قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

نوسان  از استودیو تا خیابان

«نوسان» مجموعه‌ای از مستندهای کوتاه و بلند با نگاهی بین‌المللی است که رویدادهای روز جهان را در قالب روایت‌های قابل ‌فهم برای مخاطب بازتاب می‌دهد. این برنامه در سال‌های اخیر از فرم صرفا استودیویی فاصله گرفته و خود را با الگوی مصرف محتوا در فضای مجازی هماهنگ کرده است. پس از هفت اکتبر و تحولات منطقه‌ای، این ضرورت بیش از پیش احساس شد؛ از کوتاه‌تر شدن آیتم‌ها و روایت‌محوری گرفته تا افزایش گزارش‌های میدانی و گرایش سوژه‌ها به مسائل ملموس داخلی نه فقط ترندهای بیرونی. با شروع تعرض آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، نوسان گام فراتری برداشت و با راه‌اندازی «غرفه میدانی» در خیابان انقلاب، تعامل مستقیم با مخاطب را در دستور کار قرار داد. این حضور میدانی پرسش‌های مهمی پیش رو گذاشت: حضور در میان مردم چه ارزش افزوده‌ای برای روایت رسانه‌ای دارد؟ بازخوردهای مردمی چگونه به اصلاح برنامه کمک می‌کند و انتقال نقدها …
 نوسان  از استودیو تا خیابان



۳۲ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

قطعی برق قم امروز شنبه ۳۱ مرداد + لینک

صفحه اقتصاد -

برنامه احتمالی توزیع برق قم روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

جهت اطلاع از خاموشی برق قم روی لینک زیر کلیک کنید؛  خاموشی برق قم

https://bargheman.com/mobile-app

  مطالعه بیشتر: قطعی برق قم شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ اخبار مرتبط circle قطعی برق قم فردا شنبه ۸ شهریور ماه ۱۴۰۴ + جدول قطعی برق قم شنبه circle برنامه قطعی برق قم روز جمعه ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴ + جدول خاموشی برق قم شانزدهم خرداد circle ساعت خاموشی برق قم یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | جدول قطعی برق قم امروز ۷ اردیبهشت ماه circle برنامه زمان قطعی برق قم دوشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ | زمان خاموشی برق قم ۲۴ ساعت آینده اعلام شد پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

خبرهای تکمیلی از خسارت سیل به مناطق روستایی کلات و درگز خراسان رضوی و گرفتار شدن ۸ گردشگر

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرماندار درگز گفت: شبکه آبرسانی روستا‌های «پلگرد» و «تیرگان» در بخش لطف آباد این شهرستان و جاده روستایی «قزقان دره» در اثر سیلاب خسارت دیده است.

مجتبی بزم آرا افزود: خسارت احتمالی به شالیزار‌های منطقه نیز باید ارزیابی شود و از طرفی تاکستان‌های منطقه درونگر در بخش نوخندان نیز از سیلاب آسیب دیده‌اند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

فرماندار کلات نیز بیان کرد: بارش باران همراه با وزش باد موجب خمیدگی شالی‌های برنج در مناطق «لائین» و «ایدیلیک» شده و برآورد می‌شود اگر تابش آفتاب را در روز‌های بعد شاهد نباشیم با افت ۵۰ درصدی محصول برنج در این مناطق رو‌به‌رو شویم که خسارت ۸۰ میلیارد ریالی به بار خواهد آورد.

ابوالفتح لشکری افزود: شبکه آب شرب روستا‌های «حمام قلعه» و ایدلیک نیز آسیب دیده و از طرفی مجتمع‌های پرورش ماهی در ایدیلیک و «بابا رمضان» نیز دچار خسارت شده‌اند.

وی با بیان اینکه جاده روستای ایدیلیک بر اثر سیلاب مسدود شده است، گفت: در اثر سیلاب ۵۰ «سربند» (مسیر انحرافی آب رودخانه به شالیزار) نیز تخریب شده که تامین لودر و بازسازی آنها ۱۵ میلیارد ریال اعتبار می‌طلبد، در صورتی سربند‌ها به موقع بازسازی نشوند شالیزار‌های منطقه خشک می‌شوند. گرفتاری هشت گردشگر در کلات

فرماندار کلات از عدم توجه گردشگران به هشدار‌های سیلاب انتقاد و اظهار کرد: هشت گردشگر محلی با وجود اعلام هشدار سیلاب در ارتفاعات هزار مسجد در منطقه «اولنگ حیدر» گرفتار شده‌اند که امدادگران هلال احمر برای نجات آنان اعزام شده‌اند.

لشکری ادامه داد: متاسفانه با وجود هشدار‌های اعلام شده بواسطه وقوع سیلاب باز هم شاهد حضور گردشگران محلی و مشهدی در شهرستان کلات بودیم، اما این افراد هشدار سیلاب را جدی نگرفتند.

در ادامه حتما بخوانید خسارت ۹.۵ میلیاردی سیلاب تابستانه در شهرستان کلات (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

وی تاکید کرد: در مهر و آبان امسال با توجه به وقوع پدیده آب و هوایی «ال نینو» شاهد بارش‌های شدید در منطقه خواهیم بود و از هم اکنون باید نسبت به وقوع سیلاب‌های فصلی اطلاع رسانی شود.

منبع: ایرنا




 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 تاوان جنگ؛ اشغال ایران چگونه به رکود و جهش تورم منجر شد؟ | جنگ جهانی دوم با سفره، شغل و کسب‌وکار ایرانیان چه کرد؟
۳۰ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

تاوان جنگ؛ اشغال ایران چگونه به رکود و جهش تورم منجر شد؟ | جنگ جهانی دوم با سفره، شغل و کسب‌وکار ایرانیان چه کرد؟

اقتصادنیوز: جنگ‌ها همواره فشار بر مردم را تشدید می‌کنند، تورم را افزایش می‌دهند و افراد بیشتری را به ورطه فقر می‌کشانند.

 «نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...

 طرح «گارانتی مسکن» گارانتی اجرا می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

طرح «گارانتی مسکن» گارانتی اجرا می‌خواهد

تضمین کیفیت ساختمان از طراحی تا بهره‌برداری، بدون سازوکار دقیق برای مسئولیت سازنده و جبران خسارت خریدار به نتیجه نمی‌رسد

 صعود بورس به صنایع بزرگ رسید | صدرنشینی دارویی‌ها در بورس
۴۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

صعود بورس به صنایع بزرگ رسید | صدرنشینی دارویی‌ها در بورس

اقتصادنیوز:گروه دارویی بازار سهام با بازدهی ۱۳.۱ درصدی در هفته چهارم مرداد، بالاتر از تمام گروه‌های فعال بازار ایستاد.

 ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است

نهادهای ترکیه ای با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، اهانت‌های دفتر نتانیاهو به اردوغان را محکوم کرده و آن را نشانه‌ای آشکار از ناتوانی رژیم تل آویو دانستند.