قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

 مرغ «لاین» غاز نیست!

برای حفظ امنیت غذایی و استقلال ژنتیکی باید توسعه سویه بومی «آرین» استمرار داشته باشد در غیر این‌صورت، واردات سویه‌های خارجی مرغ اجداد و لاین ایجاد وابستگی می‌کند
  مرغ «لاین» غاز نیست!



۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

رئیس سازمان اداری و استخدامی: بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی عملکرد دستگاه‌ها در شرایط بحرانی را ارزیابی می‌کند

علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، با اشاره به تفاوت‌های بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی با دوره‌های گذشته گفت: معیار‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در این دوره، توجه ویژه‌ای به نحوه استمرار و پایداری خدمات عمومی در شرایط جنگی دارد.

علاءالدین رفیع‌زاده در حاشیه سلسله نشست‌های تخصصی بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی اظهار کرد: بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی رنگ‌وبوی متفاوتی نسبت به دوره‌های گذشته دارد و در ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی و تقدیر از مدیران و کارکنان، شرایط ویژه کشور و عملکرد دستگاه‌ها در شرایط جنگی مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: در سال گذشته کشور با شرایط و بحران‌های متعددی مواجه بود و یکی از معیار‌های مهم در ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی، میزان توانایی آنها در ارائه خدمات پایدار به مردم در این شرایط بوده است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به حضور گسترده مردم و نیرو‌های مسلح در دفاع از کشور تصریح کرد: همان‌گونه که مردم و نیرو‌های مسلح در شرایط سخت پای کشور ایستادند، مدیران و کارکنان دولت نیز پا به پای اعضای دولت در میدان خدمت حاضر بودند و خدمت‌رسانی به مردم را به معنای واقعی دنبال کردند.

رفیع‌زاده ادامه داد: ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها در چنین شرایطی کار ساده‌ای نیست؛ چراکه بسیاری از دستگاه‌ها و کارکنان آنها با روحیه‌ای جهادی و حتی جان‌فشانه، تلاش کردند خدمات مورد نیاز مردم بدون وقفه ادامه پیدا کند. با این حال، در میان دستگاه‌های اجرایی، مجموعه‌هایی وجود دارند که مدیران و کارکنان آنها عملکرد ویژه‌ای در حفظ و استمرار خدمات عمومی داشته‌اند و این تلاش‌ها در فرآیند ارزیابی مورد توجه قرار گرفته است.

وی همچنین گفت: بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر به عنوان الگو‌های خدمت صادقانه، یاد شهدای گرانقدر کشور و شهدای جنگ‌های اخیر را نیز گرامی خواهد داشت و با رویکرد «روایت نصر» از مدیران و کارکنان ساعی و تلاشگر دستگاه‌های اجرایی تقدیر خواهد کرد.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه جشنواره شهید رجایی صرفاً یک رویداد تشریفاتی برای معرفی دستگاه‌های برتر نیست، خاطرنشان کرد: این جشنواره یک کار نمادین با هدف فرهنگ‌سازی در زمینه خدمت‌رسانی صادقانه به مردم است. وقتی عملکرد مطلوب یک دستگاه، مدیر یا کارمند شناسایی و مورد تقدیر قرار می‌گیرد، این تشویق می‌تواند انگیزه بیشتری برای ادامه مسیر ایجاد کند.

وی ارزیابی عملکرد را یکی از اجزای مهم نظام مدیریت دانست و افزود: ارزیابی عملکرد باید به خروجی‌های مشخصی منجر شود و تشویق، آموزش و اصلاح مسیر متناسب با نتایج ارزیابی، بخشی از یک نظام مدیریتی کارآمد است.

رفیع‌زاده تأکید کرد: فلسفه وجودی هر کارمند، مدیر و دستگاه اجرایی، خدمت‌رسانی به مردم است و جشنواره شهید رجایی نیز با هدف نهادینه‌سازی همین فرهنگ شکل گرفته است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان ابراز امیدواری کرد: همه مدیران و کارکنان دولت در خدمتگزاری به مردم از یکدیگر پیشی بگیرند و در چارچوب نقش و مأموریت‌هایی که بر عهده دارند، بیشترین اثرگذاری را داشته باشند.

وی همچنین از تلاش شبانه‌روزی کارکنان دستگاه‌های اجرایی در شرایط دشوار کشور قدردانی کرد و گفت: از همه همکارانی که در دستگاه‌های اجرایی شبانه‌روز برای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/


۴۲ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

نسخه واعظ مهدوی برای عبور از کسری بودجه؛ دست به قیمت انرژی نزنید

صفحه سیاست-

محمدرضا واعظ مهدوی در همایش «انرژی، معیشت و امنیت ملی» اظهار کرد که کشور باید ساختارهای اجرایی و مدیریتی خود را به‌گونه‌ای تنظیم کند که بتواند شرایط موجود را در یک دوره چندساله مدیریت کند. به گفته او، تثبیت وضعیت مردم، حفظ اشتغال، فعال ماندن صنایع و جلوگیری از اختلال در زندگی روزمره اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به برخی دستاوردهای سال‌های پس از انقلاب اسلامی در حوزه رفاه اجتماعی، به توسعه شبکه بهداشت و درمان، گسترش آموزش عمومی، ایجاد نهادهای حمایتی و افزایش شاخص‌های توسعه انسانی اشاره کرد و گفت این دستاوردها نباید با سیاست‌های نادرست تضعیف شوند. ایران تقریباً با فقر انرژی مواجه نیست

واعظ مهدوی با اشاره به مفهوم «فقر انرژی» اظهار کرد که بسیاری از کشورهای جهان با این مسئله مواجه هستند و خانوارهای زیادی بخش قابل توجهی از درآمد خود را صرف تأمین انرژی می‌کنند.

وی افزود: بررسی‌های انجام‌شده در ایران نشان می‌دهد فقر انرژی در کشور تقریباً وجود ندارد و سهم هزینه انرژی از سبد خانوار در سال‌های اخیر کاهش یافته است.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به توسعه شبکه برق و گاز کشور گفت پوشش برق در ایران تقریباً کامل شده و شبکه گازرسانی نیز بخش گسترده‌ای از مناطق شهری و روستایی را پوشش می‌دهد.

وی تأکید کرد: انرژی ارزان در ایران یک مزیت است و نباید آن را عیب یا مشکل تلقی کرد؛ چراکه این موضوع زمینه‌ای برای رفاه مردم فراهم کرده است. دولت نباید از جیب مردم درآمد کسب کند

واعظ مهدوی با انتقاد از برخی روش‌های تأمین درآمد دولت، اظهار کرد که درآمد مشروع دولت باید از محل مالیات تأمین شود و نباید از افزایش قیمت انرژی، نرخ ارز، جرائم، تعرفه‌ها یا هزینه‌های خدمات عمومی برای جبران کسری بودجه استفاده کرد.

وی افزود که دولت باید زمینه فعالیت اقتصادی و اشتغال را فراهم کند تا کارخانه‌ها و مشاغل فعال باشند و از محل فعالیت آنها مالیات دریافت شود. هشدار درباره پیامدهای افزایش قیمت‌ها

معاون اسبق سازمان برنامه و بودجه تأمین کسری بودجه از طریق افزایش نرخ ارز، قیمت انرژی، سود بازرگانی و تعرفه‌های گمرکی را روش‌هایی نادرست دانست و گفت این اقدامات فشار بیشتری بر مردم وارد می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه نباید دستاورد کشور در زمینه دسترسی مردم به انرژی را قربانی کسری بودجه کرد، اظهار کرد سیاست‌های افزایش قیمت می‌تواند به تشدید بحران‌های اقتصادی منجر شود.

واعظ مهدوی در پایان تأکید کرد که نبود فقر انرژی و فراهم بودن دسترسی مردم به انرژی را باید یک دستاورد مهم تلقی کرد و اجازه نداد این دستاورد در نتیجه سیاست‌های نادرست اقتصادی از بین برود.


۵۲ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

آخرین قیمت طلا، سکه، دلار و ارزها امروز ۳۰ مرداد + جدول

صفحه اقتصاد -

آخرین قیمت طلا، سکه و ارزهای شاخص  امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به شرح زیر اعلام شده است.

هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۹ میلیون و ۸۵۲ هزار و ۷۰۰ تومان قیمت خورد.

در بازار سکه نیز سکه طرح جدید ۱۹۹ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم ۱۹۵ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان معامله شد. نیم‌سکه ۱۰۱ میلیون تومان، ربع‌سکه ۵۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۲۹ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

در بازار ارز، قیمت دلار ۱۸۹ هزار و ۴۰۰ تومان، پوند انگلیس ۲۵۷ هزار و ۹۴۰ تومان، یورو ۲۲۱ هزار و ۲۱۰ تومان و درهم امارات ۵۱ هزار و ۵۹۸ تومان اعلام شده است.

مطالعه بیشتر: تحلیل بازار ارز امروز ۲۲ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۲۳ مرداد اخبار مرتبط circle پیش بینی قیمت دلار فردا ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ | سناریوی صعودی یا تثبیت در انتظار بازار؟ circle پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | دلار سریع گران می شود؟ circle پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ | تداوم صعود یا توقف در سقف جدید؟ circle قیمت طلا | قیمت دلار | قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۴ +(جدول زنده و تحلیل و پیش بینی) پیشنهاد سردبیر circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟ circle سرپرست وزارت دفاع: اجازه تجاوز به کشورمان را نخواهیم داد circle رئیس ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود




 پتروشیمی شازند به تابلوی بازار اول بورس ارتقا یافت
۳۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پتروشیمی شازند به تابلوی بازار اول بورس ارتقا یافت

مهندس کریمی مدیرعامل پتروشیمی شازند در جمع اصحاب رسانه استان مرکزی، از ارتقای این شرکت از تابلوی اصلی بازار دوم به تابلوی بازار اول بورس خبر داد.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۵۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد

رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 عمان: تهدیدات ترامپ تکراری است
۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

عمان: تهدیدات ترامپ تکراری است

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان در پی مذاکرات این کشور با ایران پیرامون تنگه هرمز، با واکنش‌های غیرمنتظره‌ای در مسقط روبر...

 نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری

راه‌حل موثر، صرفا برخورد قضایی پس از وقوع تخلف نیست. پیشگیری از زمین‌خواری نیازمند یک تحول نهادی و فناورانه است