قیمت طلا امروز




 سایت انرژی پرس / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

از زمستان سخت برای ایران تا واردات بنزین، جواد اوجی دهمین وزیر نفت ایران چه کرد؟+فیلم

به گزارش «انرژی پرس»، جواد اوجی که با سابقه‌ای طولانی در بدنه فنی صنعت نفت به وزارت رسید، در مرداد ۱۴۰۰ سکان یکی از حساس‌ترین وزارتخانه‌های کشور را در شرایطی
 از زمستان سخت برای ایران تا واردات بنزین، جواد اوجی دهمین وزیر نفت ایران چه کرد؟+فیلم



۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: چین احتمالاً واردات نفت ایران را با وجود خطر تحریم‌های ترامپ به صفر نمی‌رساند

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: بر اساس اظهارات اریکا داونز، پژوهشگر ارشد مرکز سیاست انرژی جهانی دانشگاه کلمبیا، چین سال گذشته بزرگ‌ترین خریدار نفت خام ایران بوده است.

داونز به الجزیره گفت: «اگر دولت ترامپ بخواهد تحریم‌های بیشتری علیه شرکت‌های چینی که در انتقال نفت ایران نقش دارند اعمال کند، در نهایت موضوع به این محاسبه بازمی‌گردد که دولت ترامپ منافع تحریم آن شرکت‌های چینی را در برابر هزینه‌های آن چگونه ارزیابی می‌کند.»

او خاطرنشان کرد چین توانایی واکنش متقابل، از جمله محدود کردن صادرات عناصر خاکی کمیاب را دارد.

داونز گفت به نظر می‌رسد واردات نفت ایران توسط چین تا حدی کاهش یافته، اما تأیید دقیق آن دشوار است؛ زیرا ظاهراً بخشی از این محموله‌ها در آمار گمرکی چین به‌عنوان واردات از کشورهایی مانند مالزی و اندونزی ثبت می‌شوند.

او گفت چین حتی پس از حملات مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران نیز به واردات نفت خام ایران ادامه داد و تنها پس از آنکه آمریکا در اواسط آوریل محاصره دریایی ایران را اعمال کرد، سرعت واردات کاهش یافت.

به گفته او، محموله‌های نفت ایران همچنان در آب‌های خارج از تنگه هرمز قرار دارند و می‌توانند در نهایت به چین عرضه شوند.

داونز گفت: «در حال حاضر نمی‌بینم که چین واردات نفت ایران را به صفر برساند.»

او دلیل این موضوع را تا حدی این دانست که در زنجیره انتقال نفت ایران به چین، هر بار که تحریم جدیدی اعلام می‌شود، طرف‌های درگیر معمولاً راهی برای دور زدن آن پیدا می‌کنند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما
۳ ساعت قبل / سایت نفت ما

بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما

سرمایه؛ زیرساخت الزامی توسعه هر اقتصادی است و در نبود این ابزار، ظرفیت‌های موجود امکان بالفعل شدن نمی‌یابند؛ بر همین اساس از مهم‌ترین تلاش‌های سیاست‌گذاران کشورها ایجاد رغبت در سرمایه‌داران چه داخلی و چه خارجی برای تزریق سرمایه‌های‌شان به پروژه‌های توسعه تولید و خدمات است و کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست؛ با این حال مسئله این است که سرمایه‌ها عموما به‌سوی بستری ایمن و پربازده غش می‌کنند و اگر فضا را نامساعد ببینند تغییر مسیر خواهند داد؛ شرایطی که اکنون به‌واسطه تحریم و تنش‌های سیاسی و در کنار آن سیاست‌گذاری‌های نامطلوب تا حدودی در کشور ما حاکم است. با این حال شاهد تحرکاتی ازسوی سیاست‌گذاران در راستای اصلاح این وضعیت هستیم که شاید تازه‌ترین آنها تصویب کاربرگ «مجوز تأسیس آژانس جذب سرمایه‌گذاری خارجی» در هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار باشد.

 یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات

اقتصادایرانی: جزییات واریز واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 میزان افزایش اجاره‌بها بالای ۵٠ درصد است
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

میزان افزایش اجاره‌بها بالای ۵٠ درصد است

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.

 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند

قیمت دلار، طلا و سکه در هفته پایانی مرداد با جهش همراه شد. قیمت دلار روز پنجشنبه روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ بسته شد و قیمت طلا و سکه نیز سقف‌های جدیدی را ثبت کرد. بازار در حالی معاملات شنبه را آغاز می‌کند که افزایش تنش‌های سیاسی احتمال ادامه نوسان در سطوح بالای قیمتی را افزایش داده است.

 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۵ ساعت قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.

 قیمت طلای دست دوم چند؟
۷ ساعت قبل / سایت اکونگار

قیمت طلای دست دوم چند؟

قیمت طلا و انواع سکه امروز، جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵، اعلام شد. بر اساس نرخ‌های اعلام‌شده، هر گرم طلای ۱۸ عیار با عیار ۷۵۰، ۱۹۸ میلیون و ۵۲۷ هزار ریال قیمت دارد. همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار با عیار ۷۴۰، ۱۹۵ میلیون و ۸۸۰ هزار ریال معامله می‌شود.