قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

جنایت جدید در غزه؛ حمله هوایی اسرائیل به مدرسه «شهدای غزه»

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در ادامه حملات خود به مناطق مسکونی و مراکز تجمع آوارگان، مدرسه‌ای را در شرق غزه هدف قرار دادند.
 جنایت جدید در غزه؛ حمله هوایی اسرائیل به مدرسه «شهدای غزه»



۴ ساعت قبل / سایت مشرق

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

به گزارش مشرق، بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی لبنان، این مناطق تا ساعات اولیه صبح در معرض گلوله‌باران توپخانه‌ای متناوب قرار داشتند.

این خبرگزاری همچنین گزارش داد که نیروهای اشغالگر در طول شب و بامداد، اقدام به انجام عملیات انفجار و تخریب با حملات توپخانه‌ای در مناطق «مجدل زون» و «المنصوری» کردند.

همچنین مناطق دیگری در محدوده «میس الجبل» نیز هدف عملیات تخریب با مواد منفجره قرار گرفت.


۴ ساعت قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، این وزارتخانه روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اقدامات انجام شده تا به امروز از سوی رژیم اسرائیل را محکوم کرد و خواستار روشن شدن کامل علل و شرایط پیرامون این حمله شد.

 

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که این پرونده همچنین توسط دفتر دادستانی منطقه‌ای در پرزمیشل در حال بررسی است و افزود که لهستان از اسرائیل انتظار دارد همه توضیحات و شواهد درخواستی را در اختیار بازرسان لهستانی قرار دهد.

 

وزارت خارجه لهستان تأکید کرد که شرایط کشته شدن این افراد باید «کاملاً روشن شود» و تلاش‌های مقامات اسرائیلی «برای فرار از پاسخگویی قانونی و اخلاقی» را نمی‌پذیرد.

 

به گزارش ایرنا، این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد پس از بررسی پرونده حمله به کاروان سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه، قصد ندارد علیه نظامیان و فرماندهان دخیل در این حادثه پرونده کیفری تشکیل دهد.

 

در این حمله که اول آوریل ۲۰۲۴ (۱۳ فروردین ۱۴۰۳) انجام شد، هفت امدادگر از جمله «زومی فرانکوم» شهروند استرالیایی، هدف حملات نظامیان صهیونیستی قرار گرفتند.

 

در پی این تصمیم، استرالیا نیز سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد.

 

ارتش رژیم صهیونیستی این حمله را ناشی از اشتباه در شناسایی هدف دانسته و مدعی شده است که با وجود «نقص‌های جدی عملیاتی»، شواهدی برای سوءرفتار کیفری وجود ندارد.


۱۱ دقیقه قبل / سایت مشرق

نواف سلام: از هیچ تلاشی برای عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان دریغ نمی‌کنیم

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری الجزیره، نواف سلام نخست وزیر لبنان امروز جمعه بدون محکوم کردن ادامه تجاوز و جنایت های رژیم صهیونیستی به کشورش در سخنانی اعلام کرد: ما خواهان آن هستیم که جنوب لبنان، تحت حاکمیت دولت باشد و شهروندان در امنیت به سر ببرند. متعهد به تلاش برای تشکیل دولتی هستیم که پایبند به قانون اساسی و سند وفاق ملی باشد.

نخست وزیر لبنان در این خصوص گفت: به تلاش برای تقویت توانمندی‌ های ارتش از طریق جلب حمایت‌ های عربی و بین‌ المللی ادامه می‌ دهیم. قدرت ارتش تنها در تسلیحات و تجهیزات آن نهفته نیست، بلکه در وحدت آن نیز هست. ارتش دارای هویتی واحد است؛ هویت لبنانی متحد. ما باید وحدت ارتش را حفظ کنیم و مانع از نفوذ آفت‌های فرقه‌گرایی به آن شویم.

نواف سلام سپس افزود: امروز ملت لبنان چاره‌ای جز داشتن یک ارتش، یک پرچم و یک دولت ندارد. بهترین ادای احترام به شهدایمان، بنا نهادن دولتی با نهادهای قدرتمند برای فرزندان آن‌هاست. در کنار ارتش ایستاده‌ایم و متعهد به تأمین تمام ملزومات موفقیت آن هستیم. ما از هیچ تلاشی برای تحقق عقب‌نشینی کامل اسرائیل و بازگشت اسیرانمان به شهرها و روستاهایشان دریغ نخواهیم کرد.

از سوی دیگر، وزیر دفاع لبنان نیز در سخنانی اعلام کرد که بر تعهد خود برای احیای حاکمیت دولت و دستیابی به خروج کامل نیروهای اشغالگر اسرائیلی تأکید می‌کند.




 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل درباره تشدید فشار اقتصادی از سوی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل این است که فرض شود درد و فشار اقتصادی الزاماً پیش از آنکه ایران را به تشدید تنش سوق دهد، موجب تسلیم تهران خواهد شد.

 واکنش چین به تهدید‌های جدید ترامپ علیه ایران/ پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

واکنش چین به تهدید‌های جدید ترامپ علیه ایران/ پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.