قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

نماینده پارلمان عراق: حضور نظامیان آمریکایی ثبات و امنیت ما را تهدید می‌کند

یک نماینده در پارلمان عراق، تداوم حضور پایگاههای نظامی آمریکا در کشورش را تهدیدی برای امنیت و ثبات آن دانست و گفت: عراق قادر است از طریق نیروهای امنیتی و نهادهای نظامی خود، بدون نیاز به هیچ گونه حضور نظامی خارجی، از خاک خود محافظت کند.
 نماینده پارلمان عراق: حضور نظامیان آمریکایی ثبات و امنیت ما را تهدید می‌کند



 یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند!
۴۳ دقیقه قبل / سایت مشرق

یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV ویدئویی از گزارش واشنگتن‌پست منتشر کرد و نوشت:

یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند؛ آمریکا و کابوس ۴۵ پهپاد منهدم شده‌ی MQ-9 در جنگ با ایران..

دست‌کم ۴۵ فروند پهپاد MQ-9 ریپر آمریکا در جنگ با ایران از بین رفت؛ رقمی که حدود یک‌چهارم ناوگان این کشور را شامل می‌شود. پهپادهایی که قرار بود چشم آمریکا در میدان نبرد باشند، در اطراف تنگه هرمز به بخشی از هزینه سنگین این جنگ تبدیل شدند.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 وزیر امور خارجه ایران: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده تنها شکستهای بیشتری به بار خواهد آورد
۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

وزیر امور خارجه ایران: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده تنها شکستهای بیشتری به بار خواهد آورد

وزیر امور خارجه ایران: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد

عباس عراقچی در پیامی گفت: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت.

تهدید به «شروع عملیات اقتصادی» علیه ایران، در واقع برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران‌های مالی داخلی است: یعنی بدهی‌های بی‌سابقه و افزایش سرسام‌آور بهره‌های بانکی در آمریکا.

اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت.

تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web



 ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جهان بین اظهارات استیو هانکه، اقتصاددان آمریکایی را منتشر کرد که معتقد است:

ایرانی‌ها به‌وضوح و با اختلافی عظیم، یک پیروزی بسیار بزرگ به دست آورده‌اند و حالا عملاً همه برگ‌های برنده را در اختیار دارند؛ ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد.

نتیجه این وضعیت، افزایش قدرت ایران بر تنگه و طرح پیش‌شرط‌های مختلف برای بازگشایی آن است.




*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 ترامپ: هر کشوری که به ایران کمک کند با پیامد‌های اقتصادی بسیار سنگین روبه‌رو می‌شود
۲ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

ترامپ: هر کشوری که به ایران کمک کند با پیامد‌های اقتصادی بسیار سنگین روبه‌رو می‌شود

به گزارش انتخاب، دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال از یک «عملیات اقتصادی خردکننده» علیه ایران خبر داده و آن را «جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه» توصیف کرده است.

او هشدار داده است هر کشوری که به ایران کمک کند با «پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین» روبه‌رو خواهد شد.

نادر حبیبی، استاد دانشگاه برندایس، در گفت‌وگو با الجزیره گفت چین هدف اصلی تحریم‌های تهدیدشده علیه کشورهای کمک‌کننده به ایران خواهد بود و پس از آن عراق و ترکیه قرار خواهند گرفت.

او گفت تحریم تجاری اخیر امارات علیه ایران احتمالاً در نتیجه فشار آمریکا و پس از گفت‌وگو میان مقام‌های دو کشور «تحمیل» شده است.

حبیبی گفت اجرای این تحریم‌ها، به‌ویژه در مورد چین، با چالش روبه‌رو خواهد بود؛ زیرا دولت چین به نهادهای خود هشدار داده است که با تحریم‌های آمریکا همکاری نکنند. همچنین توقف تجارت زمینی با ترکیه و عراق دشوار خواهد بود.



 کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالیتسک شلیک کرد
۲ ساعت قبل / سایت مشرق

کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالیتسک شلیک کرد

به گزارش مشرق به نقل از المیادین، خبرگزاری «یونهاب» به نقل از مقام های نظامی کره جنوبی اعلام کرد که کره شمالی حدود ۱۰ موشک بالستیک میان‌برد به سمت دریای شرقی شلیک کرده است.

این آزمایش موشکی کره شمالی در حالی انجام می شود که رئیس جمهور کره جنوبی چند روز گذشته از مقام های پیونگ یانگ خواست رو در رو مذاکره کرده و به دوران جنگ که از هفت دهه قبل تاکنون تمام نشده پایان دهند.

رئیس جمهور کره جنوبی تأکید کرد که این مذاکرات می تواند شامل بررسی راه های مؤثر برای توقف پیشروی های کره شمالی در زمینه توان هسته ای باشد.

کره شمالی پیشتر رزمایش‌های بزرگ نظامی آمریکا و کره جنوبی را که قرار است از هفته آینده آغاز شود، محکوم کرده و آن را اقدامی تحریک‌آمیز خواند که موجب افزایش تنش‌ها در شبه‌جزیره کره می‌شود.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پرادعای تنها در جنگ با ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرادعای تنها در جنگ با ایران

درخواست‌های ترامپ از دیگر کشورها برای ورود به جنگ به در بسته برخورد کرده است و برخی کشورها هم خواستار استقلال نظامی از آمریکا شده اند.
 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.
 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.
 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.
 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...
 «فدوروف» علیه «زلنسکی»
روزنامه شرق

«فدوروف» علیه «زلنسکی»

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین، برخلاف خواسته ولودیمیر زلنسکی، می‌گوید‌ حتی اگر جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته باشد، این کشور باید راهی برای برگزاری انتخابات پیدا کند.
 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...
 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز
سایت تابناک

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.