قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

توسعه عدالت فرهنگی در گرو تعامل مدیریت شهری و نهاد کتابخانه‌ها

مهدی کریمی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی همدان، با بیان اینکه «فرهنگ پیشران توسعه است»، بر لزوم همکاری شورای شهر برای احداث کتابخانه در مناطق اقماری تأکید کرد که وی با اشاره به اینکه فقدان فضای مطالعاتی در شهرک‌های جدید یک نقص جدی است، خواستار نگاه حمایتی شهرداری برای تحقق عدالت فرهنگی و گسترش گردشگری فرهنگی شد.
 توسعه عدالت فرهنگی در گرو تعامل مدیریت شهری و نهاد کتابخانه‌ها



 رئیس سازمان هواشناسی کشور خبر داد: راه‌اندازی ایستگاه سیار و تقویت هشدار سیلاب در لرستان
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

رئیس سازمان هواشناسی کشور خبر داد: راه‌اندازی ایستگاه سیار و تقویت هشدار سیلاب در لرستان

به گزارش  خبرگزاری برنا از لرستان؛ سحر تاج‌بخش در جریان امضای تفاهم نامه توسعه فعالیت های سازمان هواشناسی در لرستان، اظهار کرد: در راستای توسعه و تقویت فعالیت‌های سازمان هواشناسی در حوزه‌های پایش و پیش بینی وضع هوا، این تفاهم‌نامه‌ به منظور پایش بهینه شبکه دیدبانی استان منعقد شد و ظرف مدت سه سال، داده‌های برخط کنترل کیفی شده در اختیار تمامی کاربران این حوزه، قرار می‌گیرد. 

وی افزود: با توجه به شرایط حاکم بر کشور  و احتمال افزایش بارش‌های قابل توجه در پاییز، راه‌اندازی ایستگاه هواشناسی سیار برای استان از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

معاون وزیر و رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: توسعه ظرفیت‌های پیش بینی هوا، برای ارتقاء هشدارها به خصوص هشدارهای سیل که احتمالاً در پاییز امسال و اواخر شهریور ماه، وجود دارد از دیگر موضوعات این تفاهم‌نامه است.

تاج‌بخش خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه‌ باهدف توسعه و تقویت فعالیت‌های سازمان هواشناسی در حوزه‌های پایش و پیش‌بینی وضع هوا به امضا رسید و امیدواریم با همکاری مشترک و استفاده از ظرفیت منابع ملی و استانی، به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.

انتهای پیام 



 اختیارات مولدسازی ورزشی به استاندار کردستان تفویض شد/ برنامه‌ریزی برای تخصیص تسهیلات ویژه اشتغال به جوانان استان
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اختیارات مولدسازی ورزشی به استاندار کردستان تفویض شد/ برنامه‌ریزی برای تخصیص تسهیلات ویژه اشتغال به جوانان استان

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ احمد دنیامالی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری و شورای عالی ورزش استان کردستان با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه این منطقه اظهار داشت: به‌منظور بهره‌برداری بهینه از امکانات موجود و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، اختیارات قانونی لازم در زمینه مولدسازی اماکن ورزشی به استاندار کردستان تفویض می‌شود تا منابع مالی مورد نیاز برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان تامین شود.

​وی با اشاره به اینکه حمایت از نسل جوان تنها محدود به حوزه ورزش نیست، تصریح کرد: تامین اشتغال و پایدارسازی فرصت‌های اقتصادی برای جوانان کردستانی در اولویت است؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم سهم مناسبی از تسهیلات اعتباری با کارمزد مناسب به حوزه اشتغال جوانان این استان اختصاص یابد.

​برگزاری نشست ویژه در تهران برای بررسی مطالبات استان

​وزیر ورزش و جوانان از برگزاری جلسه‌ای مشترک با مجمع نمایندگان استان کردستان در تهران خبر داد و گفت: مطالبات و مسائل مطرح‌شده از سوی مسئولان استانی به‌صورت دقیق بررسی خواهد شد. هم‌افزایی میان وزارتخانه، مسئولان ارشد استان و نمایندگان مجلس، روند حل مشکلات و تخصیص اعتبارات را سرعت می‌بخشد.

​دنیامالی همچنین بر ضرورت پیگیری اصلاحات قانونی برای حمایت از رشته‌های غیرالمپیکی تاکید کرد و افزود: با همکاری مجلس شورای اسلامی در پی رفع محدودیت‌های قانونی هستیم تا امکان حمایت هرچه بیشتر از قهرمانان و مدال‌آوران این رشته‌ها فراهم شود.

​توسعه ورزش‌های ساحلی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی

​وی با تاکید بر لزوم ورود فناوری‌های جدید به عرصه ورزش استان خاطرنشان کرد: کردستان از ظرفیت‌های علمی و انسانی بالایی برخوردار است و باید از ابزارهای نوینی همچون هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی و ارتقای سطح ورزش استان بهره گرفت.

​دنیامالی درباره توسعه رشته‌های ساحلی و سالنی نیز یادآور شد: ایجاد زیرساخت‌های ورزش ساحلی نیازمند تجهیزات پیچیده‌ای نیست و با مدیریت منابع و امکانات موجود می‌توان فضای مناسب را برای علاقه‌مندان این رشته‌ها در استان فراهم کرد.

​قهرمانان ورزشی، پیشگامان امیدآفرینی و انسجام ملی

​وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای ورزشکاران ایرانی …



 تحقق عدالت تربیتی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی در مدارس - تسنیم
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تحقق عدالت تربیتی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی در مدارس - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حمیدرضا صائبی در آیین افتتاح مسابقات ورزشی دانش‌آموزان مدارس روستایی و عشایری کشور در مشهد با بیان اینکه مسابقات ورزشی دانش‌آموزان یکی از عرصه‌های مهم تحقق اهداف تربیتی نظام تعلیم و تربیت است، اظهارکرد: ورزش دانش‌آموزی علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی، در ارتقای سلامت، تقویت روحیه امید و خودباوری، شناسایی استعدادهای ورزشی و تحکیم هویت ملی دانش‌آموزان نقش مؤثری دارد و بستری برای تحقق تربیت تمام‌ساحتی آنان محسوب می‌شود.

وی افزود: فدراسیون در راستای اجرای اسناد بالادستی، به‌ویژه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و قانون برنامه هفتم پیشرفت، برنامه‌های خود را با رویکرد توسعه عدالت ورزشی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان دنبال می‌کند.

صائبی ادامه داد: بر همین اساس، مسابقات ورزشی دانش‌آموزان در فرآیندی مرحله‌ای از سطح مدرسه آغاز شده و پس از مراحل بین‌مدرسه‌ای و بین‌منطقه‌ای، به مرحله کشوری می‌رسد تا ضمن ایجاد فرصت برابر برای حضور دانش‌آموزان، زمینه شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی در سراسر کشور فراهم شود.

وی با اشاره به برگزاری چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان پسر و سی‌وپنجمین دوره مسابقات دانش‌آموزان دختر دوره اول متوسطه سراسر کشور، خاطرنشان کرد:این مسابقات با عنوان یادواره شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و با شعار همه با هم برای ایران، برای مدرسه برگزار می‌شود و بر سلامت و امنیت دانش‌آموزان از منزل تا منزل تأکید دارد.

صائبی تاکیدکرد: این دوره از مسابقات با مشارکت 7 هزار و 346 نفر از ورزشکاران، مربیان، سرپرستان، داوران و عوامل فنی و اجرایی، در قالب 534 تیم و در 10 رشته ورزشی، به میزبانی 16 استان کشور از 27 مرداد تا 12 شهریورماه برگزار می‌شود.

رئیس فدراسیون ورزشی دانش آموزان کشور با اشاره به برگزاری مسابقات ویژه دانش‌آموزان مدارس روستایی و عشایری برای نخستین‌بار، تصریح کرد:در راستای تحقق عدالت تربیتی در حوزه ورزش دانش‌آموزی، این مسابقات در دو رشته مینی‌فوتبال پسران و رشته ورزشی دختران دوره اول متوسطه برگزار می‌شود تا زمینه افزایش مشارکت دانش‌آموزان مناطق روستایی و عشایری در فعالیت‌های ورزشی فراهم و فرهنگ ورزش در سبد خانوارهای این مناطق نهادینه …



 معاون وزیر راه‌وشهرسازی: لایحه سنددار کردن املاک در حاشیه شهر‌ها منتظر تصویب مجلس است
۳۹ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

معاون وزیر راه‌وشهرسازی: لایحه سنددار کردن املاک در حاشیه شهر‌ها منتظر تصویب مجلس است

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرضا گلپایگانی امروز (۲۹ مردادماه)، در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع بازآفرینی، توسعه‌گری و آینده شهر در بافت پیرامون حرم مطهر رضوی اظهار کرد: بافت پیرامونی حرم یکی از بافت‌های بی‌نظیر در جهان اسلام است.

وی افزود: اتفاقات زیادی طی سالیان دراز در این حوزه رخ داده، اما همواره مساله تداوم زندگی در بافت، چگونگی و معاصرسازی و حل مسائل پیرامونی بافت یکی از مسائل جدی حوزه شهرسازی در ایران بوده است.

گلپایگانی بیان کرد: آخرین اقدام در این حوزه طرح حریم رضوی و رویکرد کلی آن ارتقای فضای کلی بافت با حفظ سکونت و زنده کردن ارزش‌هایی بود که از منظر معنایی برای مجاور اهمیت داشت، ارتقای گیفیت گذر‌های تشرف و تامین خدمات موردنیاز ساکنین بافت برخی دیگر از راهبرد‌های اساسی در بافت پیرامونی است.

معاون وزیر راه‌وشهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: پنج سال از تصویب طرح حریم رضوی می‌گذرد که دانشگاه تهران متولی این طرح بوده و هدف کلی آن آرام‌سازی فضا، ارتقای سکونت و حفظ ارزش‌ها است.

وی با بیان اینکه یکی از رویکرد‌های طرح حریم رضوی و وزارت راه و شهرسازی در دوره خانم صادق و به تبع شرکت بازآفرینی شهری ایران توجه دیژه به بافت‌ها و بنا‌های تاریخی است، عنوان کرد: در حال حاضر تعداد قابل توجهی از خانه‌های تاریخی متعلق به شرکت بازآفرینی در حال مرمت و بهسازی هستند.

گلپایگانی اضافه کرد: رویکرد تقویت سکونت در بافت‌ها است و برای آن برنامه‌هایی در کشور داریم. در مشهد رویکرد تقویت بافت و بنای تاریخی است. برنامه‌هایی برای بنا‌های تاریخی مخصوصا بخش سکونت در دست تهیه است.

معاون وزیر راه‌وشهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: کار شرکت عمران و مسکن‌سازان ثامن با مشارکت دولت، شرکت باز‌آفرینی شهری، آستان قدس و شهرداری این است که روی موضوع بافت پیرامون حرم اقدام ویژه‌ای انجام دهد. تغییر رویکرد و نگاه درست‌تر به بافت اصل مساله بوده که خوشبختانه این نگاه اتفاق افتاده و برای ساماندهی بافت اقداماتی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: در شرکت ثامن مجموعه مسکونی در حال ساخت بوده که برای سامان دادن به نابسامانی‌های بافت در حال انجام است. علاوه بر این توانمندسازی ساکنان بافت و …



 صدور شناسه یکتا برای واحد‌های ساختمانی در کرج
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

صدور شناسه یکتا برای واحد‌های ساختمانی در کرج

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز؛ احداله احمدی‌پرگو در این خصوص اظهار کرد: با توجه به ابلاغ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول و ضرورت فراهم شدن مقدمات اجرای آن، ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در این چارچوب، باید فرآیندی ایجاد شود که اطلاعات از ابتدای درخواست مالک برای صدور پروانه ساختمانی در یک چرخه مشخص و به صورت الکترونیکی میان دستگاه‌های مرتبط گردش داشته باشد و در نهایت اطلاعات لازم برای ثبت رسمی در اختیار اداره ثبت اسناد و املاک قرار گیرد.

ایجاد یک فرآیند واحد از صدور پروانه تا ثبت اطلاعات

معاون شهرسازی و معماری شهرداری کرج ادامه داد: هدف از این هماهنگی، ایجاد ارتباط میان فرآیندهای شهرداری، نظام مهندسی و اداره ثبت است تا اطلاعات مربوط به هر ساختمان و واحد ساختمانی به شکل دقیق و یکپارچه ثبت و تبادل شود.

احمدی‌پرگو همچنین گفت: در پایان این فرآیند برای هر واحد ساختمانی شناسه یکتا صادر خواهد شد که امکان شناسایی دقیق واحد را در فرآیندهای ثبتی فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه صدور شناسه یکتا بخشی از الزامات اجرای این قانون است، افزود: ثبت مشخصات هر واحد به صورت مشخص و قابل شناسایی می‌تواند به شفاف‌تر شدن اطلاعات ملکی و کاهش زمینه بروز برخی تخلفات و سوءاستفاده‌های احتمالی در معاملات کمک کند.

هماهنگی چهار مجموعه برای اجرای قانون

احمدی‌پرگو با تأکید بر ضرورت همکاری دستگاه‌های متولی تصریح کرد: اجرای این فرآیند نیازمند هماهنگی میان شهرداری، اداره ثبت اسناد و املاک، سازمان نظام مهندسی و سازمان فاواست و هر یک از این مجموعه‌ها در بخش مشخصی از فرآیند نقش خواهند داشت.

وی اضافه کرد: اجرای ماده ۱۴ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، نیازمند فراهم شدن زیرساخت‌های اجرایی و فنی است و پیگیری هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط برای فراهم شدن این الزامات ادامه دارد.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم
سایت اکوایران

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!
سایت تابناک

قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

سوپر انقلابی‌ها ظاهراً با یک شخص مسئله ندارند؛ دست‌فرمانشان تخریب است؛ هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گ...
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.