قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۱

گرانی روزانه مرغ؛ فیله ۹۰۹ هزار تومان/ دو کیلو سینه مرغ ۱ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان

قیمت مرغ در ایران همچنان روز به افزایش است و خبری از کاهش قیمت‌ها نیست. فیله مرغ یک کیلویی در میدان میوه و تره بار شهرداری تهران به ۹۰۹ هزار تومان رسیده است.
 گرانی روزانه مرغ؛ فیله ۹۰۹ هزار تومان/ دو کیلو سینه مرغ ۱ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان



۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

سامانه‌های دفاع هوایی در سوریه، دلیل نگرانی رژیم اسرائیل از ترکیه

شبکه فاکس نیوز به نقل از رسانه های رژیم صهیونیستی افزود که این نگرانی شامل استقرار احتمالی رادارها و سامانه های دفاع هوایی در فرودگاه ابوالظهور و اطراف آن می‌شود که می‌تواند عملیات نیروی هوایی رژیم اسرائیل در سوریه را محدود و مسیرهای هوایی آن به ایران را پیچیده کند.

به گزارش فاکس نیوز، رژیم اسرائیل اطلاعاتی در مورد تلاش‌های سوریه برای بازسازی قابلیت‌های نظامی خود در اختیار واشنگتن قرار داده است.

این گزارش اشاره کرد که نگرانی‌های رژیم صهیونیستی شامل استقرار احتمالی سامانه های دفاع هوایی پیشرفته، رادارها و موشک‌اندازها به همراه پهپادهای پیشرفته است.

این نگرانی‌ها برای رژیم اسرائیل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا استقرار یک سامانه دفاع هوایی در سوریه می‌تواند توانایی تل آویو را برای انجام عملیات نظامی در حریم هوایی سوریه محدود کند و همچنین ممکن است بر کریدورهای هوایی که برای رسیدن به اهداف در ایران به آنها متکی است، تاثیر بگذارد.

پیام رژیم اسرائیل به ترکیه

فاکس نیوز گزارش داد که یک هیات ترکیه‌ای به تازگی از پایگاه نظامی سوریه بازدید کرده است، در حالی که تل آویو پیش از این پیام‌هایی به آنکارا ارسال کرده بود مبنی بر اینکه اجازه نخواهد داد ارتش سوریه به گونه‌ای بازسازی شود که برتری هوایی اسرائیل را به خطر بیندازد.

بر اساس این گزارش، روزنامه «یدیعوت آحارانوت» معتقد است که حمله اخیر اسرائیل ناشی از این نگرانی‌ها، پس از شناسایی تلاشی برای بازسازی باند فرودگاه ابو الظهور سوریه با کمک ترکیه بوده است.

این روزنامه افزود که اسرائیل قصد ندارد درگیر جنگ با ترک‌ها یا سوری‌ها شود اما در عین حال، نمی‌تواند اجازه دهد برتری هوایی اسرائیل به خطر بیافتد به ویژه با توجه به تنش‌های جاری با ایران.

«رون بن یشای»‌ تحلیلگر نظامی روزنامه یدیعوت آحارونوت معتقد است که این حمله حامل پیامی راهبردی به ترکیه است، مشابه حمله اسرائیل به یک فرودگاه سوریه در آوریل گذشته.

بن ییشای گفت:‌ در حالی که نیروهای نظامی ترکیه به همراه مهندسان و پیمانکاران در مسیر فرودگاه الظهور بودند، نیروی هوایی اسرائیل باند فرودگاه و اطراف آن را بمباران کرد و به ترکیه نشان داد که اسرائیل حضور در یک مکان استراتژیک را تحمل نخواهد کرد.

وی افزود که تل آویو همچنین می‌خواهد پیامی ارسال کند که اگر رادارها و سکوهای موشکی هوشمند ساخته شوند، بر آزادی عمل نیروی هوایی اسرائیل در حریم هوایی سوریه و همچنین کریدورهای هوایی برای حمله به غرب ایران تاثیر خواهد گذاشت.

از سوی دیگر، روزنامه صهیونیستی «معاریو» هدف حمله اسرائیل به فرودگاه الظهور سوریه را کشیدن ترمز «رجب طیب اردوغان»‌ رئیس جمهور ترکیه دانست و افزود که این اقدام،‌ خشم آنکارا و واشنگتن را برانگیخته است.

این روزنامه معتقد است که این تحولات نشان دهنده بحران امنیتی سه جانبه رو به افزایش بین رژیم صهیونیستی، ترکیه و سوریه است، پس از آنکه آنکارا به شدت توجیهات اسرائیل را رد و این رژیم را به دنبال بهانه‌هایی برای بمباران کشورهای همسایه و بی‌ثبات کردن منطقه متهم کرد.

در مقابل، روزنامه معاریو به نقل از منابع آمریکایی نوشت که واشنگتن معتقد است زمان حمله اسرائیل تصادفی نبوده و ممکن است انگیزه‌های سیاسی داخلی به ویژه با توجه به انتخابات کنست که قرار است اکتبر آینده برگزار شود، در این امر دخیل بوده باشد.

این روزنامه با استناد به گزارشی از اکسیوس، نوشت که برخی در دولت آمریکا از دمشق خواسته‌اند خویشتنداری کند، زیرا معتقدند که رسیدگی به تنش‌های مرزی پس از انتخابات اسرائیل آسان‌تر خواهد بود.

ترش واشنگتن از افزایش تنش‌ها

این تحولات، معضل رو به رشد آمریکا را آشکار می‌کند، زیرا دولت ترامپ به دنبال حفظ روابط خود با رژیم اسرائیل، ترکیه و نظام جدید سوریه و جلوگیری از تبدیل رقابت بین آنها به یک رویارویی منطقه‌ای گسترده‌تر است.

به نوشته معاریو، دولت سوریه پیش از این تصریح کرده بود که بازسازی فرودگاه ابوالظهور برای اهداف تهاجمی در نظر گرفته نشده و تلاش کرده است تا یک مکانیسم هماهنگی امنیتی مشترک در اردن ایجاد کند.

با این حال، اسرائیل از فعال کردن آن خودداری کرد و به عملیات نظامی خود در جنوب سوریه ادامه داد.

در تلاش برای جلوگیری از تشدید بیشتر تنش، معاریو گزارش داد که واشنگتن به دنبال ایجاد سازوکار ویژه‌ای برای جلوگیری از درگیری بین اسرائیل، ترکیه و سوریه و جلوگیری از تبدیل شدن تنش به یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر است.

در این زمینه، رادیو اسرائیل اعلام کرد که حمله اخیر به فرودگاه الظهور سوریه، تاکنون نزدیک‌ترین حمله اسرائیل به مرز ترکیه بوده است، اما با توجه به نقش آمریکا در مهار تنش، وقوع رویارویی جدید بین دو طرف دور شد.

رادیو رژیم صهیونیستی با بیان اینکه اسرائیل، یک ایران جدید در سوریه نمی‌خواهد، نتیجه گیری کرد که آنچه در حال وقوع است، فصل جدیدی از دیپلماسی حمله را نشان می‌دهد.

انتهای پیام




 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان
۲۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

درحالی برای 4 استان شمال و شمال شرق هشدار بارندگی صادر شده که همزمان بیشنه دمای جنوب به 46 درجه می‌رسد.

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته
۲۴ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۴ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.