قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۱۵

درخشش خیره‌کننده‌ی کشتکار در تورنمنت رنکینگ مغولستان/ عبور از قهرمان جهان و کسب مدال نقره - پارس فوتبال

در جریان رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی (رنکینگ اتحادیه جهانی) که به میزبانی مغولستان برگزار شد، محمدمهدی کشتکار، نماینده وزن ۶۳ کیلوگرم ایران، با ارائه نمایشی مقتدرانه و عبور از سدِ قهرمانِ عنوان‌دارِ جهان، موفق به کسب مدال نقره شد. کشتکار که در مسیر رسیدن به فینال، تمامی رقبای خود را با نتایجی قاطع شکست داده بود، در نهایت به دلیل آسیب‌دیدگی از حضور در دیدار پایانی بازماند.
 درخشش خیره‌کننده‌ی کشتکار در تورنمنت رنکینگ مغولستان/ عبور از قهرمان جهان و کسب مدال نقره - پارس فوتبال



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

راهیابی رحمانی به نیمه نهایی قهرمانی جهان؛ سه آزادکار جوان در انتظار شانس مجدد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام فدراسیون کشتی، روز دوم رقابت‌های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان از ساعت ۱۱:۴۵ امروز در ۴ وزن ۵۷، ۶۵، ۷۹ و ۹۲ کیلوگرم در شهر براتیسلاوا، پایتخت اسلواکی، در حال برگزاری است که نتایج نمایندگان کشورمان در مراحل مقدماتی تاکنون به شرح زیر است:

در وزن ۵۷ کیلوگرم، آرمان الهی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل زمیربکوف از قرقیزستان با نتیجه ۱۲ بر ۶ مغلوب شد و باید منتظر راهیابی حریفش به دیدار فینال باشد تا جواز حضور در مرحله شانس مجدد را به دست آورد.

در وزن ۶۵ کیلوگرم، علی‌اصغر تات در دور نخست مقابل انوربکوف از ازبکستان با نتیجه ۱۰ بر صفر به پیروزی رسید. وی در مرحله بعد مقابل ویکتور بوروهان از اوکراین با نتیجه ۸ بر ۵ به برتری رسید و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد، اما‌ در این مرحله مقابل عمروف از روسیه با نتیجه ۵ بر ۳ شکست خورد و باید منتظر راهیابی حریفش به دیدار فینال باشد تا جواز حضور در مرحله شانس مجدد را به دست آورد.

در وزن ۷۹ کیلوگرم، سبحان اسمی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل خانیف از روسیه با نتیجه ۱۰ بر صفر شکست خورد و باید منتظر راهیابی حریفش به دیدار فینال باشد تا جواز حضور در مرحله شانس مجدد را به دست آورد.

در وزن ۹۲ کیلوگرم، ابوالفضل رحمانی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم کونیشی از ژاپن را با نتیجه ۱۲ بر ۲ مغلوب کرد و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. وی در این مرحله نیز آلن ساگارائف از بلغارستان را با نتیجه ۱۱ بر صفر شکست داد و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد. رحمانی در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف آدریان ساس از رومانی خواهد رفت.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

صعود «تات» و «رحمانی» به یک‌چهارم نهایی کشتی آزاد جوانان جهان

نورنیوز-گروه ورزشی:  در آغاز رقابت های ۴ وزن دوم کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان در اسلواکی، علی اصغر تات در ۶۵ و ابوالفضل رحمانی در وزن ۹۲ کیلوگرم با شکست رقبای خود راهی مرحله یک چهارم نهایی شدند اما آرمان الهی در ۵۷ و سبحان اسمی در وزن ۷۹ کیلوگرم‌ در مبارزه نخست مقابل حریفان خود شکست خوردند.

در وزن ۵۷ کیلوگرم، آرمان الهی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل زمیربکوف از قرقیزستان با نتیجه ۱۲ بر ۶ مغلوب شد و باید منتظر راهیابی حریفش به دیدار فینال باشد تا جواز حضور در مرحله شانس مجدد را به دست آورد.

در وزن ۶۵ کیلوگرم، علی‌اصغر تات در دور نخست مقابل انوربکوف از ازبکستان با نتیجه ۱۰ بر صفر به پیروزی رسید. وی در مرحله بعد مقابل ویکتور بوروهان از اوکراین با نتیجه ۸ بر ۵ به برتری رسید و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. تات در این مرحله به مصاف عمروف از روسیه خواهد رفت.

در وزن ۷۹ کیلوگرم،‌ سبحان اسمی پس از استراحت در دور نخست، مقابل اسماعیل خانیف از روسیه با نتیجه سنگین ۱۰ بر صفر شکست خورد. اسمی برای اینکه بتواند در گروه بازنده ها به کار خود ادامه بدهد باید منتظر صعود رقیب روس به فینال باشد.

اما در وزن ۹۲ کیلوکرم، ابوالفضل رحمانی پس از استراحت در دور نخست، مقابل هیساشی کونیشی از ژاپن با امتیاز عالی ۱۲ بر ۲ به برتری رسید و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.

همچنین کیوان قره داغی آزادکار دورگه ایرانی ژاپنی در نخستین مبارزه خود در وزن ۷۹ کیلوگرم، مقابل حریف خود از ترکیه با امتیاز عالی به برتری رسید.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دعوت دو طلایی کشتی فرنگی نوجوانان جهان به اردوی تیم ملی بزرگسالان

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، در حالی که از فردا (۳۱ مردادماه) اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در کمپ تیم‌های ملی کشتی برگزار می‌شود، امیررضا طهماسب‌پور و علیرضا رضایی، دو طلایی کشورمان در رقابت‌های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان در آذربایجان، از سوی کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان به این اردو دعوت شدند.

این اقدام در راستای تشویق و حمایت از استعدادهای جوان و با هدف پشتوانه‌سازی، کسب تجربه و آینده‌نگری انجام شده است؛ رویکردی که از اهداف اصلی فدراسیون کشتی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/




 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۱۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
۲۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.