی نیز به‌طور کامل از ثبت احوال حذف شده‌اند.

 


۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

سرپرست وزارت دفاع: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم

سردار مجید ابن الرضا در پیش خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر اینکه در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه به لحاظ دفاعی حضور پیدا کردیم توضیح داد: در زمینه شگفتانه‌ها در حوزه تاکتیک، میدان نفوذ ما در عمق پایگاه‌های دشمن، تعداد سقوط پرنده‌های دشمن، تسلطمان بر تحرکات دشمن، شناسایی نقاط ضعف دشمن، در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حاضر شدیم.

وی همچنین افزود: ما در جنگ رمضان اقتصادی‌تر و دقیق‌تر پایگاه‌های شرارت دشمن را در منطقه زدیم و دشمن را غافلگیر کردیم.

ابن الرضا با بیان اینکه آنچه از دستاوردهای صنعت دفاعی کشور می‌بینیم تنها بخش کوچکی از پیشرفت‌های کشور در این حوزه است، گفت: آنچه از دستاوردهای صنعت دفاعی مشاهده می‌کنیم در واقع کوه یخی است که بخش بزرگی از آن زیر سطح قرار دارد.

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به اهمیت امنیت در کشور و تاکید بر اینکه امنیت امروز موضوعی بسترساز و اصلی و مقدمه پیشرفت کشور است افزود: توان دفاعی امروز از ارکان مهم امنیت ملی و از مولفه‌های  بازدارندگی است.

وی با تاکید بر اینکه قدرت دفاعی امروز ما برای جنگ طلبی نبوده بلکه برای جلوگیری از تجاوز و جنگ است تصریح کرد: ما هیچگاه آغازگر تجاوز به هیچ کشوری نبودیم و نخواهیم بود اما اجازه نخواهیم داد به سرزمین استقلال و امنیت کشورمان تجاوز شود.

سردار ابن الرضا در ادامه به تجربیات جنگ‌های اخیر و درس‌هایی که از آن گرفتیم اشاره کرد و گفت: جنگ رمضان علی رغم تلخی‌هایی که برای ما داشت میدان بزرگی برای ما بود و ملت ایران قدرت خودباوری ملی را دید و فهمید اگر روی پای خود بایستد و به جوانان خود اعتماد کند متحد باشد می‌تواند در برابر همه تهدیدها ایستادگی کند ادامه دارد

وی با بیان اینکه از دیگر درس‌های جنگ رمضان این بود که تردید تاریخی نسبت به توانمندی ایران در ذهن بخشی از جامعه از بین رفت، اظهار کرد: در جنگ‌های اخیر همچنین به اهمیت انسجام و وحدت ملی پی بردیم و شاهد بودیم هرجا ملت و دولت و نیروهای مسلح در کنار یکدیگر بودند قدرت ملی مان بیشتر عیان شد همچنین امیدمان نسبت به آینده بیشتر شد فهمیدیم اگر به جوانان و ظرفیت‌هایمان اعتماد کنیم آینده ایران می تواند بسیار روشن‌تر از امروز باشد.

سردار ابن الرضا با بیان اینکه قدرت و علم بدون اخلاق خطرناک است، تاکید کرد: ما می‌خواهیم قدرت دفاعی ایران افزایش یابد تا از مردم و استقلال کشور دفاع کنیم. در این مسیر از ارزش‌های انقلابی و اسلامی، مسیر امام راحل، مسیر قائد شهید امت و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا غافل نخواهیم شد و در همین راستا موظف به تربیت دینی و اخلاقی نیروهای خود هستیم.

سرپرست وزارت دفاع در پایان از کسانی که بی‌نام و نشان برای اقتدار کشور تلاش می‌کنند از جمله دانشمندان مهندسان کارگران و فرماندهان و خانواده‌هایشان تقدیر کرد و افزود: به روح بلند ۱۲۰۰ شهید وزارت دفاع نیز درود می‌فرستیم.

انتهای پیام




 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران
۴۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: چین از همه طرف‌ های ذی‌ربط می‌ خواهد تا مسئولانه رفتار کرده و مشکلات را تنها را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌ و فصل کنند.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۱۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی
۱۷ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

قابل درک است که تحلیلگران به سرعت در تلاش هستند تا انگیزه محرک پشت این اعلامیه را ارزیابی کنند. آیا این یک واکنش منطقه ای...