قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

جام‌جهانی در جام‌جم

تا پایان جام جهانی‌ ۲۰۲۶، با ۱۰ چهره محبوب و دوست‌داشتنی فوتبال و فوتسال ایران همراه هستیم تا این رقابت جذاب فوتبالی را با پیش‌بینی نتایج و کارشناسی بازی‌ها، جام بیست‌وسوم را پیگیری و تماشا کنیم. ۱۰۴ بازی و ۱۰۴۰ پیش‌بینی، بهترین پیشگوی «جام‌جهانی‌ در جام‌جم» را معرفی می‌کند.
 جام‌جهانی در جام‌جم



۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شکست تیم ملی والیبال مقابل روسیه در روز اول تورنمنت اوفا

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا، نتیجه را به روسیه واگذار کرد.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی والیبال ایران که شب گذشته برای حضور در تورنمنت چهار جانبه اوفا، وارد این شهر شده بود، از ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه عصر امروز در نخستین مسابقه خود به مصاف روسیه رفت و سه بر یک نتیجه را واگذار کرد.

پسران پیاتزا در ست نخست این دیدار ۲۵ بر ۱۶ نتیجه را به روسیه واگذار کرد اما در ست دوم عملکرد به مراتب بهتری داشتند و حتی در لحظاتی هم هفت امتیاز از حریف پیش افتادند و در نهایت ۲۵ بر ۲۳ به پیروزی رسیدند تا دو تیم در ست شماری، یک - یک برابر شوند.

در دو ست سوم و چهارم هم تیم ملی ایران با امتیازهای ۲۵ بر ۲۰ و ۲۵ بر ۲۲ نتیجه را واگذار کرد تا در مجموع سه بر یک نتیجه این بازی را واگذار کند.

قضاوت مسابقه ایران و روسیه را کنستانتین گوسف و الکسی پاشکویچ به عنوان داوران اول و دوم برعهده داشتند

علی حاجی پور، عرشیا به‌نژاد، سید عیسی ناصری، محمد ولی زاده، پوریا حسین خانزاده، علی حق پرست و محمدرضا حضرت‌پور ترکیب شروع کننده تیم ملی والیبال ایران در این دیدار بودند. امین اسماعیل نژاد، ایلشن داوودی‌پور، محمدنیما باطنی، مرتضی شریفی، اسماعیل مسافر، مبین نصری و حسین حاجی‌کلاته دیگر بازیکنان اعزامی ایران به این تورنمنت و قهرمانی مردان آسیا هستند.

در نخستین دیدار تورنمنت چهار جانبه اوفا تیم کوبا ۳ بر یک بلاروس را شکست داد تا تیم‌های روسیه و کوبا یک برد را در کارنامه خود ثبت کرده باشند. بلاروس در ست نخست این دیدار ۲۵ بر ۲۳ به پیروزی رسید، اما در سه ست بعدی با امتیازهای ۲۵ بر ۲۲، ۲۷ بر ۲۵ و ۲۵ بر ۲۱ نتیجه را واگذار کرد.

شاگردان روبرتو پیاتزا از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه فردا (شنبه ۳۱ مرداد) در دومین مسابقه خود، به مصاف کوبا می‌رود.

ورزش و والیبال روسیه از زمان حمله این کشور به اوکراین (۲۴ فوریه ۲۰۲۲) از سوی فدارسیون‌های مختلف جهان تحریم شده بود و دیدار امروز تیم ملی والیبال این کشور مقابل ایران پایانی بر هزار و ۶۴۰ روز محرومیت بود تا والیبال روسیه به صورت رسمی به والیبال جهان باز گردد.

به همین دلیل فدراسیون جهانی والیبال برای لیگ ملت‌ها ۲۰۲۷، تعداد تیم‌های شرکت‌کننده در هر دو بخش مردان و زنان را از ۱۸ به ۱۹ تیم افزایش داده است تا روس‌ها در هر دو رده جنسیتی این مسابقات شرکت کنند.


۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

۱۰ سال گذشت| خطر کسر ۶ امتیاز بیخ گوش پرسپولیس! - پارس فوتبال

در آن شماره خبر ورزشی گزارشی اختصاصی پیرامون احتمال کسر ۶ امتیاز از پرسپولیس به خاطر شکل بازگشت مهدی طارمی به این تیم بعد از ماجرای قرارداد با ریزه‌اسپور ترکیه منتشر کردیم.

این گزارش سروصدای زیادی به راه انداخت و همان زمان به مدیران وقت پرسپولیس هشدار دادیم قضیه را باید بسیار جدی بگیرند. البته گروه وکلای پرسپولیس در آن مقطع به زوریخ اعزام شدند و در نهایت قضیه کسر امتیاز منتفی شد اما به خاطر نوع قرارداد طارمی، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بعدتر بسته شد!

همچنین در آن شماره به کسب مدال برنز توسط کیمیا علیزاده در المپیک ۲۰۱۶ ریو هم اشاره کردیم. تکواندوکاری که البته حالا دیگر با پاسپورت یک کشور دیگر در مسابقات حاضر می‌شود.

بیشتر بخوانید: سرپرست پرسپولیس ما ۳ بازیکن را صدا کرد و گفت می‌خواهیم سرمربی را اخراج کنیم؛ خودتان از بین تارتار و گل‌محمدی انتخاب کنید!


۸ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ دی‌گرگوریو به بورنموث پیوست

پایگاه خبری فوتبالی - میشله دی‌گرگوریو، دروازه‌بان ایتالیایی یوونتوس، در آستانه جدایی از این باشگاه قرار دارد و طبق اعلام فابریتزیو رومانو، انتقال او به بورنموث وارد مراحل نهایی شده است.

به گزارش فوتبالی، دی‌گرگوریو پس از ورود ویکاریو به یوونتوس دیگر جایگاه مطمئنی در پروژه جدید باشگاه نداشت و در روزهای اخیر مذاکرات برای پیدا کردن مقصد جدید او سرعت گرفت. منابع مختلف نیز تأیید کرده بودند که بورنموث مذاکرات پیشرفته‌ای با یوونتوس برای جذب این دروازه‌بان داشته است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، این انتقال به شکل قرضی با گزینه خرید انجام خواهد شد و بورنموث برای جذب دی‌گرگوریو وارد رقابت نهایی با سایر گزینه‌های احتمالی شده بود.

دی‌گرگوریو که در سال ۲۰۲۴ از مونزا به یوونتوس پیوست، حالا آماده تجربه نخستین حضورش در لیگ برتر انگلیس است و به بورنموث ملحق خواهد شد؛ انتقالی که می‌تواند فرصت تازه‌ای برای این دروازه‌بان ۲۹ ساله باشد. 

این انتقال در حالی انجام می‌شود که دی‌گرگوریو فصل گذشته فرصت زیادی برای اثبات توانایی‌های خود در یوونتوس داشت، اما تغییرات ایجادشده در ترکیب و برنامه‌های فنی باشگاه، مسیر جدایی او را هموار کرد.




 ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 شروع رویایی شهاب: رکورد جهان شکست!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شروع رویایی شهاب: رکورد جهان شکست!

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.