قیمت طلا امروز




 خبرگزاری میزان / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

اسناد جدید از ابعاد پنهان خسارت موشک‌های ایرانی به پالایشگاه حیفا

اسناد جدید منتشر شده نشان می‌دهد که پالایشگاه حیفا در اراضی اشغالی در پی حملات موشکی ایران در جریان جنگ آسیب شدیدی را فراتر از آنچه پیش‌تر اعلام شده بود، متحمل شده است.
 اسناد جدید از ابعاد پنهان خسارت موشک‌های ایرانی به پالایشگاه حیفا



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ابراز نگرانی واتیکان از «مشکلات» سر راه اجرای چارچوب توافق بین لبنان و اسرائیل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ واتیکیان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه ای ، در مورد «دشواری‌های» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.

در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.

در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاش‌ها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستاها و زیرساخت‌های جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقب‌نشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنگنده‌های اسرائیلی در سلسله حملات هوایی، تپه علی الطاهر در منطقه نبطیه در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

این حملات در حالی انجام شد که جنگنده‌های اسرائیلی در ارتفاع پایین، به‌طور گسترده بر فراز مناطق جنوبی لبنان به پرواز درآمدند. حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

.

همچنین گزارش شده است که جنگنده‌های اسرائیلی مناطقی در ارتفاعات علی الطاهر در جنوب لبنان را بمباران کردند. در حمله‌ای دیگر، جنگنده‌های اسرائیلی منطقه دوحه کفررمان در شهرستان نبطیه، در جهت تپه الدبشه را هدف قرار دادند.

انتهای پیام/  


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناو آشوب‌زده آمریکا بالاخره راهی خانه شد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده مأموریت ناو فرسوده «آبراهام لینکلن» در منطقه غرب آسیا به پایان رسید و این شناور به خانه بازگشته است.

این شناور به همراه 5 هزار ملوان خود، روز پنجشنبه پس از 9 ماه حضور روی دریا، مسیر بازگشت به بندر سان‌دیگو را در پیش گرفت. ناو هواپیمابر «جرج واشنگتن» که در ژاپن مستقر بود، جایگزین لینکلن در منطقه شده است.

یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با نیویورک‌تایمز خروج لینکلن را تأیید کرد.  حضور ناو آبراهام لینکلن در خاورمیانه بخشی از عملیات نظامی آمریکا علیه ایران بود.  مهر پایان «لینکلن» بر عصر سلطه بی‌دردسر آمریکا «بله‌قربان»‌گویی؛ مشکل فرهنگی ناو لینکلن ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد

در هفته‌های اخیر گزارش‌های متعددی از شرایط دشوار زندگی در این ناو منتشر شد؛ مشکلاتی که عمدتاً حاصل بحران‌های لجستیکی پس از انهدام پایگاه نیروی دریایی آمریکا در منامه بحرین توسط ایران بود—پایگاهی که شریان اصلی پشتیبانی نیروها محسوب می‌شد.

لینکلن 21 نوامبر سال گذشته از سان‌دیگو به راه افتاد و طی 272 روز گذشته، به جز یک توقف کوتاه در گوام و توقفی دیگر در عمان برای دریافت آذوقه، تمام مدت روی دریا سرگردان بوده است. هزاران ملوان این ناو در این مدت رنگ مرخصی را ندیده‌اند و حالا باید یک مسیر 13 هزار مایلی دیگر را طی چهار تا پنج هفته بپیمایند تا به خانه برسند.

نمایندگان دموکرات با استناد به گزارش‌های رسیده، از کمبود شدید مایحتاج اولیه، آلودگی آب آشامیدنی، خرابی سیستم‌های فاضلاب و افت شدید سلامت روان پرسنل انتقاد کرده‌اند.

انتهای پیام/  




 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۱۸ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.

 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...

 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...