قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

نظارت شبانه‌روزی دادستانی کهگیلویه و بویراحمد بر خدمت‌رسانی به زائران

دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای برنامه‌های ویژه دستگاه قضایی برای تأمین امنیت، تسهیل خدمات و رسیدگی فوری به مسائل حقوقی زائران در ایام تشییع...
 نظارت شبانه‌روزی دادستانی کهگیلویه و بویراحمد بر خدمت‌رسانی به زائران



۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و 3 مصدوم دستاورد تصادف زنجیره‌ای پمپ‌بنزین قبادی دوگنبدان

به گزارش ایلنا، پرویز غفارفرد به تشریح جزئیات این حادثه رانندگی پرداخته و افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه تصادف زنجیره‌ای بین 3 دستگاه خودروی سواری سمند، ساینا و تیگو در محدوده پمپ‌بنزین قبادی شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اعلام شد.

وی به اقدامات انجام شده برای رسیدگی به این حادثه رانندگی اشاره کرده و در این خصوص ادامه داد: در این راستا بلافاصله تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس به محل وقوع حادثه اعزام شدند. در این حادثه رانندگی یک نفر به دلیل شدت جراحت‌های وارد شده جان خود را از دست داد و همچنین 3 نفر دیگر نیز مصدوم شدند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: مصدومان این حادثه رانندگی نیز پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی توسط تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی برای ادامه روند درمان به به بیمارستان شهید رجایی شهر دوگنبدان منتقل شدند. انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

توقیف ۲ خودروی حامل ۱۱ تن چوب قاچاق در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدجمال موسویان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تشدید برخورد با متخلفین حوزه منابع طبیعی، به ویژه زمین خواری، قطع درخت و قاچاق چوب و زغال، از توقیف دو خودروی حامل چوب قاچاق طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

موسویان گفت: یک دستگاه خودروی کامیون حامل ۱۰ تن چوب قاچاق، توسط نیروهای یگان حفاظت لوداب با همکاری پاسگاه انتظامی و با هماهنگی سازمان تعزیرات حکومتی استان با استناد به ماده ۴۸ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع و ماده ۲۵ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز توقیف شد.

وی افزود: در شهرستان کهگیلویه نیز یک دستگاه خودروی وانت نیسان، حامل یک تن چوب قاچاق و یک دستگاه اره موتوری کشف و متخلفان با دستور مقامات قضایی بازداشت شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از عموم مردم خواست مشاهدات خود از تخلفات حوزه منابع طبیعی شامل زمین خواری، تخریب و تصرف اراضی ملی، قطع درخت، قاچاق چوب، تولید و قاچاق زغال و آتش سوزی عرصه های طبیعی را به شماره های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش دهند.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

«ایران قوی» تنها راه حفظ عزت و امنیت ملی در برابر تهدیدهاست

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر، در خطبه‌های نمازجمعه ۳۰ مردادماه دهدشت با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، اظهار کرد: چهل روز از عروج امام شهید می‌گذرد، شخصیتی که تمام عمر خود را وقف اسلام و اقتدار ایران کرد. امروز اقتدار ایران اسلامی، ماحصل تفکر «ایران قوی» است که امام شهید ما بر آن تأکید داشتند.

وی با اشاره به تقارن زمانی با واقعه سوم شهریور ۱۳۲۰ و اشغال ایران توسط متفقین، گفت: تاریخ به ما می‌آموزد که در نظام بین‌الملل، تنها انسان‌های قدرتمند باقی می‌مانند. ضعف در قدرت بازدارندگی و وابستگی در آن دوران، منجر به اشغال کشور، قحطی، بیماری و آسیب به حاکمیت ملی شد.

امام جمعه دهدشت افزود: این عبرت تاریخی نشان می‌دهد که بی طرفی لزوماً مانع طمع قدرت‌های بزرگ نخواهد شد و راهبرد «ایران قوی» یک ضرورت حیاتی برای حفظ عزت ملی است.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر در بخش دیگری از سخنان خود به احکام صادره از سوی مقام معظم رهبری در ۱۹ مردادماه برای فرماندهان عالی‌رتبه نظامی اشاره کرد و افزود: این احکام، نقشه راه جدید کشور را ترسیم کرد. 

وی تصریح کرد: گذر از راهبرد صرفاً تدافعی به «بازدارندگی تهاجمی»، ترکیب قدرت سخت و نرم، مردمی‌سازی دفاع و نگاه سیستمی به نهادهای نظامی، از مؤلفه‌های مهم این راهبرد نوین است که باید قدر دانسته شود.

امام جمعه دهدشت با انتقاد شدید از برخی جریانات داخلی که با بیانیه‌های خود پالس ترس به دشمن می‌فرستند، تصریح کرد: کسانی که با رویکرد صلح‌طلبی کور، گمان می‌کنند با لبخند و تبسم می‌توان دشمن را مهار کرد، باید به عبرت‌های تاریخی نگاه کنند.

حجت‌الاسلام وحدانی فر خاطرنشان کرد: شکست فرانسه در جنگ جهانی دوم نمونه بارز پیامدهای رویکرد روشنفکرانه و سازش‌کارانه در برابر دشمن است. ملت ایران نه متهور است و نه ترسو، بلکه شجاع، عاقل و واقع‌بین است و در عین صلح‌طلبی، جنگ‌بلدترین ملت در برابر متجاوزان است.

وی با اشاره به روز جهانی مسجد و فعالیت «قرارگاه ملی مسجد»، بر تغییر نگاه‌ها به مدیریت این پایگاه‌های دینی تأکید کرد و گفت: مسجد مدیر دارد و هیئت‌امنا باید طبق شاخص‌های مشخص عمل کنند.

امام جمعه دهدشت با گلایه از برخی هیئت‌امناهای مساجد که مانع حضور نوجوانان و جوانان در مسجد می‌شوند، افزود: نباید به بهانه‌های واهی نظیر کثیف شدن فرش یا سیستم صوتی، نسل جوان را از مسجد دور کرد. مسجد باید پویا و نسل به نسل در حال تغییر و تعالی باشد.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر با انتقاد از عملکرد برخی مسئولان فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مسئولان فرهنگی استان باید نسبت به برنامه‌های فرهنگی شهرستان‌ها پاسخگو باشند. به نظر می‌رسد توجه و عنایت مدیران استانی تنها به مرکز استان محدود شده و شهرستان کهگیلویه از بی‌توجهی‌ها رنج می‌برد.

وی افزود: انتظار می‌رود مسئولان مربوطه، همان‌گونه که برای پروژه‌های عمرانی اهتمام دارند، برای مسائل فرهنگی شهرستان نیز تدبیر و اقدام عاجل کنند.




 رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به تجربه رایگان شدن مترو و اتوبوس در پایتخت، بر تأثیر افزایش استفاده از حمل و نقل عمومی در کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا تأکید کرد.

 ۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد

گرمای مرداد همچنان بخش‌هایی از ایران را درگیر کرده است؛ در روز جمعه ۳۰ مرداد، ۸ شهر کشور در فهرست گرم‌ترین مناطق جهان قرار گرفتند و دهلران با ثبت دمای ۴۷.۸ درجه سانتی‌گراد در رتبه سوم ایستاد.

 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر

نورنیوز : وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی ۴.۵ میلیارد دلاری تجهیزات نظامی شامل ۴ فروند سوخت‌رسان هوایی KC-۴۶A پگاسوس، موتورهای اضافی، سامانه‌های هشدار راداری و تجهیزات مقابله با موشک به قطر را تأیید کرد و اعلام داشت که این فروش توان دفاعی قطر و همکاری نظامی این کشور با آمریکا را تقویت می‌کند و موازنه نظامی منطقه را تغییر نمی‌دهد .

 نفت از ۹۴ دلار هم گذشت
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نفت از ۹۴ دلار هم گذشت

قیمت نفت از ۹۴ دلار هم عبور کرد.

 مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی

آرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: داستان خانم ثریا عبداللهی، مادری از شهر اردبیل، روایتی تلخ و در عین حال الهام‌بخش از عشق...