قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

محمد لسانی: رادیو برای ماندگاری در عصر شبکه‌های اجتماعی باید تعاملی شود

پژوهشگر ارشد رسانه و فضای مجازی با تأکید بر تغییر جایگاه مخاطب در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت: شنونده امروز دیگر صرفاً دریافت‌کننده پیام نیست و رادیو برای حفظ اثرگذاری خود باید به سمت برنامه‌سازی تعاملی، روایت‌محوری و مشارکت دادن مخاطبان در تولید محتوا حرکت کند.
 محمد لسانی: رادیو برای ماندگاری در عصر شبکه‌های اجتماعی باید تعاملی شود



۴ ساعت قبل / سایت برترینها

ادعای واشر زدن برخی خودروها پس از سوخت‌گیری!

برترین‌ها: هم‌زمانی انتشار خبر اجرای طرح اختلاط بنزین با متانول و روایت‌های متعدد کاربران درباره مشکلات به وجود آمده برای برخی خودروها پس از سوخت‌گیری، باعث شده بخشی از افکار عمومی نسبت به کیفیت بنزین عرضه‌شده حساس‌تر شود.

در این رابطه بخوانید: نسخه جدید دولت برای رفع کمبود بنزین، مردم را نگران کرد!

در این رابطه کاربری به نام "نریمان"در توییتر مدعی شد: دیروز تو یه مسیر ۱۵ کیلومتری داخل شهری بیش از ۳۰ ماشین دیدم که کنار اتوبان خراب شدن و کاپوت زدن بالا! از تیبا پراید تا شاهین و تارا و ماشینای چینی. اکثرا هم جوش آورده بودن و با یه بطری داشتن آب میریختن رو رادیات و موتور. آمپر خودمم یکی دو خط بیشتر از حالت معمول بود. علت؟ «احتمالاً» بخاطر کیفیت بد بنزین یا بهتر بگم مایع نفتا+متانول که دمای احتراق بیشتری نسبت به بنزین  استاندارد داره. امروز اگه بیرون رفتید به‌ حجم خودرو‌هایی که نقص فنی خوردن و کنار اتوبان‌ها کاپوت زدن بالا دقت کنید.

او ساعاتی بعد نوشت: امروز حتی وضعیت بدتر بود. در ۳ اتوبان مختلف و تو یه مسیر ۱۰ کیلومتری نزدیک به ۴۰ ماشین کنار خیابون کاپوت بالا زده بودن. امدادخودرو می‌گفت اکثراً واشر سرسیلندر سوزوندن!




 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات

پرداخت حقوق مردادماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز شده و تا پایان ۳۱ مرداد ادامه دارد؛ این در حالی است که معوقات فروردین و اردیبهشت به حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان رسیده و زمان قطعی پرداخت آن هنوز اعلام نشده است.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۲ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…