قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

جنگ داخلی در بصره ادامه دارد

در بصره، جنگ داخلی به شدت ادامه دارد و شورشیان بخشی از مرکز کشور را گرفته‌اند. [محمد سعید] صحاف، وزیر اطلاع‌رسانی سابق عراق، رسماً خود را تسلیم آمریکاییان کرد و پس از یک بازجویی‌کوتاه آزاد شد و در مصاحبه‌ای گفت، اظهارات سابق او درست بوده. انگلستان که تاکنون می‌گفت، حمله به نظامیان در عراق، هنگام آموزش پلیس عراق بوده، اکنون پذیرفته‌که این حمله به خاطر سوءرفتار نظامیان با خانواده‌ها هنگام بازرسی بوده و پذیرفته که عکس‌العمل مردمی بوده است. در افغانستان، چند نظامی آمریکایی، کشته و زخمی شده‌اند.
 جنگ داخلی در بصره ادامه دارد



رئیس سازمان الحشد الشعبی: ایران در برابر جنگ جهانی ایستادگی کرد

 رئیس سازمان الحشد الشعبی: ایران در برابر جنگ جهانی ایستادگی کرد
 خبرگزاری مهر / ۲۰ دقیقه قبل
رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق گفت: ایران توانست در برابر جنگی بسیار بزرگ ایستادگی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری «المعلومه»، فالح الفیاض، رئیس سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) در گفت‌وگو با تلویزیون الشرقیه گفت: ایران در برابر جنگی تقریبا ‌جهانی قرار گرفت و توانست در برابر چالش‌ها ایستادگی کند.

وی همچنین اظهار کرد: تمامی مناصب را ترک کردم، چرا که وظیفه‌ام در الحشد الشعبی را افتخاری فراتر از هر افتخار دیگری می‌دانم.

الفیاض درباره انحصار سلاح در دست دولت نیز گفت: انحصار سلاح با استفاده از زور به رویارویی منجر می‌شود و این اتفاق رخ نخواهد داد.

رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق همچنین بعید دانست که پس از پایان مهلت انحصار سلاح گروه‌های مسلح در پایان ماه سپتامبر، عراق شاهد درگیری میان عراقی‌ها باشد.

وی گفت: پس از پایان مهلت انحصار سلاح، هیچ درگیری مسلحانه‌ای رخ نخواهد داد و این تاریخ، عید و روزی جدید برای عراق خواهد بود. ما وجود هیچ سلاح علنی را پس از اول اکتبر نمی‌پذیریم.

وی تأکید کرد: با وجود همپوشانی میان الحشد الشعبی و گروه های مسلح در عراق، اما بسیج مردمی مسئول گروه‌های مسلح نیست.

الفیاض افزود: وضعیت در عراق پیچیده است و الحشد الشعبی یک تجربه کاملاً عراقی است و نسخه‌ای از سپاه پاسداران ایران نیست.

وی گفت: الحشد الشعبی در جنگ جاری در منطقه میان آمریکا و ایران حتی یک گلوله شلیک نکرده است و مقرهای آن حدود ۱۰۰ بار هدف حمله قرار گرفته‌اند.

الفیاض افزود که این سازمان یک نیروی نظامی وابسته به فرمانده کل نیروهای مسلح عراق است و اختیار تصمیم‌گیری درباره جنگ در عراق را ندارد.

وی ادامه داد: جنگ کنونی در منطقه، واقعیت نامطلوبی را بر عراق که در شرایط بی‌ثباتی قرار دارد، تحمیل کرده است.

الفیاض در پایان تأکید کرد: مشروعیت سلاح با حضور اشغالگران آمریکایی گره خورده بود و همه ما باید پس از خروج آمریکا از عراق در ایجاد محیطی جدید و آغاز ترسیم معادله قدرت بر اساس چارچوب‌های صحیح سهیم باشیم. کد مطلب 6921954



ایران در برابر چالش‌های جهانی ایستادگی کرده است

 ایران در برابر چالش‌های جهانی ایستادگی کرده است
 سایت فرتاک / ۵۱ دقیقه قبل
فالح الفیاض، رئیس سازمان بسیج مردمی عراق، اعلام کرد که ایران در برابر یک جنگ شبه‌جهانی ایستادگی کرده و توانسته انسجام خود را حفظ کند.

به گزارش فرتاک نیوز؛ الفیاض در مصاحبه‌ای با شبکه الشرقیه اظهار داشت که منطقه به دلیل تجاوزات آمریکایی و صهیونیستی با بی‌ثباتی و مشکلات اقتصادی روبه‌رو است.

وی افزود: بسیج مردمی عراق بیشترین آسیب را از این تجاوزات متحمل شده است و در این جنگ، بیش از ۱۰۰ پایگاه بسیج مردمی از جمله مقر من آسیب دیده‌اند.

الفیاض ادامه داد: در این تجاوزات بیش از ۱۰۰ نیروی الحشد الشعبی شهید و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.

وی همچنین تصریح کرد که بسیج مردمی اختیار ورود به جنگ را ندارد و به دستورات فرمانده کل نیروهای مسلح عراق پایبند است.

الفیاض گفت: مقرهای بسیج مردمی عراق به عنوان ابزاری برای فشار بر گروه‌های مقاومت هدف قرار گرفته‌اند.

رئیس سازمان بسیج مردمی عراق خاطرنشان کرد که این نیرو در مناطق حساس و خطرناک حضور دارد و منشأ امنیت و اطمینان برای تمام مردم است.

وی بیان کرد: بسیج مردمی، تمامی عراقی‌ها را متحد کرده و بر اختلافات مذهبی و طایفه‌ای خط بطلان کشیده است.

الفیاض افزود: این سازمان در انجام وظایف خود با دیگر نیروهای امنیتی روابط مستحکم و همبستگی فراگیری دارد.

وی همچنین تأکید کرد که نخست وزیر عراق به اهمیت نقش بسیج مردمی و مأموریت‌های آن واقف است و ملت عراق این نیرو را عامل اطمینان و آرامش خود می‌داند.

رئیس سازمان بسیج مردمی عراق در پایان گفت: ما در تلاش هستیم تا تیپ‌های بسیج مردمی را از تقسیم‌بندی‌های سیاسی، اجتماعی و گروهی جدا کنیم. حتما بخوانید: اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید پف و تیرگی زیر چشم؛ دلایل و راهکارهای ساده برای داشتن چشم‌هایی شاداب قیمت ارز امروز ۲۸ مرداد؛ دلار و یورو چند شد؟



جشن ۳۰ سپتامبر؛ روز حاکمیت و شادی در عراق | جهان نیوز

 جشن ۳۰ سپتامبر؛ روز حاکمیت و شادی در عراق | جهان نیوز
 سایت جهان نیوز / ۱ ساعت قبل
مدیر اداره رسانه نظامی نیروهای حشد شعبی روز چهارشنبه تأیید کرد که ۳۰ سپتامبر یک روز حاکمیتی و تاریخی برای عراق است، زیرا تاریخ تعیین‌شده برای پایان حضور خارجی در کشور را نشان می‌دهد.

مدیر اداره رسانه نظامی نیروهای حشد شعبی روز چهارشنبه تأیید کرد که ۳۰ سپتامبر یک روز حاکمیتی و تاریخی برای عراق است، زیرا تاریخ تعیین‌شده برای پایان حضور خارجی در کشور را نشان می‌دهد.



حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

 حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند
 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل
مدیر اداره رسانه نظامی نیروهای حشد شعبی روز چهارشنبه تأیید کرد که ۳۰ سپتامبر یک روز حاکمیتی و تاریخی برای عراق است، زیرا تاریخ تعیین‌شده برای پایان حضور خارجی در کشور را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، مهند العقابی، مدیر اداره رسانه نظامی نیروهای حشد شعبی با اشاره به اینکه تلاش‌های رسانه‌ای، سیاسی و فرهنگی برای تضعیف این مناسبت وجود دارد، پیش‌بینی کرد که قانون نیروهای حشد شعبی به‌زودی تصویب شود.

به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع)، العقابی به العراقیه نیوز گفت: «۳۰ سپتامبر یک رویداد تاریخی و دستاوردی است که بسیاری از طرف‌ها در آن مشارکت داشتند.»

او توضیح داد که «امنیت و ثباتی که کشور در حال حاضر از آن برخوردار است، به لطف نیروهای امنیتی عراق است.»

او افزود: «کسانی هستند که سعی می‌کنند درباره مسئله محدودکردن سلاح به دولت، آب را گل‌آلود کنند و همچنین طرف‌هایی هستند که سعی در تشدید اوضاع دارند.»

العقابی تأکید کرد که «گروه‌های مقاومت به نظام سیاسی و ثبات عراق متعهدند.»

او خاطرنشان کرد که قرار است عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن بگیرند و از صحبت‌هایی مبنی بر رویارویی یا درگیری پس از این تاریخ ابراز تعجب کرد.

این عضو حشد شعبی تأیید کرد: «عراقی‌ها به نقطه درگیری بین خود نخواهند رسید و همه طرف‌ها به ایمنی، امنیت و وحدت عراق متعهدند.»

العقابی توضیح داد که «گفت‌وگو بهترین راه برای حل هرگونه اختلاف است» و «نیروهای بسیج مردمی (حشد شعبی) نقشی در ایجاد پل بین دولت و گروه‌ها دارند و عراق در حال حاضر از هر زمان دیگری باثبات‌تر است.»

العقابی درباره قانون حشد شعبی ابراز امیدواری کرد که «این قانون در روزهای آینده تصویب شود» و تأکید کرد که «همه نشانه‌ها حاکی از تصویب قریب‌الوقوع آن است و هیچ فشاری برای جلوگیری از آن وجود ندارد.»

او افزود که این قانون «حقوق مبارزان و خانواده‌هایشان را تضمین می‌کند و به ثبات این سازمان کمک خواهد کرد.»

العقابی درباره قابلیت‌های نیروهای حشد شعبی گفت: «نیروهای حشد شعبی روزانه در حال پیشرفت هستند و از نظر تعداد، آموزش، سازماندهی، تسلیحات و تجهیزات قوی‌تر می‌شوند.»

او با تأکید بر اینکه نقش این نیرو «تغییر نخواهد کرد و برنامه‌هایی برای توسعه قابلیت‌هایش مطابق با تحولات جهانی وجود دارد»، افزود: «نیروهای حشد شعبی پشتیبان و ستون فقرات نیروهای امنیتی و دولت هستند و نمی‌توان آن را رها کرد.»

این عضو حشد شعبی توضیح داد که «نیروهای حشد شعبی از فرمانده کل نیروهای مسلح دستور می‌گیرند و بدون دستور او ذره‌ای حرکت نمی‌کنند.»

العقابی خاطرنشان کرد که «نیروهای حشد شعبی تقریباً ۲۵۰ هزار مبارز و تعداد زیادی از اقشار مختلف مردم عراق را شامل می‌شوند.»

او خاطرنشان کرد که تشکیلات آن شامل تیپ‌هایی از جوامع مسیحی و ایزدی است.

وی ادامه داد: «نیروهای بسیج مردمی در برخی موارد مورد بی‌عدالتی قرار گرفته‌اند و این نیرو بخش مهمی از سیستم نیروهای امنیتی است.»

العقابی بر لزوم تأمین حقوق مجروحان و شهدای حشد شعبی و خانواده‌های آنها تأکید کرد، به ویژه اینکه اکثر خانواده‌های مجروحان و شهدا از طبقات فقیرتر هستند.

وی تأیید کرد که «عراق در حال ورود به مرحله جدیدی است که توسط احزاب متعددی شکل گرفته است.»

العقابی توضیح داد که «برخی از جناح‌ها به نیروهای بسیج مردمی (حشد شعبی) پیوسته‌اند و حشد شعبی مسئول آنهاست، در حالی که آنهایی که به حشد شعبی نپیوسته‌اند، تحت صلاحیت آن نیستند.»

وی با اشاره به اینکه «حشد شعبی مسئول تحرک جناح‌هایی است که اخیراً روابط خود را قطع کرده‌اند»، تأکید کرد: «تصویب قانون حشد شعبی ثبات این سازمان را تضمین می‌کند.»

العقابی در مورد حضور ائتلاف بین‌المللی اظهار داشت که «جناح‌های مقاومت نگرانی‌هایی در مورد ادامه حضور ائتلاف بین‌المللی دارند.»

وی در عین حال بر تعهد خود به نظام سیاسی و ثبات مداوم کشور تأکید کرد.

انتهای پیام


 اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

آرمان امروز : فرزانه صادق‌مالواجرد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه ورود به سومین سال فعالیت دولت چهاردهم هستیم اما بیش از یک سال از دو سال گذشته را درگیر جنگ بودیم. در جنگ ۱۲ روزه و به ویژه در جنگ ۴۰ روزه دشمن علاوه بر زیرساخت‌های پل، فرودگاه و تاب‌آوری مردم را [ ]

 ملاحظات اطلاع‌رسانی

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]

 انقلاب خاموش در صنعت الفین

انقلاب خاموش در صنعت الفین

سال‌ها، یک اصل نانوشته بر صنعت الفین حکم می‌راند: هر که خوراک ارزان‌تری در اختیار دارد، دست برتر را دارد. اما این قاعده دیرپا، آرام‌آرام در حال فروپاشی است. خوراک امروز دیگر صرفا ماده اولیه نیست؛ دارایی راهبردی است و انعطاف‌پذیری، تنوع سبد خوراک، تاب‌آوری و سرعت انطباق با تحولات بازار، گاه از قیمت آن تعیین‌کننده‌تر شده‌اند.

 انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه انگلیس با احضار کاردار رژیم صهیونیستی، اعتراض خود را به برگزاری مناقصه برای پروژه شهرک‌سازی E۱ اعلام و از دولت بنیامین نتانیاهو خواست فوراً از اجرای این طرح عقب‌نشینی کند.

 معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

آرمان امروز :    ۲۳ سال پیش، در مردادماه سال ۱۳۸۲، خبرنگار موسیقی ایسنا به منزل ایرج رفت و به گپ‌وگفت با او پرداخت. آن زمان، ایرج به نکاتی پرداخت که شاید امروز پس از دو دهه همچنان موضوعیت داشته باشند. ایرج از خطر فراموشی موسیقی اصیل ایرانی گفته بود که امروز حتی زنگ خطر [ ]

 آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

تصویری قدیمی از یک آرایشگر زن را در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان و در دوره قاجار می‌بینید.

 اینجا کسی برای مذاکره غش نمی‌کند | آخرین خبر

اینجا کسی برای مذاکره غش نمی‌کند | آخرین خبر

فرهیختگان/متن پیش رو در فرهیختگان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست علی ملکی| محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت مذاکره‌کننده ایران با آمریکا، نطق پیش از دستور روز گذشته خود در صد و هشتادمین جلسه علنی مجلس را در یکی از نقاط زمانی حساس این روزها انجام داد؛ یک روز

 عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: این سازمان با هدف توسعه معادن در نقاط مختلف کشور به ویژه استان‌های با ظرفیت معدنی بالا، هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها ندارد.