قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

عزیز آســمان‌ها

امیرسرلشکر عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع در حمله غافلگیرانه آمریکا و رژیم‌صهیونیستی به ایران در جریان نبرد رمضان، در‌کنار دیگر فرماندهان ارشد و در جایی بسیار نزدیک به رهبر شهیدش، به‌شهادت رسید. او که سال‌ها پاسدار آسمان‌های ایران و کنترل هوشمند تنگه هرمز بود، در همان نخستین‌روز جنگ، با شهادت خود، نمادی از مقاومت و بازدارندگی ایران‌شد. 
 عزیز آســمان‌ها



۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

تهران خنک می‌شود؟/ پیش‌بینی آب‌وهوای تهران

اقتصاد۲۴-اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: بر اساس بررسی الگو‌های همدیدی و نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران طی پنج روز آینده صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

از جمعه تا دوشنبه، همزمان با عبور موج ناپایداری از منطقه، در برخی ساعات افزایش ابر و وزش باد و گاهی وزش باد شدید رخ خواهد داد. در مناطق شمالی استان و ارتفاعات نیز احتمال بارش‌های رگباری، رعدوبرق و در برخی نقاط مه پیش‌بینی شده است.

بر اساس پیش‌بینی هواشناسی، آسمان تهران فردا، شنبه ۳۱ مرداد، صاف همراه با وزش باد خواهد بود و در بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. دمای هوا در این روز بین ۲۳ تا ۳۴ درجه سانتیگراد خواهد بود.

برای روز یکشنبه اول شهریور نیز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی شده و در برخی ساعات افزایش باد و گاهی وزش باد شدید رخ خواهد داد. دمای هوا در این روز به ۳۵ درجه می‌رسد و کمینه دما ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است. منبع: فرارو




 پتروشیمی شازند به تابلوی بازار اول بورس ارتقا یافت
۳۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پتروشیمی شازند به تابلوی بازار اول بورس ارتقا یافت

مهندس کریمی مدیرعامل پتروشیمی شازند در جمع اصحاب رسانه استان مرکزی، از ارتقای این شرکت از تابلوی اصلی بازار دوم به تابلوی بازار اول بورس خبر داد.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۵۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد

رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 عمان: تهدیدات ترامپ تکراری است
۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

عمان: تهدیدات ترامپ تکراری است

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان در پی مذاکرات این کشور با ایران پیرامون تنگه هرمز، با واکنش‌های غیرمنتظره‌ای در مسقط روبر...

 نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری

راه‌حل موثر، صرفا برخورد قضایی پس از وقوع تخلف نیست. پیشگیری از زمین‌خواری نیازمند یک تحول نهادی و فناورانه است