قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

معاون نیروی دریایی سپاه: قدرت ملی پشتوانه هر مذاکره است

معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تجربه‌های تاریخی نشان می‌دهد دشمنان زمانی عقب‌نشینی می‌کنند که قدرت جمهوری اسلامی ایران را ببینند و در هرگونه مذاکره یا توافق نیز تنها تضمین واقعی، قدرت ملی است.
 معاون نیروی دریایی سپاه: قدرت ملی پشتوانه هر مذاکره است



۳۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

روسیه: ایران خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

جوان آنلاین: واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در سخنانی اعلام کرد که روسیه برای ازسرگیری مذاکرات تهران- واشنگتن، فشاری بر ایران وارد نمی‌کند.

وی ادامه داد که تهران باید به عنوان یک کشور مستقل و دارای حاکمیت، خود در این باره تصمیم‌گیری کند.

نبنزیا در پاسخ به پرسشی در یک کنفرانس خبری در مقر سازمان ملل در نیویورک مبنی بر اینکه آیا مسکو از روابط خود با ایران برای ترغیب دولت ایران به بازگشت به میز مذاکره با آمریکا استفاده می‌کند یا خیر، گفت که روسیه «هیچ‌گونه فشاری بر هیچ‌کس، چه ایران و چه هر کشور دیگری، وارد نمی‌کند.»

این مقام روسی گفت: روسیه هیچ فشاری بر هیچ‌کس، چه ایران و چه هر کشور دیگری، وارد نمی‌کند. ایران کشوری مستقل است و خودش در این خصوص تصمیم می‌گیرد.»

واسیلی نبنزیا گفت که روسیه درباره این مناقشه با ایران گفتگو کرده است، اما این ادعا را که تهران مسئول آغاز یا تداوم این وضعیت (جنگ) بوده، رد کرد. نبنزیا آمریکا را مقصر «اقدام خصمانه بی‌محابا و بی‌دلیل» علیه ایران دانست و گفت که ریشه این مسئله در اقدامات یا عدم اقدام ایران نبوده است.

وی گفت: فکر نمی‌کنم ایران طرفی بوده باشد که از اجرای توافق‌های حاصل‌شده میان آمریکا و ایران با میانجی‌گری دیگران، عقب‌نشینی کرده باشد. بنابراین، فکر نمی‌کنم که باید ایران را در این مورد مقصر بدانیم.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در پاسخ به پرسشی درباره اعلام کارزار ادعایی جدید دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا برای منزوی کردن اقتصاد ایران و اعمال مجازات علیه کشورهایی که به تعامل با تهران ادامه می‌دهند (که احتمالاً شامل روسیه نیز می‌شود)، گفت: مسکو به این فشارها عادت دارد. ما تحریم‌ها و وعده‌های بسیاری برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم، بنابراین توجه چندانی به آن نمی‌کنیم.

نبنزیا افزود: فکر می‌کنم که از پس آن برمی‌آییم. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

همچنین از وی درباره پیشنهاد ترامپ مبنی بر اعلام تنگه هرمز به عنوان قلمرو آمریکا سؤال شد. نبنزیا گفت: نمی‌دانم چگونه می‌توان چنین کاری را در انطباق با قوانین بین‌المللی انجام داد.

او خاطرنشان کرد که ترامپ درباره چندین نقطه در جهان، ادعاها یا پیشنهادهایی در خصوص حاکمیت ارضی مطرح کرده است.

این مقام روسیه با اشاره به اظهارات ترامپ درباره ونزوئلا و گرینلند گفت: رئیس‌جمهور ترامپ مدعی مالکیت سرزمین‌های بسیار زیادی در سراسر جهان شده است. رئیس‌جمهور ترامپ خود مسئول سخنان خویش است. باید دید که او چگونه قصد دارد این موضوع را عملی کند.


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

یک فرمانده سپاه: افسران دیپلماسی نیاز به حمایت دارند/ مذاکره قدرتمند از حمایت خیابان قدرت می‌گیرد

سردار عباس بایرامی در مراسم چهلم امام شهید که در مسجد شهدای رودسر برگزار شد، با اشاره به ضرورت وحدت در جامعه بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: ما موظف به خنثی‌سازی عملیات روانی دشمن هستیم.

وی افزود: دشمن با مشاهده انسجام، در برابر توان هسته‌ای، موشکی، نظام و وحدت ملی ایران شکست خورد و پس از آن دست نیاز به مذاکره دراز کرد، در حالی که مردم هم مطالبه‌گر مذاکره‌اند و هم از آن حمایت می‌کنند، اما نباید در پازل دشمن بازی کرد.

بایرامی با بیان اینکه سه‌گانه «خیابان، دیپلماسی و دولت» باید در کنار هم دیده شود، ادامه داد: مذاکره قدرتمند از حمایت خیابان و افزایش تاب‌آوری اجتماعی قدرت می‌گیرد و اگر دشمن بخواهد از مسیرهایی مانند محاصره دریایی یا ایجاد موانع در معیشت فشار بیاورد، راه مقابله با آن تقویت تاب‌آوری اجتماعی، مطالبه‌گری از مسئولان و افزایش هم‌افزایی ملی است.

 


۱ ساعت قبل / سایت مشرق

ریابکوف: مسکو از مواضعش در قبال اوکراین عقب‌نشینی نمی‌کند

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات مسکو همچنان برای گفت‌وگو با واشنگتن آمادگی دارند، ولی این مسئله به معنای عقب‌نشینی از مواضع اصولی خود در قبال مناقشه اوکراین نیست.

ریابکوف صبح امروز، جمعه، در مصاحبه با پایگاه خبری «نیوز.رو» در این باره توضیح داد: «مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا درباره ضرورت مطرح کردن ایده‌های جدید برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز سخن گفته و اگر منظور از «تلاش‌های» مورد اشاره آمریکایی‌ها همین است، ما آماده‌ایم آنها را بشنویم و همچنان برای گفت‌وگو با واشنگتن آماده‌ایم، البته این بدان معنا نیست که از مواضع اصولی خود عقب‌نشینی خواهیم کرد. به هر حال، زمان به زیان کی‌یف و اتحادیه اروپا پیش می‌رود و آنها ناچار خواهند بود این موضوع را در نظر بگیرند.»

این دیپلمات بلندپایه افزود: «طرف روسی آماده است هرگونه پیشنهاد و ایده معقولی که در راستای اهداف تعیین‌ شده از سوی رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین باشد و با واقعیت‌های شکل‌گرفته "در میدان نبرد" مطابقت داشته باشد، را شنیده و به بررسی آن بپردازد.»

معاون وزیر خارجه روسیه تأکید کرد: «ولی در این راستا، تلاش برای تحمیل خواسته‌های حداکثری اتحادیه اروپا و اوکراین یا خریدن زمان برای تسلیح مجدد نیروهای مسلح اوکراین کاملاً غیرقابل قبول است و بنا بر تعریف نمی‌تواند به حل‌وفصل پایدار کمک کند.»

ریابکوف گفت: «طرف آمریکایی در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ، برخلاف دولت بایدن، در مجموع آمادگی خود برای گفت‌وگوی سازنده و درک مواضع روسیه را نشان داده است. در مرحله کنونی، مهم‌ترین مسئله این است که واشنگتن تا چه اندازه قادر است بر تصمیم‌های مقامات کی‌یف و حامیان اروپایی آن تأثیر بگذارد، طرف‌هایی که همچنان در رؤیای تحمیل شکست راهبردی بر روسیه بسر می‌برند.»

وی همچنین یادآور شد که روسیه و آمریکا به‌طور منظم و فعال به همکاری دوجانبه ادامه می‌دهند و افزود: «همکاری فعال با طرف آمریکایی از طریق ارتباط دولت‌ها و همچنین سرویس‌های ویژه ادامه دارد. نمایندگی دیپلماتیک روسیه در واشنگتن نیز تماس‌های نزدیک خود را با مقامات آمریکایی حفظ کرده است.»




 بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی
۷ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی

اسلام ذوالقدرپور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: روند رویدادهای جهان آشفته و مناسبات جدید قدرت که مورد پسند قدرت‌های بزرگ نیست، وحشت از جنگ...

 پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر

پرده زبرا نوعی پوشش مدرن پنجره است که از لایه‌های موازی تور و پارچه تشکیل می‌شود. این ساختار امکان تنظیم دقیق نور، حفظ حریم خصوصی و کنترل دید بیرون را فراهم می‌کند.

 توسعه مسیرهای ترانزیتی شمال غرب کشور اولویت دولت است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توسعه مسیرهای ترانزیتی شمال غرب کشور اولویت دولت است

معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اهمیت تقویت مسیرهای ترانزیتی ایران گفت: توسعه مسیرهای ترانزیتی شمال غرب کشور اولویت دولت است.

 کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵ چقدر است؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵ چقدر است؟

با به‌روزرسانی تعرفه خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵، هزینه برخی خدمات پرکاربرد بانکی تغییر کرده است؛ از صدور کارت و کارت‌به‌کارت گرفته تا انتقال وجه از مسیرهای پایا، ساتنا و پل، هرکدام اکنون با کارمزدهای مشخصی انجام می‌شوند.

 بحران انرژی پس از جنگ ایران؛ زغال‌سنگ دوباره به سوخت محبوب آسیا تبدیل شد
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

بحران انرژی پس از جنگ ایران؛ زغال‌سنگ دوباره به سوخت محبوب آسیا تبدیل شد

اختلال در عرضه نفت و گاز در پی جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، بازار انرژی جهان را با شوکی تازه روبه‌رو کرده است؛ شوکی که در کوتاه‌مدت به نفع صنعت زغال‌سنگ تمام شده است. از ژاپن و کره جنوبی گرفته تا بنگلادش، تایلند و پاکستان برخی کشورها برای جبران کمبود گاز و نفت بار دیگر به زغال‌سنگ روی آورده‌اند.

 تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور

رکنا:دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی شایعه بنزین 80 هزار تومانی را تکذیب کرد.