قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

چین؛ بازیگر اصلی راند دوم مذاکرات ایران و آمریکا

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وانگ یی وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین، بعد از ظهر روز چهارشنبه، طی یک تماس تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند. سیدعباس عراقچی وزیر خارجه ایران در این گفت‌وگو، ضمن تشریح جزییات یادداشت تفاهم اسلام آباد برای همتای چینی خود، اظهار امیدواری کرد که [ ]
 چین؛ بازیگر اصلی راند دوم مذاکرات ایران و آمریکا




 «فدوروف» علیه «زلنسکی»

«فدوروف» علیه «زلنسکی»

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین، برخلاف خواسته ولودیمیر زلنسکی، می‌گوید‌ حتی اگر جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته باشد، این کشور باید راهی برای برگزاری انتخابات پیدا کند.

 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.

 ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

دنیای اقتصاد؛ اگر قرار باشد بین آمریکا و اروپا یکی برای ثروتمند شدن انتخاب شود، آمریکا دست بالاتر را دارد؛ اما اگر معیار، امنیت اقتصادی و کاهش نابرابری باشد، اروپا گزینه متفاوتی است.

 شاهراهی که کالا نمی‌برد، فرهنگ می‌آورد

شاهراهی که کالا نمی‌برد، فرهنگ می‌آورد

جاده ابریشم در تصور عموم، مسیری برای تجارت ابریشم و ادویه است. اما در عمق تاریخ، این شاهراه بزرگ، پیش و بیش از آنکه کالا جابه‌جا کند، حامل اندیشه، هنر، زبان و ایمان مردمان بوده است.

 تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

بریتانیا در تازه‌ترین اقدام خصمانه خود، هفت مورد جدید را به فهرست تحریم‌های ایران اضافه کرد.

 به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

نشریه آمریکایی فارن افرز در مقاله‌ای به قلم استاد علوم سیاسی دانشگاه جرج واشنگتن تأکید کرده است که ایران با بستن تنگة هرمز و نابودی پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه نظم امنیتی آمریکا محور را در غرب آسیا نابود کرد و نشان داد که کشورهای منطقه دیگر برای امنیت خود نباید به آمریکا اعتماد کنند.

 روسیه چه در گوش عمان خواند؟

روسیه چه در گوش عمان خواند؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزارت امور خارجه روسیه امروز اعلام کرد که گئورگی بوریسنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه و حمود بن سالم التویه، سفیر عمان در روسیه خواستار حل‌وفصل دیپلماتیک سریع اوضاع در خلیج فارس شدند. خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه آمده است: «در جریان این گفت‌وگو، تبادل نظر [ ]

 عصر جدید سلاح‌های زیستی

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.