قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران پیش از دیدار با بلژیک در ورزشگاه کارسون اسپورت پارک کالیفرنیا + فیلم

ملی پوشان کشورمان پیش از دیدار با بلژیک در کارسون اسپورت پارک کالیفرنیا به آخرین تمرین خود پرداختند.
 آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران پیش از دیدار با بلژیک در ورزشگاه کارسون اسپورت پارک کالیفرنیا + فیلم



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اینفانتینو درس نمی‌گیرد: پروژه جنجالی جدید

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ جانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، در سال گذشته مذاکراتی با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای راه‌اندازی و تجاری‌سازی یک تورنمنت جهانی زیر ۱۵ سال داشته؛ مسابقاتی که ایده برگزاری آن از رقابت‌های مشهور بیسبال الهام گرفته شده است.

پروژه جدید جانی اینفانتینو برای برگزاری یک تورنمنت جهانی زیر ۱۵ سال با مشارکت سرمایه‌گذاران خصوصی، در شرایطی مطرح شده که رئیس فیفا به دلیل کنار گذاشتن طرح ایجاد یک شرکت تجاری برای فروش بخشی از دارایی‌ها و فعالیت‌های این نهاد، با انتقادات زیادی روبرو شده است.

این پروژه قرار بود به شکل یک "جشنواره فوتبال جوانان" برگزار شود و تیم‌های ملی ۲۱۱ کشور عضو فیفا در آن حضور داشته باشند. طبق طرح اولیه، نخستین دوره این مسابقات فقط برای پسران برگزار می‌شد و بازی‌ها زمان کوتاه‌تری داشتند و در زمین‌هایی کوچک‌تر از اندازه معمول برگزار می‌شدند.

حمایت احتمالی مالک چلسی

اتلتیک می‌گوید شرکت "Eldridge Industries" از پروژه حمایت کرده بود. این شرکت توسط تاد بولی، رئیس باشگاه چلسی و یکی از مالکان تیم بیسبال لس‌آنجلس داجرز، تأسیس و اداره می‌شود.

حتی مذاکراتی با شبکه "ESPN" نیز انجام شده بود. این شبکه سال‌هاست مسابقات "Little League World Series" را پوشش می‌دهد و هدف از مذاکرات، برگزاری این رویداد در مجموعه "Disney World" در اورلاندو، فلوریدا بود.

ESPN قرار بود پخش مسابقات در آمریکا را برعهده بگیرد و مراسم افتتاحیه و اختتامیه در پارک‌های تفریحی دیزنی برگزار شود.

ایده برگزاری جام جهانی زیر ۱۵ سال پیش از این و در جریان جلسه شورای فیفا در دسامبر ۲۰۲۵ مطرح شده بود، اما آن زمان جزئیات مربوط به تجاری‌سازی مسابقات و مشارکت سرمایه‌گذاران خصوصی علنی نشده بود.

بر اساس گزارش اتلتیک، این برنامه‌ها پیش از آغاز جام جهانی در ماه ژوئن متوقف شدند. هنوز مشخص نیست پروژه به طور کامل کنار گذاشته شده یا فیفا ممکن است در آینده دوباره آن را مطرح کند.

 


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ادعای میثاقی؛ حسین‌زاده و بیرانوند به ناگویا می‌روند!

پایگاه خبری فوتبالی- احتمالا امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند همراه با تیم ملی امید راهی بازی‌های آسیایی ناگویا خواهند شد .

به گزارش فوتبالی، تیم امید ایران در اواخر شهریور جهت شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا باید ایران را ترک کند. شاگردان حسین عبدی تا حدودی برای این مسابقات آماده هستند و البته سرمربی تیم امید قصد دارد از سهمیه بازیکنان بزرگسال هم استفاده کند .

طبق ادعای محمدحسین میثاقی در برنامه دیشب فوتبال برتر، ظاهرا حسین عبدی تصمیم خود را گرفته و قصد دارد از امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند استفاده کند . 

میثاقی در این باره گفت: “حسین عبدی به جمع‌بندی نهایی رسیده است. امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند گزینه‌های عبدی برای تیم امید هستند البته حضور این دو بازیکن به نظر باشگاه تراکتور بستگی دارد .”

لیگ برتر ایران جهت آماده‌سازی تیم امید وقفه‌ای یک‌هفته‌ای خواهد داشت و باید دید آیا جواد نکونام و مدیران باشگاه تراکتور با حضور امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند در تیم امید موافقت می‌کنند یا نه .

نکته این است که هر دوی این بازیکنان جزو بازیکنان مهم و کلیدی تراکتور هستند و این تیم باید به زودی در مسابقات لیگ نخبگان آسیا هم شرکت کند.


۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آغاز اردوی تدارکاتی تیم ملی والیبال ایران در روسیه

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کاروان تیم ملی والیبال بزرگسالان ایران به منظور برگزاری اردوی آماده‌سازی و انجام مسابقات تدارکاتی، وارد مسکو شد و مورد استقبال معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در روسیه قرار گرفت.

ملی‌پوشان کشورمان که خود را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ ژاپن آماده می‌کنند، روز پنجشنبه از طریق فرودگاه شرمیتووا وارد روسیه شدند.

افشین پرچی، معاون سفارت ایران در مسکو، در دیدار با نصرالله افجه‌ای سرپرست تیم ملی، روبرتو پیاتزا سرمربی ایتالیایی تیم و اعضای کاروان ورزشی کشورمان، ضمن ابلاغ سلام سفیر جمهوری اسلامی ایران، برای تیم ملی در رقابت‌های پیش‌رو آرزوی موفقیت کرد.

تیم ملی والیبال ایران پس از حضور کوتاه در مسکو، راهی شهر اوفا در جمهوری باشقیرستان شد تا طبق برنامه کادر فنی، تمرینات و دیدارهای تدارکاتی خود را مقابل تیم‌های این منطقه برگزار کند.

شاگردان پیاتزا پس از پایان اردوی اوفا، بار دیگر به مسکو بازمی‌گردند تا چند دیدار تدارکاتی برابر تیم ملی والیبال روسیه و باشگاه‌های مطرح این کشور برگزار کنند.




 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.

 تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر، با نتیجه ۴ بر یک از سد استقلال خوزستان عبور کرد و با ۶ امتیاز به صدر جدول صعود کرد.

 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا

پس از برکناری کوین لامور، موج مخالفت‌ها با ریاست جانی اینفانتینو شدت گرفته و چند فدراسیون ملی و مقام ارشد فوتبال حمایت خود از ادامه ریاست او در فیفا را پس گرفته‌اند.

 بارسلونا و مساله ریاست!
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 رئال مادرید برای سومین سال متوالی باارزش‌ترین برند فوتبال جهان شد
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئال مادرید برای سومین سال متوالی باارزش‌ترین برند فوتبال جهان شد

پایگاه خبری فوتبالی- رئال مادرید بار دیگر در صدر ارزشمندترین برندهای فوتبال جهان قرار گرفت. به گزارش فوتبالی، طبق جدیدترین گزارش Brand Finance Football 50 2026، رئال مادرید برای سومین سال متوالی عنوان ارزشمندترین برند باشگاهی فوتبال جهان را به دست آورده و ارزش برند این باشگاه به حدود ۲.۴ میلیارد یورو رسیده است؛ رقمی که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش نشان می‌دهد. رئال مادرید تنها در زمینه ارزش برند صدرنشین نیست؛ این باشگاه با امتیاز ۹۵.۸ از ۱۰۰ در شاخص قدرت برند نیز رتبه نخست جهان را در اختیار ...,رئال مادرید,فلورنتینو پرز,لالیگا,ژوزه مورینیو,پیشنهاد سردبیر